Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Totale verwarring over zoveelste blunder medische staf Barcelona’

Laatste update:

De knieblessure van Martin Braithwaite zorgt voor veel verwarring, ergernis en bezorgdheid bij Barcelona, zo weet AS maandag te onthullen. De Deense aanvaller raakte onlangs geblesseerd tegen Getafe (2-1 overwinning) en zondag werd duidelijk dat de hersteltijd drie tot vier maanden zal bedragen. De naam van Braithwaite wordt toegevoegd aan een 'zwarte lijst met spelers die er voor langere tijd uit zijn geweest bij Barcelona.

De leiding van Barcelona maakt zich ernstige zorgen over de manier waarop er door de medische staf wordt omgegaan met geblesseerde spelers. In de laatste twee jaar zijn er op medisch gebied verkeerde conclusies getrokken over kwetsuren, waardoor verschillende spelers veel langer moesten revalideren dan noodzakelijk was. AS verwijst in dat kader naar de langdurige blessures van onder meer Gerard Piqué, Ronald Araújo, Ansu Fati en Philippe Coutinho.

‘Martin Braithwaite komt in 2021 niet meer in actie voor Barcelona’

De spits is door de knieblessure maandenlang niet inzetbaar.Lees artikel

De Spaanse krant neemt de knieblessure van Braithwaite onder de loep en constateert verschillende pijnlijke missers. Uit testen kort na het duel met Getafe kwam naar voren dat de kwetsuur van de spits niet ernstig was. De ontsteking in de kraakbeen van de knie werd door de doktoren klaarblijkelijk over het hoofd gezien. De medische staf van de Deense nationale ploeg kreeg te horen dat Braithwaite er met voldoende rust weer bovenop zou komen. Een conservatieve aanpak onder leiding van de doktoren van Barcelona genoot de voorkeur, zo klinkt het vanuit Spanje.

Braithwaite kreeg het advies om zaterdag gewoon weer aan te sluiten bij de selectie van trainer Ronald Koeman. Een dag later echter kreeg de dertigjarige aanvaller ontzettend veel last van zijn knie. Korte tijd later werd bekend dat de international van Denemarken maandenlang moet revalideren. AS legt de schuld onder meer bij de doktoren, daar er geen juiste diagnose is gesteld. Daarnaast hadden de fysiotherapeuten en de fysieke trainers niet op tijd in de gaten dat het herstel van Braithwaite niet naar wens verliep. Ook de speler zelf krijgt de wind van voren, omdat hij te snel weer op het trainingsveld is verschenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die gifbeker moet wel echt helemaal leeg hè? ( als dit waar is )
Is er iemand die barca volgt die hier meer over kan vertellen?

Want dit klinkt weer als een grote extra blunder die we kunnen toevoegen aan alle zooi waar barca nu mee temaken heeft.

13 september 2021 om 11:28

De giftbeker moet helemaal leeg klinkt altijd meer als een gevalletje pech op pech. Bij Barcelona lijkt er meer sprake te zijn van jarenlang (of zelfs nog langer) wanbeleid dus dan moet je ooit een keer op de blaren zitten.

13 september 2021 om 11:39

True daar heb je absoluut gelijk in.
Blijft moeilijk om te zien, want barca was zo’n mooie, machtige ( en bovenal meer dan een ) club.

Bizar om te zien hoe een stelletje dodo’s een club zo groot als barca, zo makkelijk kunnen verwoesten.

13 september 2021 om 11:52

Dat is het em in Spanje, een gek als president(Bartomeu) kan alles wat opgebouwd is, kapot maken..

13 september 2021 om 12:06

Klopt, je ziet natuurlijk altijd wel een beweging van clubs die na een topperiode weer wat terugvallen of clubs die juist wat omhoog komen (al dan niet door geld van sjeiks) maar Barcelona valt nu wel heel hard terug.

13 september 2021 om 12:07

De socio’s hebben gekozen, altijd een waardeloos idee gevonden, alsof ‘leden’ weten wat en wie er nodig is om zo’n club te managen.

13 september 2021 om 12:31

Dit is überhaupt een goed argument dat je maakt tegen democratie in het algemeen, Thucan. De socio's tonen tenminste interesse en toewijding aan de club waar ze het leiderschap voor kiezen, in Nederland kan iedereen gewoon stemmen en heeft maar een flintertje van de stemmers enig idee heeft wat er bij beleid te kijken komt- of wat de standpunten van de kandidaten zelfs maar inhouden!

13 september 2021 om 12:52

En dat is juist het mooie in Nederland. Iedereen heeft recht om te stemmen.

13 september 2021 om 13:05

Precies dit. De socio's bepalen het beleid, dat is mooi maar ook gevaarlijk. Ze hebben zich altijd laten leiden door te stemmen op kandidaten die gouden bergen beloofden. Die gouden bergen waren er ook weel een aantal jaren, maar geen van de knuppels die gekozen zijn, deed iets aan de belachelijke prijzen die voor een speler betaald moesten worden. Niemand die wees op alle aanwezige kwaliteit bij La Massia. Nee barca moest mee in de gekte om spelers voor 100 + miljoen te kopen en spelers daarbij een salaris te betalen wat nergens over gaat.

13 september 2021 om 13:08

Nu weet ik uit eigen ervaring dat een Dodo nogal onhandig kan overkomen maar hier doe je naar mijn mening de Dodo tekort. Zelfs een Dodo weet beter.

Weet iemand de status van coutinho. Laatste x las ik dat hij er bijna weer was.

13 september 2021 om 11:25

Hij is volgens mij gewoon wedstrijdfit, heeft ook laatst in de oefenwedstrijd gespeeld en gescoord

13 september 2021 om 11:39

Klopt en ik denk dat Coutinho morgen in de basis gaat staan en Memphis in de spits

13 september 2021 om 13:04

Inderdaad. Volgens de verhalen zou hij op de training ook een hele fitte en scherpe indruk maken.

13 september 2021 om 15:13

Mooie speler. Hopen dat het los komt.

Kan het nog steeds niet geloven dat Barcelona afhankelijk is geworden van zo’n eenvoudige en beperkte voetballer. Weinig scorend vermogen en technisch ook nog is ondermaats. Wat die wel doet is hard werken, maar goed…. Het feit dat je jezelf druk moet maken dat Braitwaith geblesseerd is, geeft het huidige niveau van Barcelona wel aan…..

13 september 2021 om 11:37

Dat Barça afhankelijk is van deze jongen en ze zich vooral om hem druk maken is natuurlijk een tikkeltje overdreven. In de ideale elf van Koeman zou hij geen basisplaats krijgen.

13 september 2021 om 11:37

Er wordt altijd zo lacherig over hem gedaan maar hij heeft echt goed EK gehad en begon echt goed aan het seizoen 2 doelpunten in 3 wedstrijden hij werkt altijd hard verzaakt nooit, ik heb echt liever zo’n speler dan eentje die beter is en nooit levert

13 september 2021 om 12:17

Inderdaad! Ik zie hem liever dan Dembélé. Altijd 100% inzet en voetbalt naar zijn eigen kwaliteiten. Daarnaast volgens mij een erg leuke jongen die goed in de groep ligt. Na Memphis en Fati de laatste aanvaller die ik zou verkopen. Neemt niet weg dat hij, mits iedereen fit is, geen basisplaats zou hebben.

Waarom krijgt Braithwaite dan de wind van voren, als hij het advies krijgt van de medische staf om weer mee te trainen mag hij ervan uitgaan dat dit verantwoord is verder moet je maar weer afwachten wat hiervan Waar is aangezien het van AS komt en over Barcelona gaat

Als dit waar blijkt te zijn dan is het hoog tijd dat de medische staf van Barca verder wordt geprofessionaliseerd. Dat betekent in de regel de huidige staf eruit en nieuwe staf erin. Want dit soort missers kunnen vandaag de dag toch eigenlijk niet meer? Er zijn zoveel hulpmiddelen en bij de geringste twijfel laat je toch een beroepsgenoot een second opinion uitvoeren. De selectie is zo smal dat een absentie van 3/4 maanden gewoonweg niet kan.

Dus Lukie morgen in de basis. Bayern weet niet wat ze overkomt, die worden helemaal zoekgetitkt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren