Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Teun Koopmeiners bleef achter in Allianz Stadium voor speciale ontmoeting’

Laatste update:

Teun Koopmeiners heeft zondagavond na de uitwedstrijd tegen Juventus (2-2) een ontmoeting gehad met de clubleiding van de Turijnse grootmacht, zo onthult Corriere dello Sport dinsdag. De middenvelder van Atalanta was tweemaal trefzeker en gaf daarmee het best mogelijke visitekaartje af.

Koopmeiners was zondag de absolute hoofdrolspeler in het Allianz Stadium tijdens Juventus - Atalanta (2-2). De Nederlander schoot een perfect ingestudeerde vrije trap achter Wojciech Szczesny voor de 0-1 en was daarna ook verantwoordelijk voor de 2-2.

Het maakt dat Juventus, dat hem al geruime tijd op de radar heeft staan, het gevoel heeft gekregen dat Koopmeiners absoluut van meerwaarde kan zijn volgend seizoen. Hij wordt gezien als de juiste man die voor een doorbraak kan zorgen op het middenveld.

Dat ook directeur Cristiano Giuntoli nu volledig overtuigd is blijkt wel uit het feit dat hij na afloop van het duel een ontmoeting heeft belegd met (de entourage van) Koopmeiners, zo onthult Corriere dello Sport.

Beide partijen hebben langdurig in een box in het stadion doorgebracht, zo klinkt het. Koopmeiners heeft daarbij uitgebreid de plannen van Juventus aangehoord, geschetst door Giuntoli.

Juventus kan Atalanta naar verluidt zo'n dertig miljoen euro bieden plus Matías Soulé. De twintigjarige buitenspeler, die nog een contract heeft tot medio 2026, komt momenteel op huurbasis uit voor Frosinone.

Juventus weet echter dat dat niet genoeg zal zijn, daar Atalanta inzet op een transfersom van zestig miljoen euro. Verwacht wordt zelfs dat het bedrag nog hoger uit zal vallen, daar Koopmeiners niet alleen bij Juventus op de radar staat.

Wat is een realistisch bedrag voor Teun Koopmeiners?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien komt het omdat hij de afgelopen 12 maanden constant aan ze gelinkt wordt, maar ik vind Koopmeiners bij Juventus best wel lekker klinken. Volgens mij zou het een hele goede match kunnen zijn.

De vraag blijft interessant of Juventus hem wel kan betalen. Misschien dat Koopmeiners zelf een rol kan spelen in de onderhandelingen tussen Juve en Atalanta. Als hij aangeeft dat hij naar Turijn wil vertrekken dan is dat makkelijker onderhandelen voor beide clubs.

12 maart 2024 om 12:42

Zolang het geen ruildeal betreft ben ik ala AZ supporter helemaal voor

Misschien moet koeman koopmeijners toch nog maar een keertje op tien proberen, want hij kan er duidelijk wel wat van. Persoonlijk volg ik atalanta niet, dus ik kan er moeilijk over oordelen. Maar voor de mensen die atalanta wel volgen: In wat voor rol speelt koopmeijners precies en wat is het verschil met hoe hij bij oranje speelt?

12 maart 2024 om 11:14

Het grote verschil is dat hij bij oranje steevast door de mand valt en bij atalanta niet. Koopmeiners heeft bij oranje op 6, 8 en 10 gespeeld en telkens valt die door de mand. Overigens zoals zoveel oranje spelers

12 maart 2024 om 11:16

Maar wel nooit in zijn meest geliefde systeem hé. Als 10.
Koopmeiners viel eigenlijk altijd wel in als 8/6 in de 4-2-3-1.

12 maart 2024 om 13:15

Tsja, maar je moet toch iemand selecteren - we gaan echt niet Van Dijk of Frenkie thuis laten omdat ze bij Oranje te weinig laten zien, als ze voor hun clubs wel regelmatig goed spelen.

12 maart 2024 om 11:15

Zeker op 10 in het 5 mans defensie systeem! Daar zou ik hem wel eens willen zien ja!

Flekken
De Vrij
VDijk
Aké
Frmpong
Reijnders
FdJ
Hartman
Teun
Malen/Gakpo
Xavi Simons
12 maart 2024 om 11:37

Als je met 2 spitsen wil spelen start je toch altijd met Zirkzee en Brobbey?

Als je Simons en Gakpo wil laten spelen zet je ze op de vleugels met Zirkzee in de spits.

12 maart 2024 om 11:41

Nee, dat doe ik niet.
Zirkzee heeft nog 0 laten zien in Oranje en heeft nu een goed jaar bij Bologna, that's it.

Gakpo heeft vaker als puntspeler gespeeld en Simons kan er dan vrij omheen spelen...

En anders inderdaad Brobbey ipv Gakpo met Simons er om heen.

12 maart 2024 om 12:07

Het is ook vrij lastig om iets te laten zien in Oranje als je nog nooit bent opgeroepen

Met die logica kun je nooit meer iemand laten debuteren

12 maart 2024 om 13:18

Je gaat normaal gesproken geen spelers laten debuteren op een EK, we hebben net anderhalf jaar EK kwalificatie en een lading oefenpotjes in de Nations League achter de rug om te experimenteren en het team te vormen, dan ga je niet op het laatste moment de hele boel omgooien om twee onbewezen spelers in de basis te zetten.

Ik bedoel, als ik de zaakwaarnemer van Brobbey of Zirkzee was zou ik ook hard gaan lobbyen, maar het lijkt met toch dat Koeman zijn beoogde team inmiddels wel heeft gevormd.

12 maart 2024 om 14:01

van gaal deed het wel met een keeper toch?
maar inderdaad het gebeurt niet veel nee.

12 maart 2024 om 15:47

Nee, ik snap dat het vrij lastig is als je nog nooit bent opgeroepen.
Maar jij verkondigt in je reactie daarvoor: als je met twee spitsen speelt start je toch altijd met Brobbey en Zirkzee.

Op basis van wat is dat gebaseeerd?
Ze hebben ook nog nooit in het grote Oranje, op hoog niveau, samengespeeld. Misschien kunnen ze dat wel helemaal niet samen?

En dan ga jij er stellig van uit in je reactie dat je sowieso start met die 2?

12 maart 2024 om 16:27

Ik zou deze opstelling niet graag zien eerlijk gezegd.

Xavi is geen spits, fysiek komt hij tekort. Als je dan type koopmeinder daarachter plaatst dan gaat dat minder werken. Met Brobbey kan dat beter werken, die kan een bal vasthouden en een inschuivende koopmeinder kan voor een schot gaan.

Gakpo of Malen naast Brobbey zie ik wel zitten. Echter zie ik dan liever Xavi op 10 ipv Teun.

Als je de wedstrijden van Atalanta bekijkt doet Teun het er goed doet als bv een Scamacca in de spits staat, die is wat sterker en balvaster. Als lookman met de Ketelaere voorin staan dan is het wat minder hoor. Kijk maar de laatste wedstrijden terug. Atalanta had die wedstrijden ook veel moeite met de tegenstanders.

12 maart 2024 om 19:31

Als serie A watcher kan ik oprecht zeggen dat Zirkzee fantastisch is, echt een waanzinnige speler. Techniek, balbehandeling en kracht. In het systeem van Thiago Motta onmisbaar. Het is alleen nog geen echte goalgetter maar hij laat het team echt veel beter spelen.

Het is toch wel opmerkelijk hoe bepaalde Nederlandse spelers zich in Italië verder ontwikkelen of hebben ontwikkeld. Ik noem bijvoorbeeld De Roon, Hateboer, Koopmeiners, Reijnders en Schouten. Ook Joshua Zirkzee kunnen we noemen al begon zijn ontwikkeling eigenlijk al bij Bayern München. Sinds kort kunnen we ook Dean Huijsen toevoegen aan de lijst. Ik denk dat Teun de stap naar Juventus of een andere topclub wel aan zou kunnen. Daarbij moet ik wel aantekenen dat Teun wisselvallig heeft gepresteerd in Oranje maar dat kan nog veranderen.

Toch wel een weelde voor Koeman om te kunnen kiezen tussen zoveel subtop middenvelders om op het EK naast Frenkie te zetten. Ik kan me niet herinneren welke bondscoach darvoor het laatst had.

Als je 532 speelt roep je normaal 6 middenvelders op. 7 als je bijvoorbeeld Simons voor zowel het middenveld als aanval meeneemt.

Met Koopmeiners, De Jong, Wieffer, Schouten, Veerman, Reijnders, Simons, Timber, De Roon, en Berghuis heb je behoorlijk wat te kiezen.
Normaal zou ik voor 7 van de eerste 8 gaan maar als Berghuis fit wordt heb je ook een invaller waarmee je makkelijk kan schakelen naar 433 indien nodig. De Roon is misschien weer de ideale man om een voorsprong over de streep te trekken.

12 maart 2024 om 13:11

Ik zou kiezen voor de Jong - Veerman. En hopelijk laat Simons het ook eens in Oranje zien anders heb ik hem liever op de bank als breekijzer. En dan koopmeiners op 10. Bij 4-3-3 zie ik Simons liever op de vleugel

12 maart 2024 om 15:36

Ik zou gaan voor 433, juist omdat je verdedigers hebt die wereldklasse zijn.

Maar er vanuitgaande dat het 532 wordt zou ik De Jong-Veerman en Simons inderdaad ook wel eens willen zien. Dat zou heel lekker voetballen kunnen worden. Als dat niet werkt zou je Reijnders ook op 8 of 10 kunnen zetten. Die maakte de vorige interlands ook veel indruk. Net als Schouten en Wieffer dit seizoen. Poeh luxe probleem dus.

Ik had echt nooit gedacht dat Koopmeiners het zo ver zou schoppen. Aardige speler voor AZ en de Eredivisie, maar betwijfelde destijds of hij überhaupt in de Serie A zou kunnen aanhaken. Dat dit soort clubs hem op de korrel zou nemen had ik ten tijde van zijn overstap al helemaal nooit geloofd. Toch heb ik er naar mijn idee best kijk op!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren