Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Reiss Nelson scoort dankzij fout voormalig PSV'er en bezorgt Arsenal zege

Laatste update:

Arsenal heeft zich woensdagavond weten te plaatsen voor de achtste finales van de EFL Cup. Op bezoek bij Brentford was de ploeg van manager Mikel Arteta met 0-1 te sterk. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door voormalig Feyenoorder Reiss Nelson. De loting voor de vierde ronde vindt later op woensdagavond plaats.

Arsenal trad aan met liefst acht andere spelers dan afgelopen weekend, toen het met 2-2 gelijkspeelde tegen Tottenham Hotspur. Onder meer Martin Ødegaard, Gabriel Jesus en Oleksandr Zinchenko startten op de bank, waardoor talenten als Charles Sagoe Jr., Emile Smith Rowe en Nelson de kans kregen om het vanaf de eerste minuut te laten zien. Brentford startte met Mark Flekken onder de lat en voormalig PSV’er Mathias Jørgensen in de verdediging.

De bezoekers kwamen al na acht minuten op voorsprong. Jørgensen leverde de bal zomaar in bij Eddie Nketiah. De spits vond Nelson, die beheerst afrondde. Na ruim een uur waren the Gunners dicht bij een verdubbeling van de score, maar Flekken kon redding brengen op een poging van Smith Rowe. Enkele minuten later was Brentford aan de andere kant van het veld juist dicht bij de gelijkmaker, toen Yoane Wissa in kansrijke positie naast schoot.

Halverwege de tweede helft kregen beide ploegen de kans op een goal. Eerst raakte Wissa met een laag schot de paal, enkele minuten later krulde Nelson de bal net naast. Brentford zette aan in de slotfase en zag hoe een treffer werd afgekeurd wegens buitenspel en hoe een poging van Frank Onyeka werd gekeerd door Aaron Ramsdale. Arsenal trok de zege echter over de streep, mede dankzij een uitstekend blok van Jakub Kiwior bij een poging van Keane Lewis-Potter vlak voor tijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een slechte tweede helft. Arsenal mag van geluk spreken dat het hier wint. Het is de zoveelste keer dat ze het zichzelf zo moeilijk maken nadat ze een (nipte) voorsprong hebben. Hier moet snel verandering in komen anders wordt het een keer goed afgestraft. Brentford had vandaag minimaal 3 goals kunnen maken. Ik vond Tomiyasu en Kiwior vaak wel goed duels winnen maar ze lieten steeds meer hun man lopen naarmate de wedstrijd vorderde, misschien was het vermoeidheid. Net zoals Emile Smith Rowe, die het in de tweede helft niet meer kon belopen. Elke tweede bal was voor Brentford. Bovendien was de organisatie achterin niet om aan te zien, telkens een mannetje vrij. De wissels waren daarom ook zeer nodig, zo kon de bal makkelijker in de ploeg blijven en kon er meer druk komen van de voorhoede. Havertz vond ik nog niet goed genoeg, maar hij was vaak wel nuttig aan de bal wat ik nog niet van m gewend was.

27 september 2023 om 22:55

Havertz is een miskoop en dat zagen we allemaal al aankomen. Ik vind het zo jammer dat ESR niet op 8 de kans krijgt. We zijn gewoon nog niet zo in vorm zoals vorig jaar. Dat komt deels doordat Saka zijn vorm ook iets minder is en ook, omdat Jesus op de bank zit.

27 september 2023 om 23:02

Saka, Jesus en Martinelli hebben we ook nog niet samen gezien, dat heeft er veel meer te maken. Hopen dat ze snel weer fit zijn

27 september 2023 om 23:13

Ik hoop het ook, want met die aanval draaiden we het best. Daarnaast hoop ik echt dat Havertz op de bank beland hij doet meer fout dan goed.

27 september 2023 om 23:18

ESR speelde vandaag op 8.. Havertz speelde vandaag overigens prima en is heel makkelijk om altijd maar op hem af te geven.

28 september 2023 om 00:37

Bedoelde reguliere basis en niet eenmalig zoals vandaag. Het is makkelijk afgeven op Havert, omdat hij het ernaar maakt. Het liefst zie ik hem slagen, omdat ik hem geweldig vond bij Leverkussen. Maar we mogen toch eerlijk zijn en toegeven dat hij tot nu toe gewoon slecht is geweest?

27 september 2023 om 22:59

Brentford speelt met hun sterke elftal en Arsenal heeft bijna een geheel b elftal opgesteld.
Door blessures sommige spelers opgesteld die niet eens in de b elftal spelen.

27 september 2023 om 23:04

Arsenal heeft gewoon niet goed genoeg ingekocht om de bank te versterken. ESR is blessuregevoelig en klopt nog niet aan de deur. Nketiah is bij vlagen prima als invaller. Nelson is veelbelovend, maar ook nog niet van basis kwaliteit. Als het basiselftal niet beschikbaar is, heeft Arsenal gewoon een groot probleem. En daar konden ze verandering in brengen tijdens de transferperiode, maar in plaats van 2-3 goede stand-ins te kopen wordt Havertz aangetrokken…

27 september 2023 om 23:12

Vind ons in de breedte echt wel gegroeid. Kijk eens naar dit rijtje back-ups: Raya/Ramsdale, Timber, Kiwior, Tomi, Jorginho, ESR, Vieira, Trossard en Nketiah. Vind dit aardig prima.

27 september 2023 om 23:20

Arsenal heeft voorin genoeg spelers. Het is pech dat Trossard paar weken eruit ligt. Nelson is 4e keuze.
Ik had ook liever andere spelers gehad dan Havertz. Maar wil hem best een kans geven. Minstens een half jaar voordat ik hard ga oordelen over hem. Hij is nu eenmaal een Arsenal speler en moet nog wennen aan het spel. Xhaka was jaren later pas geliefd door veel fans. De lcm positie is een moeilijke positie.
Ik vind de bank bij Arsenal erg sterk. Helaas nu wat blessures. Maar de meeste komen al over een paar weken terug. En dan houd je alleen Timber over.

27 september 2023 om 23:25

Het is niet slecht, maar als je voor de kampioenschap wil gaan met CL wedstrijden tussendoor moet de bank wel iets beter zijn dan dit. Ik mis nog een goede verdediger en een pinchhitter die een extra goal kan forceren. Nketiah is redelijk, maar nog echt niet goed genoeg voor de absolute top.

27 september 2023 om 23:01

Rustig aan, rustig aan. Je speelt uit tegen Brentford, dat is sws altijd pittig. Dan speel je ook nog eens zonder 6/7 basisspelers, scheelt natuurlijk enorm.

27 september 2023 om 23:17

We hadden ook maar weinig goede opties. Je moet niet vergeten dat Brentford uit gewoon een hele lastige pot is en dat je Martinelli, Rice, Timber, Partey, Trossard, Vieria en Saka mist door blessures. Saliba was er niet eens bij en Odegaard zat vrijwel de hele wedstrijd op de bank. Het was niet goed en bepaalde mate van geluk maar we hebben gewonnen dus we kunnen door..

Draak van een 2e helft, maar ach we zijn door. Wel lekker trouwens engels commentaar op viaplay vandaag

Ik ben blij met Tomiyasu en Kiwior. Die twee zouden veel clubs blij maken maar gelukkig spelen ze voor Arsenal als backups. Tomiyasu beetje onwennig in het begin maar herpakte zich wel. Weerstaat fysieke duels en goed in de lucht. Kiwior heeft meer snelheid en vind hem technisch beter.’
Smith Rowe en Nelson beide niet onaardig. Hopelijk krijgen ze meer minuten.
Havertz vond ik vandaag niet slecht. Gaf een goede bal op Nelson in de 2e helft waaruit gescoord moest worden. Ik heb vertrouwen in Havertz dat het wel goed komt.

Weer een matige 2e helft maar we zijn door met een B elftal.

Cedric heeft niks te zoeken in dit team dus een beetje raar dat hij minuten mocht maken. Tomiyasu en Kiwior goed. Nelson speelde naar zijn kunnen. Helaas niet veel van Sagoe gezien maar niet gek voor iemand die zijn eerste minuten in het eerste maakt.

Havertz weer niet geweldig maar ook niet slecht. Wil hem in iedergeval zoals anderen hier nog niet afschrijven.

Komend weekend tegen Bournemouth weer de 3 punten pakken. COYG!

28 september 2023 om 07:51

Ik wil ook best havertz de kans geven. Maar wat moet je denken als je hem wekelijks ziet spelen? Er gaat zoveel mis en de meest simpele dingen kan hij niet.

28 september 2023 om 08:12

Wat zijn volgens jou de simpele dingen die hij niet kan? Hij verdedigt mee, wint zijn duels, is vaak aanspeelbaar tussen de linies. Wint bijna al zijn kopduels.
Hij doet de simpele dingen wel goed maar geeft nu niets extra’s. Zoals een assist of een doelpunt.
Havertz is zo slecht nog niet. Het kan beter. Heeft tijd nodig. Zit nog maar net bij de club.

28 september 2023 om 08:52



Wat dacht je van een simpele kaats of pass? Een bal goed raken 5 meter van het doel? tegen United krijg je een doelpunt tegen door dom balverlies en gister waren er weer 4 a 5 momenten waar Brentford gevaarlijk werd door havertz

28 september 2023 om 09:48

Dat doelpunt tegen van Utd op zijn conto schrijven is natuurlijk pure onzin, tussen zijn balverlies en het doelpunt zit nog meer dan genoeg tijd om het te corrigeren.

Wel met je eens dat er nog veel teveel fout gaat bij hem en het door zijn houding lijkt alsof het pure slordigheden zijn. Balletjes buitenkant voet die niet aankomen of makkelijk onderschept kunnen worden, veel te slap in de duels, zonder te kijken kopduels aangaan.

Ik zie de verbetering bij Vieira dus ik geef Havertz tot februari, maar dan moet er toch wel duidelijke verbetering zichtbaar zijn zodat we met vertrouwen verder kunnen gaan bouwen aan zijn wederopstanding.

28 september 2023 om 09:58

Ik kan me die 4 á 5 momenten niet herinneren. Vond hem gisteren alles behalve een zorgenkindje. Lees wel dat hij 5 keer de bal veroverde bijvoorbeeld.
Dat is best veel voor een aanvallende middenvelder.

Maar zelfs als hij gisteren een zorgenkindje was zo extreem waren die fouten van hem niet. Tomiyasu die man of the match had gaf gisteren in het begin een slechte bal waaruit een doelpunt had kunnen ontstaan en zoiets heb ik niet gezien bij Havertz.

Ik vind de kritiek op Havertz te fel. Alsof wij voetballers geen tijd mogen geven op een nieuwe positie met nieuwe taken.

28 september 2023 om 10:03

Havertz krijgt ook de tijd, tot bijv februari zoals Samcro zegt. Maar degelijk zoals jij hem omschrijft is niet voldoende. Je hebt 80 miljoen voor hem betaald, dan verwacht ik wat. Niet dat de meest simpele dingen misgaan. Dit gaat gewoon een ontzettende flop worden zoals de meeste ook voorspeld hadden. het is te hopen dat Arteta niet te eigenwijs gaat zijn en Vieira en ESR de kansen gaan geven.

28 september 2023 om 10:38

Wat mij daarbij zorgen baart is dat hij er zelf totaal niet in gelooft. In de 1e helft heeft hij het mislukken van die kap-en-schiet- actie al geaccepteerd voordat die werd uitgevoerd.
Havertz kan absoluut ballen, maar valt vooralsnog hard tegen.

28 september 2023 om 10:46

Kijk je naar de havertz van Leverkusen dan was dat echt een geweldenaar. Ergens moet hij dat niveau kunnen halen lijkt mij. Maar alleen aan het vertrouwen/geloof kan het niet liggen toch?

28 september 2023 om 10:59

Het is natuurlijk dat Havertz wat langer vertrouwen krijgt van Arteta dan sommige andere spelers. De potentie van Havertz leek vroeger onbegrensd. Die is er helaas wel wat van af gegaan, vooral sinds hij bij Chelsea misbruikt werd als spits. Bij Leverkusen was deze gozer echt geniaal.

@arsenal890 Ik denk het wel. Vertrouwen kan een speler maken of kraken.

28 september 2023 om 11:00

cesc4ars, precies dat. Door zijn flegmatieke houding lijkt het allemaal zo stroef en geforceerd te gaan en als het dan niet lukt lijkt hij er niets om te geven, niet direct in de achtervolging. Het helpt hem niet mee..

Ik denk ook dat hij nog diezelfde 100mio Havertz kan worden die hij was toen hij naar Engeland kwam en ergens hoop ik het ook zodat al die misgunners hun woorden in moeten slikken, maar tot nu toe zie ik nog weinig wat hoopgevend is, hoe degelijk zijn stats ook zijn want op papier lijkt het allemaal best oke voor een speler die een paar jaar misbruikt is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren