Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Probleem voor Erik ten Hag: ‘Grootverdiener weigert vertrek naar Saudi-Arabië’

Laatste update:

Raphaël Varane is niet van plan om Manchester United te verlaten voor een club uit Saudi-Arabië, zo meldt L'Équipe. Hoewel de dertigjarige verdediger dit seizoen nauwelijks kan rekenen op een basisplaats onder manager Erik ten Hag, vindt hij het nog te vroeg voor een lucratief avontuur in de Saudi Pro League.

Varane werd in de zomer van 2021 met torenhoge verwachtingen naar Old Trafford gehaald. De Franse mandekker ontvangt jaarlijks zo’n 20 miljoen euro van United, maar kwam dit seizoen pas 825 minuten in actie.

De 93-voudig international van Frankrijk kampt veelvuldig met blessureleed. De rechtspoot zette in februari een punt achter zijn interlandcarrière om zich meer te kunnen focussen op United. Toch moest Varane ook dit seizoen de nodige wedstrijden missen.

Varane hoopt nog altijd te slagen in Manchester. Tot dusver staat de teller op 77 wedstrijden in dienst van the Red Devils, waarin de in Lille geboren verdediger tweemaal wist te scoren. Met United won Varane vorig seizoen de EFL Cup.

In de afgelopen weken werd Varane gelinkt aan diverse clubs uit de Saudi Pro League, maar de verdediger is niet bereid United te verlaten voor een lucratief avontuur in het Midden-Oosten. Varane is vastbesloten om nog een aantal jaar uit te komen op het hoogste niveau.

Ook zou Varane hoog op het lijstje staan bij Real Madrid, daar de Koninklijke David Alaba en Éder Militão voor lange tijd moet missen wegens blessures. Varane speelde tussen 2011 en 2021 al in het maagdelijk wit. In 360 wedstrijden voor Madrid wist hij 17 keer te scoren.

Met Real won Varane vier keer de Champions League. Ook wist hij als speler van de Madrilenen beslag te leggen op de WK-titel (2018) met Frankrijk. Bij United ligt Varane nog tot medio 2025 vast. Transfermarkt taxeert zijn marktwaarde momenteel op 25 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Varane is al jaren niet meer de speler die hij daarvoor was, hij is nog wel een goeie speler maar gewoon erg wisselvallig ook in zijn laatste seizoenen bij Real was die niet meer zo goed.

25 december 2023 om 16:01

Varane Maguire of Lindelov moeten vertrekken en dan kunnen ze het beste proberen de Ligt aan te trekken aangezien die toch bankzitter is geworden bij Bayern.

25 december 2023 om 16:06

@protheus

Ja klopt, alleen denk ik niet dat De Ligt naar United wil gaan want hij wil gewoon meedoen om alle prijzen en bij de Europese top horen en United is dat gewoon niet.

25 december 2023 om 16:58

Het probleem is dat deze heren goed verdienen & zij opzicht niet weg hoeven voor hunzelf. Het boeit ze weinig of ze aan spelen toe komen blijkbaar. Dus zitten ze gebakken & de club tegen zitten daar liggen ze niet wakker van. Er zijn mensen binnen in de club die ten onrechte deze spelers een marge aan salaris hebben gegeven waar zij kwa kwaliteiten niet eens recht op hebben!
Nu INEOS binnen stapt is het belangrijk om die salarisplafond in te zetten & de groot verdieners de laan uit te sturen omdat zij dusdanig op op de begroting drukken. Zij weg, ruimte voor jongere & gretige spelers & waarbij iedereen kwa salaris ook ong gelijk staat!

25 december 2023 om 17:03

@takemehome

Precies, het zijn ook echt grote grootverdieners vooral kon het niet mooier verwoorden,

Chapeau!

25 december 2023 om 18:06

Dat Varane niet gretig is vind ik wel erg makkelijk.. Er zijn ook genoeg andere clubs met grootverdieners die ook gewoon gretig zijn.

25 december 2023 om 22:37

Ben het met je eens TakeMeHome.Maar kan me wel voorstellen dat zo'n speler als Varane gewoon niet zit te wachten op SA en dan liever voor minder geld ergens anders wilt spelen. Maar dan moet er wel de juiste club komen.Ben dan eigenlijk benieuwd wat ze dan met Rashford doen, want met hem in de selectie blijft die verhoudingen in salaris gewoon nog. Lijkt me niet dat die verkocht wordt

25 december 2023 om 16:10

Kerel, Varane is de beste verdediger die united heeft, moet gewoon blijven ondanks dat hij erg blessure gevoelig is. Kan niet wachten op het moment dat de verdediging van vorig seizoen er weeer staat. (Shaw, Martinez, Varane, Wan Bissaka) Ik denk dat united dan veel beter gaat spelen omdat de verdediging juist hun kracht was vorig seizoen.

25 december 2023 om 16:18

@bbbtf

Nee Martinez is overduidelijk de beste verdediger die United heeft, die presteert ook het langste goed en Varane is gewoon wisselvallig.

Logisch lijkt me wanneer Madrid en Bayern schijnbaar interesse hebben. SA betaalt over 2-3 jaar waarschijnlijk nog steeds even misselijkmakende salarissen.

Met de interesse van real Madrid en Bayern snap ik hem heel goed. S Arabië kan altijd nog .. ik hoop dat hij naar Madrid komt want er is letterlijk geen enkele centrale verdediger meer beschikbaar naast rudiger. ( Nacho is geschorst voor de eerste 3 wedstrijden . Eigenlijk zou je er zelfs 2 extra moeten hebben

Raphaël Varane is meer dan welkom bij Real Madrid om de blessures achterin op te vangen. Zou een mooi duo zijn met Antonio Rüdiger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren