Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz na PSV - AZ: ‘Ik moet iets zachter praten, want hij komt eraan’

Laatste update:

Peter Bosz heeft genoten van het spel van zijn ploeg tegen AZ. PSV walste zaterdagavond over de Alkmaarders heen en zegevierde met 5-1. Luuk de Jong maakte een einde aan zijn doelpuntendroogte en ook Johan Bakayoko kwam op het scorebord terecht. Bosz is lyrisch over de Belg.

Door: Lex Overbeek

"Ik heb genoten van ons voetbal", begint Bosz bij ESPN. "Ik vind dat we het grootste gedeelte van de wedstrijd goed gespeeld hebben. Ik heb mooie goals gezien, mooie combinaties en een elftal dat de tegenstander goed heeft vastgezet."

Bosz vond de vierde goal, de tweede van De Jong, de mooiste van de avond. De spits werd bereikt na een schitterende combinatie tussen Joey Veerman en Jordan Teze. Laatstgenoemde gaf de bal voor op de spits, die zijn 24e van het seizoen maakte.

"Bakayoko was ook goed", haakt Hélène Hendriks vervolgens in. "Ja, dat vond ik ook", aldus Bosz. "Ik moet nu iets zachter praten, want hij komt eraan. Hij moet niet te veel horen. Ik moet hem af en toe een tikkie geven."

Bosz is vooral trots op Bakayoko. "Ik vind het knap dat je pas twintig bent en noodgedwongen iedere wedstrijd negentig minuten moet spelen. Hij raakt niet geblesseerd en vind ook dat hij de dingen die hij niet goed deed langzaam goed begint te doen."

Als voorbeeld haalt Bosz de verdedigende arbeid van Bakayoko aan. "Het is niet alleen maar aanvallen, je moet ook verdedigend je werk doen. Soms wil hij nog wel eens terug wandelen, maar hij moet aan de binnenkant komen om zijn ploeg te helpen."

Jesper Uneken


Ook Jesper Uneken kan rekenen op lovende woorden. De negentienjarige spits van Jong PSV maakte tegen AZ zijn debuut en was meteen trefzeker. Drie minuten na zijn invalbeurt schoot Uneken raak op aangeven van Sergiño Dest.

"Jesper is een echte spits. Deze goal verbaast mij niks, want die zien we hem ook op de training en bij de beloften maken. Hij kan erg goed koppen en het is een winnaar. Hij doet heel erg zijn best."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bakayoko is ook gewoon een veelbelovende speler. Mag van mij nog iets vaker de 1v1 opzoeken in plaats van de bal uithalen maar eigenlijk heeft hij alles mee om over 1-2 jaar een enorm goede buitenspeler te zijn

6 april 2024 om 23:15

Bakayoko wordt toch ook wel gigantisch ondergewaardeerd door veel mensen. Pas 20 jaar en dit seizoen al bij 25 goals betrokken over alle competities. Gakpo, Madueke, Lozano en Bergwijn kwamen niet aan die cijfers op 20-jarige leeftijd

7 april 2024 om 00:35

Johan die 20 jaar is heeft nu al zoveel goede voorzetten en goals . Dan ben je echt goed.

Ben erg gecharmeerd van Bakayoko maar ben bang dqt hij voor de suptop gewoon te 1 demensionaal. Antony was nog creatiever en die kan er al geen hout van.

7 april 2024 om 08:44

Antony was wel creatiever maar veel minder productief bij Ajax dan Bakayoko bij PSV

Goede trainer maar een vervelende man. Wilt Schouten ff straffen voor zijn interview door hem weer als cv te gebruiken in een belangrijke wedstrijd. Hij heeft haast geen 1 duel op het middenveld gespeeld wanneer het erom ging.
Die baalt omdat hij zich zo niet als middenvelder kan laten zien voor Oranje. Straks speelt hij er zonder ritme tegen een goed land. Snap dat hij enorm baalt

7 april 2024 om 13:17

Schouten heeft onder Bosz veelal cv gespeeld en juist in die periode opgeroepen als international. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten dus.

Maar wat maakt Bosz dan een vervelende man? Dat hij in het belang van zijn club de opstelling zo maakt dat hij maximaal kans maakt op winst? Vervelende eigenschap idd.

Wanneer komt PSV en zijn trainer eens onder die steen vandaan. Natuurlijk goed gespeeld gisteren. Het is maar de Nederlandse eredivisie die niks voor stelt. In de CL worden ze door een stelletje houthakkers uit geschakeld dan moet er staan. Maar dan geven alle pseudo spelers en trainer niet thuis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren