Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer Stekelenburg van 5,6 miljoen euro levert Ajax leuk bedrag op

Laatste update:

Fulham maakte woensdagavond de komst van Maarten Stekelenburg officieel. De dertigjarige doelman verbond zich voor vier seizoenen aan de Premier League-club. AS Roma maakte zelf daarna via de officiële kanalen bekend dat met de zomerse transfer van de Nederlandse international een totaalbedrag van 5,6 miljoen euro is gemoeid.

/

Ajax houdt aan de transfer van Stekelenburg een leuk bedrag over. Bij de transfer van de doelman naar Rome, twee jaar geleden, had de club uit Amsterdam een bedrag van een miljoen euro bedongen in het geval van doorverkoop of van verlenging van het contract van de doelman in dienst van i Giallorossi.

Ajax toucheert daarnaast vrijwel de volledige opleidingsvergoeding van ongeveer 250.000 euro. "Het waren pittige, maar constructieve onderhandelingen. Goed dat we er toch behoorlijk snel zijn uitgekomen", reageerde zaakwaarnemer Rob Jansen via de website van Sport-Promotion. Stekelenburg leek in januari al naar Londen te verkassen, maar AS Roma blokkeerde uiteindelijk de transfer.

Keept Maarten Stekelenburg ooit weer voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo, ligt het aan mij of is dat veel geld wat Fulham daar betaalt. Goed onderhandeld door Roma, en fijn voor Ajax.

6 juni 2013 om 00:07

Stekelenburg is en blijft nog steeds een goeie keeper! die wel international is.

Nooit verkeerd! dat kan mooi in de pot gedaan worden voor een vervanger van Babel!

Daarnaast wenst ik natuurlijk stekelenburg veel succes bij Fulham! ik hoop dat hij de carriere van Van der Sar achterna gaat!

6 juni 2013 om 00:40

Leuke meer ook niet.
Toen we 2e zijn geworden op het wk.
Had er echt geen andere keeper moeten staan want dan waren we ff wat eerder naar huis gegaan.

Ik ben van mening een stekelenburg in topvorm bij de beste keepers van de wereld hoort dat is gewoon een feit.

En ik geloof niet in slechter worden hij past
Gewoon niet bij roma kijk van der sar
Ook top bij Ajax en oranje en toen hij in Italië zat was het nix meer. Maar hij kwam hij 3x sterker terug een laatbloeier keepers beginnen pas bij 30 31 constant te keepen.

Ik hoop dat ie ooit nog voor een topclub keept

De beste spelmaker ooit moet ook gewoon trainer blijven, bij deze kleine maar prachtige club!

Dat denk ik toch wel ze zijn beiden een stuk beter dan Ceunca Lukoki sereno
En Eagles heeft zelfs een van de beste dribbels van de wereld
Gonzalo garcia garcia heb ik altijd geweldig gevonden technies is hij nog beter dan Messi en Iniesta hij kan echt alles als hij zin heeft

6 juni 2013 om 00:32

Ik denk echt dat het voor jou tijd is om te gaan slapen. Iemand van de Eagles/willem II vergelijken met één van de beste voetballers van de wereld? Hij mag best talent hebben en denk niet dat hij beter is dan bovengenoemde spelers, maar Ajax heeft nu nog geen behoefte aan zo'n speler.

7 juni 2013 om 03:03

Speelt Garcia Garcia nog steeds? Ik ben die echt helemaal uit het oog verloren de laatste paar jaar. Vond het altijd een leuke voetballer.

Goed nieuws voor Steek en voor Ajax natuurlijk. Elk bedrag is meegenomen. Hopelijk keept hij zichzelf weer naar de top.

Net van de sar.. Van Ajax naar Italië daar soort van mislukken en dan naar Fulham misschien over een aantal jaar maar een Engelse topclub? Lijkt verdacht veel op de carrière van van der sar haha

6 juni 2013 om 01:18

Echt waar? Meen je niet. Dit hebben we nog niet 1000 keer gehoord op VZ.

6 juni 2013 om 12:02

Laat hem eerst maar keepen bij Fulham.. Zo geweldig was die nou ook weer niet de laatste tijd. Ik gun hem al het beste maar dit zal waarschijnlijk een van zijn laatste kansen zijn om zich te bewijzen voor een echte topclub. Daarnaast is het niveau van keepers in de PL enorm hoog.

Fijn voor Ajax, goed onderhandeld van Roma. Denk dat vrijwel iedereen blij is met deze transfer.

Voor die 1,25 miljoen kan ajax helenius halen. Talentvolle denen en ajax is namelijk een gouden combinatie.

6 juni 2013 om 01:18

Als ajax nog een talentvolle deense aanvaller willen halen kunnen ze beter Andreas Cornelius halen. Wat een goede spits is dat en ik denk ook dat die echt bij ajax zou passen maar Helenius is ook geen slechte optie en is ook 2 jaartjes ouder.

ON: Goed voor ajax en maar hopen dat Stekelenburg zijn oude niveau haalt, want dat kunnen we zeker goed gebruiken volgend jaar in Brazilie

6 juni 2013 om 07:54

Als Ajax die speler had willen halen hadden ze niet op dit bedrag hoeven wachten.
Financieel gaat het prima in amsterdam, en dit is natuurlijk weer lekker meegenomen

Alsof Ajax nog niet genoeg boert Gaat naast het sportieve deel ook financieel erg lekker bij Ajax. Volgend seizoen extra geld van FOX erbij. Gaat goed zo.

Hopelijk kan die jongen door deze stap weer vooruit kijken. Aardige keeper maar ook niet meer dan dat. In roma zijn ze daar vlot achter gekomen en pakken ze nog aardig wat centjes. Wie weet ontwikkeld hij zich in Engeland wel tot volwaardig keeper. Door de stap naar roma is hijvoorbijgestreefd door oa vorm en krul.

Ik blijf het opvallend vinden dat Stekelenburg echt de carrière van Van Der Sar achterna gaat. Eerst op relatief late leeftijd weg bij Ajax, dan een soort van mislukken in Italië en dan via Fulham alsnog naar de absolute wereldtop op latere leeftijd, die gedachte zou Fulham ook wel gedacht hebben, maar ik betwijfel toch erg sterk of Stekelenburg het net zo gaat doen als Van Der Sar. Ik schat Van der Sar toch wel een stuk hoger in.

6 juni 2013 om 12:04

Haha, precies. Het verhaal klinkt hetzelfde als van der Sar maar hij moet het natuurlijk wel allemaal waarmaken. Al denk ik wel dat het Engelse spel beter bij hem past. Ik hoop het van harte dat hij het red en een sensatie word in Engeland, maar laten we eerst maar afwachten en kijken hoe hij presteert.

blij dat hij uiteindelijk toch in engeland is gekomen, nu hopen dat het niet te laat is :P

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren