Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tottenham Hotspur werkt niet mee aan plannen van PSV en De Boer'

Laatste update:

Vincent Janssen is de eerste keus in de spits van het Nederlands elftal, maar bij Tottenham Hotspur kan de 23-jarige aanvaller zelden rekenen op een basisplaats. De Nederlander weet niet te imponeren bij de club van trainer Mauricio Pochettino, maar de nummer twee van de Premier League weigert mee te werken aan een transfer, zo meldt FOX Sports.

Veel clubs hebben al geïnformeerd naar Janssen, die bij Tottenham steevast Harry Kane voor zich moet dulden aangaande de spitspositie. Borussia Mönchengladbach, het Crystal Palace van trainer Frank de Boer en ook PSV zouden Janssen graag overnemen. Tottenham weigert echter alle medewerking en heeft de spits te kennen gegeven dat hij niet mag vertrekken. Janssen moet de concurrentiestrijd met Kane aangaan en een verkoop of verhuur is dan ook niet aan de orde.

Vraag is of Tottenham over enkele weken nog steeds zo denkt over zijn aanvaller. De transfermarkt in Engeland moet namelijk nog in gang gezet worden. Het is daarom mogelijk dat transfers van onder anderen Romelu Lukaku van Everton of Alexandre Lacazette van Olympique Lyon de transfercarrousel op gang brengen. Afgelopen seizoen speelde Janssen 27 competitieduels voor Tottenham, maar hij scoorde slechts tweemaal.

Zie je Vincent Janssen nog van grote waarde worden voor Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind ik ook niet zo erg. We hebben geen spits nodig, omdat we al drie spitsen hebben. Ik hoop eerder dat er een verdediger bij komt en nog een vleugelspeler zodat Pereiro als een 10 kan spelen.

2 juli 2017 om 18:27

Zie liever dat de Jong verkocht wordt. Locadia eerste spits maken en Janssen huren als backup (OF systeem omgooien naar 4-4-2 met Locadia en Janssen in de spits). Pereiro naar 10 en eventueel 'n concurrent halen voor Lozano. En uiteraard een nieuwe CV en mogelijk nog 2 backs..

Zou Bruma huren van Wolfsburg geen goede zet zijn? Ik speel liever bovenin met PSV dan onderin met Wolfsburg als ik Bruma was. Of Reyes van Porto huren/kopen?

2 juli 2017 om 18:51

Ik ben ook voor een Locadia als eerste spits, maar Janssen als backup? Hoe stel je je dat voor met een speler die uit de PL komt?

2 juli 2017 om 19:04

Ja als we een redelijk bedrag kunnen krijgen voor Luuk zou ik hem verkopen, maar hij is toch onze aanvoerder en na zo'n seizoen zal je niet een goed bedrag terug kunnen krijgen. Overigens ben ik benieuwd hoe Luuk gaat spelen met een wingerd die echt voorzetten geeft.
Ik denk niet dat Bruma weer naar de eredivisie wil gaan, maar Reyes zou wel een top aankoop zijn.

2 juli 2017 om 19:19

Met een linksbenige mexicaan op rechts en locadia op linls krijgt de jong geen voorzetten

2 juli 2017 om 19:38

Wil de Jong nu nog vertrekken of niet? Als je hem soms ziet dan lijkt het alsof hij er allemaal geen zin meer in heeft en blij is met zijn huidige situatie. Heeft nog een 'dik' contract tot 2020 dus het zal hem weinig uitmaken.

2 juli 2017 om 19:49

Lozano is rechts. En hij speelde vandaag links maar ik heb alsnog genoeg goede voorzetten gezien.

2 juli 2017 om 19:50

Ik heb geen idee van De Jong wil maar ik verwacht dat hij blijft.

2 juli 2017 om 19:59

Lozano is rechts en kan zowel vanaf links als rechts spelen. Heb heb toch al wat aardige voorzetten zien geven op de Confed cup hoor.

2 juli 2017 om 23:14

@medelin
Wat kan mij het schelen wat de Jong wil. Hij moet weg. Punt.

3 juli 2017 om 00:04

Luuk is weinig waard na vorig jaar maar toch moet psv afscheid nemen van hem. Locadia met lammers er achter is beter voor de toekomst, zal ook de opleiding een boots geven. Eens 2 spelers die de kans krijgen boven aankopen of huurspelers.

2 juli 2017 om 18:56

Ramaelaar kan toch ook op de vleugel, ook al is hij van nature geen aanvaller. Daarnaast heeft Brand s aangegeven dat er nog 1 vervanger van Moreno komt, alhoewel ik nergens iets kan lezen van vermeende interesse van Psv.

2 juli 2017 om 19:01

Ik ben geen fan van Rammelaar als vleugel speler. Als middenvelder daarin tegen vind ik het een zeer goede voetballer. Ik vertrouw Brands er ook wel op dat dit goed gaat komen.

serieus? als je als Spurs zijn de de top wil gaan halen en blijven moet je toch wel een betere 2e spits hebben als Jansen. Palace is wel beter voor Jansen persoonlijk vind ik er weinig aan maar goed

2 juli 2017 om 18:29

Maar ze hebben bij zijn komst al aangegeven hem gekocht te hebben op zijn potentie. En niet met de verwachting dat hij in zijn eerste seizoen er meteen 20 in zou leggen. Tuurlijk hadden ze gehoopt dat hij het een stuk beter zou doen, maar bij Oranje kun je bij vlagen denk ik wel zien dat een Janssen met vertrouwen goed kan voetballen. Daarom zullen ze hem neem ik aan nog wel een seizoen de kans geven. Zou het apart vinden om hem na 1 jaar al meteen te verkopen. Zo veel spelers hebben minstens een jaar aanpassingstijd nodig.

2 juli 2017 om 19:09

Ook niet helemaal waar want Son staat vaak genoeg in de basis als linksvoor.

2 juli 2017 om 19:33

Mwa vind Son niet echt een echte 9 zoals Kane of Jansen dat is, al heb je wel gelijk dat Son in het seizoen de voorkeur heeft gekregen boven Jansen ondanks hij geen echte 9 is naar mijn idee

2 juli 2017 om 20:00

Palace heeft ook al ene Benteke die gewoon basis staat mits fit, dus daar zou ik als Janssen zijnde ook niet heen willen.

Waarom zou PSV Vincent vernemen? Zolang De Jong niet verkocht wordt, lijkt mij dit een overbodige aankoop (hoewel ik Jansen vele malen beter vindt dan De Jong).

2 juli 2017 om 18:44

Ligt eraan hoe je de Jong gebruikt. Met veel voorzetten van de flank kan hij met zijn kopkracht gewoon gevaar stichten voor de goal, of medespelers bereiken (snelheid Lozano). Zo is hij in zijn eerste 2 seizoenen toch aan redelijk wat goals gekomen. Janssen is ook niet slecht, maar in mijn ogen ook niet echt een killer. Maar goed, voor eredivisiebegrippen gewoon prima als spits en de Jong heeft vorig seizoen toch ook weinig laten zien, snap best dat je dan al eventueel opzoek gaat naar alternatieven, want Locadia heeft allang niet meer gespeeld op die positie en Lammers komt net kijken.

Dit zou voor alle partijen wel het beste zijn. PSV die een goede spits heeft, Janssen die zich weer kan laten zien en in vorm spelen bij een goede club en Tottenham krijgt volgend seizoen Janssen weer terug in vorm. Dit is natuurlijke van de positieve kant bekeken, maar ik vind dat Janssen sowieso Tottenham moet verlaten aangezien hij nooit van zijn leven Harry Kane eruit gaat spelen.

2 juli 2017 om 18:24

Wat moet PSV met Janssen. Hebben al 3 centrumspitsen.

2 juli 2017 om 18:30

Maar Janssen is wel de beste van die allemaal

2 juli 2017 om 19:43

Dat moet inderdaad blijken en verder is het gewoon geldverspilling om Janssen, De Jong, Locadia en Lammers onder contract te hebben staan. Zeker de Jong en Janssen hebben gewoon een flink salaris.

Lijkt me heel sterk dat PSV op dit moment geïnteresseerd is, wat moet je met 4 centrumspitsen?
Alleen bij een vertrek van de Jong misschien, maar zelfs dan lijkt Janssen me niet echt nodig als je Locadia en Lammers als hebt, met daarachter ook nog een talent als bijv Piroe.

2 juli 2017 om 18:36

Lammers zou ik graag vaker in actie zien volgend seizoen. Locadia zie ik geen 20+ goals maken in 1 seizoen en ook de Jong is afwachten wat er gaat gebeuren deze transferperiode.

2 juli 2017 om 18:49

Twee spitsen lijkt mij interessant. Vorig seizoen had PSV alleen De Jong en we hebben allemaal gezien wat er bij gebrek aan vorm gebeurt. Dan speel je met een spits maar tegelijkertijd ook weer niet. Ik denk bovendien dat het in een twee spitsensysteen ook makkelijker wordt om Lammers te brengen. Dan kan de tegenpartij namelijk niet alle aandacht op hem vestigen. Ik denk dat hij nog ervaring en slimheid tekortkomt om in zijn eentje een verdediging te omzeilen.

2 juli 2017 om 18:59

Maar waar speelt Lozano dan, dat is toch echt een flankspeler die met acties en snelheid de verdediging lastig kan maken.

2 juli 2017 om 19:44

Cocu gaat niet in een twee spitsen systeem spelen. Lozano is inderdaad ook niet voor niks aangetrokken. Locadia zie ik er best 20 inleggen hoor als hij echt het vertrouwen krijgt.

Dit jaar zal Janssen zich moeten bewijzen. Hij heeft zich grotendeels kunnen ontwikkelen in de luwte van Kane. Nu zal hij moeten bewijzen of hij dit niveau aan kan of niet. Heel netjes van de club dat hij nog een seizoen krijgt hiervoor. Meeste (aanvallende) aankopen bij ons hebben een jaar gewenningsperiode. Ik wens Janssen veel succes dit jaar en hoop dat hij het Kane zo moeilijk mogelijk zal maken.

2 juli 2017 om 18:32

Waarom spelen ze niet gewoon samen? Janssen lijkt me namelijk meer een schaduwspits dan een echte 9, hij heeft daarnaast ook nog is loopvermogen en actie in huis.

2 juli 2017 om 19:40

Dat hebben ze een paar keer gedaan, maar tot Janssen echt gaat presteren, zal het blijven bij spaarzame minuten samen.

Die Brands is weer creatief, van Ginkel, Janssen,Lozano, Luckassen moeten er voor gaan zorgen dat PSV weer mee gaat doen om de prijzen. Ben benieuwd ga ervan uit dat PSV Janssen toch al binnen heeft.

2 juli 2017 om 19:48

'Ben benieuwd dat PSV Janssen toch al binnen heeft'. Waarom zou je daar vanuit gaan? Verder zie ik ook Luckassen niet komen eigenlijk.

Onlyajax 18.22 uur nee jij hebt verstand van voetbal , Bij jou clubje halen ze een speler van 34 jaar binnen op het einde van zijn voetbal loopbaan , en dan zeg jij van Janssen dat hij niet goed genoeg is voor Tottenham en de trainer laat hem niet gaan want hij scoort altijd maar moet gewoon zijn kans afwachten en die komt nogwel !!!! die jongen is 22 jaar en zit bij de selectie van de zwaarste competitie van Europa en dat is geen Nederlandse competitie met onze Micky Mouse competitie . De tijd zal leren Onlyajax maar tel voortaan eerst tot 10 voor je begint de raaskallen !!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren