Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ten Hag ziet transfer van gewenste spits bemoeilijkt worden door clausule’

Laatste update:

Hoewel Manchester United zeer geïnteresseerd is in de diensten van Tammy Abraham, is het nog maar de vraag of de spits van AS Roma volgend seizoen op Old Trafford speelt. The Athletic meldt dat komende zomer een clausule in werking treedt waardoor Chelsea de 25-jarige spits voor tachtig miljoen euro kan terughalen naar Stamford Bridge. In Rome ligt de boomlange Engelsman nog vast tot medio 2026.

Abraham lijkt een van de drie topkandidaten om de nieuwe spits van United te worden. In de voorbije maanden kwamen ook de namen van Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Victor Osimhen (Napoli) vaak voorbij. Ten Hag zal komende zomer hoogstwaarschijnlijk afscheid nemen van Wout Weghorst, die in principe terugkeert naar Burnley, dat al bijna zeker is van promotie naar de Premier League. The Athletic weet dat the Red Devils momenteel het meest concreet zijn voor Abraham.

Een transfer van de elfvoudig international van Engeland, die sinds augustus 2021 voor Roma speelt, is echter gecompliceerd. Chelsea heeft bij de verkoop van Abraham contractueel vastgelegd dat hij twee seizoenen later voor een verdubbeling van de ontvangen transfersom weer overgenomen kan worden. Chelsea ontving in de zomer van 2021 veertig miljoen euro voor de spits, en kan hem binnenkort dus weer overnemen voor tachtig miljoen euro. Daarbij lijken de Londenaren zelf ook nog op zoek naar een spits voor de lange termijn.

Volgens Transfermarkt is de marktwaarde van Abraham nu 45 miljoen euro, wat zou betekenen dat Chelsea een stuk meer moet betalen dan hij waard is. Gedurende de afgelopen transferwinter liet de vermogende eigenaar Todd Boehly zien dat hij dat geen probleem vindt. The Blues gaven minstens 330 miljoen euro uit in januari. Dat bedrag kan nog oplopen door vele bonussen. United trok alleen de portemonnee voor Wout Weghorst, voor wie een huursom van drie miljoen euro is betaald. Daarnaast kwamen Marcel Sabitzer (Bayern München) en Jack Butland (Crystal Palace) op huurbasis naar Old Trafford toe.

Wat is de beste optie voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Poll: D. Geen van drieën, namelijk: vlahovic

7 maart 2023 om 11:04

Osimhen en Abraham zijn wat mij betreft ook allebei wel goeie om erbij te hebben hoor. Osimhen dan wel iets beter dan Abraham.
Maar ben met je eens dat van deze namen Vlahovic eigenlijk wel het mooiste zou zijn imo.

7 maart 2023 om 11:46

Oshimen iets beter dan abraham? Sorry hoor maar abraham blinkt niet eens uit bij roma. Verschrikkelijk matige spits. United zou vol voor oshimen moeten gaan. Veel, maar dan ook veel beter dan abraham.

7 maart 2023 om 12:41

Absoluut eens @d.pranjic.

Mocht Harry Kane United daadwerkelijk overwegen zou ik toch wel gaan twijfelen. Alles wat Osimhen dit seizoen aanraakt verandert in goud, maar Kane is zo'n ontzettend goede voetballer.

7 maart 2023 om 12:00

Die is toch ook niet zo geweldig bij Juventus hoor.

7 maart 2023 om 14:23

Lautaro heeft mijn voorkeur.

Kleine toelichting; Het is een bewezen afmaker in de Serie A, is constant, niet te beroerd om druk te zetten en een stuk goedkoper dan Osimhen. Niet de langste spits, maar toch een goede kopbal. Ook een stuk minder blessuregevoelig dan Osimhen.

Abraham is natuurlijk de minste van die 3 namen. Ik zou elke dag van de week voor Osimhen gaan. Aardig jong, restwaarde & heel heel gretig. Die jongen doet me zo erg denken aan Drogba. Die gaat echt een fenomeen worden.

7 maart 2023 om 11:22

Osimhen is voor de PL gewoon heel jong is pas 24. Mocht hij het waarmaken dan heb je de komende 8 á 10 jaar een topspits.

7 maart 2023 om 11:53

Van Persie had ook geen restwaarde toen hij naar United ging. Werd wel topscorer en kampioen.

Clubs als United moeten niet kijken naar een restwaarde dan had Casemiro er ook niet gezeten.

Ik zou altijd gaan voor Kane, omdat hij een spits is waardoor Rashford ook blijft presteren. Bij die andere is het nog de vraag of het samen wel gaat werken.

7 maart 2023 om 13:49

Verschil is dat van Persie niet het bedrag kostte wat een Kane gaat kosten. En zeker met Levy ga je tig keer meer betalen dan nodig. Dan is het het niet waard.

United moet voor Vlahovic of Osimhen gaan. Denk dat Vlahovic de beste keuze is, is meer complementair aan Rashford en een stuk goedkoper dan Osimhen op dit moment.

7 maart 2023 om 11:17

Ik denk niet dat Juve hem na een jaartje alweer voor een appel en een ei laat vertrekken naar United.

7 maart 2023 om 11:23

Ik denk dat Juve straks niet heel veel keuze heeft.

7 maart 2023 om 11:45

moet haast wel goedkoper zijn dan oshimen denk dus dan zou ik voor vlahovic gaan. Oshimen heeft ook wel iets wilds/ongelukkig in zich waardoor ik af en toe bang ben dat het ook opeens allemaal tegen kan zitten. Ik heb hem genoeg wedstrijden vool lille en napoli ook echt grootse kansen op paal lat of over zien afwerken. Wel echt een topper momenteel.

7 maart 2023 om 18:01

En ik denk dat iedereen die bij die voorzitter van Napoli aanklopt voor Osimhen of Kvara zich kapot schrikt. Als hij al lastig onderhandelde in het verleden voor Insigne/Hamsik/Koulibaly etc; dat zal echt in het kwadraat zijn als ze kampioen worden en wellicht goed presteren in de CL.

7 maart 2023 om 11:35

Osimhen lijkt me ideaal voor United. Groot, sterk, snel. Precies wat United mist als spits zijnde. Abraham als back-up & voor de breedte zou echt ideaal zijn!
Dan ben je wat betreft spits opties wel klaar.

7 maart 2023 om 11:45

Zie je united 150 miljoen neerleggen voor Osimhen? Veel goedkoper zal die niet zijn lijkt mij.

7 maart 2023 om 11:38

Ja mee eens.
Maar zou wel leuk zijn als ze Chelsea op 1 of andere manier kunnen forceren om Abraham voor een bak geld terug te halen

7 maart 2023 om 12:46

Ik denk echter dat Abraham als spits prima werkt bij Chelsea. Is wel een type spits dat bij Chelsea rendeert, kent de club als geen ander en in zijn eerste periode viel hij ook helemaal niet heel hard door de mand maar was hij er gewoon nog niet klaar voor.

Aan de ene kant zou je zeggen dat je 120 voor Osimhen een betere deal is dan 80 voor Abraham, maar Chelsea is natuurlijk wel zo'n spitsenkerkhof dat daar ook niet veel werkt. Abraham vind ik dan wel weer echt een Chelsea-spits. Havertz blijf ik geen spits vinden maar een 10 of schaduwspits en die Fofana lijkt me ook nog niet goed genoeg. Nkunku vind ik dan ook weer helemaal geen Chelsea-spits, maar daar schijnen ze wel rond mee te zijn.

7 maart 2023 om 11:02

Aangezien Spurs 100+ wil, gaat mijn persoonlijke voorkeur naar Osimhen of evt Vlahovic

7 maart 2023 om 11:23

Osimhen gaat echt niet goedkoper zijn dan 100m. Napoli is altijd ontzettend lastig om mee te onderhandelen en Osimhen is in belachelijke vorm.

Als je 80 miljoen voor Abraham wil betalen, kan je er net zo goed nog wat miljoenen bij doen en ga je vol voor Oshimen. Die gast is zo energiek, explosief en hongerig en de jongste van allemaal.

7 maart 2023 om 11:09

Tussen 80 miljoen en 150 miljoen zit nog best wel wat geld hoor…

7 maart 2023 om 11:19

Dat is niet wat er staat. Chelsea moet 80 miljoen betalen willen ze hem terugkopen staat in een clausule vastgelegd. Zijn marktwaarde ligt een stuk lager.

Oshimen of Vlahovic gewoon halen voor pakweg 80-100 miljoen euro en je bent klaar. Frimpong nog als rechtsback voor 30 miljoen en op het middenveld een sloper ala Kante transfervrij

7 maart 2023 om 11:40

Kante transfervrij zou leuk zijn als back-up van Casemiro, maar ik zou de focus leggen op de plek naast Case. Haal Bellingham en je hebt de beste middenvelder van de komende 10 jaar.

7 maart 2023 om 11:51

vlahovic of oshimen en bellingham heb je qua basis echt een team om serieus mee te draaien voor plek 1 en champions league, maar je mist dan echt de breedte nog. Er zou voor de breedte echt nog een frimpong rechtachter en een extra rechter cv moeten komen. Nu als varane gebleseerd is ben je gewoon de lul.

7 maart 2023 om 14:25

Ik zie graag Milinkovic-Savic de overstap naar de Engelse top maken, en volgens mij is hij geweldig compleet en zou hij fantastisch naast Casemiro passen. Natuurlijk is Bellingham de optie van het heden en de toekomst, maar mocht die onhaalbaar blijken zou ik vol op Sergej mikken.

7 maart 2023 om 15:07

@hangover96
Als backup spelers wil je eigenlijk spelers hebben die niet veel verschillen van de basisspelers. Mocht je dan een keer een lange blessure hebben, dan baal je niet enorm dat je voor meerdere wedstrijden achter elkaar met een andere speler in de basis moet spelen. Ik zou Maguire en Lindelof vervangen. We hebben het hier over een enorm rijke en in potentie topclub. Niet een club als Ajax waar dat niet reã«el is.

7 maart 2023 om 15:46

maguire en lindelof zijn toch geen serieuse back up opties achter varane? dan kan je het kampioenschap of cl wel vergeten. een van de 2 zou ik echt houden als 3e keus om zo nu en dan in te vallen of wanneer varane lang geblesseerd is je dus een nieuwe 2e optie hebt. ze zouden echt niet meer dan 1/3 of 1/4e westrijden van het seizoen moeten kunnen spelen en dan gewoon tegen de onderste en de bekerwedstrijdjes.

7 maart 2023 om 20:00

Ik vind maguire nog steeds een onhandige speler. Ben er nooit gerust op. Maar die zal met zijn salaris voorlopig blijven. Lindelof vind ik prima als backup. Speelt dit seizoen zelfs echt goed. Denk ook dat er andere posities dringender zijn. In ieder geval een 6 en een 8.

Van bonestaak Weghorst, naar bonestaak Oshimen. Echter, is Oshimen voetballend wel veel interessanter.

Ik hoop echt niet dat dit serieus is. Abraham is niveau Roma en meer niet. Ten Hag moet voor een absolute topper gaan. Kane, Osimeh of Vlahovic.

Opvallend hoe vaak Vlahovic hier genoemd wordt als gedroomde spits. Lijkt me een gevalletje “van de speler gehoord maar ik kijk amper Serie A” te zijn eerlijk gezegd.

7 maart 2023 om 12:11

Vertel, is hij niet goed genoeg? Past hij niet bij United?

7 maart 2023 om 12:29

Moeilijk te zeggen. Dit seizoen is allerminst speciaal te noemen vind ik zelf. Als je hem vergelijkt met Oshimen is het bijna zelfs geen vergelijking waardig dit seizoen. Het is alleen een beetje moeilijk te zeggen of het vooral door hemzelf komt of door het moeizame voetbal van Juventus.

Dat er bijna 10 mensen hem als het droomtarget noemen vind ik daarom heel opvallend. Zeker omdat je er gewoon 80+ miljoen voor gaat mogen neertellen.

7 maart 2023 om 13:07

Hij heeft geen goed seizoen maar hij is ook vaak geblesseerd geweest. Daarnaast heel dat gedoe met Juve en Allegri zijn speelstijl.
Vlahovic is een echte afmaker en dat moet bij United uitkomen. Sowieso is hij een betere alternatief dan Abraham.
Als Kane of Osimeh niet haalbaar zijn is hij een prima 3e keuze. United moet absoluut een spits halen natuurlijk.

7 maart 2023 om 13:59

Alleen wordt hij hier door velen als eerste keuze genoemd. Dat is het feit dat ik zo opvallend vind. Als ik club zou ik toch niet zomaar 80+ miljoen voor hem neertellen.

7 maart 2023 om 15:55

@ lierse onder andere ik maar ik heb hem afgelopen 2 jaar genoeg zien spelen. dit seizoen is hij lang geblesseerd geweest en juventus is een beetje puin maar sinds hij er is gaat het gelijk een stuk beter met juventus toch?en dat terwijl het niet perse een zelf creeerende spits is maar een wat meer afhankelijke spits (de spits positie is eigenlijk altijd een team afhankelijke positie) ook de nationale ploeg zag je het verschil gelijk dat hij er niet bij was. Ik vind hem echt een top speler met veel potentie en scorend vermogen, groot en sterk daar houdt ten hag van. Dat zag jij bij haller die voetballend ook heel matig was. Eerlijk gezegd zie ik 70/80 voor hem momenteel juist als een redelijk buitenkansje doordat de prijs wat lager is doordat juventus een beetje in de problemen zit en ook nog eens een matig seizoen spelen. juventus heeft hem vorig jaar winter net pas zelf gekocht voor zo een 80 miljoen dacht ik. Ook is hij nog hartstikke jong en als je hem ziet hoeft hij ook nog niet even te rijpen ala andere talentjes.
Als er iets is wat ik niet doe is het een of andere commentator of andere mening na praten hier omdat ik daar veel te eigenwijs voor ben en daar zelf juist een hekel aan heb.

Man Utd zou moeten gaan kijken of de Kvaratshkela en Osimhen kunnen halen.
4-3-2-1 spelen met Rashford en die Georgier om Osimhen heen.

Casemiro in de as daarachter met 2 box to box middenvelders.

7 maart 2023 om 15:19

Ja dat is dromen. Maar zolang deze eigenaren er zijn, zie ik 1 van de 2 niet eens komen. Ongeacht welke.

Kane zou imo de beste keuze zijn, PL-proven en wilt nog heel graag een kampioenschap binnenhalen. Zou me ergens doen denken aan het weghalen van RVP bij Arsenal toen.

Daarnaast meer een type dat ook sterk is in de lucht, en als aanspeelpunt. Dat heeft Osimhen toch minder. Daarom denk ik dat ze meer aan een type Kane hebben. Overigens zou Osimhen ook gewoon nog kunnen floppen in de PL, zoals vele spitsen uit het buitenland overkomen is. Met Kane heb je veel meer zekerheid.

Abraham? Serieus? Je hebt Weghorst al.
Ga voor Kane en als hij niet haalbaar is Oshimen of Vla. Allemaal veel beter dan Abraham.

Ik zou voor Goncalo Ramos gaan,moet ongeveer hetzelfde kosten en is jonger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren