Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Transfer Coutinho naar Barcelona viel in het water door Müller’

Laatste update:

Het is geen geheim dat Barcelona zich afgelopen zomer erg graag had willen versterken met Philippe Coutinho. BILD weet woensdagochtend te melden dat de Braziliaan zijn gewenste transfer dankzij Thomas Müller niet heeft gekregen. Liverpool had de Duitser namelijk op het oog als vervanger van Coutinho, maar kreeg een afwijzing van hem te horen.

Liverpool nam contact op met Müller, maar hij veegde de aanbieding uit Engeland direct van tafel. De schaduwspits van Bayern München had op Anfield de vervanger moeten worden van Coutinho, die dan op zijn beurt naar Barcelona mocht vertrekken. Omdat the Reds Müller niet binnen konden halen, besloten ze Coutinho in huis te houden.

Barcelona wendde zich vervolgens tot Ousmane Dembélé, die uiteindelijk voor een duizelingwekkend bedrag losgeweekt werd bij Borussia Dortmund. De vleugelaanvaller raakte echter afgelopen weekeinde geblesseerd aan zijn hamstring en zal daardoor vier maanden niet in actie kunnen komen.

Had jij Thomas Müller graag bij Liverpool willen zien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoals ik net ergens las moesten ze Coutinho gewoon verkopen en daarvoor goede verdedigers halen. Als je bijna elke wedstrijd een tegendoelpunt krijgt dan is er iets goed mis achterin.

20 september 2017 om 10:37

Leuk dat je leest, maar om een verdediger te halen, was het helemaal niet noodzakelijk om Coutinho te verkopen. Het niet halen van een verdediger heeft echt niks te maken met het niet verkopen van Coutinho.

20 september 2017 om 10:53

Waarmee dan? Want het is overduidelijk dat ze kwaliteit missen achterin en Klopp sluit er zijn ogen al voor zolang hij in dienst is.

20 september 2017 om 11:05

Met de koppigheid van Klopp die enkel en alleen Van Dijk wou.

20 september 2017 om 10:39

Ze hadden het geld niet nodig, daarom hebben ze het afgewezen. Klopp wou Van Dijk en anders niemand. Het is een fout als je de wedstrijden van dit seizoen ziet, maar Klopp wou maar één verdediger hebben en dat was Van Dijk

20 september 2017 om 10:46

Het is vrij naïef vind ik om te denken dat je het geld niet nodig hebt. Elke euro dat je verdient, kun je weer herinvesteren. Als Liverpool, Coutinho verkocht voor 150 miljoen, dan hadden ze die 150 miljoen weer in heleboel nieuwe spelers kunnen investeren, zoals Lemar, Van Dijk, Manolas, Koulibaly, Carvalho etc etc. Allemaal spelers die Liverpool beter maakte. Wel jammer btw dat Southampton niet mee werkt aan transfer van Van Dijk....

20 september 2017 om 10:53

Wat snap je nou niet aan dat Liverpool het geld van Coutinho niet nodig had OM een verdediger te halen? Dat is heel wat anders dat je dat geld ergens anders niet goed voor kan gebruiken. Er was nog zo'n 150 miljoen om te investeren, zonder verkoop Coutinho, maar Klopp moest en zou Van Dijk hebben als verdediger en Keita als cm halen en verder niemand. Keita komt volgend seizoen en Van Dijk werd simpelweg niet verkocht door The Saints en dat is hun goed recht.

20 september 2017 om 12:27

Sommige mensen spelen te veel voetbalmanager. Niet elke transfer komt zo makkelijk van de grond.

20 september 2017 om 10:40

Aanval is de beste verdediging en dat doet barca dan ook naar behoren. Verdediging is prima zo. Met dezelfde verdediging hebben ze jarenlang prijzen gewonnen

20 september 2017 om 10:50

Deze onzin zeg je puur omdat je als Arsenal fan hoopt dat Liverpool keihard faalt, zodat Arsenal meer kans maakt op de 4e plek. Verdediging van Liverpool is een grote grap. Natuurlijk blijft het balen dat Southampton niet mee werkt aan transfer van Virgil van Dijk, want zonder Van Dijk scheelt toch een slok op de borrel. Maar om te zeggen dat Liverpool een stabiele achterhoede heeft, is onzin. Dit zeg je gewoon, zodat Arsenal meer kans maakt op de 4e plek.

20 september 2017 om 11:03

Ja want de beleidsbepalers lezen elke dag mee op vz om ideëen op te doen. Wat een argument..

20 september 2017 om 11:05

Hij heeft het over Barcelona

20 september 2017 om 11:14

Leren lezen zermattperson. Je kan toch lezen dat ik duidelijk barca zeg? Liverpool zijn verdediging is inderdaad dramatisch

20 september 2017 om 11:15

Ik heb die gozer zijn reactie ook verkeerd gelezen trouwens. Hij had het over liverpool terwijl ik dacht dat hij het over barcelona had.

20 september 2017 om 12:14

Liverpool kon makkelijk een verdediger halen zonder het geld van coutinho en barca, maar helaas werkte klopp hier niet aan mee. Die wilde koste wat het kost van dijk halen. Prima verdediger maar er zijn ook andere opties naar mijn mening. Had voor dat bedrag bijvoorbeeld een laporte proberen te halen, met naar mijn mening nog een andere cv erbij want dit kan echt niet.

Als hij al niet naar United wil, waarom dan wel naar liverpool, wishful thinking van klopp

Wat moet Müller ook bij Liverpool. Gigantische stap terug en hij zit prima bij Bayern.

20 september 2017 om 10:43

Wekelijks spelen? & nieuwe uitdaging kan wonderen doen

20 september 2017 om 10:58

Of vechten voor zijn plaats? Het is algemeen bekend dat Muller nergens anders blijft dan Munchen op dit moment dan

20 september 2017 om 11:31

Ja natuurlijk maar het ziet er niet naar uit dat hij bij Ancelotti ooit in de bovenste schuif zal liggen. Mensen hebben nu eenmaal een voorkeur, zo vind ik bijvoorbeeld een beweeglijke en snelle spits nuttiger dan een grote beer die duels wint en ballen bijhoudt. Dan is het wachten tot Ancelotti vertrekt.

20 september 2017 om 11:56

Bayern gaat eerder Ancelotti ontslaan dan Muller laten gaan.

20 september 2017 om 12:27

Misschien is een volledige wedstrijd spelen hahaha..

Thomas Muller zou echt bij liverpool passen. Een echte jurgen klopp speler. Met veel diepgang uithoudingsvermogen sterk schot en scorend vermogen. Ik ben een enorme bewonderaar van hem. Hij is multi inzetbaar is tevens een teamspeler brengt veel mogelijkheden laat de team niet in de steek. In mijn ogen beste duitse voetballer sinds Ballack. In tegenstelling tot ozil zie je muller ook in grote wedstrijden. Hij zal ook op termijn topscore wk aller tijden worden. Echt een klasbak!

20 september 2017 om 11:05

Toch gek dat Ozil al jaren boven Muller verkozen wordt als speler van het jaar, terwijl hij zo vaak verdwijnt in grote wedstrijden volgens de experts van vz.

20 september 2017 om 11:57

Elke speler die voor Arsenal, Mexico of Egypte speelt wint in online polls. Dat zegt niets over kwaliteit.

20 september 2017 om 12:34

Nice try, hier mochten alleen Duitsers stemmen.

20 september 2017 om 13:04

Duitse Arsenal fans dan

20 september 2017 om 20:56

Nice try! Özil 1x 5de bij Duits voetballer van het jaar.
Müller 3x 3de en 1x 2de.

21 september 2017 om 09:46

Zucht....

Mesut Ozil has been named Germany's Player of the Year for the fifth time in six years.

Bron: BBC 15 januari 2017

21 september 2017 om 16:08

Vind jij dat Özil opstaat in topwedstrijden dan? Muller heeft al 9 (?) wkgoals en gescoord in de CL-finale, mag Ozil alleen maar van dromen

Ik vind het een dappere poging, maar misschien iets te hoog ingezet van Liverpool. Muller heeft natuurlijk niets bij Liverpool te zoeken. Zelfs voor een hier genoemde nieuwe uitdaging zal hij wel betere clubs kunnen kiezen. Bovendien lijkt het me echt handiger voor Liverpool om eerst in te zetten op verdedigers, en dan zou ik haalbare opties uitkiezen, dus niet denken dat je Varane of Marquinhos kan contracteren, maar eerder namen zoals Manolas of Gimenez aangezien de laatstgenoemde bij Atletico amper meer aan spelen toekomt.

Persoonlijk geloof ik dit niet. Coutinho gaat wanneer Mané terug is terugschuiven naar het Middenveld, en spelen op 8. Moest Müller dan als een 8 spelen? Als ik me niet vergis is hij een schaduw spits. Dus ik weet niet of die in die rol überhaupt zou kunnen spelen...

20 september 2017 om 12:25

Ik denk dat de invulling met Muller eerder als 10 zou zijn, achter de spits. Dat moet Muller wel kunnen.

20 september 2017 om 13:04

Dat zeker. Maar dan is de verdediging nog meer kwetsbaar. Aangezien Liverpool met de punt naar achteren speelt.

Liverpool is dus gewoon onrealistisch geweest.
Muller is onhaalbaar, dan had je wel een haalbare speler als vervanger moeten benaderen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren