Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terugkeer naar Feyenoord wordt lastig: ‘Heb net een nieuw contract getekend’

Laatste update:

Feyenoord hoeft in de zoektocht naar een nieuwe vleugelaanvaller niet aan te kloppen bij Reiss Nelson. De 24-jarige rechtsbuiten speelde in het seizoen op 2021/22 op huurbasis in De Kuip, maar zit naar eigen zeggen op zijn plek bij Arsenal.

Slot heeft dit seizoen met Igor Paixão, Luka Ivanusec, de zeventienjarige Leo Sauer, Calvin Stengs, Alireza Jahanbakhsh en Yankuba Minteh de beschikking over zes verschillende buitenspelers.

De trainer van Feyenoord benadrukte echter al meerdere malen niet tevreden te zijn over het niveau dat zijn flankspelers weten te halen. Slot is zoekende en experimenteerde de afgelopen weken veelvuldig.

Minteh neemt na de winterstop deel aan de Afrika Cup, terwijl Slot in het begin van 2024 eveneens Ayase Ueda en Jahanbakhsh moet missen vanwege de Azië Cup. De oefenmeester hoopt dan ook dat Feyenoord deze winter de transfermarkt opgaat om zich tijdelijk te versterken met één of twee nieuwe aanvallers.

Een optie die in ieder geval afvalt is ex-Feyenoorder Nelson. De Engelsman vertelde dinsdagavond na afloop van de Champions League-wedstrijd tegen PSV (1-1) geen interesse te hebben in een tijdelijke terugkeer.

"Ik heb ze een paar jaar geleden geholpen. Het was een geweldige tijd en ik heb mezelf goed kunnen ontwikkelen, maar ik heb net een nieuw contract bij Arsenal getekend.”

Nelson beschikt bij Arsenal nog over een verbintenis tot medio 2027. De rechtsbuiten maakte afgelopen seizoen geregeld minuten bij the Gunners, maar moet het deze jaargang doen met slechts 472 speelminuten, verspreid over 14 wedstrijden. Tijdens zijn eerdere uitleenbeurt aan Feyenoord kwam hij tot 32 optredens, waarin hij goed was voor 4 goals en 7 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er is echt versterking nodig op de vleugels, maar dan moeten er toch ook wat jongens geloosd worden. We hebben nu Alireza, Dilrosun, Minteh, Sauer, Ivanusec en Paixao.
Helaas zijn er veel uit vorm of zijn ze miss minder goed dan we allemaal dachten / hoopten, maar 6 spelers voor 2 posities is echt te vell....zeker als er nog wat nieuws bij moet.

13 december 2023 om 11:01

Maar Nelson had echt een laag rendement. En slechts in een wedstrijd of 4.
Die is echt niet beter dan Minteh.

13 december 2023 om 11:05

Maar het gaat er toch vooral om als Minteh weg is voor de Africa Cup?

13 december 2023 om 11:14

Zou dan gewoon mikken op Sauer, Ivanusec en Paixao. Slot moet maar eens gaan nadenken waarom zijn buitenspelers niet renderen. 1 reden zou kunnen zijn dat ze de bal altijd in de voeten krijgen, groot verschil met PSV, waar de buitenspelers regelmatig diep worden gestuurd en van hun snelheid gebruik mogen maken.
Slot lijkt te mikken op de opkomende backs voor de beweging, maar dat moet duidelijk anders

13 december 2023 om 11:54

Nelson is 5 klasses beter dan Minteh, Minteh zou bij Arsenal niet eens mogen meetrainen. Beter nu al naar Newcastle terugsturen

13 december 2023 om 12:09

@melvin7
haha 5 klasses beter nog wel en waar is dat op gebaseerd?
Voor Feyenoord is Minteh nu in ieder geval al belangrijjker dan Nelson was.

In de competitie:
Minteh: 12 wedstrijden 3 goals, 2 assists, gemaakt in 4 wedstrijden
Nelson: 21 wedstrijden 2 goals, 4 assists, gemaakt in 3 wedstrijden
Europees is geen eerlijke graadmeter, aangezien Conference league en Champions league veel verschillen qua niveau.

Daarbij is Nelson 24, toen 22, en komt op 472 minuten dit seizoen, waarvan de helft in de EFl beker. Minteh is slechts 19 jaar.



13 december 2023 om 12:31

Ze zijn allebei kut en het is een schande dat Slot eigen jeugd voor de zoveelste keer links laat liggen.
Pax op rechts , wat zijn beste positie is en Sauer op links en je bent klaar.
Het hoeft niet zo moeilijk te zijn.

13 december 2023 om 11:15

Nelson, hij was de concurrent voor Jahanbaks. Naarmate het seizoen vorderde nam Nelson het over. Zijn statistieken waren niet geweldig. Het was voor destijds een goede tijdelijke oplossing.

Ik heb het al paar keer geroepen. Madueke!

Kent de eredivisie goed, was een goede speler alleen wat blessures gehad. Hij mag volgens mij tijdelijk weg. Feyenoord zoekt een tijdelijke speler.

13 december 2023 om 12:25

@Mr_knowledge, Madueke had al langer de wens om terug te keren naar zijn vaderland, dat is ook de reden waarom Chelsea zich had gemeld en waarom PSV openstond voor verkoop (transferbedrag zal ook meespelen haha).

Maar het lijkt me zeer onrealistisch en ook niet verstandig vanuit Feyenoord gezien. Ook nu kampt hij weer met de ene na de andere blessure en zal de huursom niet misselijk zijn.

13 december 2023 om 13:09

Ik denk wel dat de transfersom doorslaggevend was voor Psv?

Hij is nu niet geblesseerd, speelt gewoon weinig. Chelsea was voor hem persoonlijk geen goede stap. Hij staat nu al tijdje stil, en hij weet dat hij in eredivisie gewoon kan ontwikkelen weer.

Huursom, Chelsea heeft zoveel geld verspild die gaan volgens mij niet moeilijk doen meer met geld.

13 december 2023 om 12:00

Alireza, Dilrosun en Minteh weg.
1/2 goede versterkingen op de vleugel en het zit weer goed en je hebt spelers die een goeie transfersom kunnen gaan opleveren.
Summerville zou top zijn maar gezien zijn huidige vorm denk onbetaalbaar.

'Ik heb ze een paar jaar geleden geholpen'. Dan heeft hij denk ik een heel verkeerd beeld van zijn spel in dat jaar. Hij kwam tot 2 goals en 4 assists in een seizoen en was de zwakke plek in het elftal.

13 december 2023 om 11:01

Dan heeft hij Feijenoord aan 2 goals en 4 assists geholpen.

13 december 2023 om 11:14

Maar hij doet het klinken alsof hij de grote man was.

13 december 2023 om 11:59

Nope, dat is jouw eigen interpretatie. Hoe kan je op basis van één zin tot de conclusie komen dat hij zichzelf zag als de grote man? Feit is dat hij een bijdrage heeft geleverd met die goals en assists, wat ook het geval was geweest als hij slechts 1 goal en 1 assist had geleverd.

13 december 2023 om 13:39

Hij laat het imo klinken alsof hij een bijdrage heeft geleverd. Hoe groot die bijdrage zou zijn geweest laat hij compleet in het midden en geef je nu zelf invulling aan.

13 december 2023 om 13:44

Als je als buitenspeler in een seizoen 2 goals en 4 assists maakt/geeft dan heb je helemaal niemand geholpen. Dan heb je gewoon gefaald.

13 december 2023 om 12:42

Dan heb jij ook een verkeerd beeld van zijn spel. Naarmate het seizoen vorderde begon ie steeds beter te spelen en ik ben er van overtuigd dat als ie een jaar langer was gebleven we er veel plezier aan hadden beleefd.

Kijk eerst maar eens wat je vanavond bereikt en daarna bekijken of het nog interessant is om dit seizoen wat te halen. 2378123 buitenspelers heeft geen nut ondanks dat je niet tevreden bent. Kampioen ga je niet worden en de tweede plek is vrijwel zeker.

13 december 2023 om 11:19

Je gaat na vanavond ook zeker naar de tussen ronde van de UEFA Europa League .Vanavond is voor het geld en de statistieken. En eventueel deelname wk clubs .

13 december 2023 om 12:29

Dat is zeker waar!

13 december 2023 om 12:44

'En eventueel deelname?' Dat het is juist het belangrijkste op dit moment. 50 miljoen startpremie. Tegen topteams. Een WK man. Is toch fantastisch.

Is het ambitie loos om als 24jarige blij te zijn als sporadische invaller bij Arsenal of getuigt het juist van doorzettingsvermogen dat hij voor zijn kans blijft gaan. Op die leeftijd met spelers als Saka, Martinelli en Trossard voor je dan zou je toch je heil elders moeten zoeken zodat je regelmatig aan spelen toekomt. Dat hoeft niet perse Feyenoord te zijn ik vond hem vrij wisselvallig en matig hier tot aan zijn laatste weken toen hij eindelijk wat van zijn klasse liet zien.

Ik zou ook niet weten waarom wij dat uberhaupt zouden overwegen. Die jongen kost waarschijnlijk 20 miljoen en is buiten zijn snelheid totaal geen bijzondere speler.

13 december 2023 om 11:55

Toch vond ik hem gisteravond bij vlagen erg dreigend als hij aan de bal kwam. Maar 20 miljoen is wel veel geld ben ik met je eens.

Hij is al 24 en gaat nooit basisspeler bij Arsenal worden dus het lijkt me sowieso beter om snel verder te kijken.

Zelfs bij Feyenoord was het geen uitblinker. Verder mogen er eerlijk gezegd wel vragen gesteld worden bij het aankoopbeleid van Feyenoord qua buitenspelers. 6 buitenspelers (en geen uit eigen jeugd) en ze voldoen allemaal niet. Sauer is overigens wel pas 17 dus die zou ik niet meetellen.

13 december 2023 om 11:24

Ivanusec nu afschrijven is onnodig. Begon goed, maar sinds zijn blessure heel matig.
Minteh is gewoon een prima huurspeler. Qua rendemen zit hij op 1 goal of assist per 90 minuten.
Paixao heeft zijn waarde gehad, maar zit nu in een vormdip.

Dilrosun en Alireza waren op voorhand geen gekke aankopen, maar Alireza lijkt het voetbal verleerd te zijn en Dilrosun zijn zelfvertrouwen is naar het 0 punt gedaald.
Sauer komt er wel, maar moet sowieso meer kansen hebben.

Dus eigenlijk kunnen we nu alleen van Alrize en Dilrosun zeggen dat ze niks toevoegen.
Wel met je eens dat het verschil in kwaliteit op dit moment met PSV te groot is. Toch denk ik dat het ook deels met de opdrachten/het systeem van Slot te maken heeft.

Reiss heeft natuurlijk heel erg de droom om bij ''zijn'' Arsenla te gaan slagen samen met zijn jeugd vriend Eddie Nketiah. Zolang zij beide deze droom al dan niet tijdelijk laten gaan voor wat het is zullen zij nooit een tijdelijke stap gaan.
Ben zelf persoonlijk wel fan van de speler Reiss Nelsen en speelde gister ook echt wel een redelijke tot goede pot allene kwam hij in zijn laatste 10 wedstrijden eigenlijk pas echt tot uiting. Dat is voor een voetballer natuurlijk wat laat in het seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren