Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trauner reageert op bijnaam bij Feyenoord: ‘Ik weet niet wat het betekent’

Laatste update:

De komst van Gernot Trauner is in Rotterdam met veel gejuich ontvangen. De centrale verdediger maakt in zijn eerste wedstrijden in dienst van Feyenoord een solide indruk en heeft zich snel in het elftal van trainer Arne Slot gespeeld. De Oostenrijker ligt zelfs zo goed in de groep dat zijn ploeggenoten al een bijnaam hebben bedacht, alleen weet de hoofdrolspeler zelf niet helemaal wat hij er mee aan moet.

Bryan Linssen reageerde afgelopen weekend na de klinkende 0-4 zege op Willem II vol lof over zijn nieuwe ploeggenoot. "Achterin, die Trauner, wij noemen hem Kale Kletser", aldus Linssen voor de camera van ESPN. "Die vliegt echt overal in met die kop van hem. Die beukt alles weg. Voetballend is hij zó rustig. Dit is echt een topverdediger. Echt top. Als je hem duels aan ziet gaan, dat gaat keihard. Het is wel lekker dat je iemand als hem achterin hebt staan. "

"Het heeft iets met mijn haar te maken, geloof ik?", reageert Trauner tegenover Feyenoord TV op de door de selectie van Feyenoord verzonnen bijnaam. Ook doet de van LASK overgekomen mandekker na afloop van de wedstrijden uitbundig mee met het gezang richting de supporters als het Komen wij uit Rotterdam? wordt ingezet. "Er wordt volgens mij gevraagd of we echte Rotterdammers zijn en dan reageren wij dan of ze dat niet kunnen horen. Zoiets. Ik doe mijn best, maar het is nog niet makkelijk voor mij op dit moment."

Feyenoord moet zich donderdagavond ten koste van het Zweedse Elfsborg zien te verzekeren van deelname aan de groepsfase van de Conference League. "Het is de laatste stap om de groepsfase te bereiken", weet ook Trauner. "Het zal een lastige wedstrijd worden. We spelen eerst thuis, dus hebben een goede start nodig. Ik hoop dat we een goed resultaat neer kunnen zetten." Mocht Feyenoord zich plaatsen voor de Conference League, dan wordt de begroting van de club omhoog getild naar ruim zeventig miljoen euro. Voor Vitesse en Feyenoord ligt 2,94 miljoen euro klaar aan startgeld bij deelname aan de Conference League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke verdediger ook in balbezit. Speelt de bal meestal na voren. Er werd door veel supporters van andere clubs hier getwijfeld of hij wel wat kon. Tot nu toe maakt hij het waar, werd ook niet voor niks beste speler van Oostenrijkse competitie genoemd.

18 augustus 2021 om 12:52

Er waren ook veel twijfels van Feyenoord supporters zelf hoor. Desalniettemin doet hij het goed. Sterke verdediger die ook wat met een bal kan.

18 augustus 2021 om 13:14

Gegeven het track record van Feyenoord heb ik bij wel meer aankopen (lichte) twijfel; niet meer dan normaal toch als je de speler niet kent. Hij doet het tot nu toe inderdaad prima en ik hoop dat hij dit vast houdt.

18 augustus 2021 om 12:56

Die Trauner maakt echt een wereld van verschil achterin hetzelfde geldt voor Ramalho bij PSV, misschien moeten Nederlandse clubs wat vaker is scouten in Oostenrijk.

18 augustus 2021 om 14:11

Mua, hangt een beetje vanaf. Meestal zijn de toptalenten best duur, zoals een Demir of een Sabitzer die toen hij nog bij Rapid speelde, nog in de belangstelling stond van Twente. Dan heb je ook dit soort koopjes, zoals een Ramalho (2,5 miljoen) en Trauner (1 miljoen), maar dan heb je ook een Bakis, die het goed lastig heeft bij Heracles. Al met al is de markt in Oostenrijk volledig gedomineerd door de Bundesliga en door hun eigen Salzburg, waarbij ze dan later de overstap maken naar de Bundesliga. Dus je moet goed zoeken. Hopelijk lukt het PSV nog om Berisha van Salzburg over te nemen, en Romero nog kan slijten (die gaat er niet bovenop komen ben ik bang).

18 augustus 2021 om 15:59

Hij is onhaalbaar, maar Adeyemi van Salzburg als je die kunt halen.... Zou Ajax of PSV weer een paar jaar uit de brand zijn met hem als spits.

18 augustus 2021 om 17:46

Adeyemi is helemaal onhaalbaar. Die is nu basisspeler, waarbij Berisha nu geblesseerd is en nog maar een contract heeft voor 1 jaar. Adeyemi zit nog vast tot en met 2024.

18 augustus 2021 om 12:57

Zoals cuco ook terecht aanhaalt waren er natuurlijk ook bij ons twijfels. Het is simpelweg ook gewoon een min of meer onbekende speler. Maar tot nu toe is het echt een genot om hem te zien spelen/verdedigen. Zoveel rust, durft linies over te slaan, is koppend bijzonder sterk en kopt ook echt bewust en verdedigend gewoon heel solide vooralsnog. Maakt de ploeg in één klap gewoon direct beter.

18 augustus 2021 om 14:09

Of zoals we soms zeggen, het is een ge(r)not om het te zien spelen

18 augustus 2021 om 14:30

Ben benieuwd wat het niveau van Senesi gaat zijn, ben zelf niet helemaal kapot van hem. Wordt Senesi beter door een betere partner of gaan we wat meer gebreken zien doordat er iemand naast hem staat die beter is ( vind ik tenminste)

18 augustus 2021 om 14:38

Ik zie Senesi alleen maar beter worden eigenlijk. Eindelijk een betrouwbare partner naast 'm, waardoor hij ook gewoon op zichzelf kan focussen. Trauner wordt nu natuurlijk veel over gepraat als nieuwkomer, maar Senesi verdient ook alle lof hoe hij staat te spelen momenteel.

18 augustus 2021 om 13:00

Hij is qua verdedigen eenzelfde type als Botta altijd kort en fel op de man verdedigen. Het grote verschil is alleen dat De Kale Kletser voetballend vele malen beter is. Botta koos vaak voor dat balletje terug, terwijl Trauner wanneer het kan altijd wel naar voren speelt.

18 augustus 2021 om 13:13

@sander1410

"speelt de bal meestal na voren.'

Lijkt mij wel handig, want anders veel corners als hij de bal meestal naar achteren speelt

"er werd door veel supporters van andere clubs hier getwijfeld of hij wel wat kon."

Ik kan mij juist herinneren dat veel fans juist onder indruk waren van zijn statistieken in Oostenrijk. In het artikel stond juist bizar goede cijfers en was hij niet beste speler/verdediger van laatste seizoen?

Er werd gewezen naar Ramalho die meeste inmiddels paar keer hadden gezien.

Dat is wat ik mij herinner. Tuurlijk zullen er leden zijn die bij voorbaat geen verwachtingen hadden. Volgens mij is hij voor 1 mil gehaald en dat kan ook verwachtingen naar beneden stellen.

18 augustus 2021 om 14:16

MrKrillin. Want passjes terug en breed zijn natuurlijk niet mogelijk als centrale verdediger?

18 augustus 2021 om 14:31

Statistisch was Mustafi ooit 1 van de beste. Zo werkt het niet, eyetest maat.

18 augustus 2021 om 13:52

Weer wijzen naar andere clubs, waarom? Ik vind dat jullie juist heel erg roepen dat alles top is aan de nieuwe spelers. Man man man, moeten we dan steeds de voeten kussen van jouw club?

Tjsa, vertaal dat maar eens. Bald Beuker.

18 augustus 2021 om 12:55

No hair, no fear? Waxed weirdo?

18 augustus 2021 om 13:04



Hairless hero. Waxed Wall. Of ach, hij leert maar een moppie Nederlands

18 augustus 2021 om 13:11

Bold badass!!

18 augustus 2021 om 13:15

M.boekhoor: we have a winner

18 augustus 2021 om 14:31

Eens! M.Boekhoorn koning voor een dag!

18 augustus 2021 om 13:20

Bald buster wellicht

18 augustus 2021 om 15:07

Who you gonna call? Geeft me echt een ghostbusters idee deze naam :D

18 augustus 2021 om 13:47

Volgens mij is dit in het Duits "kahle Knaller". Dekt de lading wel.

Zo kort in Nederland en al een deel begrijpen, deden de meeste dat maar!
Voetballend ook een goede speler om erbij te hebben. De tijd zal uitwijzen of dat ook tegen betere ploegen is maar voorlopig is het een topaankoop.

18 augustus 2021 om 12:52

Veel heb je niet aan de Nederlandse taal - bovendien een flink stuk makkelijker voor mensen die bekend zijn met het Duits / de Scandinavische talen dan anders. Leuk voor de achterban, maar als je 2/3 jaar in Nederland komt spelen hoef je van mij de taal niet te leren, los van neuken in de keuken natuurlijk.

18 augustus 2021 om 14:23

Als je cultureel wat meer wil begrijpen van Nederland is het wel aan te raden de taal te leren. Nu zal Trauner hier vast niet heel lang gaan wonen maar zul je zien dat deze gast over een jaar zijn interviews gewoon in het Nederlands doet. Alhoewel makkelijker is het fijn om te zien daar het niet alleen vaker anders werkt, niet alleen bij voetballers, maar de taal steeds meer uit het straatbeeld verdwijnt.

18 augustus 2021 om 14:33

Mwah - ik gok dat bij Ajax/psv de dominante taal op de club toch Engels is.

Scandinaviers en mensen die de Duitse taal machtig zijn zullen vaak sneller hun interviews in het Nederlands afleggen, en zullen cultureel ook dichter op dat van ons staan, heeft IMO minder met de persoon, maar meer met z'n achtergrond te maken.

19 augustus 2021 om 09:50

Totaal niet mee eens. Al ben je maar 2 jaar in Nederland. Nederlands leren zou je moeten verplichten om mee te kunnen in onze maatschappij.
Je weet namelijk nooit hoelang je blijft het zelfde met immigranten van Turkse roots dat al tientallen jaren in Nederland woont en de taal nog niet machtig is. Maar dat is een andere discussie.

19 augustus 2021 om 13:16

Een voetballer is een geen immigrant. Die is hier enkel om z'n contract uit te zitten en (vaak) de ED als springplank te gebruiken. Totaal geen nut om disproportioneel veel tijd te besteden aan een taal onder de knie krijge die ontzettend weinig gesproken wordt, en vaak niet eens de voertaal is bij een NLse club.

Tot nu toe geniet ik met volle teugen van Trauner. Heerlijk ouderwets d'r in kleunen, wint vrijwel elk kopduel, speelt ballen lekker naar voren en voetballend meer dan prima. Vormt echt een uitstekend duo met Senesi. Petje af voor de scouts!

18 augustus 2021 om 12:58

Ben wel zeer tevreden tot nu over het scoutingswerk. Echte goedkope buitenkansjes, die ook op basis van data bij de beste van hun competitie horen en bij ploegen spelen die je qua niveau aan ons kan meten.

18 augustus 2021 om 14:11

Het verbaast me toch altijd hoe zulke spelers dan niet eerder weg gehaald zijn en helemaal als ze zo goedkoop op te halen zijn. De beste verdediger van Oostenrijk, die zo rustig is en eens van de beste spelers van molde, die eigenlijk nog meer rust heeft en ontzettend bal vast zijn moeten toch bij de meeste (sub) top clubs van landen als Nederland, België, Rusland, schotland enz in beeld zijn, daar zitten toch zat clubs die deze bedragen makkelijk ophoesten? Of zelfs bij subtop/middenmoters in Frankrijk of Portugal of zie ik dat dan verkeerd?

Wel een bijnaam die ik nooit zou kiezen. Dat hij geen haar op zijn bolletje heeft kan met vele zaken te maken hebben. Als hij er maar staat en zijn kunde toont en dat doet hij tot heden en vind het een goede aankoop waar Feyenoord iets aan heeft, Maakt mede door zijn indruk wel een achterhoede die er beter solide uitziet. Kopsterk ook nog eens, Rustig aan de bal. Moet nog even wennen maar zie hem wel een grote uitblinker worden.

18 augustus 2021 om 14:02

Ach yo kaal of kammen weet je wel, iedereen petje af. Alles heeft in Rotterdam een bijnaam op basis van uiterlijk. De Kuip, De Koopgoot, Kabouter Buttplug, De Gasfabriek of Het Potlood heten in werkelijkheid ook allemaal anders (en veel zullen de orginele naam niet eens weten). Ben je kaal? Dan ben je al snel die kale. Zit geen ziektebeeld waardering in. En mocht het zijn vanwege en ziekte, wordt daar niks beledigends mee bedoeld. We zijn in Rotterdam allemaal niet zo kleinzielig eigenlijk. Simpel handen-uit-de-mouwen volk eigenlijk.

18 augustus 2021 om 14:33

Iemand is kaal of iemand is het niet, het benoemen is niet per standaard een belediging.

Haha lekker man! Leg hem dat maar eens uit. Valt me op dat Linssen ook goed in de groep licht, met de vogeltjes dans, nu staat hij hier weer vrolijk voor de camera. Goed om de sfeer zo te zien. Bryan is normaal wel een sfeerbepaler.

18 augustus 2021 om 14:02

Ja maar dat verbaast me ook niet heel veel, toorstra is daar hoog in de hiërarchie en vind hun wel beetje het zelfde type persoonlijk en speler. Wat je tekort komt in techniek oplossen met slimheid en keihard werken. Dus zal dan snel ook opgenomen worden in de groep. Hun samen met fer, bijlow en misschien al wel til hebben het daar toch voor het zeggen. En dan heb je toch leiders die bijna allemaal kei en keihard werken, dan trek je het hele team daar in mee.

18 augustus 2021 om 14:03

Poooh, die vogeltjesdans! Daar schaamde ik me toch echt de ogen uit mn kop voor :D. Dat mocht wel iets mannelijkers hoor.

Mooi ook: dat het over mijn haar gaat. Beste man heeft geen sprietje op z'n kop

18 augustus 2021 om 13:36

Hij doet me dan qua voetbal en verdedigen denken aan John de Wolf.

18 augustus 2021 om 13:58

Pff ik word oud, ben opgegroeid met Theo Laseroms en Rinus Israel, bij mijn cluppie Willem de Vries en Epi Drost 🙈

18 augustus 2021 om 13:59

Qua haardracht meer aan Metgot denk ik

18 augustus 2021 om 14:05

Dat snap ik Bossie, maar ik had het over de speelstijl. De Wolf was natuurlijk ook een stevige verdediger, maar had ook een prima inspeelpass. Dat laatste wordt nog wel eens vergeten.

18 augustus 2021 om 14:31

Als aanvaller had je in de tijd van Heus Fraser de Wolf en van Gobbel geen fijne middag. ;p

18 augustus 2021 om 14:38

@ NJfromVol
Het zou goed zijn als Feijenoord de tijden van de Wolf en co kunnen laten herleven.

18 augustus 2021 om 14:49

En met name seizoen ‘92-‘93 🙄

18 augustus 2021 om 15:31

Niet gelijk het onmogelijke verlangen 🙂

18 augustus 2021 om 15:34

Toen was ook PSV zwaar favoriet

18 augustus 2021 om 15:37

Ik ben al tevreden dit seizoen als we wat goodwill terughalen. Het gat verkleinen en wat waarde creëren. Alles daarboven is mooi meegenomen.

18 augustus 2021 om 16:29

Ik denk niet dat PSV nu zo zwaar favoriet is als toen

18 augustus 2021 om 16:56

Metgod....hoe zou die de telefoon opnemen?

18 augustus 2021 om 16:57

Met Sjonnie

Onze nieuwe grote kale leider! Ik vind het wel mooi dat hij zich zo moeiteloos heeft aangepast. Hij is weggezet en haalt gelijk ruime voldoendes. Maakt behoorlijk wat indruk. Hij kleunt er inderdaad vol in maar draagt ook voetballend zijn steentje bij. Van wat ik tot nu toe heb gezien, ben ik erg te spreken over hem! Kopt ook heel gericht naar spelers toe i.p.v. maar hoog naar voren in de voeten van de tegenstander. Hij maakt samen met Senesi een sterke en betrouwbare indruk, heel prettig om zulke spelers in het hart van de defensie te hebben!

18 augustus 2021 om 14:04

Fortuin? Hij gaat in ieder geval recht door zee

18 augustus 2021 om 15:05

De GKL was Jorien van den Herik, niet Fortuyn.

18 augustus 2021 om 15:09

Zo, heb jij ff gelijk. Ik klim meteen google in om mn gelijk te vinden, blijk ik al jaren de verkeerde associatie te maken.

18 augustus 2021 om 16:31

En volgens mij was het Rita Verdonk die niet rechts of links was maar recht door zee

Mooi man, weer een echte kerel achterin. Sterk, lang en kalm, hoelang is dat geleden. Nou hopen dat hij dit doortrekt.

Ab jetzt ist er Der Glatte Glatzer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren