Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tuchel stelt één belangrijke voorwaarde aan terugkeer Lukaku

Laatste update:

Romelu Lukaku lijkt op korte termijn zijn rentree te maken binnen de selectie van Chelsea. De spits werd zondag buiten de selectie gelaten voor de topper tegen Liverpool (2-2), daar hij zich in een interview met Sky Italia negatief uitliet over de manier waarop Thomas Tuchel wilde spelen. De Duitser was daar niet van gediend en passeerde de van Internazionale overgekomen aanvalsleider. Een hereniging lijkt echter in de maak, weet The Athletic.

Lukaku was trefzeker tijdens zijn laatste twee duels tegen Aston Villa en Brighton and Hove Albion, maar verspeelde zijn plek toen hij zich op de Italiaanse zender uitliet over zijn manager. Daarnaast gaf hij aan dat hij afgelopen zomer niet zou zijn teruggekeerd naar Chelsea als Inter hem een nieuw contract had aangeboden. Het leverde de Belg tegen Liverpool afgelopen zondag een disciplinaire schorsing op. Hetgeen waar in de studio van Sky Sports ook al veel om te doen was. Analisten Gary Neville en Graeme Souness haalden keihard uit naar de Lukaku.

Maandagavond zou er een gesprek hebben plaatsgevonden tussen Tuchel en Lukaku, waarin de manager van Chelsea duidelijk heeft gemaakt dat de spits kan terugkeren onder de voorwaarde dat hij publiekelijk zijn excuses aanbiedt. Lukaku werd in aanloop naar het duel met Liverpool nog verder in de problemen gebracht, toen een WhatsApp-gesprek uitlekte met Tim Howard, voormalig ploeggenoot bij Everton. Howard is momenteel analist bij de Amerikaanse televisiezender NBC. Volgens een gebriefte presentatrice van NBC zou Lukaku gezegd hebben dat ‘de situatie hot is’ en ‘hij meer kan zeggen na een nieuwe meeting op maandag.’

Supporters van Chelsea merkten op dat Lukaku's Twitter-profiel was verwijderd, en wie hem wilde volgen kreeg de melding: ‘dit account bestaat niet’. Speurneuzen op internet stelden later dat Lukaku het Twitter-account weken geleden had opgeheven, rond dezelfde tijd dat hij zijn beruchte interview aan Sky Italia gaf. Ondertussen heeft Roman Abramovich zijn volledige steun uitgesproken richting Tuchel. De eigenaar van Chelsea heeft een kleurrijke geschiedenis als het gaat om ruzies met managers, maar zegt ditmaal volledig achter de keuze van de Duitse oefenmeester te staan. Ook directeur Marina Granovskaia steunt Tuchel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terechte voorwaarde. Lukaku hoeft niet te lopen liegen met zijn excuses maar kan wel prima spijt betuigen van het feit dat hij zijn werkgever hiermee in diskrediet gebracht heeft. Vond het sowieso een kansloze poging met zijn slijm verhaal richting de Inter fans. Gelukkig waren die er ook niet van gediend.

4 januari 2022 om 08:58

Waren de Inter fans er ook niet van gediend?

4 januari 2022 om 15:21

Nee, die hoefden hem niet zo nodig terug omdat hij vorig seizoen juist zo nodig weg moest daar.

4 januari 2022 om 09:03

Heb je het interview gezien of heb je alleen wat losse artikelen gelezen?

Best terecht, alleen Tuchel komt voor mij wel een beetje over als zo'n verwende koning die veel eist, maar het volk eigenlijk niet helemaal achter hem staat. De persoonlijkheid Tuchel is niet heel veel vind ik. Als een Lukaku dat ook vind zie ik hem gerust weigeren.

4 januari 2022 om 08:57

Het schijnt dat de ervaren spelers uit de selectie er bij Tuchel op aan hebben gedrongen om Lukaku te schorsen zolang hij zijn excuses niet aanbood, dus ik denk dat het in dit geval een koning is die het volk juist volledig achter zich heeft staan maar die ene baron niet

4 januari 2022 om 09:11

Waarom traint hij dan wel mee?

4 januari 2022 om 09:12

Sterker nog, niet een speler staat achter Lukaku, ze vonden het allemaal niet kunnen.

4 januari 2022 om 09:14

@lierse, omdat Tuchel en Lukaku het erover gehad hebben, sowieos kan je 'm beter fit en scherp houden.

4 januari 2022 om 09:15

Dus je schorst iemand, maar alleen voor de wedstrijden en trainen kan hij wel lekker met de groep doen?

4 januari 2022 om 09:24

Je traint toch altijd gewoon mee als je club je disciplinair schorst, of ligt dat nou aan mij?

4 januari 2022 om 10:08

Moet ie niet trainen dan? Laat hem lekker the walk of shame doen tussen zijn ploegmaten in en die vertellen wel hoe ze er over denken als ze dat al durven of als hij er zelf over begint.

Een publiekelijk excuus voor het geven van je mening.. Mocht dit bericht enige kern van waarheid bevatten, wat ik betwijfel, dan zijn dat hele enge praktijken daar in Londen.

4 januari 2022 om 09:03

Het is toch niet gek? Een speler kan niet zomaar beginnen te zeuren over de tactiek van zijn trainer en aangeven dat hij het liefst niet vertrokken was. Je zegt toch ook niet tegen je vriendin, dat je liever nog bij je ex was.

4 januari 2022 om 09:04

Het een is financier gedreven en het andere op liefde. Geen goede vergelijking. Zijn mening is zijn mening. Excuses? Wat een onzin.

4 januari 2022 om 09:09

Als je eerlijk bent is het niet goed en als je liegt eigenlijk ook niet. De manager zegt dat hij niks aan hem gemerkt heeft en Lukaku geeft aan dat hij even hard werkt als voorheen. Ik snap het probleem niet zo.

4 januari 2022 om 09:25

Zijn mening mag hij ook geven, maar doe dat niet in de media, dan weet je dat er consequenties aan kunnen hangen. Het is toch netter om dit intern te bespreken.

4 januari 2022 om 10:16

@Stevie en spelers janken als de trainer zijn ongezoutte mening geeft over de desbetreffende speler… mij boeit het niet wat we doen maar wel dat het met gelijke maten moet; prima als Lukaku zijn eerlijke mening geeft maar dan mag Tuchel hem ook afmaken in de media als hij kut speelde; en ik kan je melden dat Lukaku dat ook niet fijn zou vinden; kortom ik ben het wel eens wat die ene Real fan zei in een eerdere artikel over Lukaku; hou het lekker binnen gesloten deuren en had in het interview gewoon globaal gezegd dat je ontevreden bent maar dit binnen gesloten deuren wordt opgelost

4 januari 2022 om 10:30

Ach kom op man. Je kan best een mening hebben, maar dan moet je ook de consequenties accepteren. Het is al ongebruikelijk om een interview af te geven zonder toestemming van club en zaakwaarnemer. Het ondermijnen van Tuchel door over tactiek via een interview te bespreken ipv intern is al onhandig. Maar verder kwam hij nog met termen als: ‘Lautaro hoeft niet naar Chelsea te komen, ik zie je snel weer bij Inter’ of ‘ik dacht naar Bayern, Real of Barcelona te gaan want dat zijn de grootste clubs’. Dat doe je niet als je niet eens een halfjaar ervoor voor een krankzinnig bedrag bent gehaald, zeker als je toen deed alsof het je levensdoel was om terug te keren bij Chelsea. En als je het wel doet, kan je er niet vanuit gaan dat het zonder consequenties is.

4 januari 2022 om 20:30

@Stevie_G, je bent vrij om je mening te geven. Je bent niet vrij van de consequenties echter. Mensen snappen precies niet wat de reactie zal zijn op de statement die Lukaku maakte. Je eigenaar en coach moeten het maar eens op die manier vernemen na miljoenen aan je te hebben besteed. We denken vaak dat Lukaku een slimme kerel is, maar hier laat hij zich gewoon enorm kennen. Het was zijn droom om de aanvalsleider te worden bij Chelsea sinds hij een puber was en naar Drogba opkeek. Maar hij laat daar echt niks van blijken. Een wereldtopper zou toch beter moeten weten?

Lukaku geeft gewoon z'n mening dat hij niet gelukkig is bij Chelsea en ook niet met het systeem dat Tuchel hanteert. Uiteindelijk niet netjes om te doen, maar hij vertelt eerlijk hoe hij zich voelt. Moet hij anders politiek correct gaan liegen in zo'n interview en de moraalridder lopen uithangen? Dat doen genoeg andere voetballers al.

Dit wordt te veel opgeblazen en Tuchel doet hier net zo kinderachtig over als Lukaku. Hij mag dus niet bij de selectie zitten als hij niet zijn excuses publiekelijk aanbiedt? Vind het allemaal maar een beetje zielige vormen aannemen.

Zou wel komisch zijn als Lukaku dat weigert, wat dan? Gaan ze hem naar de tribune verbannen tot het einde van z'n contract om wat losse opmerkingen in een interview?

4 januari 2022 om 09:10

Het probleem was ook niet zozeer wat hij zei, maar dat hij het eerst in de media zegt ipv met z'n problemen langs Tuchel te gaan. Als je problemen hebt met, bijvoorbeeld, het systeem, ga dan eerst naar je trainer ipv gelijk de media.

4 januari 2022 om 09:14

Hij heeft dat interview echt niet gegeven om over Tuchel te klagen. Hij heeft dat gegeven om nog wat over inter te praten omdat hij vond dat dat hoofdstuk niet netjes was afgehandeld.

4 januari 2022 om 09:24

Dat de intentie niet was om over Tuchel te klagen maakt niet uit, hij heeft het wel gedaan en hij had die klachten dus wel al in z'n hoofd.

4 januari 2022 om 09:31

Natuurlijk maakt dat uit. Hij is er dus niet mee naar de media gestapt. Het is ter sprake gekomen in een interview na een vraag. Nogal een verschil met iemand die een interview wil gaan houden met de media om over de trainer te zeiken.

4 januari 2022 om 10:14

Hij geeft toch toestemming omdat interview te plaatsen. Dat is de media. Hij wist natuurlijk donders goed wat hij deed, het is geen domme man.
Dit is gewoon een bewuste keuze omdat via de media te spelen.
Of dat goed of fout is om op deze manier zijn mening ( zijn gelijk te halen?) is een ander verhaal. Maar dat het met een voorop bedachte gedachte is, is wel heel erg duidelijk.
Ik hoop wel dat hij karakter.toont en bij zijn mening blijft, maar dát betwijfel ik ten zeerste.

4 januari 2022 om 10:14

Prima dat hij eerlijk is maar dan is het ook niet vreemd dat hij op de bank beland. Want wat heb je aan een ongelukkige speler op het veld als er bijv een Havertz rond loopt die kei hard wilt vechten voor zijn plek. Wat voor signaal geef je dan aan je spelers af als je dan toch gewoon leuk Lukaku opstelt alsof er niks gebeurd is? Lukaku is geen onvervangbare wereld spits dus doet hij dat niet zou ik niet zeggen verbannen tot einde contract maar gewoon lekker op de transferlijst. Pak je misschien wat miljoenen verlies maar scheelt ook wel weer enorm in het salarishuis.

4 januari 2022 om 10:17

Probleem is dat Lukaku veel maar dan ook aantoonbaar veel beter is dan de rest wat daar in de spits zou kunnen staan.

Volgens mij geven twee mannen hier gewoon hun eerlijke mening. De ene is eerlijk van mening dat hij niet bij Inter zou zijn vertrokken als hij van hen een nieuw contract had gekregen en de ander geeft eerlijk aan dat de ene geschorst wordt en vervolgens terug mag keren als hij zijn excuses aanbiedt.

Geen gekke voorwaarde die Tuchel hier stelt na mijn mening. Nou maar hopen dat Lukaku zijn excuses aanbiedt en dan kunnen Lukaku en Chelsea weer verder want dit brengt ook alleen maar gezeur met zich mee.

Voor mijn part maken ze een ruildeal met Tottenham. Kane scoort daar momenteel toch niet meer zoals vroeger. Dan speelt Lukaku terug onder Conte, wat wel een goede match was. En Kane zou sowieso beter passen in de speelstijl van Chelsea. Kane is jonger en vanuit Chelsea bekeken Engels international..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren