Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toverende Mitoma dompelt bekerhouder Liverpool vlak voor tijd in rouw

Laatste update:

Bekerhouder Liverpool is zondagmiddag in extremis uit de FA Cup geknikkerd. De ploeg van trainer Jürgen Klopp leek zich tegen Brighton & Hove Albion op te moeten maken voor een replay, maar Kaoru Mitoma bracht het American Express Community Stadium vlak voor tijd in extase: 2-1. Door de zege stoot de ploeg van trainer Robert De Zerbi door naar de kwartfinales.

Klopp kon tegen Brighton nog steeds geen beroep doen op Diogo Jota, Luis Díaz en Roberto Firmino. Cody Gakpo kreeg hierdoor opnieuw het vertrouwen in de punt van de aanval. Virgil van Dijk ontbrak ook vanwege een hamstringblessure. Joel Veltman en Jan Paul van Hecke begonnen bij de thuisploeg op de bank. Liverpool kreeg al vroeg in het duel een serieuze mogelijkheid om de ban te breken. Mohamed Salah dacht in twee instanties te scoren, maar moest toezien hoe Lewis Dunk de bal vlak voor de lijn weg wist te werken.

Met een kwartier op de klok vond er aan de overzijde een soortgelijke situatie plaats. Solly March gaf de bal op een presenteerblaadje aan Evan Ferguson, waarna Trent Alexander-Arnold eveneens op de doellijn een treffer voorkwam. Het was Liverpool dat uiteindelijk dankzij Elliot alsnog de leiding in de wedstrijd nam. De middenvelder werd bediend door Salah en werkte vervolgens koel binnen: 0-1. Vijf minuten voor rust brachten the Seagulls de stand echter weer in evenwicht. Tariq Lamptey zag zijn afstandsschot van richting veranderd worden door Dunk, waardoor Alisson Becker kansloos was: 1-1.

Roberto De Zerbi besloot Veltman na rust in te brengen voor Adam Webster. the Reds wisten in het tweede bedrijf niet te overtuigen. Ook het inbrengen van James Milner, Jordan Henderson en Darwin Núñez veranderde daar niks aan. De grootste kans kwam op naam van Marsch, die op aangeven van Mitoma op Allison stuitte. Fabinho kwam in de slotfase nog heel goed weg, toen hij koud in het veld hard op de enkels van Ferguson doorging en wegkwam met geel. Beide ploegen leken genoegen te moeten nemen met een replay, maar Mitoma dompelde Liverpool in de blessuretijd in rouw. De Japanner legde de verdediging van de bezoekers in de luren met een schijnschot om vervolgens fraai af te ronden: 2-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Brighton Munchen, wat een geweldige ploeg is dit om naar te kijken. Het voetbal dat zij spelen is echt ontzettend aangenaam om waar te nemen. Het beleid dat zij voeren is ook om naar huis te schrijven. Spelers voor een schrijntje binnen halen & vervolgens voor een klapper door verkopen. & er zitten nog een paar aan te komen met Caceido, Mac Allister & dan Mitoma.. wat een klasse aanname, techniek & gevoel met de afronding! Hij is de volgende die gaat & hoop echt dat ETH deze harde werker wel ziet zitten!

Liverpool toch, twee keer in korte tijd eraf tegen Brighton. Wat gaat er nou toch mis daar? Niks ten nadele voor Brighton trouwens, want zie dat ze het fantastisch doen!

Die Mitoma is me toch een verhaal aan het schrijven. Vorig jaar de helft van de tijd bankzitter bij Union en nu gewoon zich 100% aan het bewijzen in de premier league.

29 januari 2023 om 18:33

Al zag je ook bij Union al vaker een flits van zijn kwaliteiten. Je zag wel dat deze jongen iets had.
Al moet ik niet lopen verkondigen dat ik dit zag aankomen. Heerlijke speler!

29 januari 2023 om 20:46

Zeker. Het was ook eerder een tactische beslissing. Elke keer dat hij inviel gebeurde er dingen.

Sinds wanneer is Gakpo een spits en Nunez linksbuiten? Irriteer me mateloos aan die opstelling van Klopp.

29 januari 2023 om 18:26

Ja het is wat, eigenwijze trainers....

29 januari 2023 om 19:00

Hij begint een beetje op Andy Carroll te lijken. Uruguayanse versie. 😂🤣

Had niet verwacht dat Gakpo nu al twee keer de voorkeur krijgt Darwin nunez

29 januari 2023 om 18:08

Vooral als centrum spits. Gakpo op links en Nunez in de punt is toch waar ze eigenlijk horen te spelen?

29 januari 2023 om 19:03

Klopt! & als Diaz weer terug & fit is verhuist Gakpo per direct naar de bank.
Daarnaast is het laten gaan van Mané Liverpools grootste fout geweest! Ook met het mee verdedigen & druk zetten was Sadio echt goed in, dat wordt ontzettend veel gemist!

29 januari 2023 om 19:35

Mensen die denken dat Liverpool Mane heeft laten gaan snappen het niet. Mané had aangegeven klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. 31 jaar en Liverpool kon er net zo veel voor krijgen als dat ze 6/7 jaar eerder betaald hadden. Dus helemaal geen rare 'keuze'.

Fantastisch weer dit. En dan doodleuk aankondigen dat er geen transfer meer komt. Wat een puinzooi zeg. Bajcetic speelt een leuke wedstrijd en ze denken het wel even opgelost te hebben op het middenveld.

29 januari 2023 om 18:14

Klopp zegt dat volgens mij om juist druk te zetten denk ik. Hij zou met alle plezier iemand erbij willen hebben.
Ik zou hem ook niet met vertrouwen met transfers. Ze zijn te blessuregevoelig of slecht. En in Gakpo zijn geval is hij er niet klaar voor.

30 januari 2023 om 12:23

Zonder transfers ligt ie binnenkort buiten na wederom een klap om de oren van Madrid en met dit voetbal max. een zevende plaats in het klassement.

Dat Brighton blijft maar verrassen. En wat een fantastische goal zo in blessuretijd. Dat je dan de rust hebt dit te doen. Lekker hoor!

Echt een leuke ploeg dst Brighton. Voor de 2de x op rij terecht verloren.

Dit gaat een heeeeel lang seizoen worden…….

Liverpool heeft nog het geluk dat ze geen rood kregen (Konate en Fabinio). Leek wel alsof de VAR aan het slapen was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren