Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Telefoontje Robben maakte diepe indruk: ‘Maar dit kon ik niet weigeren’

Laatste update:

Mark Diemers was onlangs het onderwerp van een transferstrijd tussen Feyenoord en FC Groningen. De van Fortuna Sittard afkomstige middenvelder had al zijn jawoord gegeven aan de Trots van het Noorden, dat zelfs Arjen Robben inzette om hem te verleiden naar het noorden te komen. De keuze van Diemers viel ondanks alle inspanningen uiteindelijk toch op Feyenoord.

"Ik had een goed gevoel bij FC Groningen en kan niks slechts zeggen van de mensen daar, maar toen Feyenoord zich meldde, was het voor mij meteen duidelijk", vertelt Diemers maandag na zijn eerste training in Rotterdam aan De Telegraaf. "Deze stap kon ik niet weigeren. Dit is voor mij een droomtransfer." Diemers tekende onlangs een driejarig contract bij Feyenoord, dat ook Bryan Linssen en Christian Conteh naar De Kuip wist te halen.

Diemers had dus ook voor FC Groningen kunnen kiezen. De middenvelder sprak daar zelfs over met Robben, die op dat moment nog niet was teruggekeerd bij zijn oude liefde. "Ik was dus al een tijdje op de hoogte van wat er ging gebeuren, maar ik had beloofd er mijn mond over te houden", zegt de Feyenoord-aanwinst met een kwinkslag. "Het telefoontje van Robben heeft me wel aan het denken gezet. Het leek me geweldig om met zo’n legend op het veld te staan, maar ondanks de bewondering die ik heb voor Robben, heb ik toch gekozen voor Feyenoord. Ik vind dat je uiteindelijk moet kiezen voor wat het beste is voor je eigen carrière."

"Maar het is wel heel bijzonder dat een speler als Robben de moeite neemt om jou op te bellen. Dat deed me wel iets. Toen bekend werd dat ik voor Feyenoord had gekozen, kreeg ik nog een berichtje van Robben, waarin hij me feliciteerde. Dat vond ik heel mooi en geeft wel aan hoe hij in elkaar steekt", aldus Diemers, die met Robin van Persie bij Feyenoord opnieuw een grote naam treft. Laatstgenoemde is als spitsentrainer verbonden aan de Rotterdammers. "Het lijkt me geweldig om met zo’n fantastische oud-speler op het veld te kunnen staan. Misschien kunnen we af en toe werken aan bepaalde dingen. Dat zou super zijn", aldus de opgetogen middenvelder.

Zie jij Mark Diemers slagen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ondanks dat de naam Robben aantrekkelijk is, is het wel logisch dat Diemers dan voor een stap naar de Kuip kiest. Allereerst natuurlijk doordat hij daar een hoger salaris krijgt en wellicht om de prijzen meespeelt, is nog maar de vraag hoelang en hoeveel Robben bij FC Grun mee gaat spelen.

27 juli 2020 om 15:50

Maar het is evenzo de vraag hoeveel Diemers bij Feyenoord mee gaat spelen.

27 juli 2020 om 15:53

Orwell de kans is aanwezig dat hij weinig gaat spelen. Maar aan de andere kant is de man 26 en waarschijnlijk is dit 1 van de weinige kansen om bij zo'n grote club te komen. Dan is de keuze denk niet moeilijk lukt het niet dan kan hij altijd wer de stap terug maken naar of een groningen of een utrecht of een vitesse zeg maar

Niemand zou denken ik voor Groningen kiezen in deze situatie. Stel Robben valt tegen, zit je dan.

27 juli 2020 om 14:30

Mag ik je er dan op wijzen dat er meerdere spelers zijn die toch nog goed terecht zijn gekomenondanks dat ze "maar" bij Groningen speelden.

27 juli 2020 om 14:38

Ik denk dat Diemers in een ander moment van zijn carrière zit dan de meeste spelers waar jij op doel...laten we even Suarez pakken en Robben die zaten in hun begin van de carrière.er zijn in mijn beleving niet veel spelers van rond de 26 die naar Groningen zijn gegaan en dan nog erg ver door groeide.diemers zal weten dat hij geen wereld top word. Is nu 26 dan word geld toch ook belangrijk.

27 juli 2020 om 15:18

Dat is mijn punt ook niet. Het gaat er om dat er ook een carriere mogelijk is via fc Groningen. Daar zijn misschien wel meer voorbeelden van als dat jij denkt...verder snap ik de keuze van Diemers ook wel maar men moet niet de indruk wekken dat als je bij Groningen terecht komt het einde van je loopbaan betekend.

27 juli 2020 om 15:52

Hij wekt de indruk ook niet.hij noemt ook in deze situatie.waar hij nog zeker een punt heeft. De kans dat Robben weinig wedstrijden gaat spelen is zeker aanwezig. En dan ben je voor Robben naar Groningen gegaan.

27 juli 2020 om 15:42

BIj Groningen weet je wel dat je wekelijks zal spelen. Bij Feyenoord ben je daar niet zeker van. Genoeg voorbeelden van spelers uit de Nederlandse subtop die het niet redden bij Feyenoord.

27 juli 2020 om 15:50

Speedy eens. Maar het is waarschijnlijk voor Diemers nu of nooit.de beste man is 26. Als hij nu naar Groningen zou gaan zou hij daarna niet meer naar de Nederlandse top kunnen word dan te duur.wie niet waagt die niet win. Ik zou ook liever als ik rond zijn leeftijd zit de gok wagen.bij 1 van de grootste clubs van Nederland te spelen. Al had hij nu 20 geweest dan zou de keuze voor hem wat lastiger zijn met oog op de toekomst.

Diemers moet gaan knokken om in de basis te komen bij Feyenoord. Maar in de voorbereiding zou ik wel graag willen kijken of Toornstra niet op de rechtsback kan spelen. Daar is echt 0.0 kwaliteit op dit moment en hij kan met zijn loopvermogen die rol prima bekleden. Diemers heeft namelijk wel een hele lekkere rustige en bovenal vaste trap. Iets wat er op het middenveld bij Feyenoord al jaren niet is geweest. Met Linssen die een hele goede positionering en goede loopacties heeft zie ik dit wel lukken.

27 juli 2020 om 14:37

Toornstra op rechtsback? Is dat een grap? Een aanvallende middenvelder op rechtsback werkt misschien op de Playstation maar in het echte leven is dat natuurlijk niet te doen.

27 juli 2020 om 14:54

Kuijt op het WK ?

27 juli 2020 om 14:55

Heb Kuyt die rol prima zien vertolken hoor. Je weet het nooit natuurlijk

27 juli 2020 om 15:16

Karsdorp was een tien, Haps was in de jeugd een vleugelspeler en er zijn spitsen omgeturnd tot centrale verdedigers. Ik ben het wel met je eens dat Toornstra geen rechtsback moet worden. Hij is een harde werker, met loopvermogen zoals jorisdijk zegt, maar hij mist imo toch wel verdedigende kwaliteiten. Als middenvelder zijn verdedigende taken toch wel heel anders dan als je een back bent.

27 juli 2020 om 16:56

Laten we vooral ook Jan Kromkamp niet vergeten die bij AZ door blessures op rechtsback terecht kwam!

27 juli 2020 om 17:54

Wat was Kromkamp van origine?

Vrij logisch dat als Feyenoord langs komt dat je dan niet voor Groningen kiest. Bij een topclub is alles veel beter geregeld en sta je in de spotlight. Was bij Fortuna echt een revelatie. Benieuwd of hij kan aanhaken op hoger niveau.

Ook als Groninger begrijp ik deze stap volledig. Dit is misschien de enige kans voor Diemers ooit om voor een Nederlandse topclub te spelen. En als het niks word, kan hij alsnog over een of twee jaar een stap naar een subtopper/middenmoter maken in Nederland.

27 juli 2020 om 15:08

Lijkt mij duidelijk verhaal toch de beste man is inmiddels 26. Tis nu of nooit.

Snap hem wel, denk dat ie bij Feyenoord 12e tot 13e man wordt en zijn wedstrijdjes wel gaat spelen.

Het is toch volstrekt logisch dat deze jongen voor Feyenoord kiest. Misschien komt die trein maar 1 keer voorbij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren