Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham Hotspur wint op de valreep, ondanks goal van Tahith Chong

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft zaterdagmiddag een nipte overwinning geboekt op Luton Town. Door een goal van Tahith Chong kwamen the Spurs nog op achterstand, maar door een eigen goal van Issa Kabore en een doelpunt van Heung-min Son werd er toch nog gewonnen: 2-1. Door de zege staan de Londenaren nu op de vierde plek in de Premier League. Het in degradatiegevaar verkerende Luton staat achttiende.

Tottenham, waar Micky van de Ven op de bank begon, kende een dramatische start. Al na drie minuten stond het op een 0-1 achterstand, en de gevierde man was Chong.

Na goed werk van Andros Townsend en een goede pass van Ross Barkley schoof Chong de bal in de lange hoek via de binnenkant van de paal binnen. Het was voor de Nederlander het vierde doelpunt van dit Premier League-seizoen.

Daarna waren the Spurs meermaals dicht bij de gelijkmaker. Bijvoorbeeld via Timo Werner, die de bal na een goede individuele actie net naast zag gaan.

De grootste kans voor de thuisploeg diende zich echter halverwege de eerste helft aan. Eerst omspeelde Son de keeper en zag hij zijn poging beide palen raken. Vervolgens werd een schot van Werner geblokt, en tot slot zag Pape Sarr zijn inzet van de lijn gehaald worden.

Vlak na rust was het alsnog raak voor Tottenham. Brennan Johnson gaf de bal laag voor, en bij de tweede paal leek Werner de bal voor het intikken te hebben. Kabore probeerde dat echter te voorkomen, maar schoot de bal daarbij in eigen doel: 1-1.

Tottenham ging door en Son zag zijn inzet gekeerd worden door Thomas Kaminski. Vlak voor tijd werd het echter alsnog 2-1: Johnson legde een lage voorzet van Werner terug, waarna Son kon scoren. Daar zou het bij blijven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele moeizame wedstrijd, maar de 3 punten tellen. Johnson zijn invalbeurt was wederom super! COYS

Son in de spits werkt niet. Kulu op rechts werkt in dit systeem niet. Het in laten zakken van Madders werkt in dit systeem niet. Werner mag van mij retour naar Duitsland aan het einde van het seizoen.

Tijd om met een diepe spits te gaan spelen en sneller een linie over te slaan. Het ging eindelijk 10 minuten lopen, vlak na rust wederom, toen we met een hoger baltempo gingen spelen.

Ik zie Ivan Toney als een perfecte targetman voor ons. Lijkt mij prima haalbaar!

30 maart 2024 om 18:43

Kulu in dit systeem werkt inderdaad niet, maar waar haal jij vandaan dat son in de spits niet werkt? Die heeft veruit zijn beste wedstrijden dit seizoen in de spits gespeeld. Als je zou zeggen dat son in de spits tegen een laag blok minder goed werkt zou je wel een punt hebben.

We spelen altijd met een diepe spits, of t met son of richie is. Dus begrijp hier ook niet helemaal wat je bedoelt. Denk ook eigenlijk dat we met son en richie goed zitten (met ook nog veliz daarachter). In principe heb je met richie een redelijk complete spits om tegen lage blokken te spelen, en met son een topspits tegen tegenstanders die meer ruimte weggeven.

Wat we nodig hebben is een buitenspeler die constant zn 1 op 1 wint. Wat wedstrijden nu vaak stroef laat verlopen is dat we vast staan omdat niemand met een actie een mannetje uitspeelt en een man meer creëert. Hierdoor moet de tegenstander zn organisatie verbreken en dan is de beweging van spurs in dit systeem erg lastig te verdedigen.

Ben het eigenlijk ook niet eens met je dat werner het slecht doet. Het kan qua afmaken natuurlijk stukken beter, maar hij weet vaak de juiste pass te vinden en is zeker een van onze gevaarlijkste buitenspelers. Ik zou persoonlijk met hem op links (als son spits staat) en johnson op rechts spelen. Kulu moet gewoon meer centraal spelen, anders werkt het niet.

30 maart 2024 om 20:23

Kulu op 10 zie ik inderdaad als een prima optie.

Son staat op papier in de punt ja, maar is zo vaak op de flanken te vinden. Vandaag meerdere aanvallen gehad waar je iemand in de 16 mist. Daarnaast is hij totaal niet balvast en heb je vaker last van hem in de opbouw dan dat hij daar positief aan bijdraagt.

Qua afwerking vind je bijna geen betere spits, maar op andere gebieden mis je een echte 9 op dit moment. Richy is dat ook zeker niet, al heeft hij het natuurlijk leuk gedaan de afgelopen maanden voor zijn zoveelste blessure.

31 maart 2024 om 00:40

Ja tegen een laag blok zakt son vaak uit, dan heb je ook weinig aan hem in de zestien. Dat hoeft geen probleem te zijn als er genoeg lopende mensen in de zestien arriveren. Maar ik zou dan eerder met richy in de punt spelen misschien.

Maar waarom zou je een nieuwe spits kopen? Richy deed het gewoon heel erg goed de laatste maanden, en heeft juist de kwaliteiten die son mist voor in de spits. Dat vult elkaar dus goed aan. Je gaat ook niet makkelijk een betere spits vinden die betaalbaar is. Daarnaast zou dat ook gewoon slecht aankoopbeleid zijn aangezien er andere posities/rollen zijn die veel meer een prioriteit zijn, zoals het type winger dat top is in 1 op 1.

Weer een last minute super invaller

Denk dat de Tottenham fans zich moeten neerleggen bij het feit dat elk seizoen strijden voor überhaupt de top 4 het hoogst haalbare is voor deze club. Zie Tottenham niet zo snel serieus meedoen voor de titel, daar lijkt geen verandering in te komen. Terwijl ze toch een vrij dure selectie hebben en qua financiële mogelijkheden toch een aardig eind moeten kunnen komen. (City uitgezonderd)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren