Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Timisela vindt in zoektocht naar club werk in Zweedse Superettan

Laatste update:

Michael Timisela heeft onderdak gevonden in het buitenland. De 26-jarige verdediger werd opgeleid bij Ajax en speelde vijf jaar voor VVV-Venlo, maar zat de laatste maanden zonder club. Nu maakt managementbureau Sports Entertainment Group bekend dat Timisela aan de slag gaat in Zweden. Hij heeft een contract voor twee jaar getekend bij Hammarby IF, dat in de Eerste divisie speelt.

/

Hammarby finishte dit jaar als vierde in de Superettan en liep daardoor net promotie naar de Allsvenskan mis. De club wordt gecoacht door Gregg Berhalter, die een verleden heeft als speler van PEC Zwolle, Sparta Rotterdam en SC Cambuur. Ook Kennedy Bakircioglü speelt er: hij kwam eerder al enkele seizoenen voor de club uit.

“Afgelopen zomer kreeg ik gelijk een aanbod van het Poolse Lech Poznan. Het was sportief en financieel goed, maar ik besloot nog even te wachten”, verhaalt Timisela dinsdag. “Daarna kwam AGF Aarhus uit Denemarken, waar ik stage heb gelopen, en RKC Waalwijk, waar ik ook heb meegetraind. Bij RKC zou ik beeld komen als Cuco Martina zou vertrekken, maar dat gebeurde niet. Verder was er interesse uit onder meer Roemenië en Bulgarije, maar die landen gaven me geen goed gevoel.”

“In het begin denk je: Het komt wel goed, maar het duurde lang”, aldus de rechtsback. “Ondertussen werd het al oktober en kon ik alleen maar toekijken. Gelukkig kan ik binnenkort weer lekker voetballen in een leuk land. Ik heb mijn conditie op peil gehouden door met Fysiomed (sportbegeleiding) te trainen met andere jongens die nog geen club hadden of geblesseerde spelers. Dat doen we vier keer in de week op het veld van AFC. Conditioneel heb ik dus niet stil gezeten, maar wedstrijden spelen is natuurlijk heel wat anders.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm, een stap die ik niet echt begrijp als er een club komt als Lech Poznan. Maar zou hij dan ook zoveel meer kunnen verdienen dan bij een club uit de onderste regionen van de Eredivisie of voor Jupiler League begrippen topclub? Een club als Sparta bijvoorbeeld.

Maargoed als hij daar zin in heeft geen ik hem geen ongelijk. Je moet altijd doen wat je zelf het beste vind.

11 december 2012 om 15:51

Het zal hem waarschijnlijk om het avontuur gaan. De Zweedse competitie is nog beduidend zwakker dan de Nederlandse. En dan bedenkend dat hij daar in de tweede divisie gaat spelen zal hij daar geen zakken met geld gaan verdienen. In ieder geval niet meer dan dat hij in Nederland had kunnen doen.

Allsvenskan is de eerste divisie. Superettan, het tweede niveau. Of is dat wat hier bedoelt word. Maargoed heeft dus wel een tijdje geduurd, een nieuwe club te vinden en zal niet belangstelling te over zijn geweest. Al is Lech Poznan een prima club. Maar voor zo'n speler is het natuurlijk een leuk avontuur in Zweden.

11 december 2012 om 16:20

Allsvenskan is de hoogste Zweedse voetbalcompetitie. Daarna komt dus Superettan.
Eredivisie - Jupiler League.

11 december 2012 om 22:30

denk dat het ook draait om de stad. Hammarby is de derde club van Stockholm (zuid Stockholm) Aik (noord) en Djurgardens (midden) ik zit liever in stockholm als in Poznan.

maar ik zal nooit voor Hammarby gaan spelen haha, maar dat is meer een keuze vanuit rivaliteit ...

ja de Allsvenskan is de hoogste divisie, en Superettan is het tweede niveau.

meer dan 100 wedstrijden eredivisie en dan terechtkomen in de 2e divisie van Zweden.
Denk tijd voor een andere zaakwaarnemer...

11 december 2012 om 16:31

Of gewoon meteen ja zeggen als Lech Poznan langs komt. Nu wordt het lastig om nog ooit in beeld te komen bij een goede club. Hij zal wel hopen op zo snel mogelijk promotie naar de hoogste divisie.

11 december 2012 om 17:37

Zijn managementbureau moet dat inderdaad zeggen. nu zweedse 2e divisie waar niveau lager is dan jupiler league. Ben je 26 jaar. Waar moet je vanuit de 2e divisie in zweden naartoe? Beter naar andere landen waar je op het hoogste niveau speelt en toch nog wat geld pakt

Hij is ook Fins dacht ik dan kan ik begrijpen dat hij dichter bij huis zou willen spelen

11 december 2012 om 17:35

Fins? Hoe kom je daar nou bij man. Is gewoon een nederlander met Indonesische ouders.

11 december 2012 om 18:01

Half Nederlands, half Moluks

vind het wel leuk voor hem at hij nu meer gaat spelen, want dat neem ik aan als je van vvv naar een Superettan club gaat

Dan zou ik liever bij Lech Poznan spelen, toch een veel grotere club.

Kennedy Bakircioglu speelt er dus ook. Wat een gozer was dat, met zijn kale kruin, leek het wel of ie al ie 40 ofzo was .

Hahaha Fins?????? Michael is mijn neef en hij is Moluks

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren