Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Terugkeer naar Engeland lonkt voor veeleisende Guidetti'

Laatste update:

Sporting Portugal werd genoemd als belangrijkste kandidaat om John Guidetti in te lijven, maar het ziet er niet meer naar uit dat de aanvaller naar Lissabon zal verhuizen. Sporting zou zijn geschrokken van de eisen van Guidetti, die in de zomer transfervrij is en flink wil cashen. Naast een behoorlijk salaris aast de Zweed ook op een mooie tekenpremie.

/

Een terugkeer naar Feyenoord lijkt hierdoor ook niet langer een optie en De Telegraaf denkt dat Guidetti terug zal keren naar Engeland. Volgens het dagblad zijn Bolton Wanderers en Stoke City namelijk wel bereid om aan de hoge eisen van de spits te voldoen. Guidetti zou 1,4 miljoen euro per jaar willen verdienen en een tekenpremie van drie miljoen euro verlangen.

De 23-jarige Guidetti speelde vorig seizoen al op huurbasis voor Stoke, maar dat werd geen succes. Toch zouden the Potters opnieuw met de Zweed willen samenwerken. Sporting denkt nu aan Luc Castaignos en zou drie miljoen euro willen betalen voor de aanvaller van FC Twente.

Denk je dat John Guidetti het kan gaan maken in Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had minder moet eisen! Als je jezelf in de kijker speelt komt het geld vanzelf wel. Maar ja, sommige leren het nooit! En deze man noemt zich Feyenoorder. Hmmm

9 mei 2015 om 13:00

Maar als iemand het wilt betalen? Dan ben je toch slim bezig? Ik begrijp het wel, alleen had hij bepaalde dingen beter niet kunnen roepen om geloofwaardig te blijven.

Is een tekenpremie eigenlijk netto of bruto?

Ik ben er zeker van day er geen enkele club is die zo'n premie en salaris betaalt voor een speler die zich nog moet bewijzen.

9 mei 2015 om 13:06

In Nederland lijkt mij dit gewoon bruto en onderdeel van je inkomsten bij de inkomstenbelasting. Volgens mij worden alleen bij Qatar/Monaco en andere belastingparadijzen afspraken gemaakt met nettobedragen.

Feyenoord moet hem niet eens meer willen!

Ga voor Kramer! Kuyt rechts en links Boetius.

Kazim a la Kuyt als back up voor de rechterflank, Achabar centraal en Manu links.

Verhoek lozen, Bilal verhuren en je bent in de voorhoede klaar!

Middenveld gaan Clasie en Vilhena waarschijnlijk weg, Sleegers komt terug, Toornstra is middenvelder en kan dus een linie terug ten opzichte van dit jaar en je hebt el Ahmadi en Immers nog. Verhuur jongens als Nieuwkoop en Schuurman (vervangers el Ahmadi en Immers) en haal 2 linkspoten, v.d. Berg en Chery!

Achterin gaan Mathijssen en Boulahrouz sowieso weg, ik zou Cabral (vervanger Wilkshire) en Dammers (omgeschoold tot verdediger en nog geen ervaring op die plek) verhuren en gaan voor Botteghin.

Dan heb je links Nelom en Woudenberg, rechts Karsdorp en Wilkshire, links centraal Kongolo en Verdonck en rechts centraal v. Beek en Botteghin.

In een ander topic zei ik ook al, verkoop Vermeer, haal een routinier en maak Hahn 1e en Miazek 3e keeper!

Je hebt Guidetti helemaal niet nodig, die 3 mil. tekengeld steek ik liever in Kramer en van de opbrengst van Clasie, Vermeer en Vilhena bekostig je Chery, Botteghin en v.d. Berg. Ik durf te veronderstellen dat je er dan zelfs sterker op wordt, vooral in de breedte, want naast de basis, zie opstelling, heb je met v.d. Berg, Kazim, Manu, Botteghin, Wilkshire, etc. gewoon een kern van 16/17 "basisspelers"!

Dus de dure, veeleisende Guidetti, de dorpspredikant van Rotterdam, hebben wij, nogmaals, helemaal niet nodig!

Hahn
Karsdorp
v. Beek
Kongolo
Nelom
Toornstra
el Ahmadi
Chery
Kuyt
Kramer
Boetius
9 mei 2015 om 12:53

Kramer komt te kort. Absoluut. Die gast kan nog minder goed voetballen dan Te Vrede en zelfs bij Ado is hij niet onomstreden, aangezien hij zo slecht meevoetbalt, en staat hij er alleen in voor zijn goals. Als je Te Vrede het hele jaar in de spits zet zal hij niet minder scoren dan Kramer.

Kuyt gewoon in de spits, kan hij prima, 2e spits Achabar. Kazim als reserve voor rechtsbuiten of extra stormram. Manu en Boetius op de vleugels.

Voor de rest klinkt het redelijk wat je zegt, alleen zal Immers waarschijnlijk ook vertrekken maar is dat geen probleem als de vervangers komen die jij noemde, Chery en Van de Berg. Dan heb je 5 goede middenvelders, met Sleegers, Toornstra en El Ahmadi.

Als je Vermeer voor veel geld kan verkopen zou ik het doen, anders gewoon behouden.

9 mei 2015 om 13:01

Jin denkt echt dat Feye het geld heeft om 5(!) spelers te kopen en dat spelers als Bottingin (of hoe je het ook schrijft) akkoord gaan met een plek op de bank?!?! Blij dat jij niet in het bestuur zit

9 mei 2015 om 14:01

Wat is heel dit "kazim op rechtsbuiten" gedoe de laatste tijd weer?

Ik bedoel de hele reden dat die jongen gratis was, is omdat hij op geen enkele plek wat presteerde behalve in de spits maar daar werd hij nooit opgesteld.
Faalde hard op de flanken in Turkije..

Speelt nu een jaar in de spits, doet het redelijk tot ok.
En nu wil men hem weer op flank gooien?
Dit trainwreck zie je toch gewoon al kilometers aankomen of ben ik nou achterlijk?

Kazim gewoon als 2e spits of verkopen en anders Achabar als 2e spits, of Achabar als 2e nr 10 maar ik weet niet of hij het overzicht ervoor heeft.

Imo

9 mei 2015 om 14:27

Dammers was altijd een verdediger. Speelde pas de laatste twee jaar als aanvaller in de jeugd. Ervaring heeft hij al op die plek, maar nog niet op het hoogste niveau.

9 mei 2015 om 14:52

Kramer kan niet voetballen, dus ik zou niet weten waarom je geld voor hem zou neerleggen. Scoort nu regelmatig, maar dat is eigenlijk het eerste seizoen (en 1 seizoen in de Jupiler League). Verder is hij met zijn 26 jaar geen talent te noemen.

Verder heb je een kern van 16 basisspelers, maar daarin heb je een aantal spelers die gewoon te kort komen voor de top, soms vraag ik me wel af of Feyenoord wel naar de top wil. Als je spelers als Immers haalt dan kom je er nooit.

Ben trouwens benieuwd naar het geldboompje wat ze ineens in Rotterdam hebben gevonden. Van wat moet je dit allemaal gaan betalen?

Guidetti blijft hetzelfde probleem houden: zelfoverschatting. Acht goals in een B-competitie is natuurlijk veel te weinig. Ik zou hem adviseren nog een aantal jaar bij Celtic te blijven en z'n productie op te schroeven, wellicht dat dan een Engelse club als Sunderland of QPR bij hem aanklopt.

Ik wordt misselijk van dat mannetje. Het was een held en hij had zn heldenstatus kunnen behouden maar voor mij is het nu een vervelende hypocriet geworden. Ik kan hem eerlijk gezegd niet echt het beste wensen.

9 mei 2015 om 12:40

Buiten dat ik het erg jammer vindt dat hij niet al lang bij Feyenoord heeft getekend, neem ik hem eigenlijk niets kwalijk. Volgens mij heeft hij sinds dat interview met Rijnmond nauwelijks meer met de pers gesproken, dus wie weet wat hij nou echt denkt of wil? Dan heeft hij vervolgens nog te maken met een zaakwaarnemer die toch ook vooral aan zichzelf lijkt te denken.

Als hij echt naar Feyenoord zou willen dan valt over die 1,4 mln (ervan uitgaande dat het bruto is) best wel te onderhandelen. 3 mln tekengeld krijgt hij nergens, daar komt hij nu ook wel achter. Totdat hij ergens getekend heeft en/of zich weer duidelijk uitspreekt vind ik al dat 'nieuws' niet zo relevant.

9 mei 2015 om 14:27

Klinkt een beetje als struisvogelpolitiek. En waarom zou je voor hem qua salaris een uitzondering maken? Buiten het jaar in Rotterdam heeft hij het nergens laten zien, zelfs niet in de Schotse competitie. Ik zou eerder het contract van bijv Verbeek opwaarderen dan geld te pompen in Guidetti.

Moet lekker naar het Midden-Oosten of naar Rusland ofzo

Van de heldenstatus van Guidetti is wat mij betreft weinig meer over. Eerst roepen dat geld niet zo belangrijk is als een goed leven en dat hij dolgraag terug wil naar Feyenoord en vervolgens toch alleen maar voor het geld kiezen. Jammer John, maar blijf nu maar lekker de rest van je carrière weg bij ons. Het was een fantastisch jaar met hem, maar van al die loze praatjes ben ik inmiddels wel een beetje moe.

Schrijnend geval deze jongen, een beter praktijkvoorbeeld van het begrip "zelfoverschatting" is er niet te vinden. 1,4 miljoen én 3 miljoen tekengeld..

Logisch toch. Guidetti wil zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld verdienen zoals iedereen. Ik heb nooit uit zijn mond gehoord dat hij perse terug naar Feyenoord wil? Een aantal populistische journalisten hebben dat geroepen niet Guidetti zelf volgens mij.

9 mei 2015 om 12:43

Hij heeft het zelf in een interview met Rijnmond aangegeven. "het lijkt me fantastisch om met Kuyt samen te mogen spelen hij is pas een "next level legend". Geld is niet belangrijk als je maar gelukkig bent."

Snel tekenen..en snel weer op de bank gaan zitte vriend anders wordt je nog moe

Deze vent heeft sinds dat hij bij Feyenoord is vertrokken 30 keer op het veld gestaan en maar 6 keer weten te scoren. En dat bij Stoke en Celtic, niet bij z'n originele werkgever Manchester City. Hij wil dus miljoenen in z'n zak steken omdat hij wat? omdat hij ooit een hattrick tegen Ajax scoorde? Serieus, op deze manier zal hij snel stoppen met voetballen.

Speelt blijkbaar voor het geld.

Ik hoop dat ie ergens, maakt mij niet uit waar, snel tekent zodat wij van deze soap af zijn. Het is nog maar 9 mei en ik ben nu al klaar met de Guidetti-soap.

Met zon ingesteldheid kom je er niet

Waarom worden mensen boos op hem? Hij heeft gewoon een bepaald levensstandaard door het salaris dat hij bij City verdiende en wilt op dat nivo blijven, een miljoen meer of minder is al een snel een verschil. Feyenoord had gewoon moeten sparen voor het tekengeld want hij zegt al sinds hij weg is bij feyenoord dat hij terug wilt. Eigen schuld dikke bult dus

Het lijkt wel of die Guidetti de enige spits in de wereld is. Vergeten en je tijd besteden naar het zoeken naar een nieuwe centrumspits. Wat jullie trouwens in Kuyt zien als rechterspits is mij een raadsel.daar hoort een jonge gozer te staan die acties kan maken. Ik heb hem trouwens altijd al een centrumspits gevonden.

achabar !!! kom op die heeft gewoon mazzel gehad.
Dat is 10x niets

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren