Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toptalent van Ajax en broer komen om bij ernstig verkeersongeluk

Laatste update:

Het zestienjarige Ajax-talent Noah Gesser is vrijdagavond omgekomen bij een zeer ernstig ongeluk in IJsselstein. Ook de achttienjarige broer van de voetballer heeft het ongeluk niet overleefd. De twee reden rond half acht in een auto die op de Weg der Verenigde Naties/N210 bij IJsselstein waarschijnlijk op de verkeerde weghelft raakte en frontaal op een taxibusje botste.

Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen direct ter plaatse, maar konden niets meer voor de twee doen. De bestuurder van het busje werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet nog onderzoek naar de reden van de frontale botsing tussen de twee voertuigen.

Een woordvoerder bevestigt het nieuws aan De Telegraaf en spreekt van 'vreselijk nieuws'. Gesser speelde sinds de zomer van 2018 voor Ajax, nadat hij was overgekomen van amateurclub Alphense Boys. Hij werd gezien als een groot talent, ook Feyenoord deed destijds pogingen hem in te lijven.

Gesser stond te boek als een snelle en veelscorende spits. De aanvaller maakte in het afgelopen, onafgemaakte seizoen elf doelpunten in slechts zes competitiewedstrijden in de Onder-16 van Ajax. Komend seizoen zou Gesser beginnen bij Ajax Onder-17.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verbijsterend dit.
Sterkte gewenst aan de familie en vrienden van deze twee zeer jonge jongens..........

Ai, altijd akelig om te lezen. Zo jong. RIP en sterkte voor de nabestaanden.

Verschrikkelijk bericht. Veel sterkte voor de nabestaanden.

Akelig nieuws dit om te horen op de morgen.
Heel veel sterkte aan alle familie en vrienden van deze jonge jongens nog...

Heel triest, in een klap twee kinderen uit het gezin weggerukt.
Verdriet van de ouders moet onmetelijk zijn ....
Ze lezen het waarschijnlijk niet, maar desalniettemin: Sterkte

31 juli 2021 om 10:23

Heel verschrikkelijk!

31 juli 2021 om 11:00

Verlies van je kind is in mijn ogen het ergste wat je kan overkomen, niets weegt daar tegenop. En bij deze ouders is het maal 2. Zo verschrikkelijk erg en verdrietig

31 juli 2021 om 11:37

Verliezen van een ouder lijkt me nog zwaarder of ligt dat aan mij? Maar vooral heel heel veel sterkte voor de familie toegewenst.

31 juli 2021 om 11:50

Dat geld zeker niet voor mij. Je weet dat je je ouders en keer weg moet brengen, je kinderen hoop ik zeker niet mee te maken.

31 juli 2021 om 12:49

Een ouder hoort normaalgesproken zijn/haar kind nooit te overleven. Een ouder verliezen is natuurlijk ook erg, maar vanaf een zekere leeftijd calculeer je dat al een beetje in dat het gaat gebeuren. Bij je kind doe je dat niet.

Mijn hemel wat verschrikkelijk. Sterkte aan alle nabestaanden. Wat een immens verdriet en verlies.

Verschrikkelijk zeg, zo zie je maar dat morgen je niet beloofd is. Zo jong nog deze 2 heren, sterkte gewenst aan de nabestaanden.

Ik ben net wakker en ben echt misselijk geworden door deze bericht. Zulke jonge jongens pas. Hier kan ik zo verdrietig om worden. Echt heel veel sterkte aan de famillie en vooral hun ouders. Man wat zouden die mee maken. 2 zoons tegelijk verliezen. Verschrikkelijk!!! Hoop dat ze op een betere plek zijn🤲❤

31 juli 2021 om 10:15

Ja, hier breek je van. Ik kan me niet voorstellen hoe die ouders zich op dit moment voelen, maar hoop dat ze alle sterkte vinden die ze nodig hebben. Enorm verdrietig nieuws.

31 juli 2021 om 10:22

Idd Hassan mijn gedachte zijn ook bij de ouders. Ik heb zelf kinderen maar gadverdamme wat erg voor hun. Hoop dat ze ergens de kracht vinden om hier mee om te gaan! Wens ze vreselijk veel sterkte!!

31 juli 2021 om 11:51

@Hassan Said ja heb zelf 2 dochters van 25 en 28 maar moet er niet aan denken zeg.
Je kinderen zijn toch je kostbaarste bezit als ouders zijnde daar zijn wij ouders toch zo zuinig op.
Het idee dat er iemand aan je deur komt om dit slechte nieuws te vertellen, intens erg.

Verschrikkelijk nieuws om te horen. Veel sterkte aan alle nabestaanden!!

Ik wens de fam. vooral veel sterkte de konende jaren. Moge de jongens in vrede rusten🙏

Vreselijk idd bah
Veel sterkte voor iedereen

Wat een verschrikkelijk bericht.. sterkte aan alle betrokkenen.

De grootste nachtmerrie voor ouders is dat je kinderen plots uit het leven worden gerukt. Rust zacht, sterkte aan ouders, familie en vrienden. Hier wordt je stil en nederig van.

Ik las het bericht voor het slapen. En dan wakker worden en het vervolg lezen komt wel aan. Ongeacht wat voor functie iemand bekleed. Akelig nieuws. Veel sterkte voor de nabestaanden. En vooral zijn teamgenoten en familie.

Verschrikkelijk nieuws, kan me niet voorstellen hoe dit voor de ouders moet zijn.
Wens de familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies. Ongelooflijk.....

Wat een tragedie, zomaar twee gezinsleden weg. Verschrikkelijk. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.

Verschrikkelijk, ik las het bericht gisteren op het regionale nieuws en dan schrikt je natuurlijk.
Je zult als ouders maar twee van je kinderen in klap verliezen, dat is niet te bevatten. Ik wens de ouders, familie en vrienden maar ook de Ajaxfamilie veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Sterkte aan de nabestaanden. Zo jong nog ook.. Zo zie je maar, zo kan het in 1 keer klaar zijn en is het definitief op zwart gegaan. Zou ze een mooie afterlife gunnen, maar tegen beter weten in helaas. Klaar is klaar😣. Die arme ouders...

Intens verdrietig nieuws. Nachtmerrie voor iedere ouder. Wat een drama.

Pijnlijk erg voor de ouders, hun wereld stort volledig in nu...de taxichauffeur heeft het overleefd, is best wel een mirakel te noemen.

31 juli 2021 om 10:24

Ja, de taxichauffeur is naar ziekenhuis gebracht ter controle maar heeft het overleefd. Althans, dat was status vannacht.

31 juli 2021 om 10:26

Ja zag het op Telegraaf vannacht in de app. Die had zich ook nog erover uitgesproken richting nabestaanden volgens mij. Hij was in ieder geval oké. Maar een trauma voor t leven natuurlijk. Helemaal als het z’n baan is waar hij misschien dagelijks mee bezig is.

31 juli 2021 om 11:24

Zal een trauma voor het leven zijn. Vorig jaar op de snelweg ook iets meegemaakt dat me blijft achtervolgen. Iemand die uit stilstand vertrekt vanuit de pechstrook, en ik kwam tegen 110km/u aangereden. Kon net op tijd genoeg remmen maar vloog er wel goed tegen, auto kapot maar zelf geen schrammetje aan overgehouden.

Wat een hartverscheurend nieuws. Zag net een tweet, met geboortejaar van de jongens, die kwam binnen. Zo jong...

Vreselijk.. vooral voor zijn ouders en familie….

Rust zacht, Noah en Issay. Heel veel sterkte aan de familie, vrienden en andere die dicht bij de stonden. Tragisch nieuws.

Gecondoleerd aan alle nabestaanden. Lijkt me echt een nachtmerrie om je beide kinderen te verliezen... We behoren tot God toe, en tot hem zullen we allemaal ooit een keer terug keren. Dood kent geen leeftijd.

Heel veel sterkte voor Familie en vrienden 🙏

Triestig bericht ,veel sterkte..

Wat een verschrikkelijk bericht! Hier wordt je toch verdrietig van ...

Tragisch. Heel veel sterkte aan de vrienden en familie.

Dit is echt super tragisch zo jong allebei en als ouder je beide kinderen verliezen. Geen woorden voor gewoon. Ik wens de nabestaanden heel heel heel sterkte

Tragisch nieuws! Voor iedereen die ze kende erg, maar voor ouders lijkt het me echt niet te beschrijven in wat voor een hel je komt als je je kind verliest op jonge leeftijd. laat staan 2 tegelijk

Ik hoor en lees het net, man wat erg dit, zo jong beide.Heel veel sterkte voor de familie

Vreselijk bericht bah bah

Verschrikkelijk dit! Gecondoleerd naar de ouders, familie en vrienden voor deze tragische ongeluk. Je beide zoons verliezen is het ergste wat je als ouder kan overkomen.

Verschrikkelijk bericht.. voor de familie horror in optima forma. Daarom, klinkt oudbollig, maar geniet van elke dag, het kan zomaar voorbij zijn.

Wauw echt geen woorden voor. Veel sterkte aan de familie en de ouders. ❤

Verschrikkelijk nieuws, zeer tragisch. Mijn gedachte zijn bij een ieder die hun naaste zijn. Maar vooral bij hun ouders.

Het leven moet voor beide nog beginnen.
Wat is dit verschrikkelijk. Sterkte aan de familie.
RIP

Poeeeh.... Ben zelf vader.
Afscheid nemen van je kinderen is in totaal de verkeerde volgorde!
Moge god bij hen zijn!

Echt onmenselijk verdrietig voor de ouders. Niet te bevatten. Heel veel sterkte in het bijzonder aan de ouders, en natuurlijk aan de familie vrienden…..

ik hoorde vanochtend van mijn moeder dat deze 2 jongens verre familie waren...
Rust in vrede lieve mannen, spijtig dat onze wegen nooit gekruist zijn. Mijn hart huilt!

Afschuwelijk! Dit is onwerkelijk voor ouders en naasten! Pfff

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren