Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag wegens blessuregevallen na een uur spelen al door wissels heen

Laatste update:

Ajax gaat met een 1-0 voorsprong aan de leiding tegen PSV, maar het is niet enkel hosanna voor de Amsterdammers in de eigen Johan Cruijff ArenA. Trainer Erik ten Hag moest door blessures bij Joël Veltman en Quincy Promes voor rust al twee keer wisselen en na de onderbreking kwam ook Ryan Babel daar nog bij als uitvaller.

Veltman begon tegen de Eindhovenaren in het hart van de verdediging, maar de wedstrijd zat er voor de verdediger al na nog geen halfuur op. Nadat het ogenschijnlijk in zijn hamstring was geschoten, zag Ten Hag zich gedwongen om Schuurs in zijn plek in te brengen. Promes liep in de blessuretijd van de eerste helft een soortgelijke blessure op. De aanvaller, die eerder de openingstreffer voor zijn rekening had genomen, probeerde met een hakbal Babel in stelling te brengen.

De Oranje-international greep hierna echter direct naar zijn hamstring en gaf meteen aan gewisseld te moeten worden. Ten Hag reageerde door Lassina Traoré, voor wie veel mensen nog een basisplaats voorzagen, in te brengen. Na iets meer dan een uur spelen kwam Babel hier ook nog bij met een ogenschijnlijke spierblessure.

De ontwikkelingen rondom de twee aanvallers zullen binnen Ajax met argusogen worden gevolgd, aangezien Promes voor de winterstop ook al enige tijd ontbrak vanwege fysieke ongemakken en Babel juist binnen werd gehaald als extra optie. Met Hakim Ziyech en David Neres bevinden zich momenteel bovendien nog twee andere belangrijke aanvallende krachten in de ziekenboeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je een vervanger voor die middelmatige Veltman had gehaald, had je nu niet een probleem gehad.

2 februari 2020 om 18:01

Schuurs is een prima optie en je hebt Alvarez nog achter de hand.

2 februari 2020 om 18:47

Schuurs geen duel verloren, lijkt me een prima vervanger.

2 februari 2020 om 18:47

Want we hebben er niet genoeg op de bank om veltman te vervangen?

Voor deze wedstrijd is dat geen probleem , maar voor aankomende weken word dat een ander verhaal natuurlijk . psv is zo slecht dat ajax zelfs met 9 man wel zou winnen !

Oh ja, Schuurs hebben ze ook nog. Zou die ooit basiskracht worden?

2 februari 2020 om 18:43

Schuurs is 20. Tijd zat

Op de radio verslag zeiden ze dat veltman om tactische redenen gewisseld is.

2 februari 2020 om 18:14

Was niet zo, hij was geblesseerd.

Ik hoor niemand over de trainingsmethodes van Ten Hag maar dit kan toch geen toeval meer zijn? Zo veel spierblessures ik zet daar toch mijn vraagtekens bij.

2 februari 2020 om 18:40

Vorig jaar het hele jaar door geen problemen. Dit jaar wel. Lijkt mij sterk dat ten hag ineens hele andere trainingsmethode heeft.

2 februari 2020 om 18:54

Daar heb je een punt, echter was de selectie vorig kaar ook beduidend jonger.

2 februari 2020 om 19:09

Je laat het klinken alsof het dit seizoen ineens een veteranen ploeg is. Die Raymond Verheijen zal van de week ook wel weer zijn momentje pakken. Het lijkt mij persoonlijk een enorme dosis pech met al die blessures. Al zou Verheijen zelfs die blessure van Blind wel voorkomen hebben..

2 februari 2020 om 19:15

Raymond Verheijen, is that you?

2 februari 2020 om 19:36

Voorronde CL, al te veel wedstrijden. Vorig seizoen liep het met Ajax na de winterstop ook niet lekker... Maar dan zonder blessures.

2 februari 2020 om 19:41

Dat is niet aan Ten Hag maar aan medisch afdeling. Medisch afdeling moet dit aangeven zo niet? Dan gaat Ten Hag gewoon door.

Misschien moeten de spelers meer achteruit fietsen ipv vooruit. Van achteruit fietsen is juist goed voor je hamstring.

En een kwartier na rust voor de derde keer. Drie mogelijke blessures en dat zal ze niet zo goed uitkomen, ook met Utrecht, Vitesse en Getafe nog.

Het begint een beetje absurd te worden hoeveel er bij Ajax in de lappenmand belanden. Zo wordt het elke wedstrijd billen knijpen, omdat een paar vervangers gewoon het niveau nog niet hebben. Ajax moet echt gaan kijken hoe ze in de breedte de selectie op niveau gaan krijgen. Tadic is het echt verschrikkelijk. Wat is er met die man aan de hand? Tegen PSV zoveel kansen, maar niemand die koelbloedig genoeg is om de bal er ook daadwerkelijk in te schieten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren