Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Tottenham wil af van Davinson Sánchez

Laatste update:
/
Hamburger SV, SC Freiburg en Sparta Praag hebben belangstelling voor Michal Sadílek. De door PSV verhuurde middenvelder is bezig aan een goed seizoen in dienst van het Tsjechische Slovan Liberec. (Eindhovens Dagblad)
/
AC Milan wil Fikayo Tomori definitief overnemen van Chelsea. Zodra kwalificatie voor de Champions League een feit is, activeert de Italiaanse topclub de clausule van 28,5 miljoen euro voor de huurling. (Fabrizio Romano)
/
Tottenham Hotspur wil Davinson Sánchez komende zomer verkopen, ongeacht wie de nieuwe trainer wordt. Het contract van de ex-Ajacied loopt nog drie jaar door en de club staat open voor aanbiedingen voor de Colombiaan. (Football Insider)
/
Kingsley Coman stelt zich hard op in de onderhandelingen met Bayern München. De buitenspeler heeft een voorstel van twaalf miljoen euro per jaar geweigerd en zet in op zeventien miljoen euro per seizoen. (Fussballtransfers.com)
/
In de zoektocht naar een versterking voor het middenveld is Arsenal uitgekomen bij Eduardo Camavinga. De Premier League-club wil er komende zomer alles aan doen om hem los te weken bij Stade Rennes. (Le10Sport)
/
Arsenal haalt komende zomer de bezem door de selectie en onder meer Héctor Bellerín mag vertrekken. De club uit Londen hoopt een bedrag van ongeveer veertig miljoen euro over te houden aan de verkoop van de Spaanse back. (The Sun)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Davidson Sanchez, wat een beest was het toch bij Ajax. Sanchez hoort wekelijks te spelen, jammer dat Ajax Haller gehaald heeft. Denk niet dat Haller veel duurder is (ook qua salaris) dan een Sanchez.

11 mei 2021 om 09:49

Klopt, maar Ajax zocht een spits en geen verdediger.....bovendien doet Timber het nu ook gewoon heel goed en daarachter heb je nog Schuurs en Rensch (is toch ook meer een centrale verdediger).

11 mei 2021 om 11:58

Is wel goed dat iets stabiels achter hand te hebben. Aangezien weer een lange seizoen gaat worden. En als je op alle vlakken mee wil doen is het nooit weg. Maar denk dat je gelijk heb je heb timber, alvarez en schuurs op die plek.

11 mei 2021 om 12:04

Zou hem er graag bij hebben, maar in de huidige financiële situatie denk ik niet dat het er in zit. Als we geen pandemie hadden gehad met de financiële gevolgen had Ajax wel een poging gewaagd denk ik.

11 mei 2021 om 13:42

Ik weet niet of Ajax een echte kans had gemaakt op Sanchez. Hij heeft nog een contract van drie jaar bij Tottenham en zij zijn vaak niet de makkelijkste als het gaat om transfers. Levy zal wel weer een onmogelijk bedrag vragen.

11 mei 2021 om 17:32

@ajaxrosenberg....jij leeft zeker in een wereld van kopen om het kopen? Als je niemand nodig bent voor die positie dan ga je ook niemand kopen dus nee Ajax had geen poging gewaagd aangezien ze Timber hadde, Schuurs en ook Alvarez die daar regelmatig rondliep. Hoezo zou ajax dan Sanchez willen halen.

11 mei 2021 om 09:50

Wel een wereld van verschil qua positie en noodzaak natuurlijk. Qua spitsen (zeker met naderende vertrek Brobby) had je alleen Brobby en Traore, met daarnaast nog Danilo die terugkomt van een verhuur. Daar kon echt wel een goede nieuwe speler bij.

Achterin met Blind/martinez/alvarez/timber/schuurs etc. heb je echt wel genoeg qualiteit lopen. Zou Sanchez nog steeds een verbetering zijn? Tuurlijk. Maar niet de posititie waar op dat moment een topper gehaald hoefde te worden

11 mei 2021 om 10:05

Ondanks dat ik Sánchez bij Ajax echt fantastisch vond, vind ik hem nu niet nodig bij Ajax.

Timber heeft zich de afgelopen maanden echt super goed ontwikkeld en hij zal waarschijnlijk nog wel een mindere fase krijgen, maar ik zie desondanks nog steeds veel potentie in hem. En verder heeft Ajax ook nog Schuurs, Martinez en Blind rondlopen en als het echt nodig is, kunnen Álvarez en Rensch ook nog centraal spelen.

Ajax speelt altijd met een rechtsbenige verdediger rechtscentraal en een linksbenige verdediger linkscentraal en Sánchez is rechtsbenig, dus daar heeft Ajax dus ook al 4 opties met Timber, Schuurs, Álvarez en Rensch dus ik denk dan niet dat Sánchez zal komen, of in ieder geval geen prioriteit nummer 1 zal zijn.

Ik heb liever dat Ajax in een linksback (verwacht dat Tagliafico nu echt wel zal vertrekken), een extra spits en een vleugelaanvaller (waarschijnlijk Sulemana) investeert. Voor het nieuwe seizoen zou ik nog geen keeper halen en het seizoen gewoon overbruggen met Stekelenburg en dan Pasveer als tweede doelman, aangezien Onana niet zal verlengen en ondanks zijn schorsing waarschijnlijk al in de aankomende transferperiode (tegen een veel lager bedrag) verkocht zal worden en Stekelenburg heeft het in de afgelopen maanden gewoon goed gedaan en is gewoon prima als tussenoplossing.

Van Tagliafico verwacht ik dat hij vertrekt, net als Onana. Ook bij Neres acht ik ondanks zijn mindere vorm, de kans aanwezig dat hij zal vertrekken. Met die drie miljoen haal je denk ik zo'n 50 miljoen op (15 voor Tagliafico, 10 voor Onana en 25 voor Neres) en dan zal Ajax waarschijnlijk (verhuurde) spelers als Ekkelenkamp (zal nooit een toegevoegde waarde voor Ajax 1 worden), Labyad (wilt weg en heeft nog maar 'n 1-jarig contract), Kotarski, Eiting, Jensen (verhuurd aan Nordsjælland en doet het prima, misschien in een deal betrekken met Sulemana om de prijs ietsje naar beneden te halen?), Danilo (nog maar 'n 1-jarig contract) en Magallán verkopen en met deze spelers haalt Ajax denk ik zo'n 20 miljoen op.

Ook worden de transfersommen van Lang (6 miljoen) en Marin (10 miljoen) in de aankomende transferperiode pas betaald, dus dat is ook al 16 miljoen aan inkomsten en dan natuurlijk nog de 40 miljoen aan CL-inkomsten.

Ik hoop dan volgend seizoen op zo'n basiself (zie opstelling). Eigenlijk laat ik Álvarez met moeite uit de basiself, want die heeft zich de afgelopen maanden echt geweldig herpakt. Maar Blind is met zijn inzicht ook super belangrijk voor Ajax en de concurrentie is natuurlijk fors bij Ajax, maar gelukkig kan er hier en daar vrij vaak geschoven worden waardoor ik denk dat Álvarez ook echt wel veel speelminuten kan en zal maken.

Stekelenburg
Mazraoui
Timber
Martinez
Wijndal
Gravenberch
Blind
Antony
Klaassen
Tadic
Haller
11 mei 2021 om 10:24

@rochster

We kunnen hem natuurlijk ruildeal en wat bijbetalen voor Sanchez. Krijgen zij Schuurs en 10 miljoen en wij Sanchez

In de ideale wereld had Mazzroui een top seizoen gedraaid (hij begon erg sterk) en verkocht voor 25 miljoen. Dan had Timber RB kunnen zijn en heb je CV duo Sanchez en Martinez en de flanken Timber en Rensch.

Nou succes voor de aanvallers met deze 2 killers.

11 mei 2021 om 11:26

@krillin

In jou ideale wereld is een topfitte martinez beter dan een topfitte Blind? Ik weet het zo net nog niet hoor, zolang hij blijft kwakkelen is het ook moeilijk om in wereldvorm te komen maar wmb echt een keyplayer europees. Met of zonder hem is een wereld van verschil, en Martinez heeft die leemte niet weten op te vullen.

11 mei 2021 om 17:29

Verdedigend is Martinez 10 keer beter dan Blind

11 mei 2021 om 19:20

Maar we spelen bij Ajax en niet Stoke city, dus ik zie liever spelers die het spel versnellen, de bal naar voren durven spelen en het spel kunnen verdelen als iemand die goed kan verdedigen. Niet dat blind niet goed kan verdedigen overigens, hij heeft echt fantastische verdedigende cijfers.

11 mei 2021 om 17:28

@delpay96.....want? Ajax was op zoek naar een rechter centrale verdediger? Volgens mij staat Timber daar al een tijd prima te voetballen. Ajax was niet op zoek naar een verdediger maar een spits dus nee het is niet jammer dat Ajax Haller heeft gehaald. We hadden toen geen spits. Alles was geblesseerd.

Arsenal die een eindelijk een toptransfer wil realiseren met Camavinga en Arsenal dat 40(!) miljoen voor Bellerin wilt... nee, beide gaat natuurlijk niet gebeuren. Als Chelsea fan hoop ik dat Milan de clausule niet gaat activeren. Tomori kan volgend jaar voor zijn plek gaan vechten in Londen.

11 mei 2021 om 10:22

Inderdaad jammer dat Chelsea Tomori heeft laten gaan! Goeie speler die zeker in de 5 mans verdediging waar Chelsea nu in speelt goed had kunnen renderen. Vind Rudiger niet beduidend beter en Tomori heeft nog potentie om flinke stappen te zetten. Als hij dan toch weg gaat is Milan wel een mooie stap en het bedrag wat ze er voor krijgen is ook niet mis.

11 mei 2021 om 10:54

Vond het al vreemd dat op sommige Fora’s zeiden dat Tomori niet nodig is en alle verdedigers beter zijn, nee hij zal niet de beste verdediger daar zijn, maar is echt wel beter dan Rudiger en Zouma, zeker gezien zijn leeftijd. Speelde echt een dijk van wedstrijd tegen Juve tegen zijn directe man Ronaldo. Dat zijn niet bepaald de minste. Maar Chelsea kan het terug krijgen, als Milan geen CL haalt wordt het moeilijk, maar over een ding hadden Chelsea fans wel gelijk; Chelsea heeft hem ook niet super erg nodig en krijgen een leuk bedrag voor, dus zoals jij al zei, laat hem lekker in Milaan, leuke win win dit. Heeft het ook omzettend naar z’n zin. Want ik had niet meteen had verwacht van een Jonge Engels man in Italië waar de volwassen/ouderen weinig Engels spreken zich zo makkelijk zou aarden daar thuis voelen kan moeilijk zijn, en tel daarbij op een heel ander soort speelstijl. Maar het lijkt hem allemaal wel te passen

11 mei 2021 om 11:50

Ik vind het dubbel, goede verdediger inderdaad, maar met Silva, Azpilicueta, Rudiger, Zouma, Christensen zijn er toch wel al redelijk wat centrale verdedigers. Natuurlijk zit Silva aan zn einde, maar er gaat ook gewoon een nieuwe centrale verdediger gehaald worden. Als je dan 30 miljoen voor Tomori kunt krijgen vind ik dat niet slecht.

11 mei 2021 om 16:18

Chelsea, jullie hebben ook nog Guéhi, 20 jaar en uitgeleend aan Swansea waar hij onomstreden is. Heb opgevangen dat die sowieso terugkeert als Tomori definitief bij Milan blijft.

11 mei 2021 om 17:58

Klopt, en ook nog eens Sarr!

Ik denk dat Arsenal blij mag zijn als er een club is die nog 20 miljoen wil Betalen voor Bellerin. Maar 40 miljoen dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. Leuke speler denk ik voor PSG. Slechter dan Florenzi en Dagba kan hij toch niet zijn. Camavinga naar Arsenal zie ik echt niet gebeuren. Waarom zou hij dat doen? Arsenal speelt geen Europees voetbal en die jongen kan overal naartoe waar hij heen wil. Bovendien kan Arsenal hem denk ik echt niet betalen.

Camavinga naar Arsenal is natuurlijk te mooi om waard te zijn. Allereerst kan die jongen overal heen. Maar hij wil hoe dan ook basisspeler worden bij zijn ploeg en hij wil het niet af laten hangen van Europees voetbal. Dan wordt Arsenal wel interessanter en hij is ook nog eens een arsenal fan. Toch zie ik hem niet komen. 40 miljoen voor bellerin is natuurlijk een grote grap. Zal wel rond de 20-25 miljoen worden.

11 mei 2021 om 11:22

Als deze interesse al geloofwaardig is, dan komt het op mij over dat het management hiermee de supporters een rad voor ogen willen draaien.

‘Zien jullie wel dat we ambitieus zijn. We tonen interesse in toekomstig wereldvoetballers!’

Volstrekte onzin natuurlijk. Wanneer je Bissouma/Berge kunt kopen , mag je blij zijn.

11 mei 2021 om 12:20

Klopt. Ik hoop eerlijk gezegd dat er bij Arsenal hetzelfde gaat gebeuren als bij man united. Dat de eigenaar het goed wil maken door een groter transferbudget te reserveren. Bissouma/Berge zijn ook prima idd, al kun je natuurlijk wel je best doen voor Camavinga.

11 mei 2021 om 13:34

Eens. Al moet dat committment dan wel meerjarig zijn en niet incidenteel. Daar verdenk ik Kroenke van. Nu even de gemoederen sussen met een topaankoop.

Wat een goede deal destijds va Ajax. Spurs heeft echt een flinke zak geld betaald en uiteindelijk is ie dus veel minder goed dam gedacht.

Graag Sanchez vandaag nog laten vertrekken in plaats van morgen. Zo onstabiel als verdediger, terwijl hij genoeg kansen heeft gehad. Hopelijk kan Levy ervoor zorgen dat het verlies tot een minimum beperkt blijft.

Het zou erg jammer zijn als Tomori vertrekt. Zie hem graag vechten voor zijn plaats volgend seizoen. Maar het lijkt mij dat Milan sowieso de clausule activeert. Speelt volgens mij zeer degelijk in Italië.

Hoop dat Ajax slim is en Sanchez niet haalt. Rechtsbenige verdedigers zijn er genoeg. Zie Ajax dat geld liever investeren in een linksback en een buitenspeler. Aangezien dat de 2 posities zijn waar Ajax versterking nodig heeft.

Benieuwd wat een Sanchez zou moeten kosten. Als hij niet te duur is zou het toch wel wat kunnen zijn om voor Ajax weer terug te halen. Heb je weer een kopper achterin en samen met Timber dan een mooi duo. Martinez dan op linksback als vervanger van Tagliafico en Blind op de 6.

11 mei 2021 om 11:05

Dat. Of Timber rechtsback (wat hij van origine ook is) Sanchez Martinez centraal (zuid Amerikaanse grinta duo) Rench linksback voor nu en Blind op middenveld met Gravenberch. En dan Alvarez (helaas) verkopen nu je hoofdprijs kan vragen na zo'n top seizoen

11 mei 2021 om 17:33

2 Rechtspoten centraal....je weet dat Ajax dat niet wil he. Nee Ajax gaat hem niet terug halen. Nee hij is niet nodig. Ja we hebben genoeg opties achterin op die positie.

Denk niet dat bij je Bayern zoiets moet proberen. Daarnaast zie ik niet aan wat Coman een 5mil verhoging verdient. Goeie speler natuurlijk maar ook vaak geblesseerd en niet één van de absolute sterren daar.

11 mei 2021 om 11:07

Ik hoop ook dat ze het bod intrekken en toedeledokie zeggen. Volgens mij heeft Coman de kritiek op de superleague en de Coronacrisis even gemist. Een beetje pas op de plaats zou die voetballers goed doen en zeker die gasten die zulke achterlijke bedragen verdienen. Mijn CEO kan daadwerkelijk wat en verdient 0,5 miljoen euro voor het vermogensbeheer van 200+ miljard, Coman kan leuk tegen een balletje schoppen maar niks in deze tijd rechtvaardigt een salarisverhoging van 5 miljoen.

Zou Sanchez te vroeg vertrokken zijn of is hij toch niet zo sterk als iedereen destijds dacht? Ajax heeft in ieder geval goede zaken gedaan door hem destijds voor zoveel geld te verkopen.

11 mei 2021 om 11:28

Nou als ik hem zie spelen dan denk ik het laatste. Wat een matige verdediger zeg, kan het tempo van de PL totaal niet aan, maakt domme fouten en wordt gewoon makkelijk weggespeeld door veel spitsen. Bij Ajax was hij wel erg goed..

11 mei 2021 om 12:04

Bij Ajax was het een uitstekende speler. Bij Tottenham deed hij het onder Pochettino ook prima. Ze haalde met hem de finale Cl.
Onder Mourhino werd het minder, werd hij ook minder vaak opgesteld. Maare goed, dat geldt voor veel spelers bij Tottenham, onder Mourhino werd het allemaal stukken minder.

11 mei 2021 om 12:50

Kane en Son werden alleen maar beter. Dus geld zeker niet voor iedereen

11 mei 2021 om 14:55

Ik begreep juist dat er problemen waren met Kane. Als Kane en Son beter werden, waarom zou je dan Mourhino ontslaan, het zijn de beste spelers. Om hun wil je juist je elftal bouwen.

Zou Davinson Sanchez niet terughalen, vind niet dat hij veel verbetert is t.o.v. zijn ajax periode en zou Timber het vertrouwen en de mogelijkheid geven om zich door te ontwikkelen

Als ik Bayern was ging ik niet mee in die gekte van Coman. Voor dat geld zijn er echt veel betere alternatieven te koop. Ik vind het een overschatte speler.

Sadilek lekker laten gaan, komt te kort voor Psv. Cashen en investern, klaar.

Nou Ajax dit is je kans voor weinig ophalen. Bij zal hij het heus wel goed doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren