Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teze betrokken bij aanvaring met spelers Lens: ‘Was beladen, dat ging goed mis’

Laatste update:

Jordan Teze is lovend over de strijdlust die PSV woensdagavond op de mat legde tegen RC Lens. Luuk de Jong kroonde zich in het Champions League-duel met RC Lens tot man van de wedstrijd door met een rake kopbal voor de enige treffer te zorgen.

Teze zag dat PSV in eigen huis minder aan voetballen toekwam dan twee weken geleden in Lens. “Ze gingen volle bak een-op-een, dus er lag veel ruimte bij Luuk de Jong. Dan moet je op hem spelen en voor de tweede bal gaan, dat hebben we prima gedaan”, vertelt de verdediger voor de camera bij RTL 7.

De rechtsback is van mening dat de Eindhovenaren het zichzelf woensdagavond onnodig moeilijk maakten door het duel niet eerder in het slot te gooien.

“In de eindfase komen we best vaak voor de goal, maar is net de eindpass of het schot niet goed. We hebben wel terecht gewonnen als je kijkt naar het spelbeeld. Uiteindelijk maken we een goede goal en overleven we.”

Teze beaamt tevens dat er in de rust opstootjes plaatsvonden tussen de spelers van PSV en Lens tijdens het opzoeken van de kleedkamers. "Dat ging even goed mis”, zegt hij lachend. “Er was een klein akkefietje tussen beide ploegen. Het was beladen. Tuurlijk is dat niet goed. Ik wil ook niet zeggen dat het erbij hoort, maar ja.”

Door de zwaarbevochten zege op Lens staat PSV inmiddels tweede in Groep B achter koploper Arsenal. Teze heeft dan ook volop vertrouwen in overwintering in de Champions League. “We focussen ons nu eerst op PEC Zwolle. Alleen we weten ook dat we door zijn als we van Sevilla winnen en Arsenal dan ook wint van Lens.”

Reactie Luuk de Jong
Aanvoerder Luuk de Jong liet eerder weten dat hij merkte dat de spelers van Lens bezig waren om PSV te provoceren. “Dat deden ze zodat wij zouden reageren. Ze probeerden ons kaarten aan te naaien, waardoor wij misschien rood zouden krijgen. Ik vond het niet zo netjes, maar ik laat het maar een beetje gaan”, aldus De Jong.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Tsja, wat wil je met zo'n irritante spelers.
Zeker die Medina, Danso (viel nog enigszins mee normaal, maar was ook vrij irritant gister), Sotoca, Wahi, Machado en Gradit...

9 november 2023 om 09:23

Jaa en uiteindelijk werkte het niet en pakten ze alleen zelf een rits gele kaarten. Karma.

9 november 2023 om 09:42

Die scheids pikte het niet meer.
Die Medina kreeg geel omdat hij naar de scheids keek, zo leek het. Hilarisch.

9 november 2023 om 10:21

Haha ja maar die kreeg vlak daarvoor al z'n laatste waarschuwing voor praten. Als je dan 2 minuten later om een gele kaart komt vragen voor de Jong moet je niet gek opkijken als je hem zelf krijgt.

9 november 2023 om 10:58

Inderdaad. Geel voor praten en het vragen voor een gele kaart. Lekker dat hij hem dan zelf kreeg. En dan ook verbaasd zijn.

Goed gehandeld door de PSV spelers!

Die Teze heeft eindelijk een vorm te pakken, ontwikkelt zich goed als rechtsback. Overigens ook een leuke jongen in interviews, zal zo een waardige aanvoerder zijn.

9 november 2023 om 11:00

Meen je dit? Heb hem nog op weinig zinnige uitspraken kunnen betrappen, komt een beetje onvolwassen en ‘simpel’ over. Ook zijn gedrag was de afgelopen jaren niet altijd even volwassen, maar dat kan met de jaren verbeteren. Desalniettemin, een aanvoerder zie ik nog niet in hem.

Mooi die professoinele reacties van Teze en de Jong. PSV heeft gisteren laten zien de meest volwassen ploeg te zijn. Niet provoceren, niet zuigen en rustig blijven.
Geen wonder dat Lens wel 9 gele kaarten en 1 rode kaart heeft gekregen, boonte gaat om het loontje.

Gefeliciteerd PSV met de verdiende en super overwinning!

9 november 2023 om 09:35

Zo is het Prem! Mooie overwinning.

Ps. boontje komt om zijn loontje 😉

9 november 2023 om 09:36

@raul, sorry haha. Klopt, drukte het verkeerd uit maar de boodschap is helder !

9 november 2023 om 09:56

De boodschap is helder inderdaad. Ik las net dat de trainer van Lens vindt dat ze benadeeld zijn door de scheidsrechter omdat zij 10 overtreding maakten en PSV 19. Toch gek dat op basis van die statistiek ook de kaarten verdeeld zouden moeten worden?

9 november 2023 om 09:36

Ik heb weer een nieuw spreekwoord geleerd ;
On: zeker mooi dat de psv spelers zich niet lieten provoceren. Het was overduidelijk dat de Lens spelers hierop uit waren. Volwassen gespeeld!

9 november 2023 om 09:37

Ja mensen, fouten maken doet iedereen weleens.

9 november 2023 om 10:12

Nou Prem, niet zo kritisch zijn op jezelf! Jij maakt toch helemaal geen fouten

9 november 2023 om 10:19

Fr_berend.. haha.. Ook de besten maken fouten!

Er waren zeker een aantal opstootjes, hoewel het minder was dan vorig seizoen tegen Ajax. Je kunt je afvragen wie er profijt van denkt te hebben. Het leek er vooral op dat Lens er meer mee bazig was dan PSV (ook een aantal hele vervelende overtredingen op de voeten van de spelers). Uiteindelijk heeft het Lens niet echt veel opgeleverd. Ze hebben verloren en ook de meeste gele en als enige een rode kaart.

Het maakt het voetbal zeker niet mooier, maar ik vond het gisteren niet overheersend. Het hoorde misschien ook wel bij de intensiteit van de wedstrijd. Het was zeker niet goed, maar wel intens.

Dat PSV mee ging in de strijd, het tempo en ook zag waar de mogelijkheden lagen (de lange bal) kun je wel als positief zien.

Haha als dat het plan van Lens was zijn ze niet echt geslaagd in hun opzet... PSV maar 2x geel, en Lens 9x waarvan 1 rood dus. Goed gereageerd door PSV. Niet laten opnaaien en rustig die wedstrijd spelen

Ik vind dit zo'n naar mannetje. Zo overdreven fanatiek en allesbehalve authentiek.

9 november 2023 om 09:29

Bedoel je Teze? Dat valt allemaal wel mee toch? Hij is me niet bepaald vaak negatief opgevallen.

9 november 2023 om 09:52

Ik irriteer mij ook regelmatig aan Teze tijdens wedstrijden. Als er een overtreding wordt gemaakt, is hij de eerste van PSV die aanwezig is voor een opstootje.

9 november 2023 om 10:06

Dat hebben we ook nodig. Buiten Luuk, Lozano en Teze vind ik ons team veel te lief overkomen.

9 november 2023 om 10:39

Naja we hebben ook Lang en Veerman die ook wel echt kunnen zuigen hahah. Lijkt me meer dan genoeg. Ik geniet er wel van als er gepresteerd word. Als Teze slecht speelt en hij doet ook irritant dan mag je van mij op de bank. Mooiste vind ik iemand als Schouten, zo rustig, kalm en je ziet hem nergens mee bemoeien. Enige wanneer die opvalt als ie weer onder druk voetbalt of een bal kalm controleert terwijl hij onder druk word gezet. Heb echt genoten van die jongen gister.

9 november 2023 om 09:58

Alles behalve authentiek? Wat een kwats. Wat betekent dat überhaupt volgens jou? Hij kan soms lekker fanatiek zijn en dat is prima.

In de eerste helft was ik nog wel even bang dat PSV zich mee zou laten slepen in de maniertjes van Lens, maar PSV speelde heel professioneel in deze intense wedstrijd. Petje af voor alle spelers gisteren hoor. Het was een hele moeilijke wedstrijd.

Het zou goed zijn voor het Nederlandse voetbal als we vaker wat meer op resultaat zouden spelen. Niet alles hoeft voetballend op te lossen te zijn of mooi eruit zien. Kijk bijvoorbeeld Lazio-Feyenoord.

Normaal is Bosz ook niet van de lange bal bijvoorbeeld, maar nu was het pure noodzaak en pakt het goed uit. Weer een stapje dichterbij Europese overwintering. Forza PSV!

Gelukkig had het uiteindelijk geen effect op het resultaat maar ik vond Lens vanaf de eerste minuut vervelend. Dit was echt Getafe light. Vanaf het begin provoceren, intimideren met af en toe gemene overtredingen. Ik vind dat een scheidsrechter hier meer mee moet doen want in dit geval PSV wordt gedwongen om hier in mee te gaan als de scheidsrechter hier niet wat aan doet. Die Duitse scheidsrechter had dit onvoldoende in de gaten. Dit gedrag moet echt geband worden uit het voetbal.

9 november 2023 om 09:53

De scheidsrechter deed er ook gedeeltelijk wat aan, hij zag de provocaties en gaf soms een gele kaart (bijvoorbeeld provocatie Medina). Verder ben ik het er gedeeltelijk mee eens dat er iets aan gedaan moet worden, het is onderdeel van voetbal maar provocaties met contact zou wel bestraft mogen worden.

Teze in de vorm van dit seizoen doet mij een beetje aan Dumfries denken. Wat een drive.

Iedereen valt alweer over Lens heen dat zij vervelende spelers hebben die bezig waren met proveceren etc. Maar PSV kan er met vooral Luuk de Jong en Teze ook aardig wat van maar dat zal niemand beamen maar man wat heb ik me lopen ergeran aan die gasten.

9 november 2023 om 09:42

@weszol, ik denk dat het ook met clubvoorkeuren te maken heeft. Zolang zo'n speler die regelmatig zeurt of vervelend doet in je team voetbalt is het goed. Zodra die bij een tegenstander of een ander team voetbalt is het heel vervelend en irritant om naar te kijken.

Ik als PSV supporter heb mij gisteren eigenlijk niet aan die twee spelers gestoord (teze en de Jong) misschien een enkele keer dat het wel wat minder had gemogen, maar dat was het ook.

Over het algemeen kan vooral Luuk de Jong nog wel eens vervelend zijn, maar die indruk had ik van gisteren helemaal niet. Eerder vorig seizoen.

9 november 2023 om 09:46

@t.alavez, je zegt het goed dat het met clubvoorkeuren te maken heeft. Hoe kan je je als PSV supporter niet doodergeren aan Luuk de Jong? De beste man is alleen maar aan het klagen bij de scheids, ligt op de grond wilt van niets weten als iemand bij hem komt staan om te helpen en zo kan ik wel doorgaan.
Luuk de Jong staat bij mij echt in het rijtje Tadic, Klassen, Alvarez etc.

9 november 2023 om 09:50

@weszol, dat geef ik toch juist aan. Ik kan me prima indenken dat een type de Jong heel vervelend is om tegen te hebben. Zeurt vaak (mag ook als aanvoerder) en is continu aan het vervelen en onrust aan het stoken bij de tegenstander de defensie. Dit was gisteren en vrijwel heel dit seizoen binnen de perken.

Als je kijkt naar de wedstrijd van gisteren, hij lokt ongetwijfeld overtredingen uit, maar het blijven overtredingen. Kreeg een aantal goede schoffels te verduren.

Nogmaals ik snap je punt maar ik vind gisteren echt geen goed voorbeeld en eigenlijk heel dit seizoen niet. Vorig seizoen ergerde ik me wel vaker aan de Jong aan zijn gedrag.

9 november 2023 om 17:31

Psv heeft zeker ook spelers die het kunnen, maar hoeveel nare overtredingen heb jij gisteren van Psv gezien en hoeveel van Lens? Ik heb ze toch een aantal keren bewust op de voeten van bijvoorbeeld de Jong zien staan. Het is niet voor niets dat Lens veel meer kaarten dan PSV. Lens wilde het gebrek aan kwaliteit compenseren door dit soort gedrag.
Het mooiste van e wedstrijd was dat PSV zich niet liet verleiden tot dit gedrag, het tempo aan kon en dat ze een oplossing vonden voor het vroege druk zetten

Teze is er best vaak bij als er een opstootje of iets dergelijks is. Ik vind dat hij zich voetbaltechnisch prima ontwikkelt, maar qua gedrag blijft hij toch met vlagen een veredelde jeugdspeler. Bakayoko is bijvoorbeeld veel rustiger voor zijn leeftijd.

9 november 2023 om 09:45

Teze en Ramalho kunnen volgens mij best een beetje zuigen in de wedstrijd. Volgens mij doen ze dat normaal gesproken wel redelijk binnen de perken, maar vervelend zullen ze ongetwijfeld zijn. Ik denk ook dat je zulke spelers nodig hebt en niet alleen maar van die brave Hendrikjes, want ook dit heeft te maken met pure winnaarsmentaliteit.

Maar zoals hierboven aangegeven dat is als ze bij je in het team spelen, dan is zoiets mooi en goed om te zien. Wanneer tegenstanders dit gedrag vertonen is het echt bloedirritant en heel vervelend. Bijvoorbeeld een type Tadic, de Jong, enz.

Als Teze het als voetballer niet gaat redden kan hij altijd aan de slag als publieksopwarmer bij de televisie.

Ik heb nog nooit iemand zo vaak het publiek proberen op te zwepen op de meest random momenten.

9 november 2023 om 09:47

Haha, ja klopt. Toch vindt ik het wel genieten als je spelers dit ziet doen, zegt veel over de intensiteit. Zelfs Bakayoko ging hierin mee, heerlijk.

9 november 2023 om 10:13

Op zich wel, maar het moet wel een soort van uitzondering blijven om zoiets te doen. Gisteren was echt een goed moment, maar dit is denk ik al ruim de 10de keer dat ik Teze dit zie doen. Vaak gewoon bij een ingooi.

Je krijgt het publiek dan ook minder mee. "heb je die Teze weer"

9 november 2023 om 11:03

Haha, zeker waar. Gisteren was het er de avond voor. Tegen kleinere tegenstanders of op onbenullige momenten hoeft het niet

Die spelers van Lens probeerden het Spaanse spelletje te spelen door continu te provoceren, maar ze hadden het duidelijk nog niet zo goed in de vingers en provoceerden vooral zichzelf. Mooi dat de spelers van PSV zich nog in toom wisten te houden, Nederlandse ploegen weten zich vaker niet echt vorm te geven tegen zulk gedrag.

Ach uiteindelijk kijk ik liever naar zo'n vechtpot dan naar dat tijdrekken en rollen van Lazio tegen Feyenoord. Bij die wedstrijd was het na de 1-0 eigenlijk gewoon klaar met voetballen en begon het frustreren van het publiek. Vond wel bij beide wedstrijden dat de scheidsrechters niet veel door lieten gaan. Werd nu ook weer veel gefloten zeg

Maar dat kan natuurlijk ook liggen aan de einduitslag die bij PSV richting NL ging .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren