Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag heeft bijzonder advies voor sterspeler: ‘Kijk naar Maguire’

Laatste update:

Het is vooralsnog niet het seizoen van Marcus Rashford. De aanvaller van Manchester United was in de vorige voetbaljaargang een van de smaakmakers in de Premier League, maar de laatste tijd is hij hopeloos uit vorm. Manager Erik ten Hag ging vrijdagmiddag op een persconferentie in op de situatie van Rashford.

De 26-jarige buitenspeler annex centrumspits was ook dit seizoen langere tijd een vaste basisklant, ondanks zijn mindere vorm. Dat duurde tot afgelopen woensdag, toen Rashford vanaf de reservebank moest toekijken hoe United aan het duel met Chelsea begon.

Tien minuten voor tijd, toen de 2-1 eindstand al op het scorebord stond, kwam hij alsnog binnen de lijnen. De kans bestaat dat Rashford zaterdagmiddag, als United het in eigen huis opneemt tegen AFC Bournemouth, wederom op de bank moet plaatsnemen, al wilde Ten Hag dat niet bevestigen.

"Rashford is een geweldige speler", begint de trainer op de persconferentie. "Je hebt meer dan elf spelers nodig en niet iedereen kan elke wedstrijd spelen. Hij is niet in dezelfde vorm als vorig jaar, maar ik weet zeker dat hij er weer aankomt."

Ten Hag had ook nog advies voor zijn pupil. "Ik heb hem gezegd dat hij hetzelfde moet doen als Scott McTominay en Harry Maguire. Het is aan de spelers zelf. Elke week kijk ik hoe iedereen het doet op de training en de beste spelers maken het beste team en gaan spelen."

Blessures
De voormalig Ajax-trainer ging daarnaast in op de fitheid van zijn selectie. Zo maakte hij bekend dat Raphaël Varane weer terugkeert in de selectie, terwijl Victor Lindelöf niet beschikbaar zal zijn tegen Bournemouth.

De Zweedse mandekker is lang niet de eerste verdediger van United dit seizoen die een blessure oploopt. Eerder misten Lisandro Martínez, Varane, Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka, Tyrell Malacia, Sergio Reguilón en Jonny Evans al meerdere wedstrijden door uiteenlopende blessures.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij mist gewoon vertrouwen. Als die na de winter weer op zijn niveau kan komen dan lijkt het alsof united een transfer heeft gedaan. Om iets te winnen heb je rashford ook nodig.

Off: @VZ misschien mis ik wat, maar waarom geen artikel wijden aan het feit dat ten Hag tot manager van de maand is verkozen? Of kan het alleen negatief?

8 december 2023 om 16:27

Dan mist Rashford toch al jaren vertrouwen want hij is toch altijd al wisselvallig geweest? Wisselt erg goeie periodes af met mindere periodes en dat is zowat de enige constante in zijn carriere.

Daarnaast is het in vorm wel een topper hoor, daar niet van! Maar die wisselvalligheid zou hij eruit moeten krijgen.

8 december 2023 om 18:17

Probleem van Rashford is dat hij eigenlijk een shadow striker in een 442 systeem is. Ruimtes inrennen en scoren. Hij heeft de balbehandeling en rust niet om op de flank te spelen en de controle en inzicht niet om in de spits te spelen.
Hij is de luxe versie van Guus Til zeg maar. En hij heeft zich niet kunnen ontwikkelen naar bv de buitenkant of centraal in de spits, ook niet als nummer 10 in een 433 dus dan wordt het gewoon lastig. Dan kun je incidenteel een goede periode hebben maar structureel kan hij niet spelen op de posities waar hij voor in aanmerking komt. Nu hij 26 is, is dat heel duidelijk geworden en eigenlijk zouden we hem gewoon op een goede, fijne manier aan PSG moeten verkopen. Geld in de tas en door. Als hij blijft zal het altijd zo blijven als de laatste jaren.

8 december 2023 om 19:47

Hij was altijd wel wisselvallig ja, maar nu is het net alsof hij tegen een muur is opgelopen. Ik kan me niet herinneren dat ik hem zo heb zien instorten als nu.

9 december 2023 om 01:30

2 jaar geleden was die ook waardeloos hoor. Rashford heeft gewoon te vaak zulke periodes in zijn carriere. Daar kan je als club op een gegeven moment niet op bouwen.

8 december 2023 om 16:35

Dit artikel is toch ook niet negatief, ben wel met je eens dat negatief bij VZ de voorkeur heeft, maar er wordt zoveel voetbalnieuws hier niet geplaatst, dus heel verbazend is het niet dat het door jouw genoemde niet geplaatst is. Moest zelf paar dagen terug in de Marca lezen dat Twente meer verdient met de bierverkoop dan met transfers.

8 december 2023 om 16:39

Wandering dat meen je niet? Dat lijkt toch schier onmogelijk, haha ik weet dat er veel bier wordt gedronken bij jou in het oosten. Maar meer dan transfersommen?

8 december 2023 om 17:00

Dat er veel gezopen wordt bij Twente, oké. Maar manager of the month in de meest prestigieuze competitie lijkt me toch wel nieuwswaardig.

8 december 2023 om 18:37

Yep en hun hadden het van de VI overgenomen, dus het is bekend in Nederland 😜

8 december 2023 om 18:39

Klopt Mentalist, was meer om te benadrukken dat er heel erg veel nieuws hier niet geplaatst wordt, zeker niet al het positief of leuk is.

8 december 2023 om 16:37

Mentalist meen je dat? Hoe kan Ten Hag zijn verkozen tot manager van de maand? Het gaat toch niet echt lekker...

8 december 2023 om 16:50

In de maand november een 100% score, 9 punten. Dat is mijn punt ook, geeft wat meer context. Mocht imo best een artikel over komen.

8 december 2023 om 17:21

Mentalist dat ben ik met je eens kerel, die negativiteit is er al meer dan genoeg.

8 december 2023 om 18:10

Voetbalzone neemt gewoon de meest geplaatste artikelen en die met de meeste kliks over.
Roep hier al een tijdje dag er een campagne tegen United en Ten Hah wordt gevoerd in Engeland war hier is overgenomen. Alleen maar negatieve onzin verhalen zonder bron of context

DIt is toch classic Rashford? Wisselvallig.

Vorig seizoen was ie bij momenten fantastisch en heeft ie Ten Hag zijn hachje zowat gered maar het was te verwachten dat hij dat hoge niveau niet ging kunnen vasthouden want hij is ondertussen 25 (?) en heeft nog nooit consistent een hoog niveau gehaald.

8 december 2023 om 16:34

@thenry_228

Rashford is 26.

En verder helemaal met je eens. wat hij vorig seizoen liet zien laat hij nooit lang genoeg zien helaas. was vorig jaar met Vini de beste op zijn positie ook.

Mwah Rashford is gewoon heel wisselvallig als speler helaas, vorig seizoen was die echt geweldig en scoorde hij erop los. dit seizoen is hij geen schim meer van wat hij vorig seizoen was helaas. Garnacho verdient ook de voorkeur die hij ook krijgt.

Dit is gewoon typisch Rashford. Een seizoen doet die het heel goed en daarna zakt die dan weer af. Het is gewoon dat hij erg inconsistent is. En dat is helaas geen kenmerk van een topspeler. Die moet je gewoon laten gaan aankomende zomer. Kijken of je nog een leuk bedrag voor hem kan krijgen. Want elke keer hopen dat hij goed in vorm is is bij hem allang verleden tijd. Ook zie ik Varane eerlijk gezegd niet starten. Want Jonny Evans is er ook nog en die gaf hij de vorige keer al de voorkeur. Zeker omdat Maguire gewoon rechter centrale verdediger blijft...

8 december 2023 om 20:17

Er zit verschil tussen Maguire en Rashford. Maguire heeft nog een tweejarig contract. Rashford laat zijn kunsten zien in het laatste jaar.
Maguire strijdt om zijn bestaansrecht als voetballer. Hij wil niet herinnerd worden als een grap.

8 december 2023 om 23:37

Doet het dit seizoen aardig maar denk niet dat je zomaar zijn andere seizoenen kan laten vallen haha. Nog steeds heeft die niet kunnen brengen wat van hem werd verwacht. Ook vind ik Maguire nog steeds niet kunnen bij United. Speelt nu leuk in het spel wat United nu speelt. Maar bij een hogere lijn en meer dominant spel past hij totaal niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren