Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Tekenend: humeur van Ziyech draait 180 graden na fraai weerzien met Ten Hag

Laatste update:

Hakim Ziyech beleefde donderdagavond opnieuw een uiterst frustrerende avond als speler van Chelsea. De aanvaller annex middenvelder begon op bezoek bij Manchester United (4-1 verlies) op de bank en mocht tien minuten voor tijd opdraven. De gezichtsuitdrukking van de voormalig Ajacied sprak boekdelen. In Engeland heeft men echter vooral aandacht voor het onderonsje dat hij had met Erik ten Hag na het laatste fluitsignaal.

United, dat nu verzekerd is van deelname aan de Champions League volgend seizoen, pakte de zege dankzij een surplus aan effectiviteit, want voetballend gezien was Chelsea zeker in het eerste uur gelijkwaardig. Casemiro, Anthony Martial, Bruno Fernandes en Marcus Rashford maakten uiteindelijk het verschil door de trekker wél over te halen en pas in de laatste minuut redde João Félix de West-Londense eer.

In Engeland gaat het echter niet alleen over de klinkende zege van United. Na het laatste fluitsignaal werden Ten Hag en Ziyech namelijk gevangen door de camera's. Te zien is hoe de twee wat woorden wisselen en het goed naar de zin lijken te hebben. In zijn hand heeft Ziyech het shirtje van Tyrell Malacia dat hij wist te bemachtigen na het laatste fluitsignaal. Ten Hag en Ziyech gaan uiteindelijk uit elkaar met een veelzeggend handje.

Ziyech fleurt spontaan op als hij Ten Hag weer spreekt.

Even voor de ontmoeting betrad Ziyech met een beteuterd gezicht het veld, toen hij moest invallen voor Noni Madueke. De voormalig Ajacied kwam net als Ruben Loftus-Cheek en David Fofana binnen de lijnen, maar de drie leken er weinig zin in te hebben, zag ook Süleyman Öztürk van Voetbal International. "De lichaamstaal bij die drie invallers van Chelsea... Ze hebben geen zin om te voetballen. Snap ik wel bij 4-0 en een trainer als Frank Lampard, maar het is wel heel pijnlijk allemaal."

Voor Ziyech is het geen seizoen om met veel genoegdoening op terug te kijken. De Marokkaans international verscheen slechts zes keer aan de basis van een Premier League-duel. Waar hij kort na zijn overstap van Ajax nog verzekerd was van een basisplaats, is hij inmiddels ver weggezakt in de pikorde. Afgelopen winter leek een vertrek naar Ajax en Paris Saint-Germain in de maak, maar zover kwam het niet. De Amsterdammers voelden enkel iets voor een huurdeal, terwijl een transfer naar PSG op het allerlaatste moment afketste.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahah moest gelijk denken aan de teksten van Valentijn.

Tadic en Hakim kunnen niet opschieten met Erik (in zijn eerste seizoen). Spanning en staat op springen.

26 mei 2023 om 10:12

boeee, die Valentijn toch.
Ga je serieus Valentijn in dit artikel afbranden omdat hij 5 jaar geleden iets gezegd heeft?

26 mei 2023 om 10:29

Je gaat het opnemen voor iemand die het z'n werk heeft gemaakt om met leugens en aannames anderen in diskrediet te brengen? Enige wat Mrkrillin doet is woorden herhalen. Mooiere afbranding bestaat er niet.

26 mei 2023 om 10:30

Je hebt gelijk, als je dat wil doen kan je het beter doen op wat hij nu allemaal schrijft. Het is toch allemaal onzin.

26 mei 2023 om 10:32

Niet zo vreemd toch? Die zgn analisten blaten en blaten maar en hebben het zo vaak fout en hoeven nooit verantwoording af te leggen. Als ik zo vaak fouten in mijn werk maak, dan was ik allang ontslagen.

26 mei 2023 om 11:02

Beetje off-topic: Ik dacht even dat Mrkrillin op zichzelf reageerde. Misschien moeten jullie een muntje opgooien waarbij de winnaar Krillin als profielfoto mag gebruiken. Of co-ouderschap aangaan, de ene week jij, de andere week hij of zo

On-topic: Ik ben de eerste om Driessen een droplul te noemen als hij weer eens iets doms roept, maar het is inderdaad flauw om hem af te rekenen op iets van vijf jaar geleden. Relaties tussen mensen veranderen continu. Dat iemand vijf jaar geleden wel of niet met iemand door een deur kon en dat nu niet meer of juist wel kan zegt vrij weinig.

26 mei 2023 om 11:07

29er, iedereen papegaait elkaar na over Driessen, Verweij en De Telegraaf. Ze moeten ze overal benoemen. Rent free leven ze in hun hoofden. Het begint steeds zieliger te worden. On: Ziyech naar ManU zou een goede stap zijn. ETH weet wel hoe hij gebruik dient te worden. Ziyech is echt wel goed genoeg voor de PL. Maar zonder vertrouwen bij een dramatisch geleide club als Chelsea gaat ‘m niet worden.

26 mei 2023 om 12:18

Volgens mij is dat geen na-papegaaien, maar gewoon een blijk van een vrij brede consensus over de professionaliteit en geloofwaardigheid (of: het gebrek daaraan) van Driessen, Verweij en De Telegraaf.

26 mei 2023 om 10:18

Ik zie de relevantie met dit artikel wel. Immers kijkt Ziyech strontchagrijnig bij zijn wissel, maar lacht en praat hij vrolijk met ETH. Valentijn zat daar destijds flink mis en heeft - uiteraard - zijn ongelijk nooit toegegeven.

Sowieso ben ik van mening dat Valentijns missers af en toe best opgerakeld mogen worden. Leedvermaak is ook vermaak.

26 mei 2023 om 10:31

Jou gezwollen duim staat ook op springen. Wat een onzin.

26 mei 2023 om 11:33

Nope, heeft Valentijn gewoon gezegd. Ziyech zou Ten Hag niet kunnen uitstaan. Toen scoorde Ziyech een keer en vloeg hij Ten Hag in de armen om Valentijns ongelijk te bewijzen.

Overigens, voor je iemand van onzin spuien beticht, kan je eens proberen om google te raadplegen. Ik denk dat je niet heel veel fantasie nodig hebt om de juiste zoektermen te vinden, en dan hoef je jezelf niet zo ongekend voor joker te zetten.

26 mei 2023 om 14:34

Nee hoor, Driessen heeft dat helemaal nooit gezegd.
Ziyech is ook helemaal nooit bij Ten Hag in z'n armen gesprongen.
Je hebt zelf een verhaaltje in je hoofd gecreëerd.

Wat Driessen zei was dat de spelersgroep een gesprek met Ten Hag heeft gehad voorafgaand aan Bayern-uit omdat ze een andere manier van trainen wilden.
Dat is nog niet zo lang geleden bevestigd door Tadic nadat het eerst jaren ontkend werd.

Misschien heeft United interesse, dan kan hij daar mooi ongeïnspireerde balletjes naar de verkeerde kleur schieten! Denken in oplossingen, niet in problemen!

26 mei 2023 om 10:08

Bah, zure reactie.

Ik denk dat ETH hem graag bij Man U zou verwelkomen. Als de vraagprijs niet - nog steeds - zo hoog zou zijn, zag ik 'm graag "thuiskomen" bij Ajax. Klasbak.

26 mei 2023 om 10:09

Thuiskomen haha, bij een publiek dat hem de helft van de tijd heeft uitgefloten, nou welkom thuis!

26 mei 2023 om 10:12

Denk dat die vraagprijs intussen wel meevalt. Er zitten 40 spelers bij de selectie dus Chelsea moet wel grote verkoop houden, als Ajax het al zou willen proberen is nu het moment.

26 mei 2023 om 10:12

Helft van de tijd? Dus laten we zeggen de eerste 2 van de 4 jaren bij Ajax is Ziyech uitgefloten? Doe niet zo flauw man. Publiek heeft Ziyech absoluut in de armen gesloten.

26 mei 2023 om 10:12

Deenb. Ah guttegut. Vraag Ziyech anders zelf even hoe hij inmiddels over Ajax en haar publiek denkt.

26 mei 2023 om 10:13

Ik denk dat Ten Hag ook wel door heeft dat Zyiech ongeschikt is voor de Premier League

26 mei 2023 om 10:15

Tja, ik heb geen ingangen bij Chelsea natuurlijk, maar ik weet wel dat zijn contract nog 2 jaar (tot 30 juni 2025) doorloopt. Ook al speelt hij (te) weinig, gelet op de aankoopsom van 40 miljoen zal Chelsea toch nog zo'n 20-25 miljoen willen vangen vermoed ik. Nu legt Ajax tegenwoordig soms fikse bedragen op tafel, maar de RvC zal zeker na afgelopen transferzomer extra kritisch zijn. Ziyech is natuurlijk al 30 en heeft daardoor vrij weinig restwaarde, ik zie 'm na pakweg 2 jaar Ajax niet nog een klapper maken naar een topclub/-competitie.

Maar goed, ik zie de Wizard of AMS graag terugkeren.

26 mei 2023 om 10:15

Niet alleen uitgefloten. Hij is zelfs een keer fysiek belaagd door eigen supporters na het 3-0 verlies bij PSV.

26 mei 2023 om 10:19

Helft van de tijd. De F-Side heeft zich een halfjaar lang dramatisch gedragen richting Ziyech. Datzelfde seizoen zag je tijdens Ajax-Venlo de rest van de supporters zich ook tegen de F-Side keren voor de hetze tegen Ziyech. De overige 3,5 jaar was hij publiekslieveling, ook 2x door het publiek uitgeroepen door Speler van het Jaar, zelfs in dat seizoen dat de F-Side hem uit floot.

26 mei 2023 om 10:23

Wat voor kansen heeft hij gehad. Heeft zo vaal belachelijk goede wedstrijden gespeeld, om de volgende 3 wedstrijden gewoon weer op de bank te zitten. Ziyech is veel te goed voor een domme club als chelsea. Hoop dat hij gauw ergens anders weer opbloeit.

26 mei 2023 om 10:34

Madueke werd kompleet uit de wedstrijd gespeeld door Malacia en Ziyech mag wat minuten maken en zie, 1 geweldige pass waaruit de tegentreffer ontstond.

26 mei 2023 om 10:43

Als we 20 mil neerleggen voor Basey, zou 20 mil voor Hakim nog niet zo'n gek idee zijn.

26 mei 2023 om 10:59

En toch heeft hij het publiek in zijn hart gesloten en vergeven. Hier is hij namelijk in een interview uitgebreid op terug gekomen. Hij had behoorlijk wat weerstand en vond het maar nep omdat hij in het begin negatief benaderd werd, maar ze bleven naar voor hem juichen, zingen en aanmoedigen waardoor hij op een gegeveb moment over de benadering bij de start heen stapte en zich zeer gewaardeerd voelde. Ziyech is echt de deur uitgelopen als Ajacied. Zo iets kun je bv niet zeggen van een Kudus als die in de zomer vertrekt of een Antony.

26 mei 2023 om 11:45

@29er,
Nou! Ten Hag heeft in ieder geval wel door dat Antony niet geschikt is voor Man United. Wil zijn aankoop (Antony) die geen rendementen heeft ook niet afbranden. Zijn eigen falen wil hij juist beschermen om hem in de basis te starten. Wij de kijkers weten wel beter. Heel lief van Ten Hag maar het wordt niets en verspilde moeite!

26 mei 2023 om 10:08

Als de club waar ik zou spelen mijn droomtransfer in het water laat vallen door drie keer het papierwerk te verkloten, een vreemdelingenlegioen binnen haalt en ik daarom moet banken achter matige spelers in een dramatisch team, dan zou mijn motivatie op -100 staan.

26 mei 2023 om 10:11

Wat betreft de transfer heb je natuurlijk gelijk. Maar banken achter matige spelers? Hij zit er nu ook een tijdje en heeft het toch ook nooit laten zien bij chelsea. Wat ook niet verwonderlijk is aangezien hij de pure snelheid mist voor een buitenspeler en de handwlingsnelheid/fysiek voor een middenvelder in de premier league.

26 mei 2023 om 10:34

Zijn motivatie stond daarvoor ook al op -100. En laten we niet doen alsof hij zoveel meer heeft laten zien dan de andere spelers.

26 mei 2023 om 10:09

Ja ik zei dit gisteren al, bij Chelsea verpieteren spelers. Ziyech is er een van (jij zei toen terecht dat dit bij clubs als City ook gebeurt, maar Chelsea dit seizoen vind ik wel erg extreem). Bij Ajax was Ziyech zeker niet ongeïnspireerd en schoot hij de balletjes naar de goede kleur. Wat dat betreft is rood misschien een betere match, maar op zijn minst halen jullie er niet uit wat er in zit bij hem.

26 mei 2023 om 10:14

Yoeri. Denk dat hij dat ongeïnspireerde alleen bij jouw, in het algemeen ongeïnspireerde clubje, tentoonspreid. Zet Ziyech bij United en Ten Hag neer en hij haalt gewoon zijn vorm van o.a. het Wk weer hoor, no worries.

26 mei 2023 om 10:43

Dat zou voor Ziyech en voor man utd een goede transfer zijn ja, creatieve spelers hebben bij chelsea niks te zoeken.

26 mei 2023 om 11:34

Net als die andere 1000 spelers bij jullie in de selectie die niets anders doen dan ongeïnspireerd achter de feiten aanlopen. Gaat gewoon niet zo heel erg lekker daar.

26 mei 2023 om 13:24

@yoeriCFC
Kan het mischien aan Chelsea zelf liggen dat spelers daar niet slagen? Chevchenko, Ziyech Torres, lukakku. Om over alle verdedigers die jullie hebben aangetrokken. Nog maar te zwijgen, ze hebben 1 ding gemeen ze deden het hardstikke goed bij hun vorige clubs

26 mei 2023 om 15:05

Hahahaha ga toch weg man. We weten allemaal dat Chelsea gewoon een rommelclub is, letterlijk niemand speelt daar goed?

Zou toch een poging wagen als United zijnde. Past perfect in spel van ten Hag

26 mei 2023 om 10:08

Ik denk dat United inmiddels wel vol zit voor die positie toch? Mount op de radar, Fernandes, Eriksen.

26 mei 2023 om 10:11

Hij moet eerder rechtsbuiten. Dus op de plek van Antony, die nog wisselvallig is. En achter Eriksen/Bruno is evt ook nog wel iemand nodig voor op het middenveld met wat meer aanvallende kwaliteiten dan Fred of McT. Dus multi inzetbaar en wel op plekken die voor United handig zijn op zich.

26 mei 2023 om 10:13

Hij is multi inzetbaar op rechts en centraal dus dat is wel een voordeel
Als Antony behoorlijk geblesseerd is, zou ik het een mooie kans vinden

26 mei 2023 om 10:17

Multi inzetbaar is meestal niet waar, hij blinkt toch op 1 positie specifiek uit of voelt zich het lekkerste. Die rechtsbuiten kan hij uiteraard spelen, maar gezien zijn snelheid is dat echt niet de plek waar hij uitblinkt. Je moet hem op 10 zetten om het meeste eruit te halen. Net zoals je Mbappe prima in de spits kan zetten, maar op linksbuiten blinkt hij uit en voelt hij zich het prettigste. Berghuis op rechts of op 10 net zo. Dat het kan, betekend niet dat het een goed idee is.

26 mei 2023 om 10:36

Rechtsbuiten maar in een vrije rol is alsof ie praktisch op 10 staat. Hij mag dan doen wat ie wil. Met wat snelheid op links en in de spits kan dat ook mooi.

26 mei 2023 om 10:44

Zo vrij op rechts dat hij op 10 staat? Waarom zet je hem dan niet gewoon op 10? Anders loopt hij de 10 in de weg...

Ach die gozer is daar zo ongelukkig, mijn hemel. Ben erg benieuwd waar zijn toekomst ligt. Misschien Italie? Terug naar Nederland lijkt me gezien zijn kwaliteit nog wel erg vroeg.

26 mei 2023 om 10:13

Hij was deze winter door PSG gehuurd, dus dat ligt nog steeds wel voor de hand lijkt me.

26 mei 2023 om 10:14

Ik heb dat Totaaaaaaaaaal gemist. Zat hij bij Psg?!

26 mei 2023 om 10:15

Helemaal gemist? PSG had hem gehuurd, maar Chelsea stuurde de verkeerde fax op en miste de registratie deadline, met als tragisch resultaat dat Chelsea met een overbodige tribuneklant zat, en PSG door het gemis van Ziyech de Champions League niet kon winnen.

26 mei 2023 om 10:18

Ja dat weet ik nog wel, maar dan is hij toch helemaal niet verhuurd aan PSG. Die deal ging niet door. Wat je reactie onwaar maakt.

26 mei 2023 om 10:18

Nee, PSG probeerde Ziyech te huren maar gepruts met het papierwerk gooide roet in het eten.

26 mei 2023 om 11:03

Mijn punt is, PSG wilde hem vier maanden geleden hebben, dan is de kans groot dat ze nog steeds interesse hebben.

26 mei 2023 om 11:35

Zomertransferperiode is hele andere tijden sport. PSG heeft waanzinnig veel financiele slagkracht. Van de winter was het last minute even kijken wie er beschikbaar zijn. Nu heb je nog ruim 4 maanden de tijd om rustig te shoppen. Ik denk dat ze eerder voor een gevestigde naam gaan.

Eric kan Ziyech wel gebruiken en alles uit m halen…. Transfer in de maak ?

Ziyech moet zo snel mogelijk weg daar, heeft bij Chelsea niks meer te zieke. Moet naar een club waar hij wel speeltijd krijgt en gewaardeerd word. Manchester United lijkt mij vrij onwaarschijnlijk als volgende bestemming, al zou dat natuurlijk wel een hereniging met Ten Hag betekenen.

Wat mis ik deze gasten bij Ajax zeg pfff

Genoeg geld verdiend maar sportief niks kunnen laten zien ook door dat banken de hele tijd.. doodzonde.. was een ware magiër in de ajax tijd.. tijd om thuis te komen...

Nou wat een nieuws zeg. Een speler maakt een praatje met zijn oud-trainer. Heb ik echt nog nooit eerder gezien in het voetbal.

Wat is het toch opvallend he, dat die jongen kan glimlachen als hij zijn coach spreekt waar hij fijn mee heeft samengewerkt. Laten we hier maar eens goed over schrijven!

Ik ben wel echt benieuwd hoe Poch met dit zooitje om zal gaan, want het lijkt me geen dankbare taak om hier iets van te moeten maken. Niet voor niets dat ze bij hem uitgekomen zijn...

26 mei 2023 om 10:20

Misschien kunnen ze in een supportgroep gaan samen met PSV. Beetje 'wat moeten we nou'. Onder leiding van people manager en clubervaringsdeskundige Hiddink.

26 mei 2023 om 11:30

Aan de ene kant kan je het niet slechter doen dan nu. Geen Europees voetbal dus volledige focus op de competitie. Met Nkunku erbij hebben ze op papier echt wel een van de betete selecties van Engeland buiten City. Kepa, Chillwell, Silva, Fofana, James, Fernandez, Kovacic, Havertz, Mudryk, Sterling en Nkunku kan echt wel wat van gemaakt worden. Geen idee wqt ze met Felix gaan doen en dan heb je nog spelers als Koulibaly, Kante en Mount. Zal me niks verbazen dat die volgend jaar gewoon 2e worden of zelfs mee doen met de titel.

26 mei 2023 om 11:51

Op papier is het idd een sterke selectie, maar op het veld blijkt daar helemaal niets van. Zou mij zeker wel verbazen als dat gebeurt, het ontbreekt ze niet alleen aan een spits en het is maar de vraag hoe Nkunku het gaat doen in zijn eerste jaar.

26 mei 2023 om 12:18

We hebben gisteren gezien hoe goed Fofana is. Fout na fout waardoor Man U kon scoren. Mudryk kan maar moeilijk een bal aannemen en het middenveld wordt makkelijk overlopen. En dat speelt al langer, maar gisteren waren alle mankementen zichtbaar bij Chelsea.

Toch niet verrassend? Hakim en trainer Erik hebben fantastisch en vooral succesvol met elkaar samengewerkt bij Ajax. Ik snap zijn blijdschap wel. En als je de seconden daarna in het filmpje ziet lijkt het ook alsof trainer Erik het bizar vind hoe er met zijn voormalige pupil omgegaan wordt. Mooie tijden herleven voor een fractie als je die twee zo samen ziet lopen.

Onbegrijpelijk dat veel Ajax supporters Ziyech nog steeds als de verlosser zien. afgelopen 3 jaar geen pepernoot geraakt, en er is een heel leger aan trainers voorbij gekomen bij Chelsea. Die zagen het geen van allen in hem zitten. Da's toch veelzeggend.

26 mei 2023 om 10:46

Zijn eerste jaar was gewoon prima hoor? Nog een keer de winnende gemaakt tegen city in de halve finale fa cup dacht ik. Wereldgoal tegen spurs thuis.

26 mei 2023 om 10:47

Tja, waren ook echt kwaliteit trainers hé? Als er zoveel trainers eruit vliegen met het materiaal wat je op het veld hebt staan, hoe kan je dan goed kwaliteit beoordelen op het veld?

Snap de frustratie wel als notabene Madueke de voorkeur boven je krijgt, hij moet snel terug naar Ajax.. fantastische speler

Gewoon lekker naar een Duitse club gaan onder Bayern. Daar zal die perfect passen. Bij clubs als Dortmund, Leipzig of Leverkusen zie ik hem volledig weer opbloeien.

Kom lekker naar huis Hakim.

Wat mis ik beiden bij Ajax zeg…….

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren