Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer Toornstra lijkt geen lastig verhaal te worden

Laatste update:

Hakim Ziyech koos voor een overstap naar FC Twente, maar het begint er steeds meer op te lijken dat het middenveld van Feyenoord toch nog versterkt zal gaan worden. De Rotterdammers zijn druk bezig met de komst van Jens Toornstra en na de eerste verkenningen lijkt dit geen lastige transfer te gaan worden. Martin van Geel schuift spoedig bij FC Utrecht aan tafel.

/

Van Geel is momenteel met de selectie van Feyenoord in Kiev, waar de ploeg van Fred Rutten donderdag tegen Zorya Luhansk speelt. Donderdagavond vliegen de Rotterdammers direct na de wedstrijd terug naar Nederland en Van Geel zal dan snel met Utrecht gaan praten, in een poging de transfer van Toornstra naar De Kuip te realiseren.

De vraagprijs van de middenvelder zou rond de vier miljoen euro liggen. "Als Feyenoord de prijs wil betalen die wij willen ontvangen, werken we mee aan een transfer", zegt Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht, tegen De Telegraaf. "Een absolute noodzaak voor onze financiële huishouding is een transfer van Jens echter niet."

De 25-jarige Toornstra speelt sinds februari 2013 voor Utrecht, dat de middenvelder destijds overnam van ADO Den Haag. De tweevoudig international sliep als kind onder een Feyenoord-dekbed en heeft aangegeven dat hij de overstap graag wil maken. Feyenoord lijkt zich met de naderende komst van Toornstra voor te bereiden op een vertrek van Jordy Clasie, die naar FC Porto kan.

Jens Toornstra zou een mooie aanwinst zijn voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

4 Miljoen lijk me best redelijk met nog een 3 jarig contract. Weet niet of het gelijk een basis speler zou worden wat je eigenlijk wel verwacht als je een speler van 4 miljoen aantrek.
Iig is hij wel fit en hoeven we hem niet eerst op te trainen.

Ik denk dat hij uiteindelijk meer rendement heeft dan Immers en dat Immers na verloop op de bank kom en Vihenna op 10.

21 augustus 2014 om 07:48

idd 4 miljoen is niet slecht en je kunt hem direct opstellen want hij is topfit!!!
Hij kan zeker uitgroeien tot een vaste waarde!

21 augustus 2014 om 07:53

Ik zou dan eerder Toornstra op 10 zetten, maar I.i.g. geen Immers op 10 dat is nu wel duidelijk gebleken. Als ze geen spits halen is het wellicht nog de beste optie voor hem om op 9,5 te spelen en Te Vrede op de bank.

Ik ben alleen benieuwd hoe van Geel een Goosens of bijv. Verhoek gaat slijten en wie evt. de nieuwe spits wordt. Het wordt al met al een heet weekje voor Martin.

21 augustus 2014 om 08:06

Ik zou bijvoorbeeld 4 miljoen Verhoek Schaken bieden.

Dan ben je ook gelijk van hun af, bespaard salaris.

21 augustus 2014 om 08:06

het wordt zeker een heet weekje voor meneer van geel! dost moet hij halen of hij heeft nog een betere in zijn hoge hoed!
we hebben iemand nodig die er 25 inlegt per seizoen anders doe je niet mee voor de tickets!

21 augustus 2014 om 08:19

zat toevallig vanmorgen de VI te lezen en daarin zegt Alflen dat ze nog wel op zoek zijn naar een rechtsbuiten en zeg zelf als Schaken dat zou willen is dat voor Utrecht een uitstekende rechtsbuiten. Verhoek zou ik zelf niet doen als ik Utrecht was, maar aan de andere kant heeft hij zich op een wat lager niveau dan Feyenoord wel bewezen. Ik zou ze zeker als Utrecht zijnde niet allebei accepteren/ aantrekken.

21 augustus 2014 om 08:48

Allebei is ook overbodig want ze hebben niks aan 2 rechtsbuitens.
Maar Schaken zou voor Utrecht een uitstekende speler zijn met zijn snelheid en ervaring. Ook Verhoek heeft bij ADO bewezen op subtopniveau een uitstekende speler te zijn.
En dan mogen ze Goossens er ook nog bij hebben, dat is voor de subtop ook een prima speler. Goede techniek en een prima schot.
Een ruil deal (plus een kleiner transferbedrag) zou voor Utrecht financieel ook goed zijn omdat ze een percentage van de opbrengst aan ADO moeten betalen, alleen ADO zou daar dus minder blij mee zijn.

21 augustus 2014 om 09:06

Ben ik de enige die niet begrijpt waarom het belangrijk voor Feyenoord is dat van geel naar Oekraïne mee gaat? Je zou toch denken dat hij alles op alles zet om toornstra voor zondag binnen te halen? Ik denk dat niemand hem mist als hij gewoon zijn werk in Nederland doet...

21 augustus 2014 om 09:56

Fransen. Utrecht wil zelf geld zien inzake de ruildeal van Vorm, dus als zij nu deels gaan ruilen (en niet hypocriet zijn) dan zullen ze ook nog zeker geld moeten betalen over deze ruil.

21 augustus 2014 om 10:19

Schaken wil ik wel graag houden, Verhoek lijkt me overbodig.
2.5-3 miljoen met Verhoek erbij, lijkt me een redelijke deal.

21 augustus 2014 om 11:23

Ik vindt het een te laag bedrag. Je zegt het zelf al.. Topfit, en een 3 jarig contract nog. Minimaal 10 assisten per jaar, en pikt zelf ook altijd wel een doelpuntje of 10 mee per jaar.. Maar goed, voor Utrecht is dit wel in deze tijd een heleboel geld natuurlijk. En voor feyenoord is ''het niks'' om dit geld te betalen nu. Aangezien ze aardig wat spelers weg hebben gedaan.

21 augustus 2014 om 12:15

4 miljoen mag je best een koopje noemen. Vind hem echt de perfecte middenweg tussen iemand met een mooie mix van enrzijds de geslepenheid, het inzicht, de traptechniek en het scorend vermogen voor de '10' in een team dat wil voetballen, en anderzijds de wedstrijdinstelling en het arbeidsethos dat in Rotterdam zo gewaardeerd wordt. Gewoon een topaankoop voor Feyenoord. Bovendien hoop ik dat hij aanvoerder wordt want dan wordt hij veek geinterviewd en ik lach mij altijd kapot om zijn purno de purno stemmetje.

21 augustus 2014 om 12:54

@ Rotjeknor Fc,

Stel dat Feyenoord geen nieuwe spits binnenhaalt, dan, zou ik, met Lex Immers in de spits spelen.

Mitchell te Vrede kan misschien hier in de Eredivisie wel redelijk wat goals gaan maken, maar in Europees verband zal hij er denk ik niet veel (ik denk zelfs helemaal niets) scoren.

Niet dat Immers in Europees verband dan wel goed genoeg is om genoeg goals te maken, maar ik zie in hem toch wel een betere spits voor Feyenoord in de Eredivisie en de Europa League.

Als Jens Toornstra er dan ook nog bijkomt, dan kan je dus een roulatiesysteem houden tussen Toornstra, Vilhena, Immers en te Vrede.

Vooral als Feyenoord de poulefase van de Europa League haalt, dan is het handig om te rouleren. Zo kan te Vrede dan bijvoorbeeld een tijdje in de spits spelen met Toornstra, Immers of Vilhena achter hem en dan kan Immers 'n aantal wedstrijden als diepe spits spelen, waardoor te Vrede dus rust krijgt en Vilhena en Toornstra dus op het middenveld achter Immers spelen.

Ik ga er vanuit dat Jordy Clasie nog zal vertrekken bij Feyenoord. Ikzelf zou dan in deze opstelling spelen, mits iedereen fit is (zie opstelling).

Ikzelf heb eerlijk gezegd mijn twijfels bij Colin Kazim Richards, vandaar dat hij er niet bij staat in mijn opstelling. Maar hij zou dus ook eventueel als diepe spits kunnen spelen.

Mulder
Wilkshire
Boulahrouz
Mathijsen
Kongolo
Toornstra
Vormer
Vilhena
Basaçikoglu
Immers
Boëtius
21 augustus 2014 om 09:09

Ik denk dat je bedoelt; 4 miljoen is een koopje voor de beste speler van FC Utrecht met een 3-jaar durend doorlopend contract. Toornstra in goede doen, doet helemaal niet onder voor Clasie. Jens is een bepalende speler met een zeer hoog aantal doelpunten en assists.
Als Feyenoord 14 miljoen wilt hebben voor Clasie, dan mogen ze de helft voor Toornstra betalen en lijkt me dat nog een waanzinnig goede deal!

21 augustus 2014 om 09:12

@generik Jens speelt op een andere positie dan Clasie. En als hij niets onder doet had hij wel meegegaan naar het wk.
IK ben super fan van Toornstra qau spel en instelling alleen voor de positie moet je hem toch met immers vergelijken en die is misschine 3 ton waard dus dan is 4 miljoen zeker netjes.

21 augustus 2014 om 10:28

Immers voor 3 ton, dan zou ik gelijk de bank bellen om een lening te krijgen en deze kopen en doorverkopen aan een 1e div club in Engeland, pak ik zo een miljoen winst.
Ik snap niet waarom iedereen Immers loopt af te zeiken, is erg belangrijk voor Feyenoord en je gaat hem pas missen als hij er niet is.

21 augustus 2014 om 12:11

Wilk Tuurlijk mis je hem. Alleen heb jij hem de afgelopen 4 wedstrijden gezien nu er geen andere dragende spelers zijn?
Zelfs zijn loopvermogen en vechtlust heb ik niet gezien en dat is toch waar hij het beste in is.
HIj kon super renderen met pelle voor hem. Ook zou dat dat dit jaar weer kunnen alleen moet hij dan Dost voor zich hebben.
Ik denk echt dat er nu meer en anders nodig is op die plek.

21 augustus 2014 om 10:15

@bliek: Vilhena zal niet op 10 komen. Die plaats is voor Toornstra/Immers. Lex krijgt dus concurrentie. In principe zal het blijven zoals het staat, behalve als Clasie vertrekt. Dan gok ik dat die nieuwe jongen (ben z'n naam ff kwijt, maar viel in voor Clasie tegen Den Haag) erin wordt gebracht. Die deed het prima. Tot die tijd zal er wel wat geschoven worden. Maar in eerste zal het middenveld zo eruit komen te zien: Vilhena-Toornstra/Immers-Clasie/die nieuwe. Staat toch verder goed zo?

21 augustus 2014 om 11:12

Immers scoort al 2 seizoenen 12 goals per seizoen en is daarmee naast 1 seizoen bakkal en 1 seizoen van Wijnaldum veruit de best renderende middenvelder van Feyenoord van de afgelopen 15 jaar

21 augustus 2014 om 12:09

Niet de best renderende denk wel de meest scorende.
Immers heeft het heel goed gedaan maar dat kwam mede door het systeem en Pelle.
Immers kon vrij rondlopen achter Pelle en kwam daarom heel vrij voor de goal.

Als je zijn kansen met goals afweegt valt het denk ik tegen. Het werken van de afgelopen 2 seizoenen heb ik dit seizoen ook nog niet terug gezien. We kunnen toch eerlijk zeggen dat het een matige nummer 10 is.
Nu zou hij het elftal moeten dragen samen met clasie en Vihenna mmar dat gebeurd ook niet.
Het is een speler die prima in een draaiend elftal kan voetballen maar niet kan dragen.
Ik ben Immers zeer dankbaar voor de afgelopen jaren alleen denk ik dat er nu meer of anders nodig is op zijn plek.

Nee natuurlijk niet! Toornstra is gemaakt voor Feyenoord. Dit past perfect en gaat veel beter uitpakken dan Zyec, die weer veel beter bij Twente past. Asl rutten nou ook nog eens de ballen en het verstand heeft om Immers daar weg te halen dan wordt het nog eens wat met die club.

Gewoon betalen, iedereen blij. Alleen Utrecht holt kwalitatief weer achteruit maar die hebben gewoon nog 10 jaar nodig voor ze weer gezond en stabiel en zelfstandig zijn en weer structureel kunnen aankloppen bij de subtop.

21 augustus 2014 om 09:28

10 jaar je hebt niet echt verstand van Utrecht hè? Hou dan aub ook je mond als je t niet weet. Vanaf volgend jaar willen we weer zwarte cijfers draaien en binnen 3 jaar daarna willen we gwn subtop zijn. Eigenlijk zijn we dat al als je de afgelopen 5 a 6 jaar bekijkt. Alleen hebben we vaak dat we 1 goed seizoen hebben en dat dat afgewisseld word met een kutseizoen.

21 augustus 2014 om 09:39

Gezond worden is 1 heel belangrijk ding.. Maar als toornstra ook nog vertrekt bij fc Utrecht blijft er toch wel heel erg weinig kwaliteit over in mijn ogen, en dan strijd je als fc Utrecht zijnde gewoon mee om de onderste plaatsen in de eredivisie en dat zou zonde zijn boor en club als Utrecht..

21 augustus 2014 om 11:13

Utrecht trekt een vervanger aan voor Toornstra, en dat verschil tussen hem en een nieuwe speler maakt niet dat een club opeens stukken minder is, er zijn nog 20 spelers

21 augustus 2014 om 12:10

ja thom mooie ambitie maar er is een verschil tussen willen en realiseren. in mijn ogen is utrecht al jaren de weg kwijt, ze lopen mijlenver achter op clubs als twente en az en nooit dat ze dat volgend jaar hebben ingelopen. je moet hopen dat de russen de stekker uit vitesse trekken dan kom je weer een plekje dichterbij. Hoe kun je je club nou subtopper noemen met in de afgelopen 5 jaar een 9e, 10e, en 11e plek. Gewoon een middenmoter met een uitzonderlijke uitschieter naar boven. Ver onder het ambitie niveau.

10 jaar is misschien wat hard uitgedrukt maar ik heb het over structurele top 6 klasseringen, waar utrecht in mijn ogen thuis hoort, dat zie ik ze voorlopig niet bereiken.

21 augustus 2014 om 12:18

@thomfcu, hij heeft gewoon gelijk hoor...Utrecht zou 3 jr geleden al gezond zijn en om de 1e 5 plekken strijden (woorden Frans v Seumeren) tot op heden is hier nog steeds niks van gekomen. Utrecht is de aankomende jaren nog niet gexond!

21 augustus 2014 om 14:12

@thomfcu

Kijk je geeft zelf het probleem al aan '' wij willen weer zwarte cijfers draaien''. Willen is alleen niet genoeg, je zult er ook naar moeten handelen en dat deed FC Utrecht nou niet bepaald. Bij FC Utrecht horen we de woorden ''gezond' of ''zwarte cijfers'' jaarlijks terugkeren, we zien er alleen niks van terug in de cijfers.

Jullie zijn geen subtop meer, al jaren niet. 10 jaar geleden was FC Utrecht subtop, toen het met grote regelmaat in Europa was te bewonderen. Maar de afgelopen 10 seizoenen is er 2x Europees voetbal gehaald. Bedenk je even dat we sinds dit jaar weer een extra plek kwijt zijn en tel maar uit waar je staat. Vanaf dit jaar plaatsen alleen de bekerwinnaar en de nummer 1 t/m 3 zich voor Europees voetbal. De nummers 4 tot en met 7 moeten vechten voor een ticket in de play-offs. Ik tel met Ajax, Feyenoord, Psv, FC Twente, AZ, Vitesse nu al direct 6 clubs op die daar hoogstwaarschijnlijk tussen zitten. Dan hebben we de top en subtop van Nederland wel samengevat denk ik zo. FC Utrecht zit daar niet bij en zullen dus met clubs als Heerenveen en Groningen moeten strijden om de overige play-off plaatsen, waar ze het normaal gesproken afleggen.

21 augustus 2014 om 09:30

Met het gebrek aan een spits zou het toch helemaal niet gek zijn om Immers gewoon in de punt neer te zetten? Hij is echt kopsterk wel en doet het daar denk ik nog best aardig.. Dit natuurlijk bij gebrek aan n betere spits. Ben zelf totaal niet gecharmeerd van hem, maar hij weerlegt toch prima cijfers voor Fey.

Toornstra lijkt me echt een super aankoop voor Feyenoord. Hij is nu op zo'n leeftijd dat hij ook gelijk iets extra's kan geven aan dat team. 2 jaar bepalend voor Utrecht en nu door naar de top van NL.

De suptop verzwakt wel heel erg op deze manier. H'veen die z'n beste spelers nu weeeeeeer allemaal kwijt is. Utrecht straks Toornstra. Groningen ook weer die Kostic en Zivkovic. Hoop dat er maar weer talentjes zullen opstaaan om die gaten in te vullen. (het eco-systeem van de eredivisie zo'n beetje..)

21 augustus 2014 om 12:12

klopt brasileiro immers is echt geen verkeerde speler en ze zouden hem bij gebrek aan beter best als spits kunnen neerzetten hoewel hij niet beroemd is om het verzilveren van kansen. of als rechtsbuiten in een kuyt rol, niks mis mee. maar niet op 10 dat komt het voetbal echt niet ten goede. beter vilhena of toornstra die veel meer vernuft hebben.

4 miljoen lijkt me echt geen probleem voor Feyenoord. Dat is een koopje. Zeker gezien zijn nog doorlopende contract. Ik denk dat Toornstra nog steeds door velen wordt onderschat in Nederland en denk dat hij het heel goed gaat doen bij Feyenoord. Voor FC Utrecht zal het nu heel moeilijk worden om in het linker rijtje terrecht te gaan komen.

Toornstra, van aanholt(heerenveen) kopen, el ahmadi en dost huren en.brama transfervrij overnemen. Ik roep het al weken.
Dan kun je goossens en verhoek verkopen. Sleegers, achabar en dammers verhuren.

21 augustus 2014 om 07:52

van Aanholt, Dost zijn oke maar El Ahmadi weet ik zo niet!

21 augustus 2014 om 08:51

El Ahmadi is voor Feyenoord een prima speler met veel techniek en inzicht.
Plus veel ervaring en hij wil graag terug naar Nederland.
Alleen huren zal voor Villa niet interessant zijn omdat hij dan volgend jaar transfervrij weg gaat.

21 augustus 2014 om 11:52

El ahmadi als vervanger voor Clasie zou top zijn!

21 augustus 2014 om 07:54

Aardig rijtje idd.
Alleen zou il achabar dan maar gaan verkopen vind je niet.
Kan daar wel mee leven alleen als je nu ook brama op gaat halengeb je wel heeeeeel veel middenvelders.
Moet ik zeggen dat ik Brama ook een draak vind dus zie ik liever niet bij feyenoord

21 augustus 2014 om 08:01

El Aehmadi.. had Van Geel al veel eerder moeten proberen. Verder zou ik Ortiz van AZ ook een versterking vinden.

21 augustus 2014 om 09:13

Ortiz heeft geen interesse. Die wil nog 1 jaar in Alkmaar blijven en dan naar Spanje.

21 augustus 2014 om 09:33

Ik denk ook niet dat hij interesse heeft in een stap terug.

21 augustus 2014 om 09:47

Klopt Ortiz zou ook goede versterking zijn.

21 augustus 2014 om 11:15

er zijn geen kopers voor Verhoek en Goossens

El Ahmadi zal nooit zijn prachtige positie qua geld, competitie inruilen voor Feyenoord

Brama wil juist vooruit daarom verlengde ie niet bij Twente

Toornstra behoord in mijn ogen tot de beste middenvelder in de Nederlandse competitie.
Bij elke transfer die Toornstra heeft gemaakt zie je dat die makkelijk mee kan voetballen dus dit zal wel een echte versterking zijn voor Feyenoord

21 augustus 2014 om 08:24

Een van de beste? Sorry maar nu overdrijf je wel, ik kan zo een aantal betere opnoemen. Wijnaldum, Clasie, Blind, Klaassen, Schone, Ziyech enz.

21 augustus 2014 om 08:29

Denk dat Toornstra wel 1 van de stabiele aanvallende middenvelders is. Klaassen had vorig seizoen (logisch) een dip, net als Ziyech. Wijnaldum is inderdaad beter.

21 augustus 2014 om 08:54

Hij zegt ook niet de beste, maar 1 van de beste.
Een aantal spelers die je noemt speelt ook op een hele andere positie.
Clasie en Blind spelen veel verdedigender dus zijn niet te vergelijken.
Wijnaldum is inderdaad beter en Zyech en Klaassen misschien ook.
Maar dan is hij nog steeds 1 van de betere, en ik denk dat hij bij Feyenoord weer stappen kan maken in een beter team.

Als die komt, zou je toch best een aardig elftal neer kunnen zetten imo.
Alleen ook Rutten vergeet dat Boëtius, eigenlijk van origine een rechtsbuiten is en Manu eigenlijk linksbuiten. Maja, Bilal blijft een hele goede versterking, maar ook die moet nog aan zijn mede spelers wennen!!

Bij de opstelling ben ik voor het gemak ervanuit gegaan dat Clasie zal vertrekken.

Mulder
Lopes/Wilksh
v Beek
Kongolo
Nelom
Vormer
Vilhena
Toornstra
Boëtius/Basa
Kazim/Vrede
Manu/Boëtius
21 augustus 2014 om 07:54

Je vergeet Clasie! hij is er nog!
Voor de rest ook mijn idee!

21 augustus 2014 om 09:40

ja een aardig elftal. Maar haal je daar top 3 mee?
En daarnaast ben je dan erg kwetsbaar voor blessures en schorsingen, want je hebt weinig achter de hand.

En waarom zit Van Geel in Kiev? Mi is er nog veel werk te verrichten en had hij deze 3 dagen beter gewoon zijn werk kunnen doen

21 augustus 2014 om 07:58

Met je eens gosert. Ik vindt zijn aanwezigheid ook totaal overbodig. Je hebt tot nu toe buiten bilal. Middelmaat aangetrokken (bankzitters en niet fitte spelers) die moet nu gewoon bezig zijn met versterkingen. Ook al heeft ie daar zijn telefoon bij zich. We hoeven niet te verkopen. We moeten aankopen

21 augustus 2014 om 08:10

Dat vond ik ook al raar. Einde van de transferperiode, Feyenoord moet zich nog wel versterken en Van Geel gaat met de selectie mee naar Kiev...

21 augustus 2014 om 08:15

Ja snapje. Totaal overbodig! Inplaats van morgen had ie ook vandaag kunnen onderhandelen met Utrecht. Al die moeite om naar kiev te gaan. Je kan ook vandaag proberen tot een akkoord te komen en vanavond thuis op het bankje, bakkie chips en een pilsje erbij het voor de buis te kijken. Lekker.man! Haha

21 augustus 2014 om 08:58

ik denk dat de deal over het weekend heen getrokken gaat worden omdat de clubs het weekend tegen elkaar spelen

21 augustus 2014 om 09:30

En dan maakt Toornstra de 1-0.. Wordt hij gewisseld, krijgt hij applaus van het Feyenoordpubliek en vervolgens gaat hij naar een andere club...

21 augustus 2014 om 09:47

Risico is dan ook aanwezig. Eventuele blessures kan dan vervelend uitpakken voor beide clubs. Morgen akkoord, zaterdag officieel. Zondag op de tribune

21 augustus 2014 om 11:16

ze zullen vast weten wat ze doen, het zijn geen amateurs

Lijkt me toch wel een versterking voor mijn club zeker in de breedte is hij beter dan Goossens.

Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat FC Utrecht zijn enige sterkhouder voor dit relatief bescheiden transferbedrag van de hand doet. Gevoelsmatig zeg ik dat Jens Toornstra minimaal 6 miljoen Euro moet kunnen opbrengen. Overigens zou ik de overstap van de Alphenaar naar de club van Zuid van harte toejuichen. Bij welke club uit de vaderlandse top Toornstra een mooie, volgende stap in zijn voetballoopbaan kan maken. Zeker en vooral omdat hij meer een man van daden dan van woorden is.

21 augustus 2014 om 08:51

4 miljoen is absoluut een mooi bedrag voor een ploeg als Utrecht. Als Oranje-internationals voor 8 miljoen vertrekken, vind ik dat Utrecht niets te klagen heeft met 4 miljoen.

21 augustus 2014 om 09:14

@timotinorino, Dat mag je vinden. Al betwijfel ik of Wilco van Schaik dat met je eens is. Die zou dan namelijk zijn belangrijkste speler kwijtraken voor een relatief beperkt transferbedrag. Voor welk bedrag hij in dit stadium van de transferwindow niet zo 1,2,3 een gelijkwaardige middenvelder kan aantrekken. Ik kan me ook nauwelijks voorstellen dat de aanhang van FC Utrecht er blij mee zou zijn dat bij de transfer van Toornstra ook wat overbodige spelers van Feyenoord betrokken worden.

21 augustus 2014 om 11:17

Toornstra is ook international onder v Marwijk

21 augustus 2014 om 12:07

@timo:
Tja je kan zeggen 'clasie vertrekt voor 8 miljoen, dus Toornstra is 4 waard'. Maar iemand als Sigthorsson vertrekt ook voor 8 miljoen, dus dan zou je kunnen zeggen dat Jens 12 miljoen waard is. En vergeet niet dat Toornstra ook international is he.

21 augustus 2014 om 12:10

Ik ben het helemaal met je eens, 4 miljoen is te weinig. Dan wil ik er een Goossens bij, Zes miljoen zou een prima bedrag zijn. Hij heeft nog een lang contract, is al tijden een gewilde speler en met zijn vertrek blijft er een gat in de selectie van de FC over dat lastig op te vullen is.
Ik gun Jens de transfer wel van harte; Ado, Utrecht, Feyenoord. Dat is een mooi rijtje clubs.

Ja, dat horen wij weken en dan komt er opeens wat tussen. Ik wacht het wel af. Ik hoop in ieder geval dat hij komt en dat Clasie blijft. Wij hebben dan eindelijk eens een goed middenveld.

21 augustus 2014 om 10:47

Was dat niet goed dan?

21 augustus 2014 om 10:54

Laatste 2 jaar vond ik ons middenveld maar matig. Vond Clasie, El Ahmadi en Bakkal vele malen beter.

21 augustus 2014 om 11:18

El Ahmadi weinig goals of assists, kan wel voetballen maar Immers brengt bewezen meer alleen ziet dat er niet uit

Bakkal hebben we vorig seizoen gezien dat is over en uit

Laatste 2 jaar is Feyenoord 2e geworden, niet verkeerd lijkt me

Ik snap nog steeds niet (tenzij El Ahmadi wordt gehaald) dat Feyenoord redelijk makkelijk Clasie gaat verkopen (zoals ik het nu lees in de media). Want als je Toornstra haalt en je zet hem met Vilhena en Clasie op het middenveld dan heb je gewoon een goed elftal met een redelijke bank. Wij kunnen dan gewoon weer met de top mee doen. Als Clasie wegvalt dan wordt het lastig tenzij El Ahmadi komt.

Als dit bedrag zou kloppen kan van schaik maar beter snel wegwezen met zijn leugens en Gelul.
Maar ik hou t op ALS t klopt.

21 augustus 2014 om 08:11

Dat wordt gewoon max 4 miljoen. Meer gaat van geel ook niet betalen. Dan pikt ie voor de helft Saymak op bij Zwolle

21 augustus 2014 om 08:26

Overigens bepaalt niet Martin van Geel de transfersom voor Jens Toornstra. Die wordt bepaald door de directie van FC Utrecht.

21 augustus 2014 om 15:23

Helemaal mee eens, dat is echt niet te verkopen naar de utrechtste achterban...dat wordt hectiek als het op 4 miljoen uitkomt.

Ik heb echt een zwak voor Toornstra. Een speler die nooit zeurt en hard werkt. Ook is het een goede voetballer en denk dat hij zeker een vastr waarde voor Feyenoord kan worden. En 4 miljoen voor iemand met een 3 jarig contract is ook netjes!

Toornstra past qua persoon en karakter denk ik goed bij Feyenoord. Past wat dat betreft goed in de lijn van jongens als kuijt, bosvelt, van wonderen en konterman. Relatieve laatbloeiers die zich via Feyenoord opgewerkt hebben.

Toornstra zal denk ik voor 3,5 miljoen uiteindelijk worden overgenomen. Clasie wordt volgende week voor 10 miljoen verkocht aan porto. El ahmadi zal zijn vervanger. Daar zijn ze al lang mee rond. Alleen is het wachten op de verkoop van clasie.
Karim zal denk ik voor 3 miljoen worden overgenomen van villa. Hebben ze nog 5 miljoen over om bijker boer vossen te halen. Voor 1 september nog weg doen verhoek Goossens vormer nelom schaken Mulder. Achabar sleegers dammers verhuren.

Boer

Cabral beek kongolo bijker

El ahmadi toornstra vilhena
Bilal vossen boetius

21 augustus 2014 om 08:21

Voor 5 mil Vossen en Bijker? Dat gaat lastig worden. Volgens mij kost Vossen alleen al minimaal 6 miljoen.

21 augustus 2014 om 08:23

Jij wilt iedereen voor een prikkie kopen en voor de hoofdprijs verkopen merk ik? Beetje onrealistisch he

21 augustus 2014 om 09:20

Internationals van oranje zijn inderdaad stukken meer waard dan iemand die het enkel in de Belgische league laat zien dat al van minder niveau is dan de eredivisie, als je dat al niet snapt. De prijzen voor de Vrij en Janmaat zijn ook niet denderen, als je ziet wat een Promes even oplevert dan vind ik feyenoord alles behalve de hoofdprijs vragen...

Ik kan mij niet voorstellen dat Toornstra voor 4 miljoen verkocht wordt.

Een jaar geleden was de vraagprijs 8 miljoen en nu de financiele huishouding een stuk beter is zakt de prijs met 50%, dat klinkt allesbehalve logisch

21 augustus 2014 om 11:19

er is nooit door utrecht een vraagprijs genoemd alleen door de media

Ik vind het een belachelijk laag bedrag Utrecht moet zeker tussen de 5 en 7 miljoen vragen want hij is voor Utrecht de belangrijkste speler daarom denk ik ook niet dat dit bedrag klopt want dit bericht komt uit de telegraaf dus echt betrouwbaar is het niet .

Juist. Al die loze bedragen die men overal in de media roept haha. En al die zogenaamde zaakwaarnemers hier.

Vriendendienst van Utrecht als Psv of Ajax interesse had gehad was hij 3 x zo duur geweest.

21 augustus 2014 om 10:09

Waarom zou dit een vriendendienst zijn? Ik neem aan dat Utrecht ,ongeacht welke club zich meldt ,zoveel mogelijk wil verdienen. En als Ajax komt, tjah, die hebben bijna 100.000.000 euro in kas. Dan zou ik de vraagprijs ook flink opdrijven.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik liever Ziyech had, maar in Toornstra zie ik wel zeker een versterking. Als je hem op 10 zet in plaats van Immers ga je er denk ik wel op vooruit. Als het maar niet ten koste gaat van Vilhena. Sleegers moet je dan wel verhuren want nog een jaar bij Jong Feyenoord wordt hij ook niet meer beter van.

Mooi, ik denk dat Utrecht gewoon krijgt wat ze gevraagd hebben en dat is ca 8 miljoen.

21 augustus 2014 om 08:41

Dat krijgen ze dan niet van Feyenoord want Feyenoord gaat geen 8 miljoen betalen.

21 augustus 2014 om 11:20

ze hebben nooit 8 miljoen gevraagd er is immers nooit concreet interesse geweest, Feyenoord toont nu interesse en de vraagprijs is dus rond de 4 miljoen zoals ik al dacht, ik schatte hem in op 5 miljoen

Als Toornstra binnen is zou ik niemand meer halen. Alle posities zijn dan wel dubbel of zelfs 3 maal bezet met spelers van voldoende niveau. Dat is genoeg. Met nog meer spelers ontneem je ook het perspectief dat de jeugd heeft op speelminuten. Dat is wel de situatie waar we nu weer naartoe gaan. Prima dat niet alle jeugdspelers klakkeloos een basisplaats krijgen natuurlijk. Maar ze moeten wel de kans blijven krijgen. Eigenlijk zijn er nu alweer een handjevol die je voor hun ontwikkeling het beste kan verhuren omdat ze anders wederom alleen maar in Jong Feyenoord zullen spelen. Daar worden ze niet meer beter van.

Eerst zien dan geloven!! Ze roepen zoveel de laatste tijd, maar geloof het pas zodra hij gepresenteerd is. Hoop wel dt hij komt, want vind het zeker een versterking voor Feyenoord.

Ik heb bij Toornstra altijd een Strootman gevoel. Goede spelers die geleidelijk naar de top van NL zijn gegaan. Waarbij het bij Strootman iets sneller ging. Strootman is dan ook wel wat klasses beter, maar toch. Ben benieuwd hoe dat hij het gaat doen bij Feyenoord. Vraag me alleen af op welke positie hij gaat spelen.

21 augustus 2014 om 09:04

Ik heb bij Toornstra een Bosvelt gevoel. Op oudere leeftijd naar Feyenoord komen maar zeer belangrijk worden op het middenveld en ik verwacht als hij komt, dat hij binnen 2 jaar aanvoerder is van Feyenoord.

21 augustus 2014 om 09:17

En weer die leeftijd.... Wat klets je nou met oud man? Is 25 jaar al oud voor een voetballer??

21 augustus 2014 om 09:25

Ik zeg toch niet dat 25 jaar oud is? Ik zeg dat hij op een wat oudere leeftijd naar Feyenoord toe komt zoals Bosvelt

21 augustus 2014 om 10:19

Op oudere leeftijd interpreteer ik als dat je hem oud vind.....

Maar kan ik verkeerd hebben

21 augustus 2014 om 10:25

Ik gaf aan oudere leeftijd omdat tegenwoordig helemaal hot is om talenten te halen.

21 augustus 2014 om 10:31

Dan interpreteerde ik hem idd verkeerd

21 augustus 2014 om 11:22

Pelle was veel ouder, wat is 25 ? , tussen hun 27e en 29e zitten voetballers gemiddeld op hun hoogte punt

25 is jong

er zijn tig topvoetballers die 30+ zijn en die bij grotere topclubs met gemak hun kwaliteiten laten zien

4 miljoen is nergens op gebaseerd, gebakken lucht is het.

21 augustus 2014 om 09:06

Toornstra kan makkelijk met Feyenoord mee in t niveau, gaat gewoon mee 2016 let maar op

Als FC Utrecht fan vind ik dit natuurlijk erg jammer maar als Feyenoord enkele miljoenen neertelt ben ik wel blij. Toornstra is een fantastische speler en eerlijk gezegd te goed geworden voor Utrecht. Ben benieuwd wie de vervanger van Jens gaat worden. Quesada acht ik nog niet goed genoeg en Sarota is een speler die een typetje Toornstra beter laat spelen dus geen echte vervanger van jens. Diemers zou natuurlijk kunnen maar die heeft mij nog niet echt kunnen overtuigen.

21 augustus 2014 om 11:23

Toornstra is al ca 2,5 jaar constant, Strootman was beter, het is voor utrecht een goede voetballer maar ook weer geen speler die echt het verschil weet te maken, dus ik vind hem iets te gehyped, ik mis wat gif bij hem en denk dat ie voor Feyenoord te lief is

23 augustus 2014 om 15:44

Ik denk dat we zonder Toornstra de nacompetitie hadden moeten spelen. Zijn vrije trappen passes waren vaak van cruciaal belang en zeker na het wegvallen van Willem Janssen hadden we geen creatieve middenvelder over. Sarota, Martensson, Ayoub en Quesada zijn geen spelers die een wedstrijd doen kantelen.. Hij heeft ons absoluut gered vorig jaar

Kan iemand mij vertellen waarom v Geel mee is naar Kiev? Wat heeft hij daar te doen? Hij heeft geen contracten te verlengen, hij hoeft daar niet op zoek naar nieuwe spelers en hij hoeft daar ook niet te onderhandelen? Hij had toch gewoon in Nederland kunnen blijven om verder te onderhandelen met Toornstra, zodat hij idg zondag niet mee speelt tegen ons?

21 augustus 2014 om 09:50

Dat weet niemand..iedereen roept ja hij heeft ze tel.toch bij zich. Onzin natuurlijk. Hij heeft in kiev geen toegevoegde waarde. Wat je zegt. Gewoon verder onderhandelen.

Prima aankoop prima prijs, Immers per direct op de bank, leuk voor het laatste kwartier om alles dicht te lopen, schaken erbij voor de counters dan heb je een prima bank.

4 miljoen maar hij is 10

4 M is Jens volgend jaar ook nog wel waard. Sterspeler met een 3 (!) Jarig contract moet je niet zo makkelijk verkopen.

21 augustus 2014 om 11:49

Maar heeft wel een interland gespeeld.

21 augustus 2014 om 11:59

@pjootradopjotr, maar hij is absoluut internationalwaardig. FC Utrecht zal Jens Toornstra zeker niet voor € 4 miljoen van de hand doen. Vraagprijs van FC Utrecht is minimaal € 8 miljoen. Dus ga er maar ergens tussenin zitten.

4 miljoen zou een mooie prijs zijn wat Feyenoord betreft, ik dacht dat Utrecht in eerste instantie 8 miljoen vroeg. Toornstra is momenteel het niveau van Utrecht ver overstegen dus het zou mooi zijn als hij zijn transfer zou kunnen maken. Ik ben alleen heel erg benieuwd hoe Feyenoord hem zou gebruiken. Er is namelijk gebleken dat Zyjech niet voor de 10 gebruikt zou worden ivm Immers. Het lijkt me dan ook sterk dat Toornstra dan wel ineens als 10 gebruikt wordt.
Zelf verwacht ik dat Toornstra de concurrentie met Vilhena aan moet gaan. Vilhena speelt al tijden niet indrukwekkend meer en ik zou het dan ook toejuichen om hem op de bank te plaatsen, danwel voor andere posities te gaan gebruiken. Een middenveld van Clasie - Toornstra - Immers is erg sterk en strijdlustig, alhoewel ik geen fan van Lex ben, zou dit middenveld met het loopvermogen veel impact kunnen hebben.
Dost er ook nog bij en dan heeft Feyenoord eindelijk een behoorlijk sterke ploeg om mee te strijden in de top

Is bullshit dit verzint de telegraaf!

Word meer gevraagd dan 4

Gewoon gaan, wat is het probleem? Toornstra is namelijk beter dan Immers.

Het eerste wat ik dacht toen ik die kop zag was dat Clasie dus toch vertrekt. Je kan Toornstra wel terughalen, maar het is sowieso weer een verzwakking van Feyenoord. Dat gaat een heel vervelend seizoen worden, vrees ik.

Waarschijnlijk blijft toornstra gewoon in utrecht. Niet erg handig van van geel om op zijn gemak even een snoepreisje te maken en dan even op zijn gemak te onderhandelen.

Hoe langer feyenoord wacht is de tijd voor utrecht korter om een vervanger te halen.

En zo opstelling getuigt niet van de noodzaak om toornstra te halen
Snap ook nog steeds niet waar dat bedrag van 4 mijoen vandaan komt is nooit een bedrag genoemt in de media door utrecht.
Maar geloof me die ligt hoger dan 4 miljoen.

Onderstaand bericht is het laatste nieuws omtrent toornstra

Overgang Jens Toornstra naar Feyenoord op losse schroeven
21-08-2014
Het is nog maar de vraag of Jens Toornstra voor 1 september de overstap van FC Utrecht naar Feyenoord maakt. Zijn werkgever is niet van plan om hem voordelig van de hand te doen.

De 25-jarige Toornstra heeft bij Utrecht nog een contract tot de zomer van 2017, waardoor de Domstedelingen een flinke transfersom kunnen vragen. Toornstra speelt pas anderhalf jaar bij Utrecht en kwam destijds voor een kleine miljoen euro over van ADO Den Haag.

"als Feyenoord de prijs wil betalen die wij willen ontvangen, werken we mee aan een transfer", zegt Utrecht-directeur Wilco van Schaik tegen De Telegraaf. "een absolute noodzaak voor onze financiële huishouding is een transfer van Jens echter niet."

Laat ik allereerst stellen dat ik Toornstra een prima speler vind. Maar ik twijfel of Feyenoord hem echt nodig heeft. Zelfs bij het vertrek van Clasie lijkt het me een overbodige aankoop. Het middenveld waar we 2e mee werden is nog helemaal intact dus het lijkt me geen noodzaak nog een middenvelder te halen. Zeker niet voor de miljoenen die in de media genoemd worden.
Natuurlijk snap ik, Toornstra op 10 zou veel beter zijn dan Immers op 10, maar ik heb het idee dat Immers onomstreden is. Feyenoord zou zich moeten richten op een spits en een goede linksback, want die Nelom kan er helemaal niks van.
Pas als je Clasie verkoopt heb je een nieuwe Cvm nodig, tenzij je Vormer de kans wilt geven. Ik zit dan te denken aan Gudelj van AZ of Ayoub van Utrecht.

Waarom maar 4 miljoen? Toornstra is ons enige lichtpuntje in de Galgenwaard. Lekker voet bij stuk houden Utrecht!

Ik zie hier het bedrag van 4 miljoen vaak voorbij komen maar dat is nergens op gebaseerd.
Twente heeft ook geïnformeerd en Toornstra was veel duurder als Zyech. !
Toornstra heeft nog een 3 jarig contract, behoort tot de beste middenvelders V/d eredivisie, de transferwindow gaat bijna sluiten.
Elk van deze redenen is goed voor 1 miljoen boven op de genoemde 4 miljoen.

Wat voor constructie Van Geel ook gast bedenken : dit wordt 1 van de duurste transfers van Feyenoord.

Komt het dan toch allemaal nog goed met Feyenoord?! Deals met Jens Toornstra en Andrej Kramaric (spits, HNK Rijeka) zijn aanstaande en er wordt nog hard gezocht naar een nieuwe linksback. Zelfs zonder vertrek van Clasie blijft Feyenoord ruim binnen het budget. Zo staat er ploeg voor de top 3 en een club die kerngezond is. Hier kunnen we wat mee de komende jaren. Bij vertrek Clasie, Ayoub aub.

Dit is een speler die jordy clasie moeiteloos kan vervangen. Bij ado was het echt de beste speler veruit. Ik snap ook totaal niet dat ado hem aan utrecht verkocht voor 1miljoen. Maar garantie dat hij ook in Oranje vaker te zien zal zijn.

Ik weet niet waar iedereen de 4 miljoen vandaan haalt, maar dit klopt van geen kant.

Er is een interview geweest met Wilco van Schaik vandaag. FC Utrecht hoeft Toornstra niet te verkopen.
Zoals in dit stukje ook al staat "een absolute noodzaak voor onze financiële huishouding is een transfer van Jens echter niet."

In Utrecht eo. gaat het rond dat het bedrag tussen de 7 en 8 miljoen zal liggen, wat Utrecht vraagt voor Toornstra.

Hoop echt het snel wordt afgerond! Mooie kwaliteitsinjectie voor op het middenveld overbodig of niet. Moet men trouwens blijven vermelden over dat feyenoord dekbed? Lijkt me een onnodige toevoeging elke keer.

Nogmaals volgens diversen utrecht site,s staat de transfer op losse schroeven dus ga ervan uit dat toornstra bij utrecht blijft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren