Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ten Hag is de fans en spelers kwijt. Het is tijd voor hem om te vertrekken’

Laatste update:

Manchester United beleeft een moeizaam seizoen. In de Premier League verloor de club van manager Erik ten Hag al vijf van de twaalf wedstrijden, en het is daarnaast maar de vraag of the Red Devils weten te overwinteren in de Champions League. Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters trok naar Manchester om de stemming rondom United en Ten Hag te peilen. Daar hoorde hij dat sommige fans het tijd vinden dat de Nederlander vertrekt, terwijl anderen denken dat het onder een andere manager niet beter zal gaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ten hag heeft problemen gehad met ronaldo, de Gea, Sancho en nu varane! Ligt het dan aan de spelers of aan de trainer zelf?

25 november 2023 om 20:22

Hij had problemen met Cristiano en heeft problemen met Sancho; eentje gedelusioneerd en laat zijn team in de steek en de ander is niet gedisciplineerd en speelt liever FIFA. Beide heren dachten dat het verstandig was om openlijk even tegen je manager in te gaan. Elke manager doet er verstandig
aan om zo een speler kwijt te willen; dat zijn stoorzenders.

Buiten dat, geen flauw idee waar je vandaan haalt dat hij problemen had met De Gea, en wat betreft Varane zijn het allemaal geruchten.

26 november 2023 om 08:13

Tja als je alleen bij de waarheid blijft is het natuurlijk niet zo een interessant verhaal @Groenhout! Daarom dat de geruchten etc er bij worden gehaald door yassinwest. @Yassinwest: moyes, Mourinho, OGS, king Louise, Rangnick hebben allemaal de club niet naar de top weten te brengen. Ligt het dan aan de de trainers of de club? 🤷‍♂️

26 november 2023 om 11:47

@groenhart Fabrizio romano had een bericht van liveherewego geliked die over varane ging, dus dan zijn het naar mijn mening geen geruchten meer, want Fabrizio romano heeft namelijk altijd gelijk.

26 november 2023 om 12:01

Zou best kunnen kloppen. Ik weet wel nu dat als Varane zich weet te beheersen, dat hij er onderling met Ten Hag uitkomt. Erik heeft niet genoeg verdedigers, en dus kan je van hem verwachten dat hij geen bonje wilt met Varane. Gelukkig zie ik Varane niet zo snel op media afstappen, die toont wel meer rust aan.

26 november 2023 om 12:50

Nee hoor, ook Fabrizio heeft het weleens aan het verkeerde eind

26 november 2023 om 11:19

Aan de spelers, die denken dat ze heel wat zijn. Geen spelers is belangrijker dan de club/het team.

Moyes, Mourinho, Solskjaer, Van Gaal. Rangnick en nu Ten Hag. Allen is het ze niet gelukt om United in de top te houden, na dat Ferguson de club met een oude selectie achterliet.

Ligt het dan aan de club of aan deze lijst trainers? Ik nijg naar de club.

25 november 2023 om 20:25

Mourinho heeft toch wel aardig gepresteerd? Hij ging uiteraard met ruzie weg zoals overal, maar bouwde toch een behoorlijk solide selectie op.

Solskjaer werd daarna ook nog 2e en 3e in zijn eerste twee seizoenen, dus zo beroerd was dat allemaal ook niet (al kan je vraagtekens zetten bij zijn eindeloze vertrouwen in spelers als Pogba, Lingard en Martial).

Moyes en Van Gaal waren het dieptepunt qua prestaties en aankopen, Ten Hag zit ergens halverwege. Maar deze selectie moet gewoon top 4 kunnen eindigen, dus we zullen zien. Vooralsnog zitten ze nog volop in de titelrace, 5 verliespunten achter de nummer 1.

26 november 2023 om 10:09

6 verliespunten en dan alleen als ze vandaag winnen.

Het feit dat we op 8 staan met een negatief doelsaldo zegt natuurlijk ook wel voldoende. Dat betekent in mijn ogen dat je meermaals met hakken over de sloot de punten binnen hebt gehad en ook enkele keren kansloos van het veld gespeeld bent.

We hangen er nog enigszins redelijk bij maar het spel is om te janken. De aanval rendeert totaal niet en veel van de aankopen onder ten Hag zijn qua prijs en kwaliteit dubieus te noemen.

De blessures zijn een verzachtende factor maar als het spel zo blijft dan zijn we straks kansloos uit de CL in een relatief zwakke poule en wordt top 4 ook snel een utopie.

26 november 2023 om 10:33

Trainers worden op het resultaat beoordeeld, niet op het mooie voetbal.

Verdedigend staat het op zich inmiddels goed ondanks de blessures (niet echt slechter dan een City, Newcastle of Tottenham in elk geval), aanvallend is het inderdaad absoluut waardeloos, het is bizar dat hun zes aanvallers gezamenlijk (Rashford, Martial, Hojlund, Garnacho, Antony en Sancho) na 12 wedstrijden in de Premier League pas 1 goal gescoord hebben - juist de linie waar ze weinig blessures hebben.

26 november 2023 om 13:03

Hangover96,

Ten Hag is gehaald om zijn visie over te brengen. Dat is aanvallend voetbal te spelen. Speel je dan lelijk resultaat voetbal na bijna een half miljard uit te geven dan mag je hem daar zeker op beoordelen.

26 november 2023 om 13:42

Oh ja ik ben ook helemaal niet specifiek een Ten Hag fan, hij moet uit dit spelersmateriaal meer kunnen halen. Maar ik weet ook dat alleen de resultaten tellen, en in de Premier League blijven ze vooralsnog aardig in het spoor van de topclubs. Als hij de CL poule niet overleeft en de aansluiting met de top in de PL verliest, dan zit-ie gewoon thuis, ook al spelen ze vanaf morgen ineens oogstrelend combinatievoetbal.

Toch staan ze als ze morgen winnen maar 5 punten achter de nummer 1 .

25 november 2023 om 20:33

Correctie, 6..
Morgen moeten ze winnen, geen excuses meer. Ben het spuugzat dat hij voor alles ook een verklaring heeft & zelden toegeeft dat hij of zijn spelers gewoon falen in een wedstrijd!

25 november 2023 om 22:47

Waren er nog 5 toen ik het schreef . Arsenal stond nog gelijk ,

26 november 2023 om 10:05

Dat gaat nog moeilijk genoeg worden, Everton dat 10 punten in mindering heeft gekregen en weer op de degradatieplaatsen staat speelt onder de leiding van die ginger met het mes tussen de tanden.

Ik zie United daar niet winnen.

Dit is een zeer moeilijke club om te slagen. Ten Hag was goed bezig maar te weinig als people manger. Want hoe je het went of keert Sancho is een talent en als er een iemand is die met talenten zou om kunnen gaan is het de heer ten Hag. Hij heeft Ajax op de kaart gezet met zijn team en prestaties en vooral zijn spel, is het jammer dat juist zulke irritaties het spel gaan beïnvloeden. Hij moest erboven staan, bij Ronaldo hetzelfde, Ronaldo voetbalt op grote hoogte en heeft zoveel meer bereikt op top niveau dan ten Hag had durven te dromen, Ronaldo had je ruimte moeten geven en hem aanspreken op een andere manier dan andere spelers in het team. Een ding is belangrijk, je kan niet elke speler op dezelfde manier aanspreken want niet iedere speler is hetzelfde of heeft hetzelfde bereikt dus al met al zo iets kan hem zijn kop kosten, en het staat slecht tegen over de aanhang van Manu

ManU is gewoon niet de topclub meer zoals onder SAF. Toch doet EtH het voorlopig gewoon prima daar. Misschien niet het sprankelende voetbal van Ajax 18/19 maar pakt gewoon punten. Staan niet ver van de top af met subtopspelersmateriaal.

Weer een nutteloos bericht op voetbalzone

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren