Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Topaankoop Real Madrid: 'Ik moet nog wennen aan mijn nieuwe omgeving'

Laatste update:

James Rodríguez was in de afgelopen transferperiode dé topaankoop van Real Madrid, dat liefst tachtig miljoen euro voor de Colombiaan neertelde. De aanvallende middenvelder kan worden gezien als de opvolger van Ángel Di María, maar heeft het moeilijk in zijn eerste weken in Spanje. "Ik moet nog wennen aan mijn nieuwe omgeving", geeft Rodríguez eerlijk toe.

/

De technicus was op het WK een van de uitblinkers, maar heeft in het shirt van Real nog niet veel laten zien. "Ik zit in een nieuwe groep en heb even tijd nodig", zegt Rodríguez. "Maar het gaat elke dag beter, fysiek en mentaal. Ik wil gewoon zoveel mogelijk wedstrijden spelen en trainen. Ik ben hier binnengekomen als gewoon een speler en probeer iedere dag beter te worden."

Rodríguez staat in de basis bij het elftal dat het vanaf 20.45 uur opneemt tegen FC Basel. "Het Bernabéu is een geweldig stadion en het is prachtig om hier te mogen spelen", vertelt Rodríguez. "Ik heb hier altijd van gedroomd en nu ik ben waar ik wilde zijn, beloof ik om alles te geven."

Denk je dat James Rodríguez gaat slagen bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aankoopbedrag valt over te discussieren maar dat deze jongen talent heeft staat buiten kijf! Puur qua voetballend vermogen veel meer talent natuurlijk dan de grote ster bij Real madrid op de linkerflank. Al met al denk ik dat het wel goed komt met James geef hem gewoon wat te tijd.

16 september 2014 om 19:56

Veel meer talent als Ronaldo. Haha dat je dat durft te zeggen. Deze jongen gaat nooit het niveau van Ronaldo halen.

16 september 2014 om 19:58

Ik beweer dat ook absoluut niet. Daar is zijn toewijding niet groot genoeg voor schat ik in.

16 september 2014 om 20:01

Talent en werklust is wat anders. Ik kan zelf geen oordeel vellen want ik ken hem amper, maar Ronaldo heeft zeker talent. Er zijn alleen genoeg spelers die veel meer talent hebben, maar er niks mee doen. Door het ongelooflijke harde werken van Ronaldo is hij toch een van de beste.

16 september 2014 om 20:15

Camp Nou Magic

Had Ronaldo het doelpuntenmachine en de atleet van nu geweest zonder zijn extreme toewijding? Neen, maar dat Cristiano Ronaldo een extreem uitzonderlijk voetbaltalent was staat buiten kijf. Die jongen stond al van zijn 12 in de boeken van elk zelfrespecterend topscout. Er zijn zeker niet veel meer spelers die meer talent hebben dan Ronaldo, misschien van de aanvallers 1. Ronaldo is een machtsmens en een toptalent in zijn puurste vorm, zo'n talent komt echt niet elk jaar langs.

16 september 2014 om 21:00

Messi is een talent. Ronaldo werkt hard en schat ik daarom even hoog als Messi

16 september 2014 om 21:13

Jullie zeggen alleen onzin Ronaldo is 50% talent 50 % trainen maar toch is hij de beste aller tijden!

16 september 2014 om 21:40

Hahaha Ronaldo de beste allertijden? Of je bent dom of je loopt hier gewoon te uit te dagen. Iedereen met voetbalverstand kan zien dat er betere spelers zijn geweest (Zidane, Ronaldo9, Maradonna)en nog zijn (Messi)

17 september 2014 om 00:12

@joey91 nee het is gwn een zielige fanboy maar ik moet wel zeggen dat Ronaldo gewoon aan de top staat met Messi die jongens zijn gwn beter dan alles en iedereen ze hebben alle records opnieuw uitgevonden zindane en de rest waren ongeloofelijk goed maar ze waren niet zo goed net als die 2 dat is denk ik gwn een misconceptie van nostalgie

17 september 2014 om 00:51

Je lacht hem uit omdat hij Ronaldo de beste allertijden noemt, vervolgens kom jij met Messi. Vind je het erg als ik jou dan ook uitlach? Want Ronaldo is gewoon beter dan Messi.

17 september 2014 om 03:58

Hij is niet eens de beste Ronaldo, laat staan de beste ooit.

17 september 2014 om 10:48

Je hebt er echt geen verstand van navas denkje nou echt dat alleen werklust je zo goed kan krijgen? Doe ff normaal man ronaldo is nu toch ook een hele andere speler dan in zijn tijd bij man utd daar zag je dat hij barste van het talent iedereen wist gelijk al dat hij een grote zou worden

17 september 2014 om 08:24

Veel meer talent dan Ronaldo, je maakt een goeie grap fanboy. Even serieus blijven

17 september 2014 om 11:27

Meer talent dan Ronaldo want die werkt alleen ontzettend hard... bla bla
Wat een hoop onzin wordt er uitgekraamd over het (gebrek aan) talent van Ronaldo.
het zou voornamelijk weklust zijn in instelling.
En de kenners apen elkaar na.

Ik heb Ronaldo zien spelen op de jeugd tournooi van Toulon hij was toen 17.
Een jaar later in augustus zag ik hem spelen tegen Manchester United.

Neem van mij aan dat wat ik en vele echte kenners zagen, waaronder Ferguson, was puur uitzonderlijk talent. Geen werklust want op die leeftijd zonder enorme werklust kom je als aankomende voetballer nergens aan de bak. Ook onze heilige Messi niet.
Het verschil is dat eenmaal hun naam en faam gemaakt, hebben vele spelers moeite om die werklust vol te houden. Jongere gasten die gewoon naast hun schoenen gaan lopen zoals Messi en oudere spelers die zon beetje alles hebben bereikt wat je kunt bereiken zoals Casillas. Dat laatste is begrijpelijk, de eerste groep niet.

Haha dat was te zien, werd door Ronaldo naar de andere trainingsgroep gestuurd.

On: heerlijke aankoop deze James, heb alleen het gevoel dat we volgend seizoen pas echt van hem kunnen genieten aangezien hij zoals hij al zegt zich nog moet aanpassen.

Logisch dat die jongen tijd nodig heeft. Echter zal dat met zo'n transfersom niet lang moeten duren bij een club als Real. Het is nu al een topspeler, maar heeft de komende paar jaar nodig om te moeten groeien tot wereldspeler. James gaat het wel maken, maar ik verwacht dit seizoen nog geen fantastische resultaten van zijn kant. Voor Real maakt dat niet uit, Ronalda/bale/benzema vangen dat aanvallend voor hem op.

Ben benieuwd naar deze fantastische speler. Hij zal helaas toch echt moeten gaan rouleren met Kroos, Modric en Khedira. Het huidige middenveld is veel te aanvallend. Er zijn geen Schweinsteigers/alonso's op het middenveld die na balverlies meteen weer de bal oppikken en doorgeven aan een aanvallende middenvelder/aanvaller. Toch denk ik dat hij het wel gaat maken bij Real. Het zal tijd nodig hebben.

Ben het met je eens omoh7rc, de bedragen die op spelers hun hoofd staan daar hebben ze zelf niet om gevraagd.
En talent heeft hij zeer zeker, het is ook wel te zien aan zijn spel dat hij nog moet wennen maar heey.. lijkt me ook meer dan logisch.
Ik denk dat hij nogsteeds een beetje droomt en nog niet geheel beseft dat hij bij Real speelt haha maar deze gast komt er zeker! Hij had me sws (al ver voor wk) overtuigd..hopelijk lukt dat ook bij Real, ik zou eigenlijk nieteens weten waarom dat niet zo lukken.
Zo maar even de opstelling bekijken van vanavond ik heb geen idee of hij basis staat.

Heb hem liever bij bayern of city gezzien

16 september 2014 om 20:01

Voor een nog groter moordende concurrentie zeker?

17 september 2014 om 00:14

Bij Bayern ja bij City zou hij zich vrij makkelijk in de basis kunnen spelen

Natuurlijk heeft hij talent maar voldoende om te slagen bij Real ? Dat valt nog te bezien.

Zijn aankoop en daar min of meer aan gekoppeld het vertrek van Di Maria heeft weinig met sportieve argumenten van doen.

Hij moest komen tot meerdere eer en glorie van het merk Real Madrid.

Zo is het altijd al geweest met Perez als voorzitter en ik denk dat het met deze man als presi ook altijd zo zal blijven.

16 september 2014 om 20:06

Di Maria had al een hele poos geleden (voor wk) aangegeven dat hij eigenlijk weg wilde (dit bevestigde hij dan ook door niet in te gaan op een verlenging van contract en ook nog eens een verbeterd contract.
Het was dan ook helemaal niet vreemd dat men maar alvast ging denken aan een andere speler..
verder... voor James is het een droom.. en di maria daarentegen die vertikte het om te vechten voor een plaats... en voor een club als Real moet je gewoon willen spelen ..dit wilde di maria helaas niet dus deze aankoop vind ik geheel prima. En was dus wel degelijk vanwege sportieve argumenten (uiteraard speelt marketing ook een rol dat ga ik niet ontkennen)
Maar liever iem die wel echt er voor wilt gaan dan iemand die na 1 leuk seizoen meteen meer en meer eist.

Of james het zal waarmaken in Madrid valt idd wel te bezien. Maar daar heb ik wel goede hoop in.

deze jongen heeft echt veel talent, maar ik vraag me af of Real wel de goede club was geweest. imo had hij beter eerst naar een Manchester United gegaan, waar hij dan de grote ster wordt en ook alle tijd heeft om zich te ontwikkelen, zeker nu dat team ook in ontwikkeling is. Bij real kom je in een super goed ingespeeld team binnen

Bij Colombia speelde hij niet met wereld sterren, bij real is het moeilijk om te voetballen als je je moet meten met spelers als sterren als Ronaldo, Bale etc. Ze zijn allemaal van wereldklasse.

Het zal moeilijk worden voor hem, maar goed...hij heeft inderdaad even tijd nodig. Als hij eenmaal de smaak te pakken heeft, dan komt het wel goed!

Vandaag moet hij het laten zien!

Geef deze jonge wat tijd, want niemand kan zeggen dat hij niet super getalenteerd is. Hij zal zeker een grote worden!

Real is nu zo onevenwichtig as hell. Zonder Di María is de balans compleet weggevallen, gaat wel weer even duren voordat de balans terug is. Denk dat dat wat La Liga betreft té lang gaat duren, in de CL maakt het niet heel veel uit omdat ook een matig Real makkelijk tot de winterstop overleeft in de CL.

17 september 2014 om 08:27

Ik denk dat het eerder ligt aan Alonso als je over balans spreekt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren