Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tévez bij terugkeer belangrijk in topper, Van der Vaart redt punt

Laatste update:

Manchester City leek voor het eerst dit seizoen tegen een thuisnederlaag in de Premier League aan te lopen, want de ploeg van manager Roberto Mancini kwam woensdagavond op achterstand tegen Chelsea en wist de Londense muur lange tijd niet te breken. Met Carlos Tévez inmiddels binnen te lijnen, de Argentijn keerde terug na lange afwezigheid, tekende Sergio Agüero vanaf elf meter voor de gelijkmaker. Tévez was vier minuten voor tijd belangrijk bij de 2-1 van Samir Nasri. Tottenham Hotspur liet in de strijd om de derde plek punten liggen, maar kwam nog goed weg door een zeer laat doelpunt van Rafael van der Vaart: 1-1 tegen Stoke City.

/

Manchester City - Chelsea 2-1
Het waren de Spanjaarden die in de openingsfase zorgden voor het gevaar. Namens Manchester City schoot David Silva in kansrijke positie over, terwijl Juan Mata aan de andere kant (na een prima pass van Fernando Torres) hetzelfde deed. Samir Nasri beëindigde met een schot op de lat de levendige openingsfase; daarna werd het een stuk saaier en duurde het lang voordat er weer een kans te noteren viel. City-spits Mario Balotelli kreeg hem, na een goed halfuur, op het moment dat Tévez (onder een warm applaus) van de reservebank werd gestuurd om te gaan warmlopen. De flamboyante Balotelli kreeg de bal zomaar in de voeten gespeeld door Frank Lampard en kon alleen op Petr Cech af, maar hij schoof het ding via de vingertoppen van de sluitpost voorlangs.

Het waren the Citizens die na de onderbreking beter uit de startblokken kwamen, zo belandde een voorzet van Nasri op de lat en volleerde Sergio Agüero de rebound over, maar het was Chelsea dat op voorsprong kwam. Gary Cahill zag zijn inzet van richting veranderd worden door Yaya Touré en daardoor was doelman Joe Hart geklopt: 0-1. Voor het eerst sinds januari 2011 stond Manchester City in eigen huis op achterstand. De ploeg moest achtervolgen en ging dat doen met Tévez, die Nigel de Jong kwam aflossen. Manchester City voerde de druk hoog op en nadat Michael Essien hands maakte in het strafschopgebied mocht Agüero aanleggen vanaf elf meter: 1-1. Een prima combinatie tussen Nasri en Tévez betekende zelfs 2-1, waardoor het verschil tussen lijstaanvoerder Manchester United en nummer twee Manchester City weer een punt is.

/

Tottenham Hotspur - Stoke City 1-1
Voor het eerst sinds het drama rond Fabrice Muamba, die een hartaanval kreeg in het duel met Bolton Wanderers, kwam Tottenham Hotspur weer in actie op White Hart Lane. De ploeg moest direct aan de bak, want het was de laatste weken niet goed bezig en het was zaak voor de mannenschappen van manager Harry Redknapp om te winnen van Stoke City. Arsenal was in de strijd om de derde plek genaderd tot op een punt en de aartsrivaal van the Spurs trapte een kwartiertje later af tegen Everton. Het lukte de thuisploeg, met Van der Vaart in de basis, in het eerste bedrijf echter niet het fysiek sterke Stoke City te breken.

De Londenaren stuitten via de Nederlander, Luka Modric en Louis Saha telkens op doelman Asmir Begovic, terwijl Brad Friedel zich aan de andere kant niet liet verschalken door de sterke spitsen Peter Crouch en Cameron Jerome. Na de onderbreking voerde Tottenham de druk flink op, maar Stoke City hield stand en probeerde zelf vooral via standaardsituaties gevaarlijk te worden. De thuisploeg werd steeds gevaarlijker, maar vlak nadat Gareth Bale de lat had geraakt tekende Jerome van dichtbij (voorzet Jermaine Pennant) voor de 0-1. De creativiteit leek verdwenen bij Tottenham, maar in extremis redde Van der Vaart een punt door Begovic (op aangeven van Bale) koppend te verschalken.

Bekijk hier de samenvatting van Manchester City - Chelsea:

Bekijk hier de samenvatting van Tottenham Hotspur - Stoke City:

Lukt het Tottenham Hotspur om de derde plek te heroveren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Balen dit, maar onverdiend kun je het niet noemen nee. Volledig aan onszelf te danken.

21 maart 2012 om 22:47

Belachelijke opstelling, Ramirez op rechts zetten ? Sturridge op de bank, Essien op de bank voor Mereilles. Mikel in de basis ? Sinds wanneer kan hij voetballen dan ...

Je vraagt er dan gewoon om.

21 maart 2012 om 22:50

Mikel speelde een goede wedstrijd. Ramires geeft ons balans op de flanken omdat Ashley Cole en Bosingwa niet kunnen verdedigen. Hij speelde vandaag wel een hele slechte wedstrijd.

Dat we met Meireles en Torres begonnen vond ik wel raar.

21 maart 2012 om 22:53

Ja ik begreep het ook niet... Ook al speelde Essien ook niet geweldig.
Een niet geweldige Essien is altijd beter dan een dramatische Mereiles.
Mikel, Essien, Ramires zou ik kunnen begrijpen alle 3 goede bal afpakkers dus zeer controlerend, we moeten bidden dat we volgend jaar geen Euro League hoeven te kijken!

21 maart 2012 om 22:54

Ramires heeft wel vaker op rechts gespeeld onder Di Matteo en deed het toen goed. Alleen heeft hij niet de hersenen om te bedenken dat zijn gebruikelijke passeeractie (erlangs tikken en rennen) niet werkt tegen een snelle speler als Clichy. Mikel heeft verder onder Di Matteo ook prima wedstrijden gespeeld alleen Mereiles begrijp ik niet nee..

Kwaliteit komt überhaupt tekort, welke opstelling dan ook.

21 maart 2012 om 22:55

Klopt, baalde zwaar toen Ivanovic uitviel. Maar Ramirez stond al op rechts toen Ivanovic nog speelde toch? Mja Torres kan k beetje begrijpen, heeft toch 2x gescoord, als hij dan in die flow raakt knalt hij er misschien 1/2 in tegen City.

Maar hij is het kwijt denk ik. Hij had die bal gewoon moeten knallen, je weet wel welke ik bedoel. Die had hij niet eerst moeten aannemen. Irriteer mij er echt aan.

Mereilles ja... wat moeten wij met hem...

21 maart 2012 om 22:50

Nee het was inderdaad zeer verdiend voor City, Ik vond torres in de beginfase erg gretig ogen maar dat gevoel had ik al sinds de wedstrijd tegen napoli. Hopen dat hij zijn oude topvorm weer gaat hervinden want zodra hij dat weer heeft is het echt een spits om van te genieten!!

City jaagt voert de druk op bij United dit word een heerlijke slotfase van de competitie.

Als iemand het heeft verdient vandaag is het Manchester City wel.

Mooie westrijd vol strijd en passie.

Lekker voor Chelsea en dat geld team dat heel de voetbal heeft verpest en zijn afgestraft door hun eigen wapen. Ik hoop dat Chelsea de EL in gaat waar ze thuis horen. Verder heeft City verdient gewonnen.

21 maart 2012 om 22:46

Word eens wakker jongen, geld domineert het voetbal. Je kan hier wel zitten zeggen van Chelsea koopclub, maar elke club geeft miljoenen uit aan spelers, nog maar te zwijgen van de lonen.

Zielige reactie

21 maart 2012 om 22:54

Er is natuurlijk wel een verschil in het kopen van spelers, je kan spelers halen voor 3 miljoen, maar ook voor 30 miljoen. Dat is waar hij op doelt.

Jammer van de goal van Van der Vaart, maar verder was Arsenal gewoon de winnaar van vandaag. 6 punten los van Chelsea nu, 1 voor Tottenham.

21 maart 2012 om 22:59

Alsof city geen koopclub is? Totaal nietszeggende reactie.

21 maart 2012 om 22:59

Daar ben ik het niet met je eens, ik vind dat Chelsea een redelijk stabiel elftal heeft opgebouwd dat zich nu vast in de top van Engeland heeft gevestigd.
Je kan het ook anders zien, als al die "geldclubs" er veel geld in pompen worden de wedstrijden ook van een hoger niveau.
Dat betekent weer dat ik er alleen maar liever naar kijk!

Je kan wel een compleet team kopen, maar een aantal jaren op de top blijven is de kunst.
Ik heb het idee dat Man City en Chelsea allebei die stabiliteit opzoeken, daar is niets mis mee.

22 maart 2012 om 00:09

Dit is precies wat ik wou typen na een aantal reacties te hebben gelezen, maja hoeft dus niet meer perfect verwoord.

On:
Ik voelde aan mijn water dat Tevez vandaag belangerijk ging zijn en Nasri ging scoren.
Klasse wedstrijd weer van het hele team. en die knal met drogba en richards zag er ook hard uit.

21 maart 2012 om 23:00

grappig dat je dit net over Chelsea zegt terwijl ze tegen City moesten..

Edit: Ewajan zelfde reactie

Knap van City, onterrecht gelijkspel voor Spurs.

21 maart 2012 om 23:07

Bedoel je met onterecht dat Spurs een overwinning verdiende of een nederlaag?

Mooi om tevez terug te zien. Vond city beter en de terechte winnaar hopelijk nu door naar de titel

jammer van vandaag we hadden bijna niets te zeggen tijdens de wedstrijd maar de opsteling was gewoon niet goed sturridge moest gewoon beginnen met drogba veel gevaarlijke.

geweldige pass van tevez, wat een briljante speler!
VDV weer ontzettend belangrijk voor een in een dip verkerende Spurs

Mooie wedstrijd,mooi om te zien dat Tevez terug is.

City verdiend gewonnen. Wij hadden echt geluk met die goal.. En die handsbal van Essien ja haha, hoe overduidelijk wil je ze hebben ahha. Als dit geen penalty was dan weet ik het ook niet meer.

Ramirez, Mereilles, Mata, Bosingwa, waren echt matig.

Luiz speelde lekker, Cahill een ' oke '.

Ik had even hoop maar later weer terug óp aarde gezet. Blijkbaar is thuis essienteel voor topwedstrijden.

21 maart 2012 om 22:49

Het jammere is dat jullie konden inlopen op Tottenham. Wat dat betreft zijn de winnaars van deze speelronde City en vooral Arsenal. Liverpool speelt gelijk tegen Qpr,..man wat een avond. Ik heb me kostelijk vermaakt!

21 maart 2012 om 22:52

Klopt maar misschien is het wel goed. Want wij zijn wel verwend met spel en prestaties. Mourinho kwam en we wonnen ineens de landstitel 2x. Daarna haalde we CL finale die in de kast zou staan als die wereldberoemde penalty erin was gegaan. Seizoen erop komt Ancelotti en breken we records en winnen wij de titel en beker.

Zijn prachtige prestaties. En nu gewoon weer even adem halen en tot rust komen.

21 maart 2012 om 22:56

Echt dan hé...ronaldo mist, ik zeg dit kan niet meer stukvoor chelsea...

ik heb vorige week toevallig in de Uefa CL magazine op tv gezien hoe hard Terry er nog van baalt op dit moment. Hij voelt zich echt nog steeds schuldig..
Ancelotti heeft het inderdaad ook niet onaardig gedaan

21 maart 2012 om 22:58

Liverpool heeft zelfs verloren. Ja.. verloren.

21 maart 2012 om 23:02

Hahaha true that. Hij heeft het er nog steeds moeilijk mee. Is ook de enige prijs die op moment uit de top nog ontbreekt op zijn CV. Maar haha als ik heel stout ben, dan gaan wij dit jaar de CL winnen...

Hahah nee. Ik hoop dat Terry hem dit jaar mag vasthouden, die hele selectie verdiend het. Al zolang, zoveel jaar top presteren. Ik gun het ze allemaal, op bosingwa, Fereirra, Malouda, Kalou, Mereiles na dan

21 maart 2012 om 23:02

Liverpool verloor met 3-2 ;p

22 maart 2012 om 01:36

Gaat niet gebeuren. Bij chelsea ontbreekt het aan charme om de champions league te winnen. Geen enkele Londense club heeft die charme. Daarom zijn er ook 0 champions leagues in Londen.

City speelde Chelsea bij vlagen kapot. Mooi om te zien dat het toch nog spannend blijf bovenin en hopen dat City kampioen wordt, ze hebben toch wel de leukste speler alleen een waardeloze manager.

Nasri heeft erg goed gespeeld! Hij heeft een heerlijke techniek in z´n poot zitten!!
Tevez welcome back!

Zuur voor de Chelsea fans na de 0-1 voorsprong, maar een volledig terechte winst voor City. Uit verliezen daar kan altijd, maar de wijze waarop geeft toch wel stof tot nadenken. Lampard die simpele balletjes breed inlevert bij de tegenstander, Mata die na geweldig begin v/h seizoen inmiddels onzichtbare wedstrijden speelt en een keeper die eigenlijk die meest waardevolle speler van je elftal is. D'r zit te weinig lijn in om te hopen op een fantastisch seizoensslot. Misschien de FA cup...

21 maart 2012 om 22:49

Haha ja FA cup kan wel maar ik reken er niet op hoor. Misschien is het wel goed, even geen prijs, geen spotlights etc. Gewoon even rust en evauleren. Kalou, Bosingwa, Malouda, Mikel, Fereirra en Mereilles wegsturen.

Zomer jeugd laten debuteren + jeugd. Want om eerlijk te zijn, zijn wij als supporters zwaar verwend laatste jaren.

21 maart 2012 om 22:59

Voornaamste lijkt me om een trainer te halen om de boel daar om te bouwen. Want naast de spelers die jij noemt merk je ook aan alles dat Lampard en Drogba toch wel aardig over hun hoogtepunt heen zijn. En Terry is ook wel opvallend blessure gevoelig dit seizoen.

Chelsea heeft nieuwe boegbeelden nodig.

21 maart 2012 om 23:07

Klopt ben ik mee eens. Maar met Mata en Luiz hebben wij onze verdediger en aanvaller al. Met Bertrand ook nog erbij en als de ontwikkeling van Mceachran beetje opschiet dan hebben wij al een vervanger voor Lampard.

Komt wel goed, gewoon geduldig zijn!

22 maart 2012 om 01:39

''misschien is het wel goed, even geen prijs, geen spotlights etc.''

Loser mentaliteit. zelfs een united team in een overgangse fase moet prijzen leveren. Als united niet kampioen wordt, word dat gezien als een waardeloos jaar.

Duidelijk verschil tussen de twee clubs zo te zien

22 maart 2012 om 07:32

Duidelijk verschil? Omdat één supporter zo een uitspraak doet? Wat een onzin. Bij ons worden trainers altijd weggestuurd omdat ze geen prijzen winnen, zo zie je toch maar hoe hoog de lat wordt gelegd.

Wat word ik toch als Chelsea supporter ziek van de spelers die bij Chelsea spelen, en dan heb ik het er niet over 1. En de formaties die worden gehanteerd maakt me ook niet vrolijk.

City terecht gewonnen. De hele wedstrijd gedomineerd en de meeste kansen gecreerd. Prachtig tweede goal en mooie comeback voor Tevez met een assist, die kunnen we nog hard nodig hebben op weg naar een eventueel kampioenschap.

Blue Moon.

@dnipro Hahahah wat een onzin verkoop jij. City heeft zeker geen 'geld' team?

21 maart 2012 om 22:50

Maar alles is begonnen bij Chelsea en door hun zijn veel ploegen begonnen met het voetbal kapot te maken en nu is Chelsea geklopt door hun trucje.

21 maart 2012 om 22:56

En het Galactico team van Real Madrid bestond alleen maar uit spelers uit de eigen jeugd..?

21 maart 2012 om 22:59

Ik weet het niet van alle clubs, maar als ik jou moet geloven zijn al die andere clubs idee loos en doen gewoon Chelsea na..
Vieze na-apers, trouwens chelsea heeft een Malouda,kalou,drogba,essien,lampard, Terry, Cole, Cech
(mikel,ramires,bosingwa, Ivanovic)
Al zekers meer dan 5 jaar bij elkaar... dus zoveel is er niet verandert, ja waardeloze aankopen die nergens op slaan.
Mata was niet eens nodig

22 maart 2012 om 02:05

Real had toen al 28 lands titels en 9 keer de champions league/europa cup 1 gewonnen.

Dan kijken we naar Chelsea voor de overname van Abramovich. 1 lands titel en 0 champions league/europacup 1.

Oftewel Real heeft haar geld gegenereerd door uitzonderlijk succes. Chelsea door een of andere Russische sugar daddy.

22 maart 2012 om 16:34

@fukyas

mata was niet eens nodig ?

Dat is serieus de domste uitspraak ooit op vz.
Deze jongen is de beste speler van Chelsea.
Hij heeft alles creativiteit, geweldige passing, fantastische dribbel, en zijn schoten buiten de 16 zijn bijna altijd gevaarlijk.

Hij is nog maar 21 geloof ik en hij hoort al in de basis opstelling van Spanje te zitten.

Leuk voor Tevez dat hij toch belangrijk is in de kleine rol die hij krijgt deze wedstrijd, hij zal vast al wel wat van zijn populariteit bij de supporters terug hebben!
Geweldige speler met een geweldig schot.
Carlitosss Tevezz!

zwak van Tottenham, hopelijk halen chelsea en arseal cl voetbal want dit Tottenham heeft er niks te zoeken vind ik, komen gewoon wat tekort vind ik, te weinig creativiteit en te weinig snelheid

Arsenal gaat gewoon 3e worden, het zal dus strijden worden om de 4e plek met Tottenham. 4 punten is haalbaar, maar dan moet er écht gewonnen worden zaterdag.

Torres weer niet gescoord. Hoelang gaat hij dit nog volhouden.

21 maart 2012 om 23:04

Heb met Torres afgesproken dat hij in de CL zal gaan knallen. Aankomend duel zal hij Barca en Real opeten, Gewoon vanaf de halve finale. Hij weet dat Chelsea die beker graag wilt, dus hij spaart alles voor de Cl.

Gomez en Messi gaan slappe hap lijken na de halve finale en de finale

Heb de wedstrijd niet kunnen zien.
Hoe werd Tevez ontvangen door het publiek?

Verder vind ik het nog knap van de Spurs dat ze een punt pakken na de wedstrijd tegen Bolton en Muamba.
Doet toch wel wat met je zo een incident meemaken.

Strijd om kampioensschap tussen de clubs uit Manchester en strijd om plek 3 tussen de clubs uit London blijft zo te zien spannend.

22 maart 2012 om 02:32

Tevez werd opzich redelijk ontvangen (ik was in het stadion).
Er was wel wat boe geroep maar ook applaus.
De meerderheid was toch wel blij dat die erin kwam.

Alhoewel nadat Tevez erin kwam Mancini echt massaal door het hele stadion werd toegezongen.

En weer geen overtuigende wedstrijd van Spurs. Ik ben bang dat ze de vierde plaats ook nog uit handen gaan geven.

Chelsea gaat lekker de Europa League in, de Champions League is wat hoog begrepen voor ze. Tottenham Hotspurs zou op de eerste plaats (4e eindigen) en Arsenal (3e) en Manchester United en City zullen het uit vechten om plek (2 en 1).

Nederlands voetbal gaat de Engelse inhalen,,let op mijn woorden... chelsea --city wat een drama...
spelers verdienen zoveel geld en ze kunnen de bal niet eens 3 keer naar elkaar overspelen..
alleen maar lange ballen..
ik heb respect voor arsenal, spelen echt het beste voetbal ..

21 maart 2012 om 23:14

Met Mancini weet jij wat de insteek is. Chelsea is al het hele seizoen gaar bezig. Als je deze wedstrijd ging kijken voor het vermaak had je beter gister Barca kunnen checken en het daarbij laten.

Chelsea kijk je nu enkel om de club te supporten.. Kan mij namelijk niet voorstellen dat er op dit moment iemand is dat van het spel geniet.

ik denk dat dat

dat de titel gaat om manchester , en city

denk dat city hem wint
en manchester 2de wordr
denk dat arsenal 3de word op het juiste moment in vorm
4de totham hotpsur op basis van momenten .
5de chelsea veel geluk en drama voetbal

denk dat het duidelijk is

21 maart 2012 om 23:39

Denk dat je gelijk hebt over plaats 3 t/m 5 alleen wordt United eerste en City tweede.

Werkelijk een geweldige tweede goal moet ik zeggen, maar je kon die een-twee al vorige week aan zien komen en niemans van Chelsea greep in. Nasri had zijn veters nog opnieuw kunnen strikken hadden ze hem nog niet verdedigd.

Mooie zege, publiek was ook niet onaardig.

22 maart 2012 om 02:33

Publiek was echt geweldig! Echt niet normaal wat stonden we erachter vandaag.
Zelfs in de 3e ring deed het publiek volop mee.

Poeh daar was city maar 12 minuten af van een seizoen zonder prijzen...penalty was omslagpunt waar ik toch m'n twijfels over heb... 1,5 meter volle knal, boven het hoofd... Ik zie er weinig penalty in!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren