Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag hoopt op stimulans: ‘Dan kan de ploeg nog overtuigender spelen’

Laatste update:

Ajax neemt het woensdagavond in eigen huis op tegen Dynamo Kiev in het kader van de play-offs voor de groepsfase van de Champions League. De Amsterdammers wachten twee pittige confrontaties met de topclub uit Oekraïne, zo verwacht Erik ten Hag. De trainer van Ajax stelt vast dat Dynamo Kiev van een ander kaliber is dan Sturm Graz en Standard Luik.

“We zullen twee hele goede dagen moeten hebben. Het is een dynamische, voetballende ploeg waartegen we komen te spelen”, analyseert Ten Hag voor de camera van Ajax TV. De oefenmeester heeft geconstateerd dat Dynamo Kiev goed op de nul kan spelen. “Het is dus ook een stugge ploeg waar een goede mentaliteit in zit”, vervolgt Ten Hag, die spreekt over fifty-fifty.

De trainer zegt te genieten van de sfeer tijdens de Europese thuisduels. “Met zo'n wisselwerking wordt je nog meer gestimuleerd. Dan kan de ploeg nog overtuigender spelen. Wij moeten dat natuurlijk ook zelf creëren. Door zelf volle bak te gaan, iets af te dwingen. Dan slaat het over naar de tribune. Europees moet je natuurlijk op de nul zien te spelen in de thuiswedstrijd, maar we moeten er ook een zien te maken.”

Spelers leven vaak van wedstrijd tot wedstrijd, maar Ten Hag kijkt doorgaans wat duels vooruit. “Ik heb al contact gehad met onze analisten Tonnie Bruins Slot en Frank Peerenboom. Dan krijg je al wat informatie. Op de terugweg heb ik verder al iets teruggezien van Kiev. Zo langzamerhand moeten we dat beeld compleet maken en ons plan trekken”, besluit Ten Hag.

Verwacht jij dat Ajax de groepsfase van de Champions League haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat lastig worden, maar als het publiek er inderdaad weer zo achter gaat staan, dan kan er veel gebeuren. Het Ajax publiek was fantastisch de vorige wedstrijden!

20 augustus 2018 om 21:07

Het thuis meteen oplossen en de 0 houden!!

20 augustus 2018 om 21:21

Idd woensdag thuis een goed resultaat neer zetten en de 0 houden. Als je daar dan scoort dan zit je eigenlijk al goed.

20 augustus 2018 om 22:12

Het zou wel weer des Ajax zijn om 3-0 voor te staan thuis, toch in de laatste minuten nog een tegengoal te krijgen, en dan in Kiev met 2-0 onderuit te gaan. We gaan het zien, ik ga in ieder geval mijn longen eruit zingen woensdag!

20 augustus 2018 om 23:03

Jij en ik allebei. Hopen op wederom een magische avond in de ArenA. Europees toch altijd speciale sfeer in Amsterdsm

Gewoon lekker voetballen in een kolkende Arena. Kiev speel je niet zomaar weg maar ik denk dat dit Ajax wel in staat moet zijn om een 2-0 overwinning of iets dergelijks neer te zetten.

20 augustus 2018 om 20:49

Het zou mij verbazen 2-0 (hoop het wel) denk dat Neres te erg zal worden gemist. Labyad is toch wel een erge verzwakking. En gevaar moet vaak van 2 kanten komen anders word je aanvalsspel te voorspelbaar.

20 augustus 2018 om 21:17

Ziyech naar de flanken en Donny een plekje gunnen op het middenveld! Mazraoui en vd Beek kunnen dan over Ziyech heen komen als hij zich laat inzakken. De beste optie denk ik.

20 augustus 2018 om 21:32

Klinkt prima maar zal Ten Hag niet gewoon voor zijn lievelingetje kiezen? Ik vrees van wel en denk dat Ajax daardoor toch minder zal swingen dan tegen Graz en Luik. Maar goed Kiev is natuurlijk ook geen wonderploeg dus een kleine zakelijke overwinning thuis moet toch mogelijk zijn.

Ik heb er een hard hoofd in. Vind ook iedereen weer erg (te?) positief over de kansen van Ajax. We hebben het hier over een vrij gerenommeerde tegenstander afkomstig uit een land dat ver boven ons staat in de Uefa coëfficiëntenranglijst. Ik zou wel eens willen weten waar de positiviteit (zie ook de poll) op gebaseerd is.

20 augustus 2018 om 20:47

Begoocheling.

20 augustus 2018 om 20:57

Chauvinisme

20 augustus 2018 om 21:14

Ik ben positief gestemd omdat het spel bij vlagen goed is in Europees verband. Standard was ook een aardige tegenstander en dat had in de eerste match al afgelopen kunnen zijn. Daarnaast ben ik liever positief gestemd over m'n club dan op voorhand het al te laten zitten.

20 augustus 2018 om 21:21

Hun geschatte waarde van hun selectie is ongeveer het zelfde als dat van Standaard Luik. Dus in die theorie zal dit appeltje wel geschild kunnen worden!

20 augustus 2018 om 21:47

Blind kostte ook 17 miljoen maar die bakt er ook niks van

20 augustus 2018 om 21:34

Landen coëfficient vind ik eerlijk gezegd maar een aparte manier om 2 clubs met elkaar te vergelijken. Dat de competitie beter is betekend namelijk niet dat de club waartegen je moet ook maar beter is. Kijk je naar de punten van de clubs invidueel dan zie je namelijk een heel andere lijst. Tegen dynamo heb je gewoon een redelijke kans om door te gaan(als in goed aan elkaar gewaagd). De laatste keer dat we CL haalden moesten we ook tegen hun dus zou gewoon mooi zijn als we dat gewoon weer flikken.

20 augustus 2018 om 22:16

We zijn denk ik ook positief omdat het de laaste keer gelukt is tegen Kiev.

20 augustus 2018 om 22:22

Omdat Ajax het in zich heeft om een tegenstander zijn wil op te leggen, en juist in Europees verband (met name in thuiswedstrijden) heeft het dat ook al laten zien. We kunnen wel heel voorzichtig gaan doen en het ergste vrezen, maar heb ook gewoon wat vertrouwen. Kijk bijvoorbeeld naar de betting odds voor deze wedstrijd: Ajax wordt zwaar als favoriet ingeschat (1.75 voor winst voor Ajax, versus 5.5 voor winst van Dynamo Kiev). Laat dat nuchtere nou ook niet meteen doorslaan in onnodig pessimisme he. Ajax maakt in principe gewoon een goede kans tegen Dynamo.

Als je de 0 weet te houden in eigen huis en er zelf misschien 1 of 2 weet te maken kom je al in uitstekende uitgangspositie terecht.
Maar ja, het is Kiev wat inderdaad een ander kaliber is dan Luik of Sturm Graz en Oost Europese tegenstanders liggen Nederlandse clubs al niet zo. Dit kan nog wel eens een moeilijk verhaal worden.
We kunnen alleen maar hopen dat zowel Ajax als PSV de CL weet te halen, dat zou fantastisch wezen voor het Nederlands voetbal. Met de bonuspunten die dat oplevert maak je de dramatische uitschakeling van Feyenoord, AZ en Vitesse nog enigszins goed.

Ik dacht uit de titel op te maken dat Ten Hag nog een extra speler wilde hebben, haha
Dit komt helemaal goed, we worden wereldkampioen.

20 augustus 2018 om 21:37

Ik ook, een twaalfde man.

Blijft een flut trainer en dat zeg ik als tukker laat Ajax de knip trekken en een echte trainer aantrekken ipv van blind kopen pff

Wordt 3x niks zonder Neres. Deze Ten Hag zal wel voor zijn lievelingetje kiezen dus dat wordt gewoon duidelijk geen CL. Ten Hag heeft geluk dat we zover gekomen zijn want wat mij betreft is het al over en uit voor hem, maar zeker als we de eerste voorrondes niet door waren gekomen. Labyad out Ten Hag out. Tijd om er wat Ajax waardigs neer te zetten en geen half werk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren