Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tiener staat voor loodzware beproeving in ArenA: 'Ik zal niet aarzelen'

Laatste update:
/

Hidde ter Avest maakte vorige week zijn competitiedebuut tegen Excelsior en ondanks een 1-3 nederlaag is Alfred Schreuder tevreden over de verrichtingen van de jongeling. De coach van FC Twente is dan ook bereid om de pas zeventienjarige verdediger komende zondag in de zware uitwedstrijd bij Ajax opnieuw te gebruiken. Ter Avest dient mogelijk opnieuw wederom als vervanger van de nog altijd geblesseerde Cuco Martina.

De kans dat Martina fit is voor de ontmoeting in Amsterdam is klein, zo laat Schreuder donderdag weten. En het vertrek van Tim Breukers naar Heracles Almelo betekent dat Ter Avest is opgeschoven in de pikorde. "Als het nodig is zal ik Hidde zonder aarzelen weer opstellen", verklapt de coach aan Voetbal International. "Ik vind hem een intelligente voetballer met een goed karakter en zelfbeeld."

Naast rechtsback kan Ter Avest ook centraal in de verdediging en op het middenveld uit de voeten. De jeugdinternational maakte overigens al in december van het vorige jaar zijn debuut in de hoofdmacht van de Enschedeeërs. In het bekerduel met De Graafschap werd hij twaalf minuten voor tijd in de ploeg gebracht voor Orlando Engelaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Loodzwaar?
Ajax speelt als een natte krant, Dit is een wedstrijd om tegen een "topper" zelfvertrouwen te tanken.
Hoop dat ajax toch is een keer de ommekeer in gaat zetten en met mooi verzorgd voetbal gaat spelen

groet een ajax fan

12 februari 2015 om 11:23

Nou kan je ook niet echt zeggen dat Twente de pannen van het dak speelt.. Als ze beide zo spelen als afgelopen weken, dan ga ik lekker iets anders doen die anderhalf uur.

12 februari 2015 om 11:33

Ik zet mn geld op 0-0!

12 februari 2015 om 11:46

hahaha dat is ook zo. maar weet niet met ajax heb ik op dit moment het gevoel dat ze echt niks meer goed kunnen doen. Kijk geen wedstrijden van andere teams behalve ajax. trek het internet hier in spanje wonderbaarlijk slecht haha.

jaa zal wel 0-0 worden of een magere 1-0 / 0-1

12 februari 2015 om 13:04

Haha ja ben heel benieuwd naar deze loodzware pot! Aan het begin van het seizoen zag ik dit echt als een kraker maar inmiddels denk ik dat dit vooral een loodzware pot wordt voor mij om te kijkenp

12 februari 2015 om 11:39

Ajax in of uit vorm. uit naar de Arena blijft altijd imponerend en is Ajax altijd de favoriet

12 februari 2015 om 12:15

Totdat er een topploeg langs komt: PSV, Vitesse (beker) en Feyenoord. Dan is Ajax helemaal nergens.

12 februari 2015 om 13:15

Daarom blijft Ajax wel favoriet. En Ajax is nergens maar pakt wel vier punten van Feyenoord. Dus ff mondje dichthouden en niet zo provocerend doen. Fcalkis zegt alleen dat ze favoriet zijn en zegt niks over het slechte spel van ons aller Ajax

12 februari 2015 om 13:19

Tegen PSV was Ajax gewoon beter, werden we er helaas uitgecounterd. Vitesse thuis in de competitie werd dan wel weer met 4-0 naar huis gestuurd.

Enige waar we weinig tegen in te brengen hadden was Feyenoord, maar daar hebben we over het seizoen gewoon 4 punten tegen gepakt.

12 februari 2015 om 11:42

Twente speelt misschien nog wel slechter. Tegen ons speelden ze uiteraard weer hun beste wedstrijd van het seizoen, maar verder is het net zo weinig als Ajax. Als Serero mee kan doen komend weekend zie ik Ajax wel winnen.

12 februari 2015 om 11:46

'voor Twente is iedere wedstrijd loodzwaar, als je niet eens een thuiswedstrijd tegen Excelsior kunt winnen, lijkt mij dat elke (uitwedstrijd loodzwaar is.

Had voor het seizoen hier getypt dat Twente altijd wel rond de 60 punten eindigt, ben bang dat het dit seizoen niet zal lukken, er komen nog zwaardere tijden aan.

Jansen gaat volgend seizoen waarschijnlijk de beloften trainen, en de contracten van Mulder en Snelders lopen ook af, die zullen behoorlijk moeten inleveren willen ze bij Twente blijven.
De grootste bezuinigings ronden zijn al geweest, maar nog niet helemaal klaar. Met het vertrek van Bengtson en de waarschijnlijke verkoop van Castaignos betekent dat er niet 1 grootverdiener meer aanwezig is.
Ben heel benieuwd hoe zich dat gaat verhouden tot de rest van de clubs

Zoon van Bertil ter Avest?

12 februari 2015 om 11:39

Nee, al komt ie wel uit hetzelfde dorp.

Als je 17 bent, net 1 wedstrijd gespeeld heb in de eredivisie en dan naar de Arena mag, dan is dat toch een prachtige uitdaging. Ik kan me wel voorstellen dat je dan nerveus bent. Zo gek is dat toch niet?
En als reactie op Snuit, zo goed speelt FC Twente de afgelopen tijd ook niet. Wordt voor beide ploegen buigen of barsten.

Dat gaat een hele interessante pot worden voor de neutrale toeschouwer aangezien beide teams moeten winnen om hun plek op de ranglijst te handhaven. Nu maar hopen dat PSV morgen van AZ wint en dat Ajax en Twente gelijkspelen.

12 februari 2015 om 11:30

Heel Nederland hoopt juist op winst van Az en winst van Ajax zodat de spanning terugkomt. Az gaat morgen dat countervoetbal hopelijk een keer wel afstraffen.

12 februari 2015 om 11:39

Nou ik niet hoor. Ik hoop dat AZ niet wint en al helemaal dat Ajax verliest

12 februari 2015 om 12:04

De helft van NL hoopt dat Ajax wint en de andere helft dat Ajax verliest. Dat zal altijd zo blijven

12 februari 2015 om 12:06

Ik hoop ook dat az verliest hoor ga toch weg mer je heel Nederland alleen in Amsterdam hopen ze dat wss

12 februari 2015 om 11:32

Het wordt pas een interessante pot als één van beide (of beide) teams eens goed gaan voetballen. De laatste periode speelt zowel Ajax als Twente bedroevend slecht en ongeïnspireerd.. Als ze zondag ook zo spelen dan verwacht ik een doodsaaie wedstrijd die in een gelijkspel eindigt of nipte overwinning voor een van beide ondanks bagger veldspel van beide kanten...

12 februari 2015 om 11:52

Twente speelt hele seizoen slecht. Behalve in de beker.

12 februari 2015 om 12:12

Ook in de beker is het niet altijd best. Denk terug aan bijv kowet !!

Ter Avest is een prima talent. Hij kan zowel als rechtsback spelen, maar kan ook uit de voeten op het middenveld. Jongen die met lef speelt, drang naar voren heeft, en zijn mannetje staat. Deze jongen kan op den duur prima de rechtsback van Twente worden. Achter hem komt Van der Lely, 15 jaar als ik mij niet vergis. Ook een groot talent.

12 februari 2015 om 12:16

Weet niet of je Jeroen vd Lely bedoelt, maar die is volgens mij ouder als Ter Avest, dacht dat hij 18 was

12 februari 2015 om 16:34

Van der Lely is inderdaad 18.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren