Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez beveelt één speler op veld tijdens PSV - FC Twente totaal andere sport aan

Laatste update:

Kenneth Perez is niet onder de indruk van Mitchell van Bergen. De aanvaller had in de blessuretijd van het duel tussen PSV en FC Twente de 0-1 op de schoen, maar het lukte hem oog in oog met doelman Walter Benítez niet te scoren. “Hij kan beter op atletiek gaan, want voetballen kan hij niet”, aldus Perez.

PSV boekte zondag 97ste speelminuut een overwinning op FC Twente. Lang zag het ernaar uit dat het Eredivisie-duel uit zou draaien op een doelpuntloos gelijkspel, maar in de slotseconden zorgde invaller Ricardo Pepi voor de enige treffer van de wedstrijd: 1-0.

Max Bruns ging de fout in, waardoor Luuk de Jong kon overnemen. Uiteindelijk belandde de bal bij Malik Tillman, die de assist op Pepi verzorgde. “Ik heb het wel te doen met Bruns”, zegt Perez in het programma Dit was het Weekend van ESPN.

“Hij verloor natuurlijk een kopduel van Luuk de Jong en hij ging grof de fout in voorafgaand aan de tegentreffer, maar verder speelde hij aardig. Bruns wordt nu als schuldige aangewezen voor de nederlaag, maar die jongen, Mitchell van Bergen, die is toch nét zo schuldig? Hij had gewoon de 0-1 moeten maken.”

Van Wolfswinkel stuurde Van Bergen, die vanaf eigen helft startte, de diepte in in de 93ste speelminuut en hij was veel te snel voor Jerdy Schouten en Sergiño Dest. Hoewel de vleugelaanvaller vervolgens alleen op Benítez afstormde, slaagde hij er niet in te scoren.

“Je rekent je ook al rijk, want je weet: dit is een snelle jongen. Hij loopt iedereen voorbij en snijdt dan naar binnen, maar wat doet hij daarna? Hij wil de bal langs Benítez tikken?”

“Atletiek was misschien ook wel een betere sport voor hem geweest, want voetballen kan hij niet zo goed. Die snelheid is natuurlijk een fantastisch wapen, maar voetballen kan hij echt niet”, besluit Perez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nutteloos als je zo weinig spelinzicht hebt. Leuk als selectie-opvulling. Mag nooit de voorkeur meer krijgen boven Taha.

17 maart 2024 om 23:31

Hij moet er natuurlijk in, maar hier deed hij niet zoveel verkeerd. Snijdt goed naar binnen en wil hem er langs schuiven.
Benitez keepte hier wel goed.

Maar begrijp dat hij normaal heel matig is, want zag meer van dit soort reacties van Twente supporters

17 maart 2024 om 23:33

Hij tikt hem gewoon (weer) net iets te ver voor zich uit. Dan ben je gewoon gezien en is het een vrij makkelijke prooi voor de keeper.

17 maart 2024 om 23:41

Ja en toch is dat lastiger dan dat het lijkt. Ik zag laatst nog een compilatie van Ronaldo. Die had natuurlijk ook altijd van dit soort rushes en kreeg het vrijwel altijd voor elkaar om het moment zo te timen dat hij onder de keeper door ging of door de benen. Is toch ook een bijzondere kwaliteit.Maar ik begrijp dat het frustrerend is. Dat had hem moeten zijn.

17 maart 2024 om 23:51

Tuurlijk is dat lastig op volle snelheid, maar daar ben je ook profvoetballer voor. Bij Van Bergen is het geen incident. Hij voegt helaas nog vrijwel niets toe, en dat is inderdaad best frustrerend. Zeker als je ook spelers hebt als Taha of Unuvar.

18 maart 2024 om 07:02

Ik vind sowieso dat wel heel makkelijk wordt gezegd dat een speler er niks van kan als hij een 1-op-1 met de keeper mist. Heb ooit gelezen in een onderzoek dat zo’n situatie in 30 procent van de gevallen een goal oplevert. Een garantie op een treffer is dat dus allerminst.

18 maart 2024 om 11:22

@fr010rotterdam: voor je beeldvorming: Geertruida heeft dit seizoen meer doelpunten gemaakt dan Van Bergen de afgelopen 3 en een half seizoen

18 maart 2024 om 11:40

Dit is gewoon slecht uitgespeeld. Punt. Daar hoef je niet te lang over te praten. Deze jongen heeft nooit rendement gehad. Snap ook niet wat Twente met hem moet.

18 maart 2024 om 13:27

Mwa, als je ook maar enigszins kwaliteit hebt, speel je de keeper gewoon uit. Dit was gewoon heel slecht uitgespeeld. Het viel me al veel eerder op dat die jongen in alles een KKD-speler is. Enkel zijn snelheid houdt hem nog enigszins op een relevant niveau, al verwacht ik dat FC Twente hem doorselecteert en dat die jongen daar uiteindelijk toch terechtkomt.

Benitez moet hier ook complimenten krijgen. Die speler die had een klein moment dat ie die bal net iets te ver voor zich uitspeelde en daar reageerde Benitez echt heel snel op. Was ie blijven staan of eerder uitgekomen dan was het doelpunt echt wel gevallen.

17 maart 2024 om 23:54

Aan de andere kant denk ik dat minstens 16 van de 18 keepers in de Eredivisie deze bal hadden gehad. Reactie is gewoon standaard keeperstraining. Ik twijfel alleen over Backhaus en een beetje over Unnerstall (typische pure lijnkeeper).

18 maart 2024 om 00:28

Benitez heeft dit jaar al vaker laten zien in de 1 op 1 ijzersterk te zijn. Blijft vaak lang staan, maakt zich groot en heeft snelle reflexen. Is daarin echt de beste van de eredivisie. Dus deze mag zeker op t conto van Benitez komen.

18 maart 2024 om 07:09

Is daarin na Unnerstal de beste wellicht. Ongelofelijk wat Unnerstal kan.Dit is geen bijzondere redding, maar ongelofelijk slecht afgemaakt.

18 maart 2024 om 03:43

Haha nee sorry. Van Bergen speelt die bal echt veel te ver voor zich uit bij die laatste tik, Benitez wacht daar gewoon op, zoals elke Eredivisiekeeper zou (moeten) doen. Ik denk dat 90% van de Eredivisiekeepers deze "redding" wel had gemaakt. Benitez is een goede keeper, maar dit is echt niks speciaals. Het is een enorme fout van Van Bergen.

Elke pot waarin Van Bergen erin komt weet je dat het weer helemaal niks toevoegd. Rennen kan ie ja, maar afmaken totaal niet. En dan ligt ie nog een paar jaar vast.. (vooralsnog) een van de weinige miskopen.

Enorm snel, maar helaas net zo blind. Komt amper wat van af, ook typerend voor de speler die hij is dat deze levensgrote en belangrijke vrij knullig mis gaat. Ook prima gekeept, maar een keeper zou überhaupt geen kans mogen hebben. Bruggink en vooral Streuer zijn vrij goed in spelers aankopen en vaak is het raak, maar van Bergen is wel een enorme mispeer. Meeste supporters waren er meteen al bang voor, helaas bewijst hij bij iedere invalbeurt het gelijk van die supporters.

18 maart 2024 om 13:29

Er was op dat moment ook niet meer veel geld voor een aanvaller. Het is ook niet zo dat hij als sterkhouder werd binnengehaald. Het was meer een aankoop op het laatste moment om de positie nog dubbel bezet te hebben. Echt een misspeer zou ik het dus ook niet noemen.

Dit was toch al bekend? Dat Reims hem haalde was wel te begrijpen, als je lekker kan rennen bij Heerenveen valt vast wel aan te leren om bij een zwakke ploeg in de Ligue 1 datzelfde te doen en er soms eentje in te prikken. Statistieken daar spreken echter voor zich. Ik begrijp echt niet dat Twente hem desondanks heeft gehaald. Had dan je best gedaan voor iemand als Manhoef of Cordoba. Minder diepgang, maar wel rendement.

18 maart 2024 om 08:17

Exact, iedereen die ED samenvattingen heeft gezien toen hij bij Heerenveen speelde wist dat hij 0 rendement heeft. Hij heeft weinig overzicht, rust en killer instinct. Is met name pijlsnel maar thats it.

18 maart 2024 om 13:32

Manhoef kostte op dat moment minimaal 5 miljoen euro. Dat geld had FC Twente helemaal niet meer en in de winter was hij simpelweg niet meer haalbaar. Een Stoke City hoest dat moeiteloos op en betaalt veel meer salaris.

Voor Cordoba wil je liever ook niet veel betalen. Die is 27 jaar en doet het hooguit gematigd bij Fortuna. Die voegt ook niet echt iets toe. In de zomer verwacht ik wel meer vuurwerk voor de aanvallende posities. Daar is nog erg veel te verbeteren.

Het gekke was dat je aan alles zag dat hij totaal geen controle had toen ie op goal afstormde. Je wist gewoon dat ie hem zou missen. Ik vond het derhalve ook niet echt een ‘kans’.

Laten we vooropstellen, als hij’m op die snelheid over de keeper kan stiften, had hij ook niet bij ons gespeeld.

Nu is het een leuke opvulling in de selectie en een wapen met zijn snelheid.

Dit had zomaar de eerste nederlaag kunnen worden voor Psv, deze had gewoon op dit niveau moeten zitten maar de laatste aanname tikte hij de bal te ver voor zich uit overigens een goede save van Benitez

18 maart 2024 om 09:09

Klopt had moeten zitten, maar dat geldt ook voor de kans van Schouten (na de dubbele een-twee met Luuk)

18 maart 2024 om 09:14

Daar gaat het nu niet over maar je hebt gelijk, wat een mooie aanval was dat zeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren