Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfersoap rondom Koopmeiners aanstaande? Atalanta reageert op interesse Juve

Laatste update:

Atalanta voelt geen noodzaak om Teun Koopmeiners te verkopen. De middenvelder bracht onlangs het nieuws naar buiten dat hij na dit seizoen een stap hogerop wilde, waarna hij veelvuldig in verband werd gebracht met onder andere Juventus. Algemeen directeur Luca Percassi heeft gereageerd dat dat geen garantie is dat Koopmeiners deze zomer verkocht zal worden.

Onlangs vertelde Koopmeiners in een interview met De Telegraaf dat hij Atalanta na dit seizoen graag wilde verlaten voor een transfer naar de Europese top. De 26-jarige middenvelder heeft zijn werkgever daarvan op de hoogte gesteld, maar dat geeft geen garantie dat hij daadwerkelijk verkocht zal worden, aldus Percassi.

Koopmeiners geniet momenteel naar verluidt interesse van Juventus. Ook ging het gerucht dat Liverpool belangstelling zou hebben in de diensten van de 21-voudig international van het Nederlands elftal. Algemeen directeur Percassi heeft nu tegenover de Italiaanse krant L’Eco di Bergamo gereageerd op deze geruchten.

“De financiële situatie van de club is solide, we hoeven niet te verkopen. Koopmeiners is nog niet verkocht aan Juve of een andere club en hij heeft ons ook niet gevraagd om verkocht te worden”, luidt de reactie van Percassi.

Deze reactie zou het begin kunnen zijn van een ware transfersoap rondom Koopmeiners. Verschillende Italiaanse media speculeerden de afgelopen dagen al gretig over een op handen zijnde transfer naar Juventus. De vertrekwens van Koopmeiners en de interesse van onder andere Juventus zouden weleens kunnen botsen met de houding van het bestuur van Atalanta.

Percassi lijkt namelijk nog geen afstand te willen doen van Koopmeiners. “We hebben niet de intentie hem te verkopen en blijven rustig onder de situatie. Ons transferbeleid is dat we elke beslissing zorgvuldig afwegen, in het belang van de club en de speler.”

Koopmeiners is ook dit seizoen weer van grote waarde voor Atalanta. In de Serie A staat hij momenteel alweer op tien doelpunten, een evenaring van zijn totaal van vorig seizoen. Ook zat hij deze periode weer bij de selectie van Ronald Koeman, maar moest hij afgelopen dinsdag het duel met Duitsland aan zich voorbij laten gaan wegens een blessure.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Juve lijkt me een stap zijwaarts. Zou als Teun was hopen op een top 4-6 club uit PL, La Liga, Bundesliga.
Wie weet: United, Liverpool, Spurs, Atletico Madrid, Bayer Leverkussen, Dortmund.

Wat zou het beste bij hem passen?

27 maart 2024 om 11:09

Juventus is echt wel een stapje hoger dan Atalanta. In alles een grotere club.

27 maart 2024 om 11:21

Vind de bovenstaande clubs wel een stuk aantrekkelijker voor Koopmeiners dan Juventus, op dit moment.
Juventus draait alles behalve lekker, en het is onzeker wat er met de coach gaat gebeuren.
Zou als ik Koopmeiners was niet meegaan in de malaise van Juventus, de kans is klein dat ie de kar gaat kunnen trekken daar.
Ik zie Koopmeiners best passen bij de (meeste) clubs die Brasilero opsomt, en daarnaast zijn dat ook gewoon betere competities.

27 maart 2024 om 12:44

Ondanks dat het niet lekker loopt de laatste paar jaar blijft het de grootste club van Italië als je kijkt naar landskampioenschappen. Zou gewoon een fantastische stap zijn voor Koopmeiners.

27 maart 2024 om 11:15

Leverkusen is volgend seizoen helemaal leeggekocht, daar zou ik niet heengaan. En als je Juve een stap opzij vindt, dan is Dortmund dat toch ook?

Ik zie Koopmeiners graag bij Juventus. Denk dat hij het daar goed zal doen.

27 maart 2024 om 11:33

Dat zal wel meevallen, ik denk dat er genoeg spelers CL willen spelen met Leverkusen.

27 maart 2024 om 16:22

Ik denk dat die spelers liever naar een club gaan waar ze elk jaar CL kunnen spelen.

27 maart 2024 om 12:43

Hoe kan je Juventus nou een stap zijwaarts noemen tegenover Atalanta. Juventus is in alles een grotere club dan Atalanta. Zelfs in een mindere periode staan ze nog altijd boven Atalanta. Zou een fantastische stap zijn voor Koopmeiners als hij naar een club als Juve kan gaan.

27 maart 2024 om 13:52

Liverpool Atleti United, veel te hoog gegrepen. Hij mag blij zijn dat een grote club als Juventus iets minder draait momenteel en interesse in hem heeft. Bij Atalanta klopt alles voor hem maar het is geen topspeler.

27 maart 2024 om 16:24

United past momenteel niet in dat rijtje. Als Amrabat daar heen kan kan Koopmeiners dat ook. Denk zelfs dat hij daar prima zou passen. Casemiro is veel geschorst/geblesseerd en dan kan Koopmeiners prima de plek naast Mainoo invullen.

Overmars ben je wakker? Ajax moet deze speler aantrekken.

Na subtop Nederland, nu subtop Italië uitgespeeld. Volgend jaar met Ajax Europa League!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren