Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham raakt verder achterop in titelrace; dubieuze hoofdrol Alderweireld

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft zondagmiddag in de strijd om de titel in de Premier League wederom averij opgelopen. De formatie van manager José Mourinho zag Leicester City met een 0-2 overwinning van het veld lopen, vier dagen nadat the Spurs de koppositie verspeelden in een rechtstreeks gevecht met regerend kampioen Liverpool (2-1). Bij Tottenham begon Steven Bergwijn na vijf opeenvolgende basisplaatsen in competitieverband op de bank en was Toby Alderweireld na rust de schlemiel met een eigen doelpunt.

De eerste helft ging op en neer, met onder meer goede kansen voor onder meer Harry Kane en Jamie Vardy. Pal voor rust echter kwam het treffen in het Tottenham Hotspur Stadium echt tot leven. Serge Aurier liep Wesley Fofana in de rug op de rand van het strafschopgebied, waarna de VAR checkte of de bal op de stip diende te worden gelegd. Aurier maakte inderdaad een overtreding, waardoor Vardy mocht aanleggen vanaf elf meter. De topschutter van Leicester ramde de bal vervolgens dwars door het midden het doel in. Het was alweer de elfde seizoenstreffer van de topschutter van the Foxes.

Mourinho greep halverwege in en bracht Gareth Bale binnen de lijnen, met Tanguy Ndombélé die in de kleedkamer van Tottenham achterbleef. Leicester leek de voorsprong drie minuten na rust te verdubbelen. James Maddison anticipeerde goed op een lange bal over de verdediging van Tottenham heen en de middenvelder liet vervolgens Hugo Lloris kansloos met een harde knal. Arbiter Craig Pawson annuleerde de treffer echter omdat Maddison buitenspel bleek te staan bij het ontvangen van de bal. Kort na het geschrapte doelpunt van de bezoekers moest Giovani Lo Celso geblesseerd naar de kant. Lucas Moura nam zijn plaats in op het middenveld van Tottenham.

Na een uur spelen kwam de tweede treffer van Leicester alsnog. Een afgemeten voorzet van Marc Albrighton kwam terecht bij Vardy, die de bal naar beneden en richting het doel kopte. Alderweireld probeerde de bal tegen te houden, maar de Belgische stopper faalde jammerlijk in die missie. Via de voeten van de Tottenham-verdediger verdween de bal namelijk in het doel achter Lloris. Mourinho wisselde daarna nog wel, al bleef Bergwijn gewoon op de bank zitten. Harry Winks loste Aurier af halverwege de tweede helft in Noord-Londen. Tottenham maakte geen al te beste indruk en ook de entree van Bale en Moura kon daar weinig aan veranderen.

Leicester hoopte nog een strafschop te krijgen in de 78ste minuut, toen de doorgebroken Harvey Barnes in het strafschopgebied werd neergehaald door Moussa Sissoko. Tottenham was in de laatste tien minuten niet meer in staat om een aansluitingstreffer te produceren, terwijl het degelijke Leicester voornamelijk loerde op de counter. Vardy ging twee minuten voor tijd met een lichte blessure naar de kant, met Kelechi Iheanacho als diens vervanger. Het elftal van manager Brendan Rodgers trok de 0-2 voorsprong over de streep en stijgt naar plaats twee in de Premier League, met vier punten (27 om 31) achterstand op koploper Liverpool. Tottenham zakt naar de vierde plaats. Het gat met the Reds bedraagt inmiddels zes punten.

Denk jij dat Tottenham Hotspur nog steeds een titelkandidaat is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik wist nog goed dat YouriCFC op voetbalzone vorig jaar riep dat Mourinho is veranderd met een nieuwe technische staf en aanvallend voetbal wilt spelen. Ik zie het er i.i.g. niks uit terug. Dit is gewoon het Mourinho antivoetbal s altijd en ik zie niks terug van verandering en aanvallend voetbal. Al heel het seizoen niet. YouriCFC, die groot Mourinho fan is, heeft het goed mis en ik ben benieuwd wat hij hier nu van vind. Mourinho is gewoon over en z'n voetbal is gedateerd. Binnen 2 jaar staat hij weer op straat en zal alleen een club als Porto of Braga geinteresseerd in hem zijn.

20 december 2020 om 17:16

Een creatieve nummer 10 heeft Spurs nodig.

20 december 2020 om 17:22

Zou Ndombele een goede aankoop zijn?

20 december 2020 om 17:18

Tot pas geleden hadden ze het beste doesaldo van de league. Dat jij t niet ziet heeft meer met jouw verstandelijk vermogen te maken. Ik vind t wel mooi altijd. City voor schut gezet, Arsenal voor schut gezet. United voor schut gezet. Chelsea in bedwang gehouden. Dan gaat t even wat minder en dan krijg je deze leuzen. Maar goed straks draait t weer en dan verdwijn je weer voor een paar maanden.

20 december 2020 om 17:33

tot pas geleden het beste doelsaldo, nu 3de beste.
tot pas geleden, voor het eerst in 6 jaar, op de eerste plek, nu 4de.
City, United, kunnen erlangs nog. Sta je 6de. Chelsea met zelfde puntenaantal. West ham 1 punt en Villa heeft nog 3 wedstrijden tegoed.

Het begint een beetje een levende meme te worden dit...

20 december 2020 om 17:39

Wat precies? Mogen janken als het goed gaat. Maar als het slecht gaat, mag er geen nuance zijn?
Wat is precies de strekking van je betoog? Dat het seizoen nog lang is?

20 december 2020 om 17:19

@zermatt_person
antivoetbal en geen aanvallend voetbal maar op dit moment gewoon 6 doelpunten meer gescoord dan City ( Spurs heeft een wedstrijd meer gespeeld ).
Na Liverpool ( 36 doelpunten ), komen Leicester en Chelsea met beide 26 ), maar dan komt Spurs op de 3e plaats samen met Everton en Southampton als meest scorende ploegen in de Premier League.
Daarnaast is het voetbal van Mourinho niet zo gedateerd hoor. Juist voorin wordt vaak gerouleerd tijdens de wedstrijd. Buitenspelers die in de spits komen te spelen, Kane die zich als spits laat uitzakken als spelmaker. Zo gedateerd is dat niet. Mourinho heeft zijn naam tegen.

20 december 2020 om 17:21

Die heeft een perma ban, dus dat zul je nooit te weten komen,

20 december 2020 om 18:06

Waarom heeft hij die perma ban?

20 december 2020 om 18:28

Hij had in het artikel van de FA Cup finale negatieve dingen gezegd over de scheidsrechter. Hij was zo gefrustreerd dat hij hem een geen fijne afloop wenste en dat is nog zachts gezegd.

20 december 2020 om 17:27

Als er nu eens niet moet aanspreken op het fan zijn van een trainer en alles goed spreken wat die doet, dan ben jij het toch echt wel... Die laatste opmerking is ook ronduit belachelijk.

20 december 2020 om 17:47

Niemand neemt de moeite om een lijst erbij te halen van al de keren dat jij het mis had. De onzin die jij hier wekelijks verkondigd is haast niet meer bij te houden. Zegt veel dat of all people jij hier dan nu snel jouw gelijk probeert te halen. Het is dat jouw orakel van een trainer het wel zo denderend doet.

Heerlijk dat anti voetbal word afgestraft,hoe kan je als Spurs fan nou blij zijn met dat anti voetbal van Mourinho?

20 december 2020 om 17:19

Als je het spelersmateriaal vergelijkt is het de enige manier voor Spurs om enigszins mee te doen. Alleen hun aanvalsduo is van wereldklasse. Het probleem met zo'n counterstrategie is dat andere teams dat op een gegeven moment wel doorhebben. Die laten je dan vooral thuis lekker het spel maken om dan zelf via een snelle tegenaanval toe te slaan. De meeste coaches kennen het kunstje van Mourinho nu wel. Een coach als Klopp heeft deels de strategie gekopieerd (het middenveld overslaan en snelle uitvallen) maar daar moderne elementen als drukzetten aan toegevoegd. Mourinho is in de jaren 00 versie bleven steken.

20 december 2020 om 17:32

Noem het anti-voetbal, maar IK vind het toch wel mooi om te zien hoe Mourinho de jongens van Pochettino heeft omgetoverd tot volwassen kerels. Dier was slappe hap, maar is nu een meer dan prima verdediger in de PL en een prima duo met Alderweireld. Er zijn geen ego's en hij laat iedereen even hard werken als er verdedigd moet worden. Ja, ook Son en Kane doen heel veel verdedigend werk.

20 december 2020 om 17:37

Mourinho gaat ben ik bang de prestaties in de competitie en CL van Pochettino niet evenaren.

20 december 2020 om 17:41

Twee keer op rij verloren en nu een puntenachterstand van 6. Ik denk dat Tottenham het nog lastig gaat krijgen. Mourinho is nu geirriteerd en dat zal niet ten goede komen aan het spel van de club

20 december 2020 om 18:04

Kijken of hij zich eens in kan houden of zoals vaak is gebeurd spelers af gaat vallen. Als hij dat doet dan kan kan het wel eens misgaan. Het doel blijft onveranderd om in de top 4 te eindigen Ik ben bang dat ze dat niet gaat lukken.

20 december 2020 om 19:56

@ViscaCatalunya
Sla vooral je reactie op. In een jaar wist Mourinho al met Spurs op plek te staan, waar Poch in 5/6 jaar nooit heeft gestaan. Maar na puntverlies kom je met zulke voorspellingen. Sla t vooral op en kom er op terug, zou k zeggen.

20 december 2020 om 20:48

Vorige week stelde je nog dat Mourinho zo briljant was en zo hoog stond. Zijn wat archaïsche ideeën over voetbal zullen Tottenham niet verder brengen stelde ik op mijn beurt. Beetje bij beetje zie je de boel nu normaliseren in Engeland.

20 december 2020 om 23:08

@monique

Ik heb je al geprobeerd uit te leggen dat Spurs het makkelijkste schema van alle topploegen had, vandaar dat ze zo hoog stonden. Verder heb ik je ook geprobeerd uit te leggen dat de prijzen niet in december verdeeld worden. Blijkbaar kan ik niet goed uitleggen.

PS: Ik denk dat Spurs buiten de top 4 eindigt dit seizoen. Liverpool, Chelsea, City, en zelfs United acht ik sterker.

Zucht. Na de goede serie tegen onder andere Chelsea, Arsenal en Man United hebben we in de overige 2 grote wedstrijden averij opgelopen. Jammer, maar we hebben gewoon geen ervaring in het spelen van grote wedstrijden waarin kampioenschappen beslist worden. Het seizoen is gelukkig een lange marathon, en ik denk zeker dat met enkele aankopen in januari we weer titelkandidaat zijn, maar ik vrees dat een top 3 klassering momenteel ons streven moet worden.

Al hadden ze nog 5 uur gespeeld, hadden ze niet gescoord.
De batterijen van Aurier s hersenen waren weer leeg.
Blijkbaar zijn ze de klap van Liverpool nog niet te boven.
Maar het seizoen is nog lang.

20 december 2020 om 17:29

Flinke klap wel voor de spelers maar wel echt terecht, ik had gewoon nooit het gevoel dat wij zouden scoren 😂

Hopelijk helpt dit ze met wakkerschudden want de wedstrijden komen snel.

Drama wedstrijd van Spurs, hoe kan je thuis zonder enkele aanvallende intenties gaan spelen? Als je zo tegen City of Liverpool speelt heb ik er alle begrip voor, maar tegen Leicester moet je wel iets van aanvallende intenties hebben. Terechte nederlaag en Spurs mogen niet eens dromen van een titelstrijd.

20 december 2020 om 17:21

@aze/che
Als je naar de ranglijst kijkt snap ik niet waarom er onderscheid wordt gemaakt tussen City/liverpool en Leicester. Leicester staat er namelijk beter voor dan City. Verder gewoon alle credits aan Leicester en Rodgers. Goede aankopen, prima veldspel en als trainer een goed voorkomen.

20 december 2020 om 17:25

Omdat een ranglijst niks zegt over de speelwijze van de clubs.

20 december 2020 om 17:30

Dat spel van City hebben de meeste teams allang al door joh, die speelwijze zegt niks meer over waar zij gaan eindigen.

Dat Leicester is toch ongelofelijk, verliezen thuis telkens van de lamme en de blinden, maar uit ijzersterk. Perfect materiaal om op de counter te spelen. ijzersterk in de omschakeling.

20 december 2020 om 17:38

Heeft ook met blessures te maken. Pereira Soyencu en Ndidi waren allemaal tegelijk geblesseerd. Nu is Ndidi weer terug, die is zo extreem belangrijk. Ook moesten een paar jonge spelers worden ingepast zoals Justin en Fofona (al vind ik die laatste nog niet goed genoeg. Speelde vandaag wel goed trouwens). Nu raakt de ziekenboeg leeg en wordt Leicester weer sterker.

20 december 2020 om 17:57

Fofana niet goed genoeg? Hoort nou al bij de betere verdedigers in de PL. Ongelooflijke prestaties van zo’n jonge speler.

20 december 2020 om 18:16

Voor zijn leeftijd is die goed, maar heeft in genoeg wedstrijden staan schutteren. Voor mij zijn verdedigers vooral goed als ze stabiel zijn. Gewoon tussen de 6 en 7 scoren. Bij Fofona is het de ene week een 3. De andere week een 8. Bijvoorbeeld vandaag was die goed, maar bijv. tegen Liverpool en Fulham was die flut.

Terecht verloren en gelukkig dat we nu af zijn van reageerders die roepen dat Spurs titelkandidaat is.
Nee, dat zijn ze niet een een top 4 plaatsing is gewoon de doelstelling, zodat Champions League voetbal wordt behaald.

Alle lof voor Leicester, het aankoopbeleid en de manier hoe Rogers Leicester laat voetballen.

20 december 2020 om 17:27

De doelstelling was uiteraard top 4, Mourinho heeft ook nooit gezegd dat zij voor de titel gaan qua doelstelling. Tottenham hoort gewoon CL te spelen en dit seizoen moet er ook een prijs gewonnen worden.

20 december 2020 om 17:34

@mothespurs
Helemaal met je opmerking eens. De buitenwereld roept Spurs uit als titelkandidaat ( vooral op basis van de ranglijst ), maar de doelstelling blijft gewoon top 4.

20 december 2020 om 17:58

Ja klopt maar de media moet toch ook wel onderwerpen hebben om over te praten. Ikzelf had Liverpool al op 1 staan voor het seizoen begon en dat denk ik nog steeds. Wat wel leuk is, is dat alles dicht bij elkaar staat en het elke week weer anders is

20 december 2020 om 17:59

Niet alleen de buitenwereld. Ik heb genoeg fans zien reageren dat ze een kandidaat zijn. Dat vond ik al overdreven en jullie geven dat ook prima aan. Doelstelling is top 4. Als jullie dat halen is dat al heel knap gezien de vele concurrentie.

Nee nee nee, dit was erg pover. Wij begonnen al slap en traag en maakten teveel fouten. Aurier maakt weer zijn standaard domme fout terwijl hij dit seizoen net zo goed bezig was. Sisokko ook slap en een fout. Dier niet goed en traag aan de bal, Alderweireld hield het nog een soort van bijelkaar en heeft waarschijnlijk een andere partner nodig met klasse. Geen Lo Celso of Ndombele die er beiden met blessures af gingen waardoor er totaal geen creativiteit meer was op het middenveld. Son en Kane zwak ook. Qua inzet mag iedereen zich schamen behalve Alderweireld en Hojbjerg. Leicester nooit in de problemen en speelde het uiterst kalm en professioneel en verdiende alle punten. Zij gebruikten beiden flanken en de beweging voorin via de creatieve spelers en waren solide verdedigend erg goed gedaan. Zo snel kan het dus gaan 2x achterelkaar verloren en je kunt zomaar zakken van eerste naar 5 plek haha Voorlopig zeker uit de race 😂

Zwakke week voor Spurs en een stevige klap gekregen in de PL-ambities. Waar tegen Liverpool nog een aantal grote kansen werden gecreëerd, was het vandaag erg ondermaats tegen een directe concurrent. Individuele fouten maken het verschil en dan wordt het erg moeilijk met de tactiek die Mourinho hanteert.
Alle credits voor Leicester, speelden goed en kwamen amper in de problemen vandaag. Verdiende overwinning en persoonlijk gun ik het hen volledig, erg leuke ploeg om naar te kijken.

Jammer alleen was vandaag niet goed genoeg. Leicester was beter. Op naar woensdag

Het was vooral verdedigend weer dramatisch. Emoet echt verdedigend worden ingekocht en Alderweireld is een goeie jongen, maar hij is net als Vertonghen compleet over z'n top heen. Mensen die die jongens graag terug zouden zien bij Ajax, moeten maar eens een paar wedstrijden van Spurs moeten bekijken. Ze hebben geluk dat ze Kane en Son voorin hebben lopen en daarop gokt Mourinho ook. Leicester heeft gewoon ook een goed georganiseerde ploeg. Maar Spurs is aanvallend goed maar als je verdediging keer op keer staat te slapen....

Mourinho's antivoetbal zal hun geen kampioenschap opleveren, hoogstens top 4. Alleen in knock-out competities kan zijn tacktiek vruchten afwerpen maar daar moet ook nodige geluk bij zitten. Een heel seizoen lang bus parkeren is niet meer van deze tijd.

Eens dat de resultaten tegenvallen zal de komedie starten en de fans zullen om zijn ontslag roepen etc. C'est déjà vu.

Bale stond vandaag weer net zo geïnspireerd op het veld als in Madrid... Die is nu vooral alleen maar geld aan het vangen en golven. Wales, golf, spurs; in that order?

In de lijn der verwachtingen. Spurs is een aardige ploeg, maar mensen die dachten dat Spurs titelkansen had waren meer dan delusional. Die dachten dat de prijzen op speeldag 6 werden verdeeld. Mourinho zal volgend jaar met een boel trammelant de club verlaten en een uitgeknepen selectie achterlaten. Leren die clubs het dan nooit?

Normaal doen ze dit wanneer het einde van het seizoen nadert, maar het lijkt alsof Spurs nu hebben besloten wat eerder tot hun jaarlijkse vrije val over te gaan. Geen verassing, gewoon business as usual daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren