Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tweede zware knieblessure in een paar dagen tijd bij Real Madrid

Laatste update:

Na Thibaut Courtois moet Real Madrid ook Éder Militão lange tijd missen. De verdediger viel zaterdagvond geblesseerd uit tegen Athletic Club en heeft net als zijn Belgische collega zijn voorste kruisband gescheurd. Verwacht wordt dat Militão pas tegen het einde van het seizoen hersteld zal zijn. Real won het openingsduel van het seizoen wel met 0-2.

De tweede helft was net begonnen bij het duel tussen Athletic Club en Real, toen het voor Militão vreselijk mis ging. De verdediger zat tegenstander Oihan Sancet op de hielen, maar gleed weg met zijn linkerbeen en ging kermend van de pijn naar de grond. Medespelers bekommerden zich meteen over de Braziliaan, die met ondersteuning van de medische staf wel zelf van het veld liep.

De blessure betekent een minimale revalidatie van zes tot negen maanden. Een zware domper voor Real, daar Militão een van de dragende krachten is binnen de ploeg van Carlo Ancelotti. Afgelopen seizoen kwam de verdediger tot 51 wedstrijden in alle competities. Daarin wist hij zeven keer te scoren en was hij eenmaal aangever. Dit seizoen blijft zijn bijdrage mogelijk dus beperkt tot 50 speelminuten.

Het is voor Real de tweede zware knieblessure in een paar dagen tijd. Vrijdagochtend ging het mis bij Courtois, die na een duel op de training bleef liggen op de grond. Ook de Belgische doelman heeft zijn kruisband gescheurd. Kepa Arrizabalaga komt hoogstwaarschijnlijk over van Chelsea om dat gat op te vullen. Het is nog niet bekend of Real ook de markt op gaat voor een directe vervanger van Militão.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dit valt in ieder geval niet mee… waarom niet De Vrij of Botman als vervanger halen?

13 augustus 2023 om 17:19

De Vrij niet goed genoeg meer, Botman niet te betalen.. wie wel? LaPorte? Marquinhos, ook geen geweldenaar, die van Villarreal ff zijn naamKwijt

13 augustus 2023 om 18:17

Pau Torres bedoel je? Die is net naar Aston Villa gegaan.

13 augustus 2023 om 18:40

Aaah jammer, je hebt gelijk, ik was het ff vergeten

Das pech, Milito & Curtious (tijdelijk) weg!
Heel zuur voor Real, zou ze zomaar de LaLiga kunnen kosten..

13 augustus 2023 om 17:30

Arda Guler ook uitgevalllen en moet onder het mes.

Aardig wat pech voor Real.

Wat een treurige week zeg. Perez die maar blijft slapen en nogsteeds geen spits koopt, terwijl iedereen ziet dan rodrygo en vini gewoon niet in die formatie passen. Dan twee basisspelers verliezen voor een paar maanden. Mbappe die weer gaat tekenen en real madrid die er weer intrapt. Ik zou maar Sergio Ramos terughalen voor een jaartje gewoon voor op de bank.

Ramos terug halen dan maar?

Schijnbaar willen ze geen vervanger halen. Maar spelers van Castilla naar het eerste elftal promoten of weer Camavinga daar neerzetten...

13 augustus 2023 om 17:35

Had ik net ook gezien. Wordt er echt moe van. Ze gaan natuurlijk gewoon met rudiger en alaba spelen, maar alaba is ook blessuregevoelig. Ik zou dan eerder mendy daar gaan zetten die kan nog tenminste verdedigen, want aanvallend heb je letterlijk niets aan hem vanaf links.

13 augustus 2023 om 17:55

Je hebt ook Nacho nog achter de hand.

pff wat ongeluk. Dit gun je Real niet.

Vorig seizoen had Barca ook last van de ene na de andere blessure. Dat was echt frustrerend.

Hopelijk komen ze sterk terug, want blessures kunnen echt (mentaal) veel doen met een speler.

13 augustus 2023 om 23:52

Je hebt blessures en je hebt klote blessures, in dit geval zijn de spelers alweer klaar voor het seizoen en die is net begonnen. Vaak met dit soort blessures is het nog maar de vraag of ze weer op hun oude niveau terugkomen.

wtf is de kans dat er in 1 week tijd 2 spelers met zo een grote blessure uitvallen begin aan het seizoen?? Ik ben zelf Barca fan, maar dit gun ik zelfs onze rivaal niet. Dat is zo goed als einde seizoen voor 2 van de meest belangrijke schakels. Ben zeer benieuwd hoe Ancelotti en Perez deze belangrijke speler zullen opvangen. Dan maar Ramos tijdelijk terughalen zou je bijna zeggen lol. Sterkte Real!

Harry Maguire gelijk halen. Heeft nog niet getekend bij West Ham

• Kane die verkast naar Bayern.

• Courtois die zijn kruisbanden scheurt.

• Arda Guler die uiteindelijk onder het mes moet.

• Eder Militao die ook zijn kruisbanden scheurt.

• Kylian Mbappé die opeens zich bedenkt en gaat verlengen bij PSG.

• Kepa die naar Real Madrid komt.

• Real Madrid die weigert een spits en een vervanger voor Militao te halen.

Achja gelukkig hebben wij gisteren gewonnen en is er met Bellingham enig plezier.

Zou gelijk Laporte oppiken als ik Perez was.

13 augustus 2023 om 19:38

Inderdaad Laporte is gewoon de beste optie. Kan ook nog is op links zodat Rüdiger en Nacho gewoon op rechts kunnen blijven. Maar ja Perez en het bestuur doen niet zoveel meer lijkt het...

Gooi dit hele seizoen maar in de prullenbak, want deze afgelopen dagen is het alleen maar horrornieuws na horrornieuws geweest. Allereerst Courtois die zijn kruisband scheurt, vervolgens het nieuws dat vliegenvanger Kepa binnenkomt om dit op te vangen, daarna Mbappe die zo goed als zeker bij PSG lijkt te blijven en misschien zelfs nog verlengd ook, om dan ten slotte vandaag ook Militao te verliezen met een gescheurde kruisband. Deze komende maanden zullen laten zien hoe belangrijk deze twee wel niet waren voor Real Madrid in verdedigend opzicht, moment zie ik iedere achterstand in La Liga op Barca en Atleti van onder de dubbele cijfers als pure winst richting de winterstop.

Benzema verloren, Courtois uit voor het seizoen, Militao uit voor het seizoen, het lijkt erop dat Mbappe niet gaat komen en daarnaast ook Ceballos en Guler uit. We gaan een zwaar seizoen tegemoet madridista's... ;

Haal lekker Ramos terug voor een jaar als 3e of 4e keus. Zijn mentaliteit gaan we ook kunnen gebruiken dit seizoen.

Wat een triest week. Beetje leeg ook van binnen. Beste keeper ter wereld hele seizoen eruit, en nu 1 van je beste verdediger hele seizoen eruit. Allebei met een ACL blessure. Dan ligt Arda Guler er ook nog is ongeveer 3 maanden eruit. Ik weet niet wat ik moet zeggen. En dan hoor je ook nog is dat die Mbappe blijft en de kans groot is dat die zijn contract verlengd.

Je gaat bijna vergeten dat je gisteren een knappe overwinning boekte in San Memes. Trieste week verder.

Wat een triest begin van het seizoen. Eerst met Arda, toen Courtois en nu ook nog Militao.

Blessure is een ding, maar weer op het oude niveau komen is twee. Hou m'n hart vast als ik kijk naar iemand als Jese Rodriguez, Varane of Asensio in mindere mate.

Heel erg zuur voor ze, hopelijk een goed herstel. Nu was Gvardiol toch wel een hele welkome versterking geweest. Alaba vind ik puur verdedigend gewoon niet een top centrale verdediger. Heeft wel echt een Pepe, Militao figuur naast zich nodig. Benieuwd of dit nog tot actie gaat leiden.

Ruben Dias of Marquinhos dan maar..?

13 augustus 2023 om 19:42

Alsof die haalbaar zijn haha. Alaba-Rüdiger is goed genoeg momenteel. Een Laporte lijkt mij meer haalbaar omdat die kerel toch overbodig is door Gvardiol.

Zoveel pech en het seizoen is pas 1 wedstrijd begonnen. Ceballos en Güler die al vanaf het begin geblesseerd zijn en nu zijn Courtois en Militao eruit voor zowat het hele seizoen. En dan komt Mbappé ook niet meer deze zomer. Je gaat dus alleen nog Kepa halen en het bestuur denkt dan dat de selectie goed is lol. Er moet gewoon nog een nieuwe CV, RB en een spits bijkomen. Maar ja dat is eerder een leuke droom dan dat het daadwerkelijk komt. Nu ga je dus met 3 centrale verdedigers het seizoen in ook nog. Kan er ook nog bij...

Vallejo zal wrijven in zijn handen. Wat een doemscenario.

Eerst was het een vrees gaan we wel scoren nu is het hoeveel goals gaan we moeten incasseren? Courtois en Militao einde seizoen.

Perez zal toch moeten onderhandelen met PSG of hij moet Ramos halen die direct inzetbaar is en een prima 2e keus is. Zolang Vallejo daar maar niet komt te spelen.

Dan is het nog zien of Kepa het doel goed weet te verdedigen. Met Benzema weg mis je gewoon zeker 50 goals dit seizoen. Die man scoort en legt ze op een presenteer blaadje voor anderen. We zullen zien wat Perez gaat doen.

Konden vooraf eigenlijk al vaststellen dat met deze selectie je hooguit kunt spelen voor La liga en de copa del rey. Dit niet eens omdat we zo goed ingekocht hebben, maar puur omdat ik niet onder de indruk ben van de concurrentie, maar nu? Nu kunnen we beter gewoon niet meedoen dit seizoen en hopen op volgend seizoen met nieuwe versterkingen. Een speler als benzema kun je simpelweg niet vervangen, maar om helemaal geen champions league waardige spits aan te trekken is gewoon schandalig. Kane, oshimen had je in iedergeval kunnen proberen.

Gelul met Kepa, haal liever een centrumverdediger in plaats van die lekke zeef.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren