Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid vreest Engelse interesse en gaat vijf verlengingen aankondigen

Laatste update:

Real Madrid gaat het contract van Federico Valverde en vier andere spelers spoedig openbreken en verlengen, zo weet de Italiaanse transfermarktjournalist Fabrizio Romano te melden in een video-item op YouTube.

De international van Uruguay kon rekenen op interesse vanuit de Premier League en Real vreesde voor aanbiedingen uit Saudi-Arabië. Hierom heeft zijn huidige werkgever besloten zijn contract met een jaar te verlengen tot medio 2028 en hem een flinke salarisverhoging te geven. Ook is er een afkoopsom van een miljard euro opgenomen.

Daarnaast heeft ook Eduardo Camavinga zijn verbintenis bij de Koninklijke verlengd. De Franse middenvelder heeft zijn krabbel al gezet en de club gaat de verlenging spoedig openbaren.

Camavinga verlengde zijn verbintenis met twee jaar tot medio 2029 en ook in zijn contract is een afkoopsom van een miljard euro opgenomen.

Daar blijft het echter niet bij voor de fans van de Madrilenen. Romano stelde in een bericht eerder deze week dat ook steraanvaller Vinícius Júnior heeft getekend voor een langer verblijf in de Spaanse hoofdstad. Geïnteresseerde clubs zullen ook voor hem een miljard euro moeten neerleggen. Hij heeft getekend tot medio 2027 en wordt de bestbetaalde speler van de selectie.

Verder gaat tevens Éder Militão snel zijn handtekening zetten onder een verbeterd voorstel van Real. De centrumverdediger ligt er nog tot februari uit met een knieblessure, maar ziet zijn salaris alsnog stijgen.

Tot slot stelt Romano dat ook Rodrygo zijn verbintenis in Madrid gaat verlengen. De 22-jarige rechtsbuiten steekt niet in de beste vorm van zijn leven, maar de club houdt desondanks vertrouwen in de international van Brazilië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties




Mooi voor Madrid dat zij hun jonge spelers willen behouden en er echt een kern staat voor de komende jaren. Toch zullen ook Carvajal, Modric, Kroos, Joselu en Rudiger op den duur moeten worden vervangen.

Ben toch benieuwd hoe Barca dit gaat doen met spelers als Lewandowski, Romeu, Alonso,gundogan, Ter Stegen. Die zijn toch allemaal een jaartje ouder en ook daar moet toch snel vervangen voor worden gezocht zodat die klaar staan als deze spelers echt op hun retour komen (nu nog niet het geval.)

Maar ook Barca heeft gelukkig nu een Yamal, Gavi, Pedri, Balde,kounde,torres die nog wel 10 a 15 jaar bij Barca 1 kunnen ballen.



13 oktober 2023 om 09:54

Pedri en Kounde blijken ook steeds blessuregevoeliger, en voor de jonkies zoals Jamal en Gavi moet je oppassen dat je ze niet overbelast

13 oktober 2023 om 10:49

Juist dat is een probleem bij Barca. Hele goede jonge kern, maar wordt al zoveel van ze verwacht. De selectie is eigenlijk niet breed genoeg om blessures op te vangen. Een Ansu Fati is het beste voorbeeld, die na blessures nu bij Brighton zit en daar niet eens basisspeler is. Je ziet het ook nu lewandowski geblesseerd is geraakt en Barca opeens moeilijk heeft met scoren en winnen.

Heel benieuwd hoe Barca dat in de toekomst blijft managen, zeker ook te bedenken dat het budget mbt inschrijven heel krap is voor La Liga.

13 oktober 2023 om 11:56

Vind dat Real de laatste tijd wel goed bezig is op dit gebied. Ze betalen weliswaar ruim voor jonge spelers, maar ze breken ook vrijwel allemaal door en kunnen jaren mee. Vinicius, Rodrygo, Camavinga, Tchouameni, Bellingham en dus ook Valverde en Militao is toch een stevig geraamte voor de komende tijd. Tel daar van de zomer iig Mbappé bij op en Real heeft een prima basis staan. Houden ze dat team vast kunnen ze komende jaren vol voor het verbreden van de selectie gaan en spelers als Alaba, Carvajal, Modric en Kroos langzaam vervangen.

13 oktober 2023 om 19:20

Jullie vergeten de la torre jajajaja

13 oktober 2023 om 09:57

Barca doet wat Ajax na heeft gelaten: ervaring om weer bij de top te komen zonder de jeugd te verwaarlozen.
het spel van Ajax in de KKD was om te winnen. Fout zei JC. het gaat niet om de trainer daar, maar om de speelwijze, zodat spelers geruisloos kunnen instromen: opleidingsinstituut
Daarom verbaast het mij dat ze steeds weer kiezen voor een onervaren trrainer.
Voor NU een ervaren oude rot om weer bij te komen en daarna....

13 oktober 2023 om 10:15

Er wordt gezegd dat Nico Williams komende zomer naar Barça komt. Prima concurrentie voor Balde. Plus hij zou ook in de voorhoede kunnen spelen.

13 oktober 2023 om 11:07

Nico Williams als linksback? Dat is gewoon blasfemie.

13 oktober 2023 om 11:10

Nico Williams zie ik toch echt als een links of rechtsbuiten en niet als back. Als voorhoede speler zou hij een toevoeging zijn voor Barca: iemand met absolute sprintsnelheid en diepgang zonder bal. Het zijn nu allemaal dezelfde profielen: spelers die de bal het liefst in de voeten krijgen.

13 oktober 2023 om 11:21

@Joga_Bonito10

Ja ik denk ook dat Nico Williams een toevoeging voor ons kan zijn, maar ben niet zo kapot van hem eerlijk gezegd, of hij een basisspeler kan worden betwijfel ik.

13 oktober 2023 om 11:38

Williams is gewoon goed hoor. Tweebenig, pijlsnel en houdt toch overzicht...

Alleen de linksback positie zou ik hem niet zien spelen. Rechts wel nog bij nood....

13 oktober 2023 om 14:07

Ik zou het geweldig vinden als Barcelona Nico Williams als linksback haalt en hem dan ook werkelijk daar opstelt. Ik meen dat ik hem toch ook vaak rechtsbuiten zie staan, kan hij daar niet spelen?

13 oktober 2023 om 14:11

@GLENN

Ah oke fijn om te lezen, Barca mist ook een speler die 2 benig is, Misschien dat Williams het zelfde een beetje kan brengen als Ousmane Dembele, maar dan blessurevrij.

13 oktober 2023 om 16:54

Lol sinds wanneer is die Nico een LB? 😑

13 oktober 2023 om 19:22

En er zijn geen centen in barca + denk ik toch echt dat barca sancties te wachten staat ivm het omkoopschandaal

13 oktober 2023 om 10:45

Volgens mij hoeft Real maar heel weinig te vervangen. Kroos en Modric zijn al vervangen en spelen beduidend minder nu Camavinga, tchouameni, Valverde en Bellingham er zijn. Joselu wordt na dit jaar definitief overgenomen en zal dan zijn beoogde rol van pinchhitter weer op zich nemen, daarnaast komt Endrick als talent deze zomer. Rudiger is de vervanger van Militao, die iets van 26jaar is en nog lang mee kan, dus daar hoeft niks te komen. Op links centraal moet er juist iemand bij om Alaba op termijn te vervangen. Alleen voor de rechtsback moet er echt duidelijk iemand komen die Carvajal uit de basis speelt. Plus wat aanvallende impulsen en er staat gewoon een elftal dat weer jaren mee kan en om de prijzen kan spelen!

Voor Barca is het juist lastig. Geen geld of ruimte om spelers in te schrijven (zonder weer iets te verkopen aan spelers of van de club). Het heeft een hele goede jonge kern, maar die is vrij klein, überhaupt is het verschil heel groot als er basisspelers wegvallen. Heel benieuwd hoe ze dat op gaan lossen. Je ziet het nu ook met blessures voor lewandowski en Pedri en barca heeft moeite met scoren. Hoop dat ze het Real spannend kunnen maken de komende jaren, maar ze moeten echt oppasen voordat ze financieel echt in de problemen komen en weer geen spelers fatsoenlijk kunnen inschrijven🙊

13 oktober 2023 om 11:11

Kroos en Modric zijn nog niet vervangen. Wij kunnen nog steeds geen deftige wedstrijden op de mat leggen zonder beiden.

Zielinski van Napoli (alhoewel beetje op leeftijd) zou een goede vervanger zijn.

13 oktober 2023 om 11:05

Carvajal is 31 en kan nog wel een paar jaar mee. Tuurlijk gaan Kroos en Modric een gemis zijn later maar de vervangers staan al klaar. En met Ceballos erbij heb je nog 5 middenvelders als je Modric en Kroos weghaalt. Voor de rest is het natuurlijk belangrijk dat er nog een topaanvaller bij gaat komen.

13 oktober 2023 om 11:37

Mbappe is de droom hé. Maar als pure spits (vini op een flank en Rodrygo of Valverde op de andere) zie ik hem toch minder graag dan als linksbuiten... Jij niet?

Zou je dan niet liever voor een Osimhen gaan?

13 oktober 2023 om 11:48

100%, er is al jaren een obsessie naar Mbappe en niet zonder reden, het is een echte galactico. Maar puur als je naar het elftal kijkt zie ik zelf ook liever een Osimhen komen. Complete spits die Vinicius en Rodrigo beter zou laten spelen. Mbappe is toch meer een concurrent van Vinicius op linksbuiten. Vind het ook nog steeds doodzonde dat Kane niet gekocht is. Ja te duur mbt zijn leeftijd, maar had zo veel toegevoegd en spelers om zich heen beter laten spelen!

Dit is goed nieuws, het lijkt er op dat deze spelers de kern van Real Madrid gaan worden de komende 10 jaar.
Vooral Valverde zie ik graag als aanvoerder zodra die de langst gediende is, heeft al meerdere keren aangegeven dat die dat zelf ook wilt.

Er zal op termijn zeker een voetballer voor 1 miljard worden gekocht/verkocht. Is alleen kwestie van tijd. Zonder strengere regels van bovenaf (uefa/fifa) gaat het van kwaad tot erger. En is de voetbalsport straks een exclusief diner voor alleen grootmachten. Misschien is een Superleague niet eens zo’n slecht idee, maar dan wel met alle bovenmatig gefinancierde clubs. Ben je direct van alle ellende af, en krijg je weer ietsje evenwichtiger competities. Benieuwd hoe dat uit zal pakken. Europese competities met meer verrassingen? Zou mooi zijn….

13 oktober 2023 om 11:37

Transfer van een miljard zie ik never nooit gebeuren. Niet in de komende 25 jaar (in mijn ogen). Ja, alles stijgt. Maar een miljard is wel heel hoog.

Jammer Camanvinga blijft mijn droom LCM. Maar niet verassend, als de grootste club ter wereld je wilt houden en je speelt gewoon regelmatig ligisch dat je dan blijft.

13 oktober 2023 om 10:41

@AfcaGunner

Hoezo jammer? Hij heeft het enorm naar zijn zin bij Real, en is een van de belangrijkste spelers daar en hij zit bij zijn droomclub, dan gun ik hem ook het beste toe daar, ik weet nog toen hij inviel tegen City 2 seizoenen terug hij was Geweldig.

13 oktober 2023 om 11:11

Precies wat ik zeg. Had hem graag zien komen bij Arsenal daarom vind ik het jammer. Maar zoals ik al zeg geef ik hem groot gelijk.

13 oktober 2023 om 11:20

@AfcaGunner

Ah mijn excuses ik had je verkeerd begrepen, en ja je hebt zeker gelijk hoor hij zou uitstekend bij Arsenal passen en ook met zijn fysieke kracht is hij een enorme toevoeging daar, Wel jammer inderdaad ik denk dat hij nog wel heel lang voor real gaat spelen.

13 oktober 2023 om 11:36

Volledig met je eens. Al vind ik Camavinga in aanvallend opzich (en zeker qua rendement) misschien niet zo goed in de ''8'' rol passen bij Arsenal. Natuurlijk, hij zou het goed invullen, maar eigenlijk wil Arsenal daar een wat meer scorende/assist gevende middenvelder hebben...

Een Tchouameni zou ook een top aankoop zijn, maar ook die zie ik niet snel gaan...
Rice - Tchouameni - Odegaard was top geweest.

13 oktober 2023 om 14:05

Tchouameni wordt in dit artikel niet genoemd, er was afgelopen zomer ook al interesse vanuit Arsenal.

13 oktober 2023 om 14:44

Dat weet ik. Maar hij werd de afgelopen 2 a 3 jaar al genoemd bij Arsenal, vandaar dat ik hem even benoemde.

Ben benieuwd, want hij speelde vorig jaar bij lange na niet alles. Eigenlijk te weinig (voor mijn gevoel) voor zo'n groot talent/goede speler.

13 oktober 2023 om 16:10

Natuurlijk wordt die niet genoemd, die heeft al een contract tot 2028 en zit er pas 14 maanden...

Bellingham wordt ook niet genoemd

Real heeft goud in handen en top dat ze bijtekenen bij Real, zulke spelers zijn voor mij altijd welkom in Laliga, Valverde wordt denk ik de aanvoerder over een paar jaar bij real, ik zie in hem ook een echte aanvoerder, ook geweldig dat Camavinga bijtekent soms verbaast het mij dat Real hem voor een prikkie heeft overgekocht, zo’n topspeler die overal wel uit de voeten kan zowel op het middenveld en achterin zelfs als LB is die geweldig.

13 oktober 2023 om 11:34

Vind het eigenlijk wel zonde dat Camaving als LB speelt.
Fran Garcia is prima, maar ik zou Mendy verkopen en een absolute topper erbij halen op de LB. Bijvoorbeeld Hernandez proberen terug te halen van AC Milan?

En op RB zou ik ook een topper halen als Real zijnde.

Ik zou LB, RB en spits halen volgend jaar en Joselu definitief overnemen.

RB: Frimpong, Hakimi of Arnau Martinez
LB: Theo Hernandez, Alphonso Davies, Nuno Mendes, Frederico Dimarco, Estupinan of Jose Gaya

Spits: Osimhen of Mbappé. Al gok ik dat Mbappé liefst ook op de plek van Vini speelt.

En nu ik het zo bedenk: een jonge, talentvolle CB erbij zou ook niet mis zijn.
In Portugal heb je Inacio en Antonio Silva bijvoorbeeld.

Lukeba of Simakan heb je bij Leipzig. Bastoni bij Internazionale, Scalvini bij Atalanta, Colwill bij Chelsea, Hincapie bij Leverkusen, Tomori bij AC Milan, Tapsoba bij Leverkussen of Todibo bij Nice.

Voldoende opties, heus niet allemala beschikbaar.

13 oktober 2023 om 14:15

@GLENN

Mee eens hoor, Carvajal is 31 maar kan zeker nog wat jaartjes door, en heeft zich inmiddels weer een beetje teruggepakt, en Mbappe speelt idd veel liever op links, ik weet ook niet of hij nog maar Real gaat komen, want deze saga is al jaren gaande, Het is ook afwachten hoe Endrick het gaat doen bij real, ik heb hele hoge verwachtingen van hem en ik denk dat hij ook kan uitgroeien tot een van de beste op zijn positie, en linksback lijkt Real voor Alphonso Davies te gaan, en Real heeft hem ook nodig.

13 oktober 2023 om 14:43

Endrick kan je wel hoge verwachtingen van hebben, maar die jongen is nog zo jong. Die kan je toch nog niet als eerste spits gebruiken?

Ik vind dat Madrid gewoon een topspits ala Benz nodig heeft weer.

Osimhen, Mbappé, Kane (niet dat die komt hoor), maar dat soort namen!

Davies is defensief wel kwetsbaar, idem dito voor Theo.
Vind Mendes vna PSG één van de beste Lb's eigenlijk. Defensief betrouwbaar, aanvallend brengt hij ook veel en ook razendsnel.

Heerlijk nieuws hoor dat de contracten van Valverde, Camavinga, Militao, Rodrygo en ook Vinicius verlengd gaan worden. Dat zijn toch wel de spelers die de komende jaren voor de club gaan spelen. Ook hebben ze allemaal al aardig wat ervaring voor hun leeftijd dus dat is ook een heel groot pluspunt voor nieuwe spelers die gaan komen. En dat ook nog is samen met spelers die begin 30 zijn zoals Alaba, Rã¼diger en Carvajal.

13 oktober 2023 om 11:27

Heerlijk beleid toch wel de laatste jaren bij Madrid zeg. Beter dan dat Galactico project al die jaren geleden hé.

Heerlijke jonge talenten die de kans krijgen. Ook prijzig, maar heb je wel jarenlang profijt van...

En aangevuld met wat oudere spelers inderdaad als Joselu (ideale pinchitter), Alaba, Rudiger, Carvajal en evt Nacho (ideale back-up).

Ik zou wel van spelers als Odriozola, Vazquez en dergelijke af proberen te komen. Idem dito voor een Vallejo. Hebben het niveau niet.

13 oktober 2023 om 16:13

Vallejo en Odriozola zijn ook al weg.

16 oktober 2023 om 09:29

Ah, ik dacht dat zij verhuurd waren. Maar die zijn dus definitief weg/

De aanvoerderskwestie bij Real Madrid is vrij eenvoudig. Wie het er het langst zit krijgt de band.. ongeacht je status binnen de selectie. Dus als Valverde blijft zal het tussen hem en Vini gaan.

13 oktober 2023 om 11:27

Is dat een kwestie dan? Nu is dat toch ook Nacho of Carvajal, toch?

Real heeft met die jonge spelers echt een enorm sterke basis voor de komende jaren. Spelers als Bellingham, Vini, Camavinga, Tchouameni, Rodrygo, Valverde hebben nog enorm veel groeimarge. Dat belooft wat, alleen maar positief voor La Liga en het Spaanse voetbal.

Het jonge blok kan het enorm goed met elkaar vinden, ze vormen ook buiten het veld een hechte groep. Het zou me zeer verbazen als er eentje op korte termijn zou willen vertrekken. En Real Madrid weet ook dat het deze groep nodig heeft om in de toekomst te blijven presteren, dus die zullen deze jongens niet gauw laten gaan.

13 oktober 2023 om 19:22

Allemaal leuk en aardig, maar wanneer die jonge jongens samen spelen, is het spel niet om naar huis te schrijven. Iedereen geeft daarin wel Ancelotti de schuld, maar de schuld ligt bij hun.

Er is veel meer hype over ze dan dat zij daadwerkelijk laten zien echt dat wereldtalent te hebben. Buiten Vini en Valverde heb ik bij die gasten geen wereldtalent gezien.

Cama, Tchoua en Rodrygo zijn vooralsnog meer hype dan prestaties.

13 oktober 2023 om 19:44

Dan kijken we door een andere bril jij en ik. Ik kijk niet naar ze aan de hand van hoe er hier over hen gesproken wordt, maar naar hun leeftijden en wat ze laten zien. Rodrygo speelt nu op het moment niet bijzonder, maar wat hij kan heeft hij laten zien toen we de 14e wonnen. Die goals die hij scoorde toen waren van cruciaal belang en hij speelde toen ook de pannen van het dak. Dat is wat er bij hem in zit en dat gaat eruit komen ook. Tchouameni gaat juist nu steeds beter spelen. Tegen Girona toen hij naast Rudiger stond centraal achterin speelde hij overigens als een vorst. Hij heeft in die wedstrijd geen enkele fout gemaakt en was ijzersterk in het uitverdedigen en positie kiezen, zodanig dat je je moet afvragen of de vervanger van Alaba of Rudiger op termijn niet al bij ons speelt. Bovendien zie je hem ook elke wedstrijd beter worden als CVM. Camavinga is wisselvallig, maar ook voor hem geld dat hij groeit en daarbij horen fouten. Het kan niet in 1 keer een geoliede voetbalmachine zijn, dat heeft tijd nodig. Maar dat dit het beste blok talenten is dat er nu in de wereld rondloopt is een feit.

13 oktober 2023 om 20:45

Jouw voorbeelden sterkt juist mijn opvatting, maar iniedergeval klink jij nog heel realistisch vergeleken bij hoe ik het lees van anderen op deze site.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren