Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Toen El Ghazi vertrok, dacht ik dat Ajax zich voor hem zou melden’

Laatste update:

Sam Larsson wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek bij sc Heerenveen, maar de Zweed speelt ook na de winterse transferperiode nog gewoon in Friesland. Zijn voormalige coach Dwight Lodeweges is onder de indruk van de ontwikkeling die de buitenspeler in de Eredivisie door heeft gemaakt, al had hij ook verwacht dat Larsson inmiddels al bij een Nederlandse topclub zou spelen.

/

“Toen Memphis Depay vertrok bij PSV, rekende ik er wel een beetje op dat ze bij Sam uit zouden komen. Vorige maand dacht ik dat opnieuw toen Anwar El Ghazi vertrok bij Ajax”, vertelt hij in gesprek met Voetbal International. “Misschien dat Sam wordt aangerekend dat hij soms wat speels overkomt op het veld. Een hakballetje hier, een trucje daar… Maar dat speelse is ook zijn kracht, want van daaruit beslist hij wedstrijden.”

Volgens Lodeweges zou Larsson er goed aan doen om een tussenstap te maken in de Nederlandse top. De Zweed, die het als een compliment beschouwt dat hij met zoveel verschillende clubs in verband wordt gebracht, heeft echter een transfer naar het buitenland in gedachten: “Het liefst naar Italië of Spanje. Toen ik hier kwam, was ik een leuke voetballer zonder eindproduct. Maar ik ben efficiënter geworden, een complete en volwassen speler geworden. Ik zal Heerenveen daar altijd dankbaar voor zijn.”

Vind jij dat Sam Larsson klaar is voor een stap naar het buitenland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat ben ik blij dat Ajax niet meer kiest voor spelers die het aardig doen in de Eredivisie. Larsson een aardige buitenspeler maar is allesbehalve constant.

Zie in Larsson ook niet iemand die je voor een hoog bedrag kan doorverkopen. Gewoon een leuke speler voor subtop eredivisie, niet meer niet minder.

22 februari 2017 om 20:28

Welke buitenspeler is nou wel constant in de eredivisie bij buitenspelers is het toch vaak alles of niets. Waarom zou je hem niet voor een hoog bedrag door kunnen verkopen spelers van 25 of 26 kun je moeiteloos voor meer dan 15 verkopen oke een talent van 18 kun je wel voor meer verkopen daar heb je gelijk in. Daarnaast kan hij moeiteloos mee bij PSV en Ajax die jongen heeft veel meer inzicht dan wat er nu staat, zet spelers vrij voor de keeper, heeft een goede dribbel en hij heeft ook een goed schot. Ik ben in ieder geval wel onder de indruk en vind hem erg veel van Mertens weg hebben.

22 februari 2017 om 20:48

Waarom kan hij moeiteloos mee bij PSV of Ajax, waar de druk een stuk hoger ligt, als hij nog niet eens constant kan zijn bij Heerenveen?

22 februari 2017 om 21:42

Moeiteloos is misschien inderdaad wat overdreven. Maar hij is op dit moment wel een speler die de top van de eredivisie aan kan daarnaast lijkt het een ijskonijn die zich niet veel van die druk aan zal trekken. Het is gewoon een goede speler waarvan je ziet dat die beter is dan Younes bijvoorbeeld.

22 februari 2017 om 22:36

Ja want bijna 15 miljoen betalen (incl bonus) voor een 19-jarige Braziliaan die een half seizoen op het hoogste niveau heeft gespeeld, de cultuur niet kent en niet gewend is. Larsson daarentegen kost minder dan de helft en is een absolute upgrade ten opzichte wat er nu rond loopt bij Ajax op de vleugels.

Cassiera voor 6 miljoen is ook weggegooid geld, terwijl Sanchez wel voldoet.
Sulejmani van 16 miljoen werd niets, misschien Neres voor 15 wel? Het blijft een (te) grote gok rationeel gezien.

23 februari 2017 om 00:56

Cassiera weggegooid geld? Wat een voorbarige onzin, voor een volwassene vent er van uitgaande de dag je uit 1980 komt. Als jij bij een nieuwe werkgever komt, moet je toch ook wennen? De ene heeft nou eenmaal meer tijd nodig, volgend jaar zullen we verder zien.

23 februari 2017 om 09:47

Zou het ook kunnen dat die braziliaan over een half jaar 30 miljoen moet kosten en onbetaalbaar wordt? Of is dat een scenario die in jouw ogen niet voor kan komen? Tuurlijk is het een risico, maar een risico die Ajax kan nemen, waarbij men ook het risico loopt een absolute topspeler te kopen.

Larsson kent de (club)cultuur bij Ajax ook niet en als ik er 10 keer naar kijk, weet ik nog niet of het echt een versterking is voor Ajax en of hij het niveau aankan. Volgens mij moet hij 9 miljoen kosten en heeft Neres voorlopig met 12 miljoen, 3 miljoen meer gekost, de helft dan praat je over 6 miljoen met 1,5 miljoen aan bonussen. Ik denk eerlijk gezegd dat Kluivert nu al beter is dan Larsson, tenminste, die zie ik persoonlijk liever in een Ajax shirt dan Larsson.

Casseirra is nog veel te vroeg om over te oordelen, dit traject was van te voren zo al bedacht.

Gelukkig niet. Is weer zo'n bal in de voet / niet zo explosieve vleugel. Geniale acties ja zeker, maar snelheid ontbrak er op de vleugels. Met Justin en Neres heb je 2 explosieve jongens erbij. Los van of ze slagen. Het zijn in ieder geval andere type vleugels dan traore en younes. Godzijdank.

22 februari 2017 om 19:55

Daar heb je volledig gelijk in, blij dat Ajax voor Neres ging ook al kostte hij veel geld. Dat is wel iemand met diepgang, daarbij meer potentie en jonger dan Larsson.

22 februari 2017 om 22:38

Dat blijft altijd maar de vraag, bij Ajax zijn de laatste jaren genoeg ''supertalenten'' of ''explosieve'' jongens geweest met leuke acties.

Kischna begon fenomenaal
El Ghazi was de nieuwe Ronaldo bij wijze van
Younes begon goed, is ook al meer dan een halfjaar uit vorm
Dolberg, weliswaar geen buitenspeler.. begon goed maar is nu ook alweer een maand of 3 onzichtbaar.

Zelfs De Sa, Lukoki en weet ik veel wat werden meer dan nuttig genoemd.. (en nee zij werden geen toptalenten genoemd maar toch enorm omhoog gehyped)

23 februari 2017 om 06:20

De explosieve gasten zijn de sa, lukoki en kishna. Anwar een beetje, maar hij heeft zijn speelstijl echt aangepast. Was een totaal andere type vleugel voordat hij in Ajax 1 kwam. Nou van lukoki en de sa wisten we dat Ajax 1 te hoog gegrepen zal zijn. Kishna was fysiek niet al te sterk door zijn knie, want hij had het echt wel in zich.

Heeft al aardig wat tijd gehad om in de eredivisie te wennen maar heeft mij niet dusdanig kunnen bekoren dat ik hem graag bij Ajax wil zien.

Te oud!#
Te weinig doorverkoop potentie

9 miljoen word geen 20 miljoen.
Terwijl meneer wel loonkosten met zich meebrengt.
Een totaal onzinnig koop.

Die jongen kan echt wel goed voetballen, maar hij is te bescheiden, bijna introvert. Wat Drenthe te veel heeft, heeft Samba Sam te weinig: hij redt het niet in de top.

Nou nou, als ik de reacties zo zie zou ik bijna AZ aanmoedigen om een bod te doen, wat een miskend talent en als hij de rest van zijn carriere bij een club in de eredivisie zou blijven hangen dan zou hij een enorme meerwaarde zijn.

(ik zeg zou bijna aanmoedigen omdat AZ in theorie het geld heeft maar het in de praktijk nooit zo zou uitgeven aan een speler als deze).

Ik ben blij dat de focus van Ajax wat meer op het buitenland ligt, leuke speler die Larsson, maar moet volgens mij 9 miljoen kosten, vind ik gewoon veel te veel. Daarnaast is het gewoon niet het juiste type, ik denk dat hij het bij PSV veel beter zou doen bv., Ajax speelt nog meer in de kleine ruimte en Larsson doet het vooral goed met ruimte achter de verdediging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren