Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag gaat direct na afloop in op vraag over mogelijk ontslag bij Man United

Laatste update:

Erik ten Hag veroverde zaterdag met Manchester United de FA Cup, maar weet niet of hij ook volgend seizoen voor de groep staat. "Ik weet niet wat er nu gaat gebeuren", laat de winnende manager na afloop weten in gesprek met Gary Lineker van de BBC.

Lineker vraagt langs het veld op Wembley al snel aan Ten Hag of hij vindt dat de media hem unfair hebben behandeld. "Dat denk ik wel, maar dat geldt ook voor het team. Dat was allemaal niet juist", zegt de manager van de FA Cup-winnaar op besliste toon.

Analist Alan Shearer geeft Ten Hag mee dat Man United een geweldige finale speelde en zeker niet achtste was geworden in de Premier League, als er het hele seizoen zo was gevoetbald. "Daar heb je gelijk in. Maar daar hadden we simpelweg de spelers niet voor. We hebben ook niet altijd goed gespeeld, zeker niet. Maar als de spelers daarvoor ontbreken, dan houdt het snel op."

Ten Hag gaat tevens in op de vraag of hij denkt dat hij voor het laatst op de bank heeft gezeten bij Man United. Onder meer The Guardian berichtte vrijdag dat de clubleiding hem wil wegsturen, zelfs bij winst van de FA Cup. "Ik weet het niet. Het enige dat ik kan doen is voorbereiden en ontwikkelen. Want dit is voor mij een project."

"Toen ik hier arriveerde (in 2022, red.) was het een rotzooi. Het is nu wel wat beter, maar we zijn nog steeds niet waar we willen zijn", aldus Ten Hag, die lovend is over zijn elftal. "Ze hebben geweldig gespeeld en waren erg sterk vandaag. Sommige spelers waren niet eens wedstrijdfit, maar hebben desondanks een goede prestatie geleverd."

Dat spelers als Raphaël Varane en Lisandro Martínez op tijd fit waren voor de bekerfinale op Wembley, maakt volgens Ten Hag een wereld van verschil. "Dat zeg ik het hele jaar al. Als iedereen fit is, dan kunnen we heel aardig voetballen. We hebben een geweldige prestatie geleverd tegen in mijn optiek de beste ploeg ter wereld."

"Als het een finale tegen een rivaal is, dan is het nog belangrijker", verwijst Ten Hag naar de verrassende 1-2 zege op Manchester City. "Vooral voor de fans. Maar voor ons was dat vandaag niet het belangrijkste. Wij wilden als elftal laten zien dat we veerkracht en karakter kunnen tonen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Denk jij dat Erik ten Hag wordt ontslagen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Duidelijk. Erik presteert fantastisch met een gemankeerd elftal. Zet er iemand anders neer en de prestaties zullen slechter worden.

Geef ten Hag nog twee jaar en Manchester United doet weer mee om de titel.

25 mei 2024 om 19:15

Nja men zegt al tien jaar dat United weer mee zal doen om de titel, maar daar zijn ze na Moyes, Van Gaal, Mourinho, Solskjaer en Ten Hag nog steeds niet in geslaagd.

25 mei 2024 om 19:26

Komt vooral omdat het aankoopbeleid dramatisch is want deze trainers zijn allemaal geen koekenbakkers. Geef Ten Hag nog een jaar de tijd en investeer eens in echt goede spelers/talenten.

25 mei 2024 om 19:36

Precies, niemand kan van poep chocola maken! Maar ten Hag kan wel iets wat er in de buurt komt!

25 mei 2024 om 20:04

Het probleem is dat ten Hag een dikke vinger in de pap heeft gehad in het transferbeleid. Antony, Casemiro, Martinez, Malacia en Onana kwamen allemaal op voorspraak van ten Hag. En je kunt nou niet zeggen dat dit allemaal succesvolle spelers zijn. Martinez en Malacia zijn veelal geblesseerd, Antony is in alles te slecht voor de top van de premier League. En dat heeft gezamenlijk 200 miljoen gekost.

Dus ja, met dit materiaal heeft hij precies gepresteerd wat je kunt verwachten, maar zeker niet meer dan dat.

25 mei 2024 om 20:07

Hij moet ook trainen en het scouten van spelers aan experts overlaten. Dat is duidelijk niet zijn ding.

25 mei 2024 om 20:25

Dat ten hag Anthony wilde meenemen vanaf ajax was zo vreemd niet, Anthony deed het in zn laatste seizoen goed in de champions league bij ajax. Dat united 100mil aftikt kan ten hag niks aan doen. Martinez in potentie een beest van een verdediger, dat die pech krijgt met blessures kan ten hag niks aan doen. De gea geen nieuw contract vanuit united, dan is het niet gek om een bewezen goede keeper als onana te halen. Casemiro is door het bestuur gehaald op eige houtje. En Malacia ontwikkelde zich bij feyenoord razend snel, dus in potentie had die bij united nog beter kunnen worden als hij geen blessures had gehad.

25 mei 2024 om 20:50

Experts zijn daar al jarenlang niet aanwezig, Overal komen ze te laat bij elke transfer en met elke onderhandeling gaat slecht en als united komt gaat een club snel hoog in boom zitten, in de hele organisatie is het gewoon een puinhoop en zitten de verkeerde mensen aan de macht dus experts moeten er eerst komen

25 mei 2024 om 21:24

Geef ten Hag nog een miljard en misschien lukt het dan wel. Wanprestatie om met deze selectie 8e te worden.

26 mei 2024 om 08:05

Hij presteert natuurlijk niet fantastisch. Er zijn verzachtende omstandigheden, wat betreft blessures. Maar dat je tweede keus zoveel minder is, is ook Ten Hag wel aan te rekenen. Die lijkt zich toch behoorlijk te hebben bemoeid met transfers. Bovendien vind ik zijn houding in interviews niet goed. Tuurlijk is de Engelse pers oneerlijk hard als het niet goed gaat, maar je maakt het eerder erger dan beter door daar als een zuurpruim op te reageren. Was de afgelopen weken ook echt rare dingen aan het roepen in de media. Nu hij succes heeft kan hij opeens wel weer normaal reageren met een beetje zelfkritiek.

Hopelijk heeft Ineos wat geleerd van de afgelopen jaren. Erik verdiend nog zeker 1 seizoen.

De beste wedstrijden van dit seizoen werden gespeeld toen de beste spelers fit waren. Soms lijkt het alsof de blessurecrisis voor bepaalde mensen helemaal niet bestaat. Ze waren met een gehavend team slechts drie overwinningen verwijderd van de vierde plek.



25 mei 2024 om 19:29

Ach sommige mensen zijn zo simplistisch.

25 mei 2024 om 19:32

Die blessurecrisis bestond er ook bij Newcastle en Chelsea. Daar moet u ook even rekening mee houden.

25 mei 2024 om 20:55

@d.costa9cfc En wat probeer je daarmee te zeggen? Newcastle en Chelsea heeft dan ook bijna even veel punten als MU. MU heeft ze nu weer uit europa uitgeknikkerd en sluit de seizoen met een troffee

Ten Hag heeft natuurlijk dit seizoen veel pech gehad met blessure’s. Wat tegen Ten Hag werkt zijn de matige aankopen die onder zijn leiding zijn gedaan en op een paar spelers na United niet bepaald verder heeft geholpen. Toch denk ik niet dat Ten Hag de juiste oplossing is. Welke alternatieve. Heb je die significant beter als coach zouden zijn. Ik zie weinig opties. Ik zou eerst het aankoop beleid verbeteren.

25 mei 2024 om 19:41

Engeland staat bol van de matige trainers. Ze hebben nu een toptrainer. Die wegsturen zou waanzin zijn. Je moet hem de tijd geven.

Zou hem het voordeel van de twijfel geven, er zijn nieuwe mensen aangenomen dus Ten Hag kan zich volledig richten op voetbal vanaf nu ipv 5 andere functies binnen de organisatie.

Ik zou persoonlijk Ten Hag het voordeel van de twijfel geven ondanks dit slechte seizoen. Tuurlijk was het spel niet om aan te zien maar een verdediging zonder linksbacks en ook al je centrale verdedigers op Evans na is natuurlijk niet makkelijk. Zeker vandaag kon je duidelijk zien dat Varane en Martinez echt wel een groot gemis waren. Maar goed betrouwbare bronnen hebben al gezegd dat hij ontslagen gaat worden. Dus ja denk ook dat we het bericht aankomende week gewoon gaan horen.

Mag toch best vreemd zijn dat een club als United niet in staat is om een goede bank te hebben.

25 mei 2024 om 22:53

In de verdediging was zowel de basis als de hele bank geblesseerd op een gegeven moment.

Mensen opperen altijd maar het bedrag dat ze hebben uitgegeven maar elke club in de Premier League geeft veel geld uit maar ze krijgen niet de kritiek te verduren die Man U en Ten hag wel krijgen.

Chelsea heeft meer dan het dubbele uitgegeven van Man U dit seizoen maar staat maar op zes punten meer en heeft verder geen prijs gepakt. Tottenham heeft maar drie punten meer terwijl ze ruim 50 miljoen meer hebben uitgegeven dus waar hebben we het eigenlijk over als het om geld gaat.

Man U heeft de meeste blessures gehad dit seizoen feitelijk gezien en dat opgeteld met aankopen die niet uitpakken zoals verwacht dan is het niet heel moeilijk te verklaren waarom ze staan waar ze staan. Uiteraard heeft elke team hier mee te maken maar soms doen we alsof Ten Hag gewoon maar wat doet terwijl de concurrentie los van de top 3 met vergelijkbare middelen het niet perse veel beter doet maar wel veel minder kritiek krijgen.

Ik hoop voor Erik dat hij mag blijven zitten, blijft een goede trainer en met een goede structuur bij United zal het voor hem, maar ook voor andere trainers een stuk 'makkelijker' worden

De persconferentie was helemaal schrijnend zeg.
Win je de FAcup met 2 jonkies die de goals scoren, worden er alleen maar vragen gesteld over zijn toekomst en waarom er slecht gepresteerd werd afgelopen seizoen.

Helemaal niets over de tactiek en performance van de de ploeg. Leek wel of United verloren had, zo negatief waren de journalisten. Schaamteloos gewoon.

Die club is volledig verrot van binnen. Het is op bestuurlijk niveau een puinhoop die hopelijk door de nieuwe eigenaren wordt opgelost. De prestaties op het veld kan je niet opschuiven op alle trainers die na SAF zijn gekomen en vertrokken. Het is een instabiele club en dat vertaalt zich altijd op het veld, bij welke club dan ook. Ten Hag heeft zeker niet alles goed gedaan, die heeft ook fouten gemaakt. En dat hebben zijn voorgangers ook gedaan. Maar je kan als trainer niet presteren als er geen goede fundering ligt

Als ik Man Utd was zou ik Ten Hag , laten gaan. Ja de club is een zooitje, de blessures zijn niet zijn schuld, je moet soms ook net wat geluk met aankopen hebben, factoren waarin hij best pech heeft gehad. Wat je hem wel kunt verwijten dat het hem dit seizoen wederom niet gelukt is om meerdere wedstrijden achter elkaar het team goed en verzorgd voetbal te laten zien, sterker nog de meeste wedstrijden onder zijn leiding leken helemaal nergens op.

27 mei 2024 om 01:41

Tja dat wordt moelijk zoals jij eerder aangaf, die blessures. Het is moeilijk een winning streak te hebben als je met evans en zonder linksback speelt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren