Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien

Laatste update:

Thijs Dallinga heeft zich andermaal laten gelden in de Ligue 1. De Groningse spits van Toulouse noteerde vrijdagavond alweer zijn dertiende competitietreffer van het seizoen. Genoeg voor een resultaat was het echter niet, daar Montpellier met 1-2 zegevierde. Toulouse en Montpellier staan met veertig punten in de middenmoot.

Bijzonderheden:


Dallinga kreeg al vroeg in de wedstrijd enkele goede mogelijkheden om zijn ploeg op voorsprong te zetten. Zo werd zijn kopbal fraai gekeerd door Montpellier-goalie Dimitry Bertaud en was ook de rebound niet besteed aan Dallinga. Enkele minuten later wisten de bezoekers zelfs de voorsprong te grijpen via Téji Savanier, die de kruising vond met een geweldige volley: 0-1.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Toulouse wist zijn rug echter al snel te rechten. Cristian Casseres slingerde de bal voor het doel en zag Dallinga met een machtige kopbal voor de gelijkmaker tekenen: 1-1. Voor rust kreeg Toulouse nog meerdere mogelijkheden om op voorsprong te komen. De treffer van Rotterdammer Zakaria Aboukhlal werd echter afgekeurd wegens buitenspel, terwijl Dallinga stuitte op Bertaud.

Het was niet de avond van Aboukhlal, die ook na rust een treffer zag worden afgekeurd wegens buitenspel. Het werd Toulouse in principe makkelijker gemaakt na de directe rode kaart voor Savanier, maar de werkelijkheid bleek anders. Khalil Fayad profiteerde van een glijpartij in de Toulouse-defensie en schoof beheerst binnen: 1-2. Rasmus Nicolaisen pakte vlak daarna zijn tweede gele kaart, waardoor beide ploegen de wedstrijd met tien man eindigden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dan te bedenken dat die gast een interland heeft gespeeld...
Hij kan er echt helemaal niks van.

3 mei 2024 om 22:12

Dallinga is een hele prima spits. Zelfs als ie slecht speelt zoals vanavond pakt ie toch zijn goaltje mee. Doet het ook in Frankrijk heel prima en is gewoon een echte goaltjesdief....die heeft zijn laatste interland nog zeker niet gespeeld

3 mei 2024 om 22:46

Dat hij zijn laatste interland niet heeft gespeeld zou goed kunnen, maar dat is dan vooral omdat het niveau van de Nederlandse spitsen niet bijster hoog is.

Wat is Mikautadze wel niet als dallinga al een echte goaltjesdief is? Die haalt grofweg dezelfde statistieken, maar dan in 6 maanden bij een nog slechter team. We hebben met Stijn Spierings, Branco van den Boomen en Aboukhal nog drie spelers als voorbeeld dat je niet bijzonder goed hoeft te zijn om toonaangevend te zijn bij Toulouse.

Nu zou je kunnen stellen dat de vergelijking met Mikautadze niet opgaat, want voetbal is meer dan alleen goals. Alleen kom je dan tot de conclusie dat er echt helemaal niks van Dallinga overblijft zonder doelpunten. Het is niet bepaald een Zirkzee die een team beter laat voetballen. Die jongen is voetballend echt zeer matig, niet snel, niet heel sterk. Ik ben geen fan op zijn zachtst gezegd.

4 mei 2024 om 07:20

Het is te merken dat je geen fan bent idd

4 mei 2024 om 08:18

@pedri16 - Je bent er wel van bewust dat Toulouse op basis van de moneyball methode scout he. Dus men haalt de spelers puur op data. Daarnaast zijn Spierings en Van den Boomen meegegroeid met Toulouse, want beiden waren in de Ligue 2 aangekocht, terwijl Aboukhlal misschien geen fit was bij Az, maar wel dus bij Toulouse.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren