Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Turkije boekt klinkende zege en is goed op weg naar EK 2020

Laatste update:

Turkije heeft ook de tweede EK-kwalificatiewedstrijd in winst omgezet. De ploeg van Senol Günes begon de campagne op weg naar het EK 2020 afgelopen vrijdag met een 0-2 zege op Albanië en ook maandagavond wisten de Turken te zegevieren. In eigen huis zette men Moldavië op overtuigende wijze opzij: 4-0.

Turkije had weinig te duchten van het bezoek en stond bij rust reeds op een 2-0 voorsprong. Hasan Ali Kaldirim tekende na ruim twintig minuten voor de openingstreffer na een omhaal van Hakan Calhanoglu. Cenk Tosun verdubbelde enige minuten later alweer de voordelige marge door een vlijmscherpe counter van Turkije goed af te ronden: 2-0.

Na de onderbreking hield Fortuna Sittard-doelman Alexei Koselev zijn ploeg in de wedstrijd door een strafschop van Burak Yilmaz te keren. In de corner die snel op de penalty volgde was de sluitpost echter kansloos op een poging van Tosun, die zijn tweede van de avond maakte. Kaan Ayhaan verzorgde het slotakkoord namens Turkije door de 4-0 binnen te koppen.

Door de overtuigende zege doet Turkije wederom goede zaken in Groep H. De formatie van Günes staat momenteel met zes punten uit twee duels bovenaan. Frankrijk en IJsland staan allebei nog op drie punten en spelen later op de maandagavond tegen elkaar. Ook groepsgenoten Andorra en Albanië, die de eerste wedstrijd allebei verloren, nemen het maandag tegen elkaar op.

Verwacht jij dat Turkije zich gaat plaatsen voor het EK van 2020?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Senol gunes is back Turkiye is back on the EC ðÿ˜ž

Tegen Frankrijk een puntje en je bent zo goed als zeker van deelname aan het ek

25 maart 2019 om 20:16

Klopt, want ook al verlies je daarna van Ijsland, dan ga je als nog door !

Voor de grap eens deze wedstrijd meegepikt en tot mijn verbazing heeft turkije mij toch positief verrast. Op een paar namen kende ik niemand maar het zag er allemaal verzorgd en technisch uit. Bouwen toch een leuke team zo te zien, waar het zal gaan tussen Turkije en Iceland in deze poule.

25 maart 2019 om 20:18

Eens. Vooral na de 2-0 gingen ze los. Daarvoor vond ik het onwennig. Cenk en Burak combineerden echt heerlijk. Ouderwets 4-4-2.

Een wedstrijd die 4-0 is geëindigd mede door de keeper van Moldavië. Turkije had een heleboel kansen om de wedstrijd zelfs met een groter verschil te winnen. Een zeer goede wedstrijd van cenk, hakan en deniz turuc gezien vandaag.

Ik zie ons geen resultaat behalen in de volgende wedstrijden tegen Frankrijk (thuis) en IJsland (uit). Maar als we uit beide wedstrijden een gelijkspel kunnen behalen, dan hebben we een grote kans om door te stoten naar de EK!

Turkije speelde erg goed, maar met alle respect, het is wel tegen Moldavie. Wel zag je een groot verschil in organisatie bij Senol Gunes. Hakan Calhanoglu op 10 met een vrije rol is de perfecte positie voor hem. De echte test komt nog tegen IJsland. Tegen Frankrijk moeten we tevreden zijn met 1 punt thuis.

De tegenstander was zeer zwak en Turkije miste evenveel als dat het scoorde. De komende wedstrijden tegen Frankrijk en IJsland zullen pas de echte graadmeter zijn. Als we de thuiswedstrijden winnen en uit tegen Frankrijk en IJsland een punt kunnen pakken maken we een kans om te kwalificeren voor het komende EK.

Tot aan de 2-0 zat ik toch vooral te gapen. Daarna gingen ze los en zagen we Argentinie 2006 achtige taferelen. Die Cenk knalt ze erin alsof Batistuta voorafgaand een schot in zijn oor fluistert. Die Calhanoglu danst en beweegt als een Zuid Amerikaanse nummer tien die een Salsa bar runt met zijn vrouw. Ik zou Gunes met Bielsa kunnen vergelijken, maar dat zou een beetje gek zijn. Ha, woordspeling. Maar alleen voor diegene die hem snappen. Turkiye !

Knappe overwinning! Turkije erbij op een groot tornooi is altijd leuk. Meestal verassen ze dan ook nog eens iedereen met hun teamspirit.

Wie gaat er zo mee de straat op toeteren?

Ot.
Inderdaad goed opweg! Maar ze zijn er nog niet!

25 maart 2019 om 21:03

Ga maar alvast ! We komen eraan ! Ik zie jou daar !

26 maart 2019 om 17:42

Waar was je nou?!

Tegen Albanië en vandaag tegen Moldavië hadden we een fout van de tegenstander nodig om de score te openen. Tot in beide wedstrijden de 1-0 viel, hebben we niks kunnen creëren en we hebben het nodige geluk mee gehad. 6 punten, 0 tegendoelpunten maar dit is wel iets waar Senol aan moet werken. In zulke wedstrijden moet je creativiteit op het middenveld hebben om de verdediging open te kunnen breken.

Senol baalde ervan dat de 5-0 niet viel, maar als wij een 3-0 voorsprong weggeven zie je nauwelijks wat veranderen aan zijn blik. Iedere dag dat hij onze trainer is, is een verloren dag op dit moment.

25 maart 2019 om 21:12

Voordat Senol weg gaat moet eerst het bestuur opstappen. Wanbeleid van fiko. Van hero tot zero

25 maart 2019 om 21:45

Voor fiko zullen we moeten wachten tot mei. Als hij aanblijft als voorzitter, geef ik geen cent meer uit aan deze club.

26 maart 2019 om 01:38

Als je voor fiko tot mei kan wachten kan dat ook wel met senol. Hij verdient een waardig vaarwel aan het eind van onze club.

26 maart 2019 om 10:00

Dat afscheid had die verdiend als hij niet wekenlang in onze gezichten stond te liegen dat hij geen contact heeft met de bond en dat hij Demiroren toevallig bij de kapper zag. Voor Fiko moeten we wachten tot mei, voor Senol hoeven we niet te wachten. Je kan beter nu direct een nieuwe trainer aanstellen, dan kan je je alvast voorbereiden op het nieuwe seizoen. Ze verdienen allebei een schop onder de kont, dat is wat ze verdienen.

Dat wordt tuuteren!! Succes Turken, het is jullie gegund om er weer bij te zijn.

Ik weet niet wat mooier was vandaag: de voorzetten van Deniz of de combinaties van Burak en Cenk. Afijn, tegen IJsland moet maar blijken hoe goed we daadwerkelijk zijn.

Ik zeg alleen Fortuna Sittard heeft goud in zijn handen. Die keeper heeft echt een 8-0 voorkomen en was de enige van de Moldaven die zijn best deed.

25 maart 2019 om 23:21

Haha echt he! Wilde erger voorkomen ondanks de 4 - 0 achterstand!

26 maart 2019 om 20:00

Is ook een van de beste in de competitie atm. Gaan we mooi aan verdienen als clubs aankloppen.

Zo merken is Cahanoglu lekker bezig met Turkije. Vorige westrijd goal, nu assist. En zo te lezen is de nummer 10 zijn beste positie. Hij heeft bij Milan daar paar kaar gespeeld. Het was oke. Misschien moet hij daar tijdjs staan. Maarja is al te laat. Nu staat Paqueta eral

26 maart 2019 om 01:41

Op de flank waar hij meestal staat komt zijn volle potentie niet tot uiting vind ik. Hij moet meer centraal spelen rondom het strafschopgebied. Daar is hij gevaarlijk met zijn schot, passes en loopacties. Op de flank is het enige wat hij kan naar binnen proberen te kappen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren