Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham heeft na maanden eindelijk beet en maakt liefst 45 miljoen euro over

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft Pedro Porro eindelijk binnen. Dat meldt Fabrizio Romano maandagavond. Alleen de medische keuring staat een overstap nog in de weg, deze zal op dinsdag 31 januari plaatsvinden. De Spaanse rechtervleugelverdediger, uitermate geschikt in een formatie met drie centrumverdedigers, wordt overgenomen van Sporting Portugal en kost de Londenaren naar verluidt 45 miljoen euro.

De 23-jarige Porro stond al een tijdje in de belangstelling van Tottenham. Nu zal hij dan toch spoedig worden gepresenteerd, zo meldt Romano. In de aanloop naar zijn transfer meldde A Bola dat Porro maandag weigerde te trainen bij Sporting Portugal om de overstap naar Londen te forceren. Naar verluidt had de verdediger zijn coach Rúben Amorim gevraagd om er bij het bestuur op aan te dringen tot een akkoord te komen met Spurs.

Een transfer naar Tottenham betekent voor Porro een terugkeer naar Engeland. In het seizoen 2019/20 werd hij door Manchester City overgenomen van Girona. Hij speelde echter geen minuut voor the Citizens en werd verhuurd aan Real Valladolid en Sporting. In de zomer van 2022 namen de Portugezen hem definitief over van City. In Portugal maakte de rechtervleugelverdediger furore en kwam hij tot 98 duels. Daarin maakte hij twaalf doelpunten gaf hij maar liefst twintig assists.

Porro gaat naar Londen en Bryan Gil vertrekt juist bij the Spurs. De Londenaren verhuren hem tot het einde van het seizoen aan Sevilla. De 21-jarige aanvaller werd in de zomer van 2021 overgenomen van Valencia, maar kon bij the Spurs geen potten breken. In 31 optredens kwam hij niet tot scoren. Wel gaf hij twee assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

12 goals en 20 assists is niet verkeerd voor een verdediger

30 januari 2023 om 23:07

Naja 'verdediger'. Speelt meestal als rwb or rm in een 343 of 352. Defensief voegt hij zeer weinig toe en zijn rol is ook voornamelijk offensief.

31 januari 2023 om 01:22

Had hem graag bij ons gezien

31 januari 2023 om 01:57

@mike. Eens .. echt jammer Staat al 2 seizoenen bij ons op de radar. Maar perez ligt te slapen en wil geen geld trekken. 2 backs die hij nu laat gaan die wij goed kunnen gebruiken Zowel Cancelo als porro.. nu spelen we weken met Nacho ( wat geen back is ) omdat zowel carvajal als Lucas geblesseerd zijn.

30 januari 2023 om 22:57

Zal inderdaad aan zijn nationaliteit liggen ja...

30 januari 2023 om 23:04

Atal speelt amper, dus hoe kan hij meer rendement hebben dan Porro? Porro heeft op zijn 23ste meer minuten gemaakt dan Atal op zijn 25ste.

30 januari 2023 om 23:09

Hahaha jemig wat een sneue slachtoffer reactie. Vier maanden geleden won notabene een Algerijnse Fransman nog de gouden bal

30 januari 2023 om 23:48

Sneu hoor... Mensen als jij worden nooit gelukkig zo.

30 januari 2023 om 23:21

De Atal die voor het laatst in seizoen 18/19 meer dan 20 potten heeft gespeeld ja?

30 januari 2023 om 23:36

Youcef Atal? Werkelijk waar nog nooit van gehoord.

30 januari 2023 om 23:46

Is vooral een hele bekende naam van fifa. Voorgaande edities had ie vaak speciale kaarten die goed waren.

Kan niet wachten totdat hij en Joao Felix tegenover elkaar staan. Villain arc incoming.

30 januari 2023 om 23:40

Kan je deze uitleggen?

30 januari 2023 om 23:45

De vriendin van Joao Felix zou vermeend vreemd gegaan zijn met Porro.

Goede transfer voor Spurs. Veel beter dan Emerson en Doherty als wingback. Nadeel is wel dat Conte mogelijk vertrekt in zomer, waardoor je minder aan Porro hebt. Porro is gemaakt voor wingback en het systeem van Conte. Wanneer Conte vertrekt en je gaat 4-3-3 spelen met nieuwe trainer, heb je veel minder aan Porro.

30 januari 2023 om 23:18

Wij doen niet aan lange termijn denken of “visie” lol achterlijke leiding en eigenaren, ben er al een tijdje klaar mee en er zijn er meer met mij. Je hoort het ook steeds meer in het stadion en van de uitfans, het zal steeds toxischer worden let maar op. Het is tijd dat Levy oprot en dat de club verkocht wordt aan ambitieuze eigenaren die begrijpen dat het een voetbalclub is en niet alleen een cashcow.

31 januari 2023 om 02:11

Joe lewis is de eigenaar van spurs. Levy is in feite zijn loopjongen.

Lijkt mij een goede wingback van de wedstrijden die ik heb gezien slechter dan Emerson kan hij niet zijn lol. Maar dit is verre van genoeg in deze transfer window. Had minimaal nog een centrale verdediger verwacht en een misschien een creatieve middenvelder. Deze transfer viel al bijna in het water maar altijd maar laat spelers proberen aan te trekken voor de beste goedkope deal begint nogal saai en achterlijk te worden. Proberen fans nog een beetje rustig te houden met een Danjuma on loan kom op zeg. Top 3 matchday opbrengst in Europa en nog steeds onderhandelen en spelers mislopen of lachwekkende biedingen neerleggen bij teams voor spelers die het meervoud waard zijn. Om je voor te schamen als club.

Elke blinde weet dat er verdedigende versterkingen nodig zijn en dat er een creatieve middenvelder mist. Dan kun je gelijk een aantal baggerspelers lozen die er al veel te lang zijn en keer op keer bewijzen niet goed genoeg te zijn.

Levy Out ENIC out!

Emerson hopelijk nog weg daar, die hoort in een verdediging met 4 verdedigers te spelen. Hele degelijke back, maar zeker geen wingback. Dit is wel een aankoop die echt in dat systeem past voor Spurs!

30 januari 2023 om 23:19

Ik weiger te geloven dat Emerson überhaupt een voetballer is.

31 januari 2023 om 07:01

Hahaha, Ja sorry dat ik het zeg. Maar Emerson is echt ongelofelijk slecht, Alles springt van zijn voet, en kan situaties heel slecht inschatten. Eindelijk een vervanger

Wel veel geld uitgegeven inmiddels voor rechtsbacks. Emerson, Dougherty en Spence hebben toch al 56,5 miljoen gekost in het afgelopen 3 jaar. Ook aardig wat linksbacks verbrast. Hopelijk is Porro de missing link. Is wel een hele goede rechtsback. Wel 45 miljoen.

30 januari 2023 om 23:24

Spence heeft heel veel potentie maar was een aankoop van de club is al aangegeven door de trainer, Conte heeft hem niet gevraagd. Zo gaat dat bij Tottenham, niemand op één lijn en de voorzitter kijkt naar wie er geld op kan brengen ipv wie de nummer 1 target is voor een trainer 💰 💰 💰
Hoppen van trainer naar trainer zonder zelf verantwoordelijkheid te nemen voor wat er slecht gaat. Bovenin zouden er bij andere teams en bedrijven al koppen rollen.

Doherty onder Mourinho
Emerson onder Nuno
Spence van de club maar Conte wilde hem niet zelf en laat hem ook niet spelen in zijn systeem.

Sounds about right 👍🏼

30 januari 2023 om 23:37

Ja klopt ja, Conte gaf dat aan. Ook wel lekker dat je dat aanhoort als speler zijnde. Maar Spence was goed bij Nottingham en heeft rek. Ook al is Porro ook goed jong, dus voor Spence even verhuren denk ik.

5 kans verdediging goed. Verdedigend niet best

30 januari 2023 om 23:28

En als er maar 1 goede verdediger is in de 5 mans verdediging? 🤔
Ook goed? 😢 haha

Defensief is hij mwah. Aanvallend brengt hij veel. Ik snap best dat Spurs hem wil, maar waarom heb je dan in godsnaam al een vermogen uitgegeven aan Djed Spence, Matt Doherty en Emerson Royal?

Om vervolgens een 4e RWB te kopen? Spence heeft niet eens een kans gekregen (vond hem wel talentvol)

Vind 45 miljoen ook vrij fors, zeker voor een wingback die defensief niet zo sterk is.

Word denk ik eens tijd dat Spurs van al die deadwood afkomt zeg...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren