Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tuchel ziet ideale partner voor Mbappé en Neymar rondlopen bij Man United’

Laatste update:

Thomas Tuchel onderzoekt de mogelijkheden om Marcus Rashford naar Paris Saint-Germain te halen, zo weet The Independent dinsdag te melden. Manchester United wil de 22-jarige aanvaller niet zomaar laten gaan en zet naar verluidt in op een transfersom van ruim honderd miljoen euro. De ambitieuze trainer van PSG zou bereid zijn om te voldoen aan de vraagprijs van de door hem zo bewonderde Rashford.

Volgens bovengenoemde krant is de spits van Manchester United in deze transferperiode een toptarget voor Tuchel, die vooral onder de indruk is van de koelbloedigheid en veelzijdigheid van de jonge Engelsman in de voorste linie. De Duitse oefenmeester in Franse dienst denkt dat Rashford uitstekend past in een aanvalslinie met Kylian Mbappé en Neymar. De international van Engeland kan eventueel dienen als vervanger van Mbappé, mocht laatstgenoemde op termijn kiezen voor een transfer richting Real Madrid.

The Independent meldt voorts dat het management van Rashford bereid is om te luisteren naar aanbiedingen, maar dat een tussentijds vertrek bij Manchester United absoluut geen halszaak is. Het product van de jeugdopleiding voelt een sterke band met de club en gelooft daarnaast in de toekomstplannen van het bestuur, zo klinkt het. Het contract van Rashford, dit seizoen goed voor 21 doelpunten en 10 assists in 38 duels in alle competities, loopt nog drie jaar door.

Rashford was vorig jaar zomer nadrukkelijk in beeld bij Barcelona. De Catalanen zagen echter af van een deal met Manchester United. In plaats daarvan werd Antoine Griezmann voor 120 miljoen euro overgenomen Atlético Madrid. De door PSG begeerde Rashford zorgde er in 2019 nog voor dat de Fransen in de achtste finale van de Champions League werden uitgeschakeld door Manchester United. In de returnwedstrijd benutte hij ver in blessuretijd een strafschop, waardoor the Red Devils met 1-3 wonnen en zich plaatsten voor de kwartfinale.

Zie jij Marcus Rashford naar Paris Saint-Germain vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 juli 2020 om 12:01

Misschien mbappe als rechtsbuiten, icardi spits, rashford linksbuiten en neymar op 10.

Rashford zou eventueel voor 100 miljoen mogen vertrekken als United Sancho weet te halen, kan Greenwood mooi doorschuiven naar de spitspositie of op links (en dan Martial in de spits).

broodje aap verhaal. Rashford is een jongen van de club en een jongen van de stad. Naast zijn sportieve impact heeft hij ook een enorme maatschappelijke impact. Denk dat de prijs van Neymar gebroken moet worden om Rashgord te laten gaan. Bovendien, wat moet Rashford bij Psg? In een mindere competitie en bij een club dat het aanzien van United niet heeft en de komende 100 jaar ook nog niet zal krijgen. Rashford verdient nu al bijna 10 miljoen per jaar dus die maffe oliedollars heeft hij niet nodig

14 juli 2020 om 12:32

Dat een transfer misschien niet verwacht wordt of logisch is, maakt het feit dat Tuchel fan is van Rashford, de mogelijkheden wil onderzoeken en het management van de speler best wil luisteren toch geen broodje-aap verhaal?

14 juli 2020 om 15:57

Broodje aap dat United slechts 100 miljoen wilt vangen

14 juli 2020 om 14:00

Broodje aap wil ik het zeker niet noemen. PSG heeft de financiele slagkracht om zijn huidig salaris flink omhoog te schroeven. Ookal verdient hij 10miljoen per jaar, ook Rashford zal blij zijn van 15 miljoen per jaar.daarnaast is Manutd afgezakt naar een onwaardig niveau. Hoewel ze een beetje terugklimmen, zijn ze nog mijlenver van wat ze horen te zijn.de selectie is qua kwaliteit erg smal. Het is knokken voor championsleague voetbal.psg wordt je gegarandeerd kampioen, speel je ieder jaar championsleague en met wereld sterren.

14 juli 2020 om 15:52

Ik zei ook niks over de kwaliteit. Denk dat PSG inderdaad nu nog beter is. Ik had het over de status en aanzien. PSG blijft een ordinaire olieclub en United is een van de grootste clubs ter wereld. Zo'n imago is niet zo snel omgedraaid.

14 juli 2020 om 15:11

Een club die jaarlijks CL speelt en altijd in de ko fase terecht komt. Iets wat United de afgelopen jaren niet lukte en eventueel zal gaan lukken de komende jaren.

14 juli 2020 om 15:57

lukte United dat de afgelopen jaren niet? Vgm heeft United PSG uitgeschakeld vorig seizoen. Het is ook makkelijker om te plaatsen voor de CL als je nauwelijks weerstand hebt in je competitie, zoals Psg. In Engeland heb je te maken met een top 6 waarbij de top 2 aan elkaar gewaagd is en de 2-6 ook. Het is veel lastiger om voor de CL te plaatsen in de BPL dan in de Ligue 1. Sinds 2017 heeft United de EL gewonnen, 8e finale (KO fase dus) gehaald, kwartfinale (Ko dus) gehaald en zijn ze dit seizoen hard op weg om hem te winnen. Op de Uefa lijst staat PSG met 105.000 punten op plek 7 en United op plek 9 met 92.000 punten. Daarbij gaat het beste seizoen van PSG bij de telling af volgend jaar en bij United het slechtste seizoen. Grote kans dat United boven PSG staat volgend jaar.

14 juli 2020 om 12:47

Misschien kapitale fout van barca maar de vraag is zou Rashford zijn cluppie & stad verlaten hebben.sowieso zou United hem niet laten gaan, zeker gezien zijn leeftijd en potentie nog niet

14 juli 2020 om 14:40

Dat zeggen we nu. Maar Rashford had waarschijnlijk ook problemen met aanpassen gehad. Zeker gezien United vorig jaar diep triest was. En als Griezmann dan een geweldig seizoen had gehad bij Atlético, dan zouden we nu zeggen dat ze beter voor hem hadden kunnen gaan.

Denk dat je eerder op minimaal 150 miljoen moet gaan zitten, niet dat Rashford nu al zo goed is, zijn potentie, aanhang en media-aandacht, jongen uit de stad, jeugdopleiding, dan mag je lekker tussen 150 en 200 miljoen zitten. Denk verder niet dat United Rashford ooit gewillig zou verkopen. Probeer het over 2 jaar als Rashford zijn contract niet zou willen verlengen.

Dit verhaal kan natuurlijk gewoon de prullenbak in. Rashford is een kind van de club, krijgt daar alle vertrouwen en nu net als ze de weg omhoog aan het inslaan zijn gaat hij vertrekken? Dit is onzin

Een half jaar geleden leek het erop dat Man Utd misschien de komende jaren helemaal niet in de buurt zou komen van CL voetbal. Dat zou een overweging kunnen ziijn om ergens anders naartoe te gaan. Ik zie Rashford niet bij een andere Engelse club spelen. Wat betreft clubs in het buitenland zijn Barca, Real, Juve, Bayern serieuze opties als je bij man united speelt maar naar een grote buitenlandse club wil die zeker elk jaar CL speelt.ik vind het moeilijk in te schatten wat Rashford zelf wil want ik ken hem niet en heb nog nooit een woord met hem gewisseld over wat zijn ambities zijn. Natuurlijk is het een kind van de club en zit hij daar goed maar kan me ook best voorstellen dat je eens in het buitenland rond wil kijken. In Parijs, Barcelona of Madrid wonen terwijl je jong bent, bakken met geld verdient en daar het hoogste kan bereiken in je sport klinkt mij best goed in de oren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren