Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Timber geeft gelukje Ajax toe: ‘Hij had ook zomaar niet kunnen fluiten’

Laatste update:

Volgens Jurriën Timber mag Ajax van geluk spreken dat Besiktas in het tweede bedrijf de spanning niet terug in de wedstrijd bracht. De Turken scoorden via Kenan Karaman, maar scheidsrechter Benoît Bastien constateerde voorafgaand aan de treffer een duwfout van de aanvaller ten opzichte van Timber, waarna de treffer werd afgekeurd. Volgens de verdediger van Ajax kon het beide kanten op, zo vertelde hij na afloop van het met 2-0 gewonnen duel tegen Ajax TV.

Ajax stond op het moment van de bewuste actie met 2-0 voor en er leek geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van Erik ten Hag, totdat Besiktas uit het niets scoorde via Karaman. Voordat de Turkse spits had afgerond floot Bastien de aanval echter al af. "Ik moet het nog terugzien, ik heb geen idee", doelde Timber bij Ajax TV op de afgekeurde treffer na ruim een uur spelen. "De scheidrechter floot best snel af, voordat de goal viel. Ik was niet bang dat het een goal was, want hij floot dus al, maar hij had ook zomaar niet kunnen fluiten."

Ook analisten Wesley Sneijder, Jan Boskamp en Rafael van der Vaart zagen weinig bijzonders in de actie van de Turk. "Stel je voor dat het 2-1 wordt...", zei Boskamp in de studio van RTL7. "Het is een duw aan de zijkant, een schouderduw", vult Sneijder aan. "Als hij niet fluit en de actie laat doorlopen, krijg je een VAR-check en wordt het doelpunt normaal gesproken niet afgekeurd." Bij Ziggo Sport komt Van der Vaart tot hetzelfde oordeel. "Ik weet niet wat die scheids gezien heeft, maar hij floot al voordat hij ging schieten. Normaal wacht je even voordat hij erin gaat. Ik vond hier niks aan de hand, eerlijk gezegd."

Desondanks heeft Ajax het duel volgens Timber verdiend gewonnen. "Vanaf de eerste minuut zaten we er bovenop en hebben we kansen gecreëerd", vervolgt Timber. "De aanvallers kunnen erop vertrouwen dat we aansluiten en direct vooruit voetballen wanneer ze een kans hebben gehad. Van dit soort wedstrijden kan ik echt genieten, ook van de voorbereiding. Er komt meer bij kijken en iedereen heeft het er ook over, dus voor mij is het genieten. Ik zit voetballend goed in mijn vel en dat wordt ook verwacht van me hier."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Had zelfs nooit mogen fluiten, maar goed, alsnog zeer terechte overwinning dus boeie.

29 september 2021 om 09:45

Zeker terecht, maar als het daar 2-1 wordt ga je toch bibberen en zou het zomaar 2-2 kunnen worden in de slotfase.Gewoon belachelijk dat hij die afkeurt..

Misschien was de tegengoal juist wel even lekker geweest. Dan hadden ze er wat in gaan geloven en dan worden de ruimtes groter. Ben er van overtuigd dat Ajax dan extra zou gaan aanzetten en het afmaken met een 4-1.

28 september 2021 om 22:25

Meeh, ja wat jij schetst zou kunnen. Maar ik heb toch liever dit. Totaal geen zin in spanning toennet😂

Alleen al vanwege de schizofrene, idiote kneuzen in het uitvak bij Besiktas verdienden ze helemaal niks. Ik heb mensen bekogeld zien worden, in het stadion leek het na rust wel een soort bombardement. Echt van de zotte.

28 september 2021 om 22:38

Echt heel erg schandelijk dat soort praktijken. Ik kan er met mijn hoofd niet bij hoe je zulke hete projectielen op mensen kan gooien, ongelofelijk gevaarlijk.

28 september 2021 om 23:08

Wat een dwazen daar in het uitvak. Ik zat in vak 414 en zat er dus direct naast. Ik kon ‘genieten’ van het gezang van hen en een fakkel was ook leuk. Maar om nou vuurwerkbommen door het net heen te gooien.. De eerste paar gingen af in het eigen vak en dat kan natuurlijk al niet, maar daar ziet iedereen het aankomen. Ik mag hopen dat die dwazen aangepakt kunnen worden

29 september 2021 om 08:30

Ik zat in het vak er naast en het was echt bizar... hoe dit een hele wedstrijd door kon gaan. Er zaten gewoon helemaal geen stewards in het uit vak... Als dit in een ander land gebeurt wordt hele vak door de ME ontruimd. Wanneer Ajax supporters voor de wedstrijd fakkels afsteken stuurt mevrouw Halsema meteen een halve legermacht er op af en dit mocht allemaal 90 minuten lang (en zelfs na de wedstrijd bij het verlaten van het stadion werd er vuurwerk gegooid) doorgaan... Ik snap hier helemaal niets van.

29 september 2021 om 09:43

Ik zat met mijn groep in het uitvak en ik kan je verzekeren dat dit door de verschillende georganiseerde supportersgroepen niet wordt getolereerd. Er ontstond ook hier en daar ruzie over en werden de mafkezen die dit deden terechtgewezen want dit hoor je niet te doen. Maar om het hele uitvak hier de schuld van te geven.

Het ging om een paar snotapen die het niet begrijpen.

29 september 2021 om 12:04

Als deze snotapen terecht werden gewezen en het niet werd getolereerd, waarom ging het dan de hele wedstrijd door? Ik bedoel dit niet als een persoonlijke aanval op jou, begrijp mij niet verkeerd, maar kreeg vanaf de overkant van het stadion niet het gevoel alsof er echt werd opgetreden.

Maar tegen Dortmund op 19 oktober moet het wel vele malen beter oftewel je moet waken voor onderschatting.

28 september 2021 om 23:10

Als je tegen Dortmund zo speelt als tegen Sporting en als vandaag de eerste helft dan kan je echt gewoon prima weerstand bieden hoor. Ajax heeft echt al wel een hoog niveau laten zien in de CL! Van onderschatting is helemaal al geen sprake als je Ten Hag hoort voor elke CL pot, tegen BVB (de sterkste tegenstander van de poule) al helemaal niet.

29 september 2021 om 00:28

Onderschatting tegen Dortmund? Ik denk niet dat iemand Dortmund onderschat eerlijk gezegd. Dat is toch gewoon de verwachte nummer 1 in de groep?

Timber is meer dan een prima verdediger maar mag af en toe wat sneller de situatie inschatten. In mijn ogen geen overtreding want timber maakt zich niet breed. Voor de rest weer solide zoals altijd.

Het was een heel gelukkige beslissing voor Ajax inderdaad, negen van de tien keer sta je dan gewoon 2-1 en het is maar de vraag of Ajax in de versnelling had kunnen schieten weer. Het was in de tweede helft wel heel veel veilig rondspelen. Het ontbrak vooral Gravenberch nadrukkelijk aan scherpte deze wedstrijd. Als Klaassen had gestart op zijn plek, of Kudus, had je er misschien zo twee meer gemaakt en dan was dit nooit een discussiepuntje geweest. Timber zelf moet opletten dat ie niet te laconiek wordt, die gozer is de hemel in geprezen laatste maanden.

28 september 2021 om 22:32

Gravenberch? Speelde fantastisch toch? Of heb ik wat gemist. Sterk aan de bal en in de duels.

28 september 2021 om 23:12

Speelde een erg goede wedstrijd inderdaad. Ja, voor de goal had hij scherper mogen zijn (al waren het geen van alle makkelijke kansen) maar maakte zoveel meters en was echt dominant aanwezig op het middenveld vandaag.

29 september 2021 om 10:37

Ik zag hem steeds de bal verliezen, zijn schoten gingen nergens heen. Hij rende zich rot en dat is te waarderen, maar eigenlijk lukte niets.

29 september 2021 om 10:32

Gravenberch speelde heel behoorlijk, had enkel een doelpuntje erbij moeten prikken. Onbegrijpelijk dat je die eruit weet te lichten. Haller en Tadic waren benedenmaats. Een doelpunt en een assist dat nog wel. Maar beide spelers leden wel heel vaak balverlies en te vaak onnodig. Het moment met Ajax dat wegkomt met de vrije trap in plaats van een doelpunt was verdedigend gezien even bijzonder matig, maar eigenlijk het enige echte slippertje waar al te veel ruimte op het middenveld werd weggegeven door slecht georganiseerde pressing op dat moment. Daar had Ajax niet met ruimte tussen de linies en achter de verdediging moeten komen te staan.

Zelfs al had hij geteld, dan was het denk ik alsnog 3-1 of 4-1 geworden. Ajax is gewoon nauwelijks in de problemen geweest

Dit is denk ik de reden waarom deze jongen mogelijk niet de absolute top zal haken. Qua voetbal echt perfect maar voor een CV iets te klein en mist hij wat kilo's/gewicht

28 september 2021 om 23:09

Echt onzin. Deze jongen wint samen met Martinez zoveel duels. Batshuayi heeft vooral in de eerste helft echt geen knikker geraakt omdat die twee hem telkens van de bal zetten en dan weer zoek tikten. Zou me niet verbazen als Batshuayi duizelig de kleedkamer inging.

Die bal werd wel makkelijk langs Pasveer geschoten, net als die bal op de paal in het begin. Gelukkig voor Ajax werd Pasveer weinig getest deze wedstrijd, ik houd toch elke keer me hart vast als hij in aktie moet komen .

29 september 2021 om 07:35

Ik denk dat hij gewoon wat vorm problemen heeft, bij vitesse was hij altijd een uitstekende sluitpost. Maar dat is wel eredivisie uiteraard.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren