Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tweehonderd Galatasaray-fans komen in opstand tegen vertrek Sneijder

Laatste update:

Ongeveer tweehonderd supporters van Galatasaray hebben zich vrijdagavond verzameld bij trainingscomplex Florya om te protesteren tegen de contractontbinding van Wesley Sneijder. Galatasaray maakte eerder op de avond bekend dat men de samenwerking met de middenvelder per direct zou beëindigen.

De fans van Galatasaray komen in opstand tegen de contractontbinding van hun favoriete speler Wesley Sneijder... 💛❤️💛❤️

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 14 juli 2017

De supporters schreeuwden om het ontslag van onder anderen voorzitter Dursun Özbek en zongen Sneijder toe. De protesten begonnen rustig, maar Turkse media melden dat de politie de beveiligingsmaatregelen later heeft moeten ‘intensiveren’, al lijkt het erop dat het over het geheel bezien betrekkelijk rustig is gebleven.

Het protest beperkt zich niet alleen tot de demonstratie bij Florya, want op de sociale media laat de achterban van Galatasaray met de hashtag #TudorÖzbekDurmasin eveneens zijn ongenoegen blijken. Galatasaray begon het seizoen donderdag met een 2-0 nederlaag tegen Östersunds en volgende week donderdag is de return.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht. Hoe incompetent kun je zijn als bestuur. Net nu je spelers haalt van niveau, stuur je de sleutelspeler weg. Ik wens GS fans veel geduld met dit bestuur.

Zeer terecht en er zullen meer dan 200 man worden. Schandalig hoe sneijder behandeld is. Hij had mooie afscheid verdiend en niet zo als een stuk stront gedumpt te worden. Hij heeft altijd alles gegeven voor gala en hij hield ook echt van gala en dan krijg je dit.

Wesley zal niet zomaar z'n dure contract inleveren zonder een hele flinke zak geld ( en terecht). Hij heeft 2 opties.. of naar Ajax en het team bij de hand nemen... of lekker naar Frank gaan dat zijn de enige mogelijkheden voor wes om in beeld te blijven bij Dick.

15 juli 2017 om 00:25

Ik weet niet of je het hebt gevolgd, maar het contract van Sneijder is wederzijds ontbonden en Sneijder heeft afgezien van de 4,5 miljoen euro die hij zou krijgen.

15 juli 2017 om 00:31

Jaja dat horen jij en ik... 4.5 miljoen zomaar laten schieten ? 😂😂 die heeft echt wel wat meegekregen hoor wees niet bang.

15 juli 2017 om 00:32

Voor wes helemaal goed. Misschien 2 meegekregen en straks transfervrij ergens flink wat tekengeld krijgen

15 juli 2017 om 00:33

Als ze wederzijds zeggen kun je ervan uitgaan dat het geregeld is.

Wat ik echt niet begrijp is dat spelers als Sneijder (of Ibra bij Psg) überhaupt in Turkije of Frankrijk gaan voetballen.

Met alle respect voor gala, die fans, die stad, die beleving is echt prachtig!

Maar Sneijder had na Inter toch gewoon naar een Man U of Arsenal moeten gaan? Hetzelfde geldt voor Ibra, heeft prachtige dingen gedaan met Psg, maar dat wil je toch in het shirt van een echte wereld club

15 juli 2017 om 01:04

Al heeft ibra dat ook wel gedaan. Met juve etc

15 juli 2017 om 01:55

Niemand wilde hem na zijn inter tijd hebben. Was uit vorm en veel geblesseerd. Hij kon naar middenmoters waar hij veel minder kon verdienen maar de grote clubs stonden niet bepaald voor hem in de rij. Hij heeft nu zelfs betere opties dan toen, is zeker opgeleefd bij Galatasaray.

15 juli 2017 om 08:12

Het psg van ibra was toch wel een topteam dat Europees ook leuk mee deed. Qua potentie was psg een stuk hoger dan united (spelen immers champions league).

Oprotten met Dursun Özbek. Wat een ongekend wanbeleid, zelfs for Galatasaray begrippen is dit ongekend. En dan heb je nog Tudor, waar ik nog steeds niet van snap hoe je die man kon aantrekken, die niet kan wachten tot hij ontslagen wordt om zijn oprotpremie mee te krijgen. Schaamteloze nederlaag gisteren in Zweden met nul kwaliteit en dan je beste speler een dag later wegsturen.

Genoeg is genoeg!

Lijkt wel een traditie dat een of 2 Turkse top clubs lastige jaren hebben. Eerst Besiktas wat jaren niks kon en in de shit zat, Toen Fenerbahce wat ook slechte seizoenen had en nu is het Galatasaray met in mindere mate Fenerbahçe. Besiktas is van 3 de club toch naar sterkste en en best beleid voerende club van Turkije gegaan ( deze seizoenen ). Nieuw mooi stadion, Leuke goede aankopen doen.

15 juli 2017 om 10:17

Korte termijn beleid van de Turkse clubs. Als wij zo door gaan zullen we over een jaar of twee ook wegzakken, want de gemiddelde leeftijd van onze selectie gaat richting de 30. Dat probleem had Galatasaray ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren