Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Topscorer Depay niet blij met wissel: ‘Ik wilde mijn doelpunt meepikken’

Laatste update:

Memphis Depay werd zondag in de slotfase van de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (2-3) vervangen door Jürgen Locadia, maar was niet blij met die wissel. De aanvaller, die zijn laatste wedstrijd voor PSV speelde omdat hij naar Manchester United vertrekt, reageerde weinig enthousiast.

/

“Ik wil altijd mijn doelpuntje meepikken en de bal lag op een lekkere positie om nog even een vrije trap te nemen. Ik zou even daarvoor al gewisseld worden, maar toen zei ik al: wacht nog even. Ik wilde mijn 23e goal maken. Uiteindelijk is het wel mooi om zo’n wissel te krijgen en dat het publiek klapt”, aldus Depay voor de camera van FOX Sports.

De buitenspeler is het seizoen overigens wel als topscorer van de Eredivisie geëindigd. Hij maakte 22 doelpunten in dertig wedstrijden, twee meer dan ploeggenoot Luuk de Jong. Depay is de jongste topschutter in de Eredivisie sinds Ronaldo in het seizoen 1994/95. De Braziliaan was toen achttien jaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

typeert zn winnaarsmentaliteit en de wil om de beste te zijn en het meest te scoren. Ik denk dat dat hem ver gaat brengen en dat dat een reden zal zijn voor zijn hopelijke slagen bij United!

Dat het publiek klapt? Heb ik iets gemist of heeft onze aanhang voor het eerst voor een speler van de tegenpartij geklapt (op onze held esteban na uiteraard)

17 mei 2015 om 19:58

Er zaten ook uitsupporters die noemen ze ook wel eens publiek.

Begrijp zijn gretigheid naar doelpunten toe, maar hij komt ook weer op veel mensen over als een arroganten een vervele mannetje. Niet

17 mei 2015 om 18:44

Arrogant en vervelend mannetje.

17 mei 2015 om 18:53

En wat is je punt nu?

18 mei 2015 om 02:28

Het punt is dat Depay net komt kijken en nu meneertje een transfer naar Manchester heeft verdiend nu denkt dat hij zelf kan bepalen wanneer hij wel of niet gewisseld wordt, komt op mij ook zeer arrogant over.

17 mei 2015 om 19:01

valt wel mee.

17 mei 2015 om 19:21

Juist deze instelling brengt voetballers met toch al (veel) talent verder in hun carriere. Ik heb liever zijn instelling dan de lakse instelling van bijvoorbeeld een royston drenthe die meteen denkt dat hij het mannetje is. Depay wil alsmaar meer doelpunten maken, beter worden en ik verwacht dat hij bij united, aangezien hij daar niet de grote man is, ook meer oog voor tegenspelers zal hebben en al snel een grote ontwikkeling zal doormaken. Dat zag je ook bij het nederlands elftal al.

17 mei 2015 om 19:34

Depay maakt geen schwalbes, hij zegt geen nare dingen over andere mensen, hij maakt geen vervelende overtredingen, hij stelt zich collegiaal op richting zijn teamgenoten... Waarom zou je hem dan een vervelend mannetje vinden? Hij is bloedfanatiek, ijdel en een beetje een macho, dan kom je misschien een beetje arrogant over... Maar volgens mij valt dat reuze mee. Ik denk dat het helemaal geen verkeerde jongen is.

17 mei 2015 om 19:57

Een ajacied die klaagt over arrogantie hmm...

17 mei 2015 om 20:19

@ armeido77,

wil je met dit soort teksten bereiken dat er straks allemaal Ajacieden kwaad op je reageren want dan ben je wel op de goede weg namelijk...

Ontopic: Depay is helemaal niet arrogant, hij is echt een vechtersbaas en ik weet zeker dat hij onder de juiste begeleiding een topspeler bij Manchester United kan worden en later misschien wel een van de betere voetballers ter wereld, wat ik vooral hoop in het voordeel van het Nederlands Elftal.

18 mei 2015 om 08:20

Waarom zou je boos worden als hij gelijk heeft? Wij zijn Ajax, wij zijn de beste... Als dit geen arrogantie is dan weet ik het ook niet meer

18 mei 2015 om 09:42

Alsof elke ajacied dat van de daken schreeuwt. Ff nadenken pik

18 mei 2015 om 13:18

Precies wat AS Dortmund zegt, sommigen zien het als arrogantie en sommigen ook niet... Daarnaast zegt hij dit niet voor de lol maar om iets mee te bereiken waar sommigen totaal anders op kunnen reageren.

17 mei 2015 om 20:13

Bij Louis van Gaal moet hij dit niet gaan doen anders heeft hij een probleem.

Toont wel zijn werklust en drive om toch voor dat extra doelpunt te gaan, maar goed Memphis, je hebt PSV al zoveel gegeven dit jaar en 22 goals is mooi genoeg. Hoop dat hij volgend jaar zich goed doorontwikkeld maar heb d'r wel vertrouwen in, Depay's mentaliteit is top en een coach als van Gaal zal 'm nog verder weten te kneden tot absolute topspeler.

Die Ronaldo...18 jaar(!!) en dan al topscorer van de Eredivisie, wist helemaal niet dat ie destijds 18 was...van voor mijn tijd haha

17 mei 2015 om 20:12

Een van de beste spitsen samen met Romario die Psv ooit heeft gehad.

Trainer beslist en hij moet wel heel naar Manchester United.

Dit bewijst maar weer hoe amateuristisch de Nederlandse competitie is... Pffff tekort verstand om met vijf miljoen per jaar om te gaan

Jammer dat hij de eredivisie gaat verlaten. Ik vond hem vanaf zijn debuut al een hele leuke speler om naar te kijken. Memphis, bedankt voor al het moois dat je hebt laten zien!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren