Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ron Jans opgewonden door nieuwste aanwinst: ‘Hij wilde maar naar één club’

Laatste update:

FC Twente heeft de komst van Christos Tzolis afgerond, zo meldt de club vrijdagavond via de officiële kanalen. De aanvaller wordt voor één seizoen op huurbasis overgenomen van Norwich City. De Premier League-degradant haalde Tzolis vorig jaar nog voor elf miljoen euro naar Engeland. Volgens The Athletic, dat eerder deze week al sprak over de interesse van de Tukkers, troeft FC Twente onder meer Feyenoord af.

De komst van Tzolis werd voorafgaand aan het oefenduel met Schalke 04 bevestigd door trainer Ron Jans. "Wij zijn hartstikke blij met zijn komst", aldus Jans bij ESPN. "Er waren meer clubs die om hem streden, maar hij wilde maar naar één club. En dat is FC Twente. Hij heeft geïnformeerd bij Limnios en hij heeft bij het nationale elftal van Griekenland gezeten waar John van 't Schip en Aron Winter zaten. Ik denk dat hij gewoon een heel goed gevoel had bij FC Twente."

Op de clubsite vertelt de buitenspeler 'veel te willen spelen' en 'van waarde te willen zijn voor het team'. “Ik heb gehoord en gezien dat de supporters geweldig zijn en ik kan niet wachten om dit zelf ook te beleven.” Tzolis dient als opvolger van landgenoot Dimitrios Limnios. “Ik heb veel contact gehad met Dimitrios over deze club. Hij was erg lovend en zei dat het een hele mooie stap was om naar FC Twente te gaan. Ook heb ik een goed gesprek gehad met Ron Jans en Jan Streuer. Het gevoel was goed en ik denk dat dit de beste stap voor mij is.”

De Griek speelt het liefst vanaf de linkerflank en dribbelt graag met zijn rechter naar binnen toe. In Enschede zal hij de concurrentiestrijd aangaan met Virgil Misidjan. "Tzolis is een creatieve aanvaller met een goede individuele actie. Met zijn goede rechter- én linkerbeen zorgt hij voor veel dreiging en is hij een absolute versterking voor deze ploeg”, licht technisch directeur Jan Streuer zijn nieuwste aanwinst uit. Tzolis speelde in de jeugd van PAOK Saloniki en maakte vorig jaar zomer de overstap naar Norwich City. Tot dusver kwam hij dertien keer in actie voor de nationale ploeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Griekje vertrekt en zorgt meteen voor een opvolger van zijn bijnaam. Bedankt Limnios, blij mee!

Een beetje creativiteit kunnen wel gebruiken. Voorspelbaar voetbal vooralsnog.

Prima aanwinst. Ben er blij mee. Nu nog een linksback.

Heel erg blij mee! Off: Wat schoot Vlap zojuist een geweldige vrije trap binnen zeg! Hopelijk gaat hij zo door! 😊

22 juli 2022 om 21:10

Vlappie speelt een goede wedstrijd. Ook nog een geweldige pass waar bijna een goal uitviel.

22 juli 2022 om 21:18

Vlap speelt lekker vandaag. En wat een heerlijke vrije trap inderdaad!

22 juli 2022 om 21:49

Over mooie doelpunten gesproken. Die Steijn joh! Haha

22 juli 2022 om 21:50

De 1 is mooier dan de ander.

22 juli 2022 om 21:55

Absoluut! Die van Ugalde was ook meer dan prima!

22 juli 2022 om 21:56

Die kunnen nog een mooie strijd aan dit jaar

22 juli 2022 om 21:58

Die ugalde gaat van wolfswinkel nog uit de basis spelen.

22 juli 2022 om 22:04

Van mij mag hij, maar dan zal hij er ook 15 moeten maken. Dat is niet zomaar ff gedaan.

23 juli 2022 om 13:01

Zaten natuurlijk aardig wat penalty's bij hè. Van Wolfswinkel deed het prima, maar die strafschoppen hielpen wel.

Iedere speler waar Feyenoord interesse in heeft lekt uit en deze naam heb ik buiten 'the Athletic' om nergens gelezen. Lijkt mij een gevalletje namedropping.

22 juli 2022 om 21:10

Het klinkt natuurlijk wel stoer als je Feyenoord hebt kunnen aftroeven. Ik heb deze naam dit seizoen ook niet voorbij zien komen. Gelukkig ook maar. 1 huurling is meer dan genoeg. Kapitaalvernietiging of hij moet wel een heel groot verschil brengen tav andera.

22 juli 2022 om 21:22

Het klinkt stoer? Maar het zijn de woorden van The Athletic en niet van Twente..

22 juli 2022 om 21:23

Als Feyenoord zijnde moet je dat ook niet willen, maar Twente bevind zich toch op een ander niveau. Voor Twente lijkt me dit een buitenkansje. En dat aftroeven, daar moet je je niet druk om maken. Dat is puur stemmingmakerij van de media.

22 juli 2022 om 21:54

Ik heb het gelezen op Feyenoordpings

22 juli 2022 om 22:38

Daarom werd zijn naam vorige maand ook genoemd op meerdere Feyenoord fansites.

22 juli 2022 om 23:37

En werd t ook weer ontkracht op diezelfde sites. Prima speler overigens (vooral snel) maar met alleen huur zou ie ook op dit moment niet passen in Rotterdam.

23 juli 2022 om 00:52

Vagner Love heb ik ook vaak op verschillende Feyenoordsites voorbij zien komen

Zou mooi zijn als Christos FC Twente verder kan helpen. Ik zie dat hij op alle posities voorin kan spelen. Dat is een groot pluspunt. Hopelijk kan FC Twente verder bouwen aan iets moois. Vorig seizoen was natuurlijk top.

Goede speler. Talentvol en rap. Aanwinst zeker!

Een speler van Norwich zal Feyenoord nooit huren. Voor Twente vind ik dit al op het randje, maar wel te verantwoorden.

Dit kan zomaar eens een revelatie worden dit jaar.

Ontzettend goede speler, die nog te licht is voor de PL, maar in de eredivisie furore kan maken.

Hij wilde maar naar 1 club… denk dat Twente gewoon de beste optie uit zijn keuzes was. Denk dat het een leuk seizoen kan gaan worden en dat het allemaal wat dichter bij elkaar gaat zitten bovenin.

Geweldig die Vlappie!!!

dat de clubs in Nederland dit soort spelers kan halen geeft denk ik ook aan dat spelers graag in Nederland spelen om zich te ontwikkelen, wat weer meer geld gaat creeren door middel van verkoop rechten(uitzendingen) dan kan er weer meer voor de clubs binnen komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren