Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Technische staf Ajax greep in: ‘Ik deed mijn best, maar schoot tekort’

Laatste update:

Edson Álvarez wil volgend seizoen vlammen bij Ajax. De 22-jarige verdediger hoopt op 'een nieuwe start', nadat afgelopen voetbaljaargang niet helemaal verliep zoals de Mexicaan gepland had. Zo begon Álvarez het seizoen als basisspeler onder trainer Erik ten Hag, maar verdween hij in de loop der tijd op de bank. "Ik schoot tekort", erkent Álvarez tegenover Ajax TV.

"Dat waren beslissingen van de technische staf. Ik gaf elke dag het beste van mezelf, maar schoot tekort. Het was een jaar met veel mooie dingen, maar ook met minder goede dingen. Zowel op sportief gebied als daarbuiten", vervolgt Álvarez. De verdediger annex middenvelder moest lange tijd zonder zijn vriendin Sofia en dochtertje in Nederland leven. Stellen die nog niet getrouwd zijn mogen namelijk pas in Nederland herenigd worden als ze 21 jaar of ouder zijn.

GOAL OF THE SEASON 2019/2020 - Ziyech, Tagliafico, Lang, Promes, Brobbey, Woudstra en Reiziger

"Ik heb goede wedstrijden gespeeld, twee belangrijke doelpunten gemaakt, maar het probleem met mijn gezin heeft veel invloed gehad. Ik kon niet bij mijn vriendin en pasgeboren dochtertje zijn. Dat is heel moeilijk als je uit een ander land komt. Nu ben ik echter weer gelukkig en heb ik veel nieuwe energie", zegt de international, die alle problemen nu achter zich wil laten.

"Ik wil een nieuwe start. Ik weet dat ik veel meer kan laten zien. Ik wil de mensen geven wat ze van mij verwachten, dat is mijn doel. Ik ben nu heel gelukkig en ik ben ervan overtuigd dat het een heel goed seizoen voor me kan worden. Het eerste jaar is altijd lastig voor nieuwe spelers. Een jaar van aanpassen. Komend seizoen is er geen enkel excuus meer, dan moet alles goed gaan."

Verwacht jij dat Edson Álvarez volgend seizoen een vaste basisspeler is bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op het middenveld niet genoeg handelingssnelheid. Centraal achterin speelde Veltman gewoon heel goed. Zou voor de ED een prima verdediger zijn hoor, al is hij niet heel veel beter dan Schuurs. Veltman zou deze zomer willen vertrekken en dan moeten hij Schuurs en Timber het uitvechten. Al zie ik die laatste zich op de RB positie storten als Dest vertrekt.

28 juni 2020 om 10:27

Is alvarez eigenlijk gehaald als middenvelder of als centrale verdediger? Want echt veel kansen heeft hij toch niet gehad als cv.

28 juni 2020 om 10:33

@lierse Centrale verdediger. Ik ben het met je eens dat hij te weinig op die positie heeft gespeeld.

28 juni 2020 om 11:43

Toch opvallend dat een speler die voor 15 miljoen gehaald is relatief weinig speeltijd krijgt op zijn beste plek. Al kan het misschien meegespeeld hebben dat Blind op CVM geen al te groot succes was.

28 juni 2020 om 11:57

Ja ik begrijp het ook niet zo goed. Hij werd ook pas echt binnen gehaald toen De Ligt helemaal rond was. Dat Blind op 6 geen succes was, ligt denk ik niet zo zeer aan Blind zelf. Er was totaal geen organisatie achterin. Ik blijf Blind zelf wel als 6 zien en verdedigend komt hij gewoon te kort. Maar door zijn ervaring compenseert hij dat vrij aardig

28 juni 2020 om 12:05

Blind is een linie teruggegaan omdat het centraal achterin totaal niet liep. Ik meen zelfs gelezen op verzoek van de spelersgroep zelf. Wel beetje bij de feiten blijven zeg. Het interview geeft ook duidelijk aan hij kwam tekort op CB. Overigens ook op Verdedigende middenvelder maar dat werd gecorrigeerd door uitstekende Blind en ook Veltman deed het eigenlijk best prima.

28 juni 2020 om 20:18

Hij kwam in principe als vervanger voor De Ligt. Waarom hij niet vaker de kans heeft gekregen op de plek van Veltman weet ik ook niet. De eerste wedstrijden van het seizoen leken nergens op, maar op een gegeven moement stond het heel aardig en speelde Ajax ook gewoon goed. Dan heb je weinig reden om dingen om te zetten. Het zou mij trouwens niets verbazen wanneer Ten Hag Blind opnieuw als CVM gaat proberen. Hij is niet de snelste, maar ik denk niet dat hij langzamer is dan Schone, voorwaarde is wel dat je dan een paar spelers in de buurt hebt die dit opvangen, misschien dat Botman wat meer een pure verdediger is dat daar de oplossing voor is.

Ik kan mij heel goed voorstellen dat het ontzettend moeilijk is om je meisje en kind te moeten missen, dat doet echt wel wat met je. Ik duim voor hem dat het hem komend seizoen beter afgaat, anders denk ik dat het een aflopend verhaal bij Ajax is voor hem

28 juni 2020 om 10:57

Die jongen is ook pas 22 he. Dacht dat ie al 24/25 was eigenlijk. Heeft nu een seizoen kunnen wennen, zonder vriendin en dochter (wat hebben veel voetballers eigenlijk op relatief jonge leeftijd al kinderen). Kan nog best wat worden bij Ajax maar dan moet het wel komend seizoen gaan gebeuren.

28 juni 2020 om 11:33

Is denk ik ook wel een speler die ergens anders wel komt bovendrijven als het bij Ajax niet lukt. Past misschien niet in de speelstijl, maar een slechte speler is het absoluut niet hoor. Zet hem vorig jaar neer bij Atlético bijvoorbeeld. Cultuur die meer bij de zijne aansluit, familie had er gewoon bij kunnen zijn, dan was het waarschijnlijk een succesvoller seizoen voor hem geweest.

28 juni 2020 om 12:11

@deem. Alvarez komt imo in alles tekort voor een club als Atletico Madrid. hij is niet meedogenloos in de duels, niet snel, niet echt lang en niet wendbaar

28 juni 2020 om 12:22

Meedogenloos in de duels worden en wat power kweken moet wel lukken als je nog maar 22 bent. Hij is niet snel maar voor CV ook zeker niet langzaam. En voor een CV is die best wendbaar. Als die het tactisch iets beter gaat inzien zou het zo maar de vaste RCB kunnen worden volgend jaar.

28 juni 2020 om 12:37

@dedonnie bij Ajax misschien wel al zie ik zelf meer in Schuurs dan in Alvarez. Atletico Madrid daar heb ik echter wel mijn twijfels bij

28 juni 2020 om 13:36

@japie: Ik vind 'm door de lucht wel sterk en ook in de fysieke duels. Hij laat alleen z'n man te vaak lopen en wat je zegt, totaal niet wendbaar. Qua body type is het meer een CD, maar daarvoor dekt hij te matig eigenlijk. Ik heb ook altijd 't idee dat hij teveel wil doen. Te druistig. Als hij zich gewoon 100 zou richten op dekken en verdedigen, waardoor die niet in de situaties komt dat die weer compleet verkeerd staat, dan is het misschien nog wat. Maar ik zie ook meer in Schuurs inderdaad. Overigens, wel een klasse reactie van Alvarez, dat geeft wel vertrouwen dat hij mentaal wel goed in elkaar steekt.

28 juni 2020 om 11:46

@kaal of kammen ik kan me ook voorstellen dat dat lastig is maar dan is het toch nog steeds niet zo dat opeens als je speciale kwaliteiten totaal uit je spel zijn verdwenen? je hoeft niet altijd goed te spelen maar je moet af en toe toch op zijn minst wel een momentje zien waarvan je denkt, dit verraad toch wel dat hij iets speciaals heeft ondanks dat hij niet goed speelt. wat voor speciale momenten of glimpsen van individuele klasse heb jij gezien in het spel van Alvarez in de wedstrijden dat hij mee deed?

28 juni 2020 om 11:56

Zeker waar maar wel vreemd dat je naar Nederland gaat als je dit weet.

Ik kan me voorstellen dat het voor zo'n jongen enorm wennen is in een nieuw land. Mooi voorbeeld is Neres die in zijn 1e jaar ook geen knikker raakte bij ajax. Als je dan ook nog eens je vriendin en pas geboren dochtertje niet dichtbij je hebt geloof ik zeker dat dat in je hoofd gaat zitten. Ik heb hem dan ook nog lang niet opgegeven en heb veel vertrouwen in hem. Hij kan ons nog wel eens gaan verrassen komend seizoen!

28 juni 2020 om 10:38

Dan heb je niet goed opgelet inzake Neres óf je hebt er nul verstand van. Neres liet vanaf dag 1 zien dat hij zeer begaafd is.

28 juni 2020 om 10:48

Het begin van Neres was allesbehalve wervelend hoor. Heeft het eerste halve jaar ook maar weinig gespeeld. Bosz liet hem zelfs vaak buiten de selectie. Als hij de kans kreeg oogde het ongeïnspireerd. Er werd heel wat gemopperd over die bak met geld die aan hem was uitgegeven. Het seizoen 17/18 liet ie af en toe wat van zijn klasse zien, maar het zegt genoeg dat hij in 18/19 ook op het begin nog niet altijd onbetwiste basisspeler was.

28 juni 2020 om 10:49

Nee helemaal niet , hij kwam in de winterperiode over , het eerste halfjaar werd ie afgeschreven en bestempeld als een miskoop. Pas vanaf de zomer begon die te knallen.

28 juni 2020 om 12:40

Onzin, hij scoorde 3x in zijn eerste 3 basisplekken. Speelde niet altijd basis omdat Bosz zijn team al goed draaide maar hij liet gelijk zijn kwaliteiten zien. Onbegrijpelijk hoe deze mythe ontstaan is...

28 juni 2020 om 13:42

Nee, "de media" markeerde 'm als een miskoop. Ik zag altijd potentie als die speelde en dat deed hij echt met wervelende momenten, alleen dat was niet vaak idd. Gewoon ook omdat Bosz 'm even wilde laten wennen en rustig wilde brengen. Niks mis mee bij een jonge speler als je ziet dat dit dat nodig heeft. Je investeert in de potentie, niet omdat die alles al kan. Volgens mij had hij juist nog wat moeite na de zomer de 1e maanden toen hij vaak in de basis stond en begon hij gedurende het seizoen pas te knallen.

28 juni 2020 om 11:50

@frits De Jong Neres had toen op zijn minst wel af en toe een actie waarvan je dacht die kan wel wat ondanks dat hij nog niet heel overtuigend speelt. bij Alvarez heb ik geen bijzondere dingen gezien waarvan ik dacht, hij speelt misschien slecht maar je ziet wel in bepaalde momentjes dat hij iets speciaals heeft

28 juni 2020 om 12:56

Hetzelfde met sinistera, die was waardeloos in het begin en is nu een van de smaakmakers van feyenoord

Leuk voor die jongen dat zijn vrouw en dochtertje nu in Nederland zijn, maar dat staat natuurlijk helemaal los van zijn gebrek aan atletisch vermogen. Of is hij nu opeens veel sneller, explosiever en wendbaarder?

28 juni 2020 om 10:29

Explosief en snel was hij niet maar ik vond hem redelijk wendbaar hoor.

28 juni 2020 om 10:43

Denk idd wel dat als er randzaken meespelen die invloed op je gemoedstoestand hebben, dat je in situatie minder alert reageert, net niet dat stapje extra kunnen zetten. Als ik het zo lees gaan we dat komend seizoen wel zien, ben benieuwd.

Kijk eens, zonder rancune: ‘ik schoot tekort’. Wat een heerlijk verfrissende zelfreflectie. Zo anders dan het gebruikelijke ‘ik snapte het niet, ik deed alles goed en toch verdween ik naar de bank. Het voelde alsof mij onrecht werd aangedaan door de trainer’. Of Alvarez er gaat komen met deze houding weten we niet, maar dat hij meer kans heeft, dat wel.

28 juni 2020 om 10:51

Denk dat het ff wennen is voor hem, zijn tijd komt nog wel.
Heeft niet veel concurrentie (momenteel) , als ie het niet van Schuurs kan winnen dan weet ik het ook niet meer.

Aan hem om aankomend seizoen de concurrentiestrijd van Schuurs te winnen. Is feller en harder dan Schuurs. Maar Schuurs is voetballende beter en ook sneller. Mijn voorkeur gaat uit naar Schuurs.

28 juni 2020 om 10:30

Tja al hebben beide niet overtuigd, dus is nu echt koffiedik kijken. Mooiste zou zijn als ze beide zouden doorbreken en Blind naar 6. Alvarez op 6 was ik nooit heel erg kapot van. Laten we hem ajb wel gebruiken waarvoor hij gehaald is

28 juni 2020 om 12:21

Nee Blind aub niet naar 6 dat gaat hem niet worden is wel gebleken. Hij moet achterin de lijnen uitzetten.

28 juni 2020 om 13:12

Blind op 6 zou alleen kunnen met punt naar achteren en als de anderen meeverdedigen. Voor hoe we normaalgesproken spelen is hij niet geschikt als 6. Lijnen tussen verdediging en middenveld worden te groot en hij heeft daar niet de snelheid voor om het te belopen.

28 juni 2020 om 20:25

Hij is niet langzamer dan Schone, voorwaarde is wel dat er een aantal spelers zijn voor hem die fanatiek mee willen verdedigen en spelers achter hem die en snelheid hebben en durven in te schuiven. De reden dat het vorig jaar niet werkte lag niet (of iig niet alleen) aan Blind. Hij moest toen in zijn eentje een ruimte van 30 of 40 meter verdedigen, dat kan niemand, maar een speler die niet de snelse is zeker niet.

Kan nog steeds van toegevoegde waarde zijn voor Ajax. Ik laat me graag positief verrassen en hoop niet op een Magallan achtige situatie.

Deze man miet gewoon op de punt naar achteren spelen. Zet voor hem vd beek en gravenbergh dan heb je echt wel een l CL waardig middenveld. Al deze 3 spelers komen veel beter uit de verf met dit systeem. Deze man heeft alles wat busquets ook heeft maar je zet busquets ook niet centraal achterin of in een middenveld met 2 cvms.

28 juni 2020 om 10:31

Ja ik zat effe te denken aan hetzelfde .als die dan ooit naar barca gaat is er geen excuus meer ze spelen niet met een dubbele zes zoals bij ajax😏

28 juni 2020 om 10:46

Mooi middenveld, hoop alleen dat er nog een type ziyech bijkomt. Of in ieder geval een speler die met pasjes strooit en een wedstrijd kan openbreken. Deze 3 zijn allemaal lopers en harde werkers, maar iets minder creatief.

28 juni 2020 om 11:10

Gravenberch, Alvarez en Van de Beek als Champions League waardig middenveld? Hoe? Gravenberch is een leuk talent, zeker voor zijn leeftijd, maar kan zelfs in de Eredivisie zijn stempel nog niet drukken. Hij speelt in de Eredivisie net aan mee, maar voegt nog niks toe.. Alvarez kan een keer in de Champions League op het middenveld worden gezet om voor extra defensieve zekerheid te zorgen als we tegen grootmachten spelen, maar als enige nummer 6 moet hij voetballend ook goed genoeg zijn om de opbouw van achteruit mede te verzorgen en dat is hij niet... Van de Beek heeft als enige bewezen dat niveau aan te kunnen, maar is ook niet in de speler om het gebrek aan creativiteit en handelingssnelheid bij die twee te compenseren. Met zo'n middenveld zouden we worden afgeslacht.. Dat middenveld zou veel te licht zijn.

28 juni 2020 om 11:27

Alvarez is op 6 is voetballend goed genoeg zeker als blind achter hem staat om op te bouwen. Gravenbergh is heel creatief en vd beek is gewoon top.

28 juni 2020 om 13:56

Het zou kunnen dat Gravenberch creatief is, maar ik heb zelf nog niet gezien tijdens zijn wedstrijden in het eerste en dat is toch waar hij het moet laten zien. Ik ben het eens met de toekomst dat een middenveld met Alvarez, Gravenberch en Van de Beek te licht is maar vooral ook veel te weinig creativiteit bezit. Alvarez is een verdediger en heeft weinig te zoeken op het Ajax middenveld. Een Ajax 6 hoort te kunnen verdedigen maar vooral te kunnen opbouwen. Daarnaast hebben we een man met inzicht, steekbal en een actie in de benen nodig om Ziyech te vervangen op het middenveld. Unuvar lijkt dit te gaan worden maar is nog veel te licht voor een basisplaats. De enige middenvelder die nu volstaat bij Ajax is Van de Beek en de kans is aanwezig dat hij weggaat. Ook ziet Ten Hag Martinez als de vervanger van Tagliafico wat dus betekend dat hij ook van het middenveld wordt gehaald. Nee, er moeten echt middenvelders bij komen. Een goede controleur en een creatieve spelmaker. Zet je daarnaast Van de Beek, dan heb je een compleet middenveld met als er op en er aan.

28 juni 2020 om 14:21

@Miccoli, precies! Voor mij is het middenveld het zorgenkindje.. Daar moet echt ingegrepen worden. Je kan in de achterhoede en voorin wel bulken van de kwaliteit, maar in het spel dat Ajax wil spelen is het middenveld cruciaal in het verbinden van die linies. Met de spelers die er nu rondlopen, kan Ajax niet het spelletje spelen dat ze willen. Voor mij is Gravenberch een prima talent om erbij te hebben, maar hij heeft nog niets bewezen als basisspeler en in zijn wedstrijden maakte hij ook te weinig indruk. Unuvar is leuk, maar ook afwachten. Al is het voor een creatieveling als Unuvar denk wel heerlijk spelen in dit team. Hij kan spelers zo wegsteken. Hoe dan ook, er moet wat bij.

Alvarez is de beste CV uit de eredivisie! Ijzersterk in kopduels, goede inspeelpass, alleen zijn inschattingsvermogen kwa 1 op 1 duels met ruimte in de rug daar moet hij verbeteren.

Ik zie hen binnen 2-3 jaar in de PL spelen.

28 juni 2020 om 10:31

Nee joh weet jij wat voor domme ovetredingen hij maakt op die positie? Het is een type busquets die alleem maar op de nr 6 kan spelen met de punt naar achteren. Ten Hag moet gewoon dat systeem omgooien.

28 juni 2020 om 11:53

niet mee eens. ik vind een jongen als Schuurs al veel meer indruk maken als Alvarez. ik verwacht dat die wel goed kan gaan worden als hij een keer serieus een kans gaat krijgen. die jongen is vrij snel, wendbaar en 1.93 meter lang. dat zijn goede eigenschappen voor een verdediger en van hem heb ik wel momenten in wedstrijden gezien waarvan ik dacht die heeft iets extra's. in Alvarez zie ik echt niks speciaals

Op het middenveld vond ik hem wel zekerheid toevoegen in verdedigend opzicht en ook zijn kopkracht was een wapen. Op voetballend gebied kwam hij echter tekort voor die linie. In de defensie zie ik hem nog wel slagen als centrumverdediger. Dat is een kwestie van wennen aan het systeem van Ajax. En mocht hij bij Ajax toch niet slagen, dan verwacht ik dat hij elders zeker nog een succes kan worden bij een club waar de verdediging minder hoog moet staan. Het is zeker een speler met mogelijkheden, maar het is de vraag of hij zijn draai bij Ajax gaat vinden. We gaan het zien komend seizoen. Zelfde geldt voor Marin trouwens. Als ik zie hoe hij bij Standard Luik speelde, kan hij echt wel meekomen bij Ajax. Alleen wel op de positie waar Van de Beek nu staat. Beide spelers hebben kwaliteiten, maar niet voldoende om zich zoals Martinez gelijk aan te passen aan het spel en op meerdere posities inzetbaar te zijn. Deze spelers hebben de kwaliteiten om misschien één positie bij Ajax in te vullen en hebben meer tijd nodig.

Het zit hem natuurlijk ook echt wel in het feit dat hij direct op 6 werd geposteerd. Voetballend komt hij voor deze rol bij Ajax gewoon zwaar tekort. Heeft in mijn ogen geen eerlijke kans gehad op CV en moet die krijgen willen we echt met zekerheid kunnen zeggen of het een flop (of top) is.

Route Botman, jaartje Heerenveen?

28 juni 2020 om 11:04

Jullie mogen Pierie denk wel huren? 😜

28 juni 2020 om 11:46

Dat zou voor hem wel beter zijn. Zowel hij als een Schuurs moeten voor de ontwikkeling echt minuten op een hoger niveau dan de kkd maken. Ik roep het al vaak, maar langer dan een jaar in de kkd is voor bijna alle talenten een teken van stilstand en niet van groei.

Ik vind hem voetba9allend te beperkt voor het middenveld, en daarnaast vraag ik mij af of hij verdedigend wel datgene heeft wat Ajax zoekt. Een sanchez kom met zijn fysiek veel herstellen. Zeker met een trage blind naast hem en backs die diep staan wordt er met veel ruimte in de rug wel iets specifieks van je verwacht. Ik weet niet of hij deze kwaliteiten heeft. Ik zie hem eerder bij een middenmoter in Engeland doorbreken. Daar worden andere dingen van je verwacht.

Deze jongen komt er wel. Heeft zelfreflectie, da's al heel wat tegenwoordig. Nu hij weer goed in z'n vel zit wil hem wel een periode als CV zien.

Bij Alvarez hoef je niet te twijfelen aan zijn mentaliteit. Dat zit en zat wel goed. Of hij zich dusdanig kan ontwikkelen tot een onbetwistbare eerste elftal speler, is afwachten en te betwijfelen. Dat hij nu veel beter in zijn vel zit na de hereniging met zijn vrouw en kind, kan zeker van positieve invloed zijn. Ook nog eens na het verwerken een cultuurschok. Wel blijft de vraag op welke positie hij het beste kan functioneren.

28 juni 2020 om 11:29

Gelukkig is Ten Hag een redelijk vindingrijke trainer qua posities voor spelers. Dat helpt wel. Ten Hag houd niet voor 100% vast aan een speelstijl en bepaalde vaste type spelers voor bepaalde posities. Hij kan met kleine wijzigingen in zijn speelstijl kansen creëeren voor de spelers die er op dat moment zijn.

Mensen!! Deze jongen is nog super jong. Ik als Ajacied vind het zo irritant dat Driessen voor elke aankoop doet alsof hij de ligt/de jong/ziyech makakelijk kan vervangen. Vooraf werd nog gezegd: Edson, beste van heel zuid Amerika. Grootste talent. Situatie rondom deze jongen was al lang en breed bekend. Ajax had hier voor aankoop beter over moeten nadenken. Neem hem niks kwalijk. Hoop dat ie er goed uit komt komende seizoenen. Strijdlust heet ie zeker. Nu nog fris koppie.

Heeeeyyy broeders en zusters van onze Ajax. Laten we Alvarez nog niet afschrijven. We lezen hier boven een stukje waardoor ik wel kan begrijpen waarom het dit seizoen wat minder ging bij hem. Maar die laatste zin van hem geeft mij weer wat hoop. Ik citeer; 'Komend seizoen is er geen enkel excuus meer, dan moet alles goed gaan.

28 juni 2020 om 12:01

voor woorden koop je niet veel, hij moet het in het veld gaan laten zien. ik zie echt niks speciaals in Alvarez en verwacht niet dat het veel gaat worden maar we gaan zien wat het gaat worden aankomend seizoen. in wie ik wel veel vertrouwen heb is Schuurs. van hem heb ik wel momenten in wedstrijden gezien waarvan ik dacht dat kan een goede verdediger gaan worden

28 juni 2020 om 12:48

Voor woorden koop je inderdaad niet veel. Alleen kan je als je wat mensenkennis hebt, zien wie er onzin uitpraat en wie niet. Dat gezegd te hebben, heb ik er wel vertrouwen in dat het wel wat kan worden. Ajax is mijn club. Hij geeft met een reden aan waarom het dit seizoen zo matig was. Ja dat kan gebeuren. Hij is toevallig ook een mens. Hij verwacht blijkbaar ook meer van zichzelf als wij. Als na dit seizoen hij nog steeds niet is geslaagd, dan pas kunnen we praten over een mislukte aankoop. Wat ook kan gebeuren. Dus Japie_krekel er is nog geen enkele man overboord. We zullen zien dit seizoen.

"bij Alvarez hoef je niet te twijfelen aan zijn mentaliteit. Dat zit en zat wel goed." Ja, ja, maar als de juffrouw met wie hij een kind op de wereld heeft gezet, nog een paar maandjes in Mexico moet blijven, raakt hij dusdanig van de leg, dat hij op de bank belandt. Getuigt niet bepaald van een sterke mentaliteit.

28 juni 2020 om 12:50

Nee dat getuigt ervan dat hij ook mens is!!! Verwacht jij dan dat iedereen hetzelfde is?

Ik geef Edson zeker nog een kans om te laten zien wat hij kan. Hij is heel zelfkritisch en dat is mooi te horen. Ik zei het al eens eerder, wij de fans staan (bijna) nooit stil bij de emoties van spelers. Je partner en pasgeboren kind missen was misschien te veel voor Alvarez. Senesi werd ook weggezet als een soort clown en kijk wat er met de Argentijn is gebeurt? Voetballers zijn tenslotte ook mensen, geen robots...Als men bij Ajax Alvarez nog een kans wil geven dan vind ik dat prima.

28 juni 2020 om 12:15

@007 Senesi had een mindere eerste maand maar stond er daarna wel. Alvarez heeft heel lang de tijd gehad om iets te laten zien maar dat niet echt gedaan

28 juni 2020 om 12:37

Dat is waar, maar wie weet had Senesi wel z'n familie bij zich? Misschien is Alvarez niet goed genoeg, dat kan zeker, maar ik kan me best voorstellen dat andere dingen buiten het voetbal jou prestaties op het veld kunnen beïnvloeden.

28 juni 2020 om 12:44

@007 dat sluit ik zeker niet uit maar zelf zie ik meer in Schuurs. die is nu afgerekend op een individuele fout tegen AZ maar die jongen is lang, snel, wendbaar en ik vind hem aan de bal en qua passing ook gewoon prima. ik denk dat als hij een serieuze kans gaat krijgen dat het wel eens een hele goede verdediger kan gaan worden

28 juni 2020 om 12:56

Voetbalkijkend Nederland heeft hem afgerekend op een individuele fout. Niet Ajax! Misschien jij zelfs. Mensen denken dat alles zo makkelijk en snel gaat. Schuurs heeft zeker ook talent, maar die moet gewoon wat harder en sneller worden. Er zit nog steeds 'n soort van jochie in hem. Ik zou niet bang van hem worden als ik tegen hem moet spelen. Dan heb ik al genoeg gezegd.

28 juni 2020 om 13:46

ik heb Schuurs niet afgerekend op die fout want hij is nog jong en vind ik het echt een heel groot talent waarvan ik hoge verwachtingen heb. natuurlijk is er ruimte voor verbetering maar die jongen heeft wel bepaalde specifieke eigenschappen die een goede verdediger hoort te hebben. Van Dijk was bij FC Groningen ook een talentvolle jongen maar ook nog verre van perfect en die heeft het aardig ver geschopt. in sommige aspecten vind ik Schuurs wel vergelijkbaar zoals in zijn lengte, snelheid en wendbaarheid. alleen de uitstraling en flair van een Van Dijk op die leeftijd die mist hij wel. begrijp me overigens niet verkeerd, ik schrijf Schuurs niet meteen naar de wereldtop ofzo maar hij is in sommige dingen wel vergelijkbaar met het talent Van Dijk van destijds

Ik heb nog wel geloof in slagerij Alvarez. Ik denk dat hij een bruikbare verdediger kan worden en niet een Magallan word.

Kon zijn vrouw niet gewoon een vakantie visum aanvragen voor 90 dagen, EU uit gaan en dan weer opnieuw in de EU een vakantie visum van 90 dagen aanvragen? Iets soortgelijks deed ik toen ik in costa rica stage liep, iedereen deed dat daar waar ik werkte.

Er zit wil een goede kop op die jongen, daar kan je niks over zeggen, maar qua voetbal moet ik het nog maar zien. Misschien dat een lange rust periode en een complete voorbereiding hem goed zullen doen, want hij stroomde vorig jaar heel laat in. Wat we tot nu toe van hem hebben gezien is alleen ondermaats. Als blok op het middenveld was het oke, maar ik heb nog nooit zo'n saai beton voetbal middenveld gezien bij Ajax en hoop dit ook niet meer te zien. Als verdediger heeft hij ook nog niet kunnen imponeren, maar eerijk is eerlijk, hij heeft niet heel veel kansen gekregen.

Ik hoop echt dat die jongen nog kan slagen. Hij speelde in het begin ook beter en zakte af gaande het seizoen. Laten we hopen dat hij de zorgen opzij kan zetten en zich kan focussen op voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren