Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tannane laat zich door Kraay niet verleiden om over Feyenoord te praten

Laatste update:

Oussama Tannane is wekelijks een van de uitblinkers bij NEC en dat is ook de analisten in Nederland opgevallen. Hans Kraay junior vroeg de middenvelder na het thuisduel met PSV (2-4 nederlaag) of hij het ziet zitten om in het Feyenoord van Arne Slot een rol te vervullen. Tannane heeft echter te veel respect voor zijn huidige werkgever om openlijk over een toptransfer te filosoferen.

"In de studio gaat het altijd over jou en er zitten altijd heel veel voetbalkenners", verwees Kraay junior naar De Eretribune van ESPN. "Volgens mij werd er zelfs gezegd: 'Zou hij als hij iets minder explosief zou zijn, bij Feyenoord kunnen spelen? Zou hij dan onder Arne Slot volledig in de pas gaan lopen?' Tannane kan echter weinig met dergelijke suggesties. "Daar kan ik allemaal niets over zeggen. Ik ben speler van NEC en uit respect voor NEC kan ik niet over Feyenoord en Arne Slot gaan praten. Natuurlijk is het een grote trainer die het fantastisch doet en Feyenoord is geen misselijke club. Het is een hele mooie club, maar ik kan er nu weinig mee", aldus de spelmaker die tweemaal scoorde tegen PSV.

Tannane werkt voorlopig dus samen met Rogier Meijer, die hij hoog heeft zitten. "Hij is natuurlijk ook voetballer geweest en een jonge trainer (41 jaar, red.). Het mooie van hem is dat hij meedenkt en hij zegt ook altijd dat we altijd naar hem toe kunnen komen om te praten. En dat is iets heel moois. Ik heb best wat trainers gehad die ouder waren en van de oude stempel waren van 'zo moet het gaan'. Maar Rogier is wel echt een meedenkende trainer", ontvangt de NEC-coach een fraai compliment.

De inmiddels 28-jarige Tannane staat na de zomerstop nog een seizoen onder contract bij NEC. Deze jaargang is de middenvelder goed voor zeven doelpunten en twaalf assists in 24 wedstrijden. Tannane raakte na zijn tweede treffer tegen PSV geblesseerd en moest gelijk worden gewisseld. Tegen Kraay junior geeft hij aan dat er maandag een scan zal worden gemaakt om de aard van de kwetsuur vast te stellen.

Vind jij Oussama Tannane goed genoeg voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet goed genoeg en daarna past hij volgens mij totaal niet in de dynamiek in het team. Waar komt dit uberhaubt ineens vandaan.

2 april 2023 om 10:32

@debers
Hahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahaha

Niet goed genoeg zegt hij hahaha
Kan een vervelend ventje zijn , maar je kan niet ontkennen dat hij zeker wat zou toevoegen aan dit feyenoord
Corners/vrije trappen BV

2 april 2023 om 10:33

Je emoties onder controle houden is ook een kwaliteit.

2 april 2023 om 10:35

@vak26
Klopt daarom zei ik qua voetballende kwaliteit makkelijk..

Maar der is zeker een reden waarom geen topper het aandurft ,
Maar zeggen hij is niet goed genoeg is gewoon CAP

2 april 2023 om 10:41

Tannane is uiteindelijk gewoon een ongeleid projectiel. Verder is hij voetballend ongenadig goed voor Nederlandse begrippen. Echter kun je iemand met zijn persoonlijkheid er niet bij hebben als er ten alle tijden gepresteerd moet worden. Je kunt daarom wel stellen dat hij als speler gewoon niet goed genoeg is voor de Nederlandse top. Ik denk ook niet dat een coach er ooit toe in staat zal zijn om dat rauwe randje eraf te krijgen. Hij is inmiddels 29 dus ik zie hem niet zomaar meer veranderen.

2 april 2023 om 10:41

Is niet goed genoeg. Onder slot worden meer dingen verwacht. Vol druk zetten zoals Szymanski doet die echt niet

2 april 2023 om 11:58

Hmm ik vind hem voetballend beter dan Szymanski, of hij gaat druk zetten is wel een goeie. Maar niet goed genoeg mentaal bedoel je dus?

2 april 2023 om 11:58

CAP van Caps Lock?

2 april 2023 om 14:59

P-S-V

Geen idee wat CAP betekent, maar volgens mij trekt niemand de voetballende kwaliteiten van Tannane in twijfel. Je kunt zomaar, op puur voetbaltechnisch vlak, aannemen dat hij gewoon de beste pure voetballer is van de eredivisie.

Maar het punt is dat slagen bij een topclub nooit over je pure voetbalkwaliteiten alleen gaat. Ook zaken als discipline, emotieregulatie, bereidheid om hard te werken en mentale weerbaarheid spelen allemaal een belangrijke rol. En in de praktijk blijkt dat als je puur op je voetbaltechnische kwaliteiten teert, die kwaliteiten zó mega exceptioneel moeten zijn dat je daarmee al die andere zaken die een topvoetballer maken kunt camoefleren. Maar dan praten we over spelers als Romario, Ronaldo (de Braziliaan), Maradona, etc.

En kunnen we met elkaar aannemen dat Tannane over dát exceptionele talent nu ook weer niet beschikt?

Ik zou er als ik Slot was ook nooit aan beginnen, om die reden. En ik kan me ook niet echt voorstellen dat Slot dit wil. Hij is juist een meester in het formeren van een team. Wat hij dit seizoen nu met Feyenoord doet is ongekend. Tannane is veel maar juist geen teamspeler. Die is eigenlijk al jaren bezig met de grote Tannanae-show. Leuk voor de samenvattingen elke week, maar je kunt daar geen elftal opbouwen. Tenminste, geen solide en constant team.

2 april 2023 om 10:43

Niet goed genoeg valt te betwisten, want voetballend laat hij wekelijks echt goede dingen zien en is hij telkens belangrijk. Qua karakter is het wel een persoon an sich, maar bij NEC lijkt het te werken, omdat bijvoorbeeld Schone het prima vind dat Tannane de corners en vrije trappen neemt (en deze er ook op weergaloze wijze in schiet). Als er meer haantjes in ‘t team zitten, is het inderdaad afwachten.

2 april 2023 om 10:46

Haal maar naar Ajax dan. Toch een niveautje lager dan dat weergaloze Feyenoord.

2 april 2023 om 10:52

Als Ajax weer zo gaat spelen als onder Ten Hag zie ik een Tannane wel wat toevoegen bij jullie. Bij ons word wel wat anders verwacht van middenvelders. Als je Szymanski onze nummer '10' ziet hoeveel meters die loopt dat is niet normaal en zie een Tannane dat niet echt doen en dat staat buiten zijn geweldige voetballende kwaliteiten.

Iedereen die nee zegt heeft er geen verstand van.
Qua voetballende kwaliteiten kan hij MAKKELIJK mee bij de top 3

Alleen mentaal zit het probleem

2 april 2023 om 10:34

Zn werkethiek vooral denk ik. Daarom past hij niet in het systeem van Feyenoord. Dus denk dat hij niet mee zou kunnen.

2 april 2023 om 10:46

Verder kun je er ook niet van op aan dat hij niet een X aantal rode kaarten pakt in het seizoen. Verder zal hij met zijn persoonlijkheid de teamdynamiek behoorlijk kunnen verstoren als hij een tijdje moet banken. Door dit alles bij lange na niet goed genoeg voor de Nederlandse top en totaal ongewenst voor Feyenoord. Ik denk dat een club als Utrecht/twente zijn plafond is in Nederland. Het kan namelijk allemaal zolang hij maar veruit de beste speler van het team is.

2 april 2023 om 12:25

@memyselfandi 3 rode kaarten in zijn hele eredivisie verleden. Dus zo veel is dat niet

2 april 2023 om 10:36

'Alleen mentaal zit het probleem'. Dus jijzelf geeft ook aan dat die niet goed genoeg? Dus kunnen nu concluderen dat jijzelf er ook geen verstand van hebt. Je spreekt jezelf beetje tegen namelijk.

2 april 2023 om 10:42

@ducktaildo
Aangezien ik overduidelijk het verschil benoem zie ik het probleem niet .

Voetballend makkelijk mentaal niet
En ik reageer boven dat er gezegd wordt hij is niet goed genoeg terwijl dat onzin is.

#begrijpendlezen

2 april 2023 om 11:06

PSV. Heeft vrij weinig te maken met begrijpend lezen hoor? Maar meer het kunnen begrijpen dat alleen goed voetballen niet goed genoeg is. Leuk dat die voetballend mee kan komen, maar als het in je bovenkamer niet goed genoeg is voor dat niveau ben je gewoon niet goed genoeg. Dat is toch niet zo moeilijk om te begrijpen? Heb toch het idee dat jij 1 van de weinig bent die er dus geen verstand van heeft

2 april 2023 om 10:39

Dat is waarschijnlijk ook dus de reden dat de meeste mensen nee zeggen, dus misschien hebben ze er toch een beetje kijk op?

2 april 2023 om 10:39

Voetballend makkelikk een aanwinst voor iedere club.

Mentaal en fysiek is NEC zn plafond.

2 april 2023 om 10:44

Lijkt me een prima reden om nee tegen zijn komst te zeggen dus..?

2 april 2023 om 10:45

Juist als Psv fan (Ihattaren) zou je moeten weten dat alleen aardig voetballen niet genoeg is. Werkethiek heeft hij bijv nooit van gehoord. Ook mentaal moet het goed zitten. Het totale plaatje komt hij dus gewoon tekort.

2 april 2023 om 10:47

Dus is hij niet goed genoeg.. Het gaat om het totaalplaatje.. Als je dat niet snapt of onderkent dan heb je, om met jouw woorden te spreken, er geen verstand van..

2 april 2023 om 10:47

en om die reden zeg ik dus ook nee

2 april 2023 om 10:51

Ja grappig dat je eigenlijk jezelf dus tegenspreekt. Mentaal is de helft van je mentaliteit, zonder dat kom je met bakken talent ook nergens..

Qua voetbal kwaliteiten zou het zeker een toevoeging voor Feyenoord zijn.
Mentaal is het helaas niet helemaal op orde.
Wel heel erg jammer, want puur voetballend gezien is het 1 van de betere spelers van de eredivisie.

Ik denk dat de middenmoot/subtop Eredivisie het hoogst haalbare is voor Tannane. Hij staat gegarandeerd in de basis en kan mindere wedstrijden afwisselen met erg goede. Zijn positie komt dan niet gelijk ter discussie.

Alsjeblieft niet zeg. Brengt veel te veel gedoe met zich mee. Lekker in het buitenland kijken.

Qua voetballende kwaliteiten kan hij makkelijk mee en ik vind Slot ook wel een trainer die met moeilijke jongens zoals Tannane om kan gaan. Het is alleen wel zo dat je ‘m waarschijnlijk ongeveer 4 tot 6 wedstrijden kwijt bent door schorsingen. Hij zit bij ons, mede door Meijer van wat ik heb gelezen, prima in z’n vel en begint nu ook weer te scoren. Gisteren was het in ieder geval het enige lichtpuntje voor ons op een dramatische avond

Nee bedankt. Heeft briljante uitspattingen, maar geen discipline, is geen teamspeler en is veel te wisselvallig.

2 april 2023 om 12:00

Ben het met jou eens tot ik wisselvallig zag

Jammer dat zijn mentaliteit hem zo in de weg zit, want voetballend zou ik hem er zeker graag bij hebben. Zo zie je maar dat alleen comfortabel aan de bal zijn niet genoeg is. Er komt zoveel meer bij kijken. Als deze man een betere mentaliteit zou hebben, had hij allang bij een behoorlijke club in het buitenland gespeeld.

Zeker niet goed genoeg. Te dik, te lui, alles in 1 tempo. Manier van drukzetten Feyenoord gaat hij nooit volhouden. Bovendien een steekje bij hem los.

2 april 2023 om 13:44

Mwah vraag me sterk af of een Vitesse supporter representatief is. Betwijfel ook jouw kennis van zaken, maar kennelijk vind je het nodig om het hier verderop nog een keer te benadrukken… Te dik, te lui en alles in 1 tempo, echt waar?

Op rechtsbuiten hebben we nú jahanbaksh en op nummer 10 szymanski… dan zijn er wedstrijden dat je echt wel een gemotiveerde tannane kan gebruiken. Onder een slot zou die het ook niet erg vinden misschien om in plaats van onbetwist basisspeler te zijn, bij de eerste 16 van de selectie te horen.

2 april 2023 om 17:07

Ja echt waar... Er zijn duidelijk aanwijsbare redenen dat hij nooit bij een topclub heeft gespeeld of zal spelen. Feyenoord is een collectief, daar past zo’n egotripper niet tussen. Bij NEC draait alles om Tannane, dan voelt hij zich ‘gewaardeerd‘, zelfs de coach pakt hem met fluwelen handschoenen aan. Maar goed, ik betwijfel dan weer jouw kennis van zaken. Geloof er helemaal niets van dat hij een ondergeschikte rol zal accepteren. Het tegendeel is in het verleden meermaals gebleken.

Die man is letterlijk één van de beste nummer tiens van de eredevisie ( altijd geweest ) en nog steeds zeggen mensen hier niet goed genoeg🤣🤣. Zijn gedrag ok. Maar voetballend zijn er weinig betere. Grapjassen onder deze post!!

2 april 2023 om 11:31

Allemaal misgunners joh puur alleen om zijn afkomst, dat willen ze kennerlijk niet laten weten natuurlijk om verschillende redenen.

2 april 2023 om 12:03

Oh alsjeblieft zeg, pak er nog een zakdoek bij. Alsof er geen Marokkaans- Nederlandse spelers bij topclubs lopen. Deze gast heeft overduidelijk een mentaliteitsprobleem voor de top.

2 april 2023 om 12:27

Dat weet je niet , want hij heeft nog nooit bij een topclub gespeeld

2 april 2023 om 13:35

Hij is weggestuurd uit de jeugd van Ajax en PSV, kon het niet voor elkaar krijgen bij Saint Etienne, bij Las Palmas was het niets, bij Utrecht geschorst (weggestuurd?) en ook bij Vitesse problemen gehad. Ik denk dat het wel duidelijk genoeg is toch?

2 april 2023 om 13:51

@goaltjehoor: da's makkelijk praten, volgens die redenatie weten we ook niet of Ted vd Pavert bij Real mee kan. Wat Ayrshire hierboven zegt.

2 april 2023 om 16:33

Het is ook makkelijk praten om bij voorbaat al te zeggen dat hij niet in een top team rendeert

2 april 2023 om 13:37

Een van de beste nummer tiens, ja tuurlijk. Behalve te dik, te lui en alles op 1 tempo heeft hij ook een waardeloze mentaliteit, het is een egotripper, geen teamspeler en overdrijft in bijna alles, zijn acties/dribbels levert bijvoorbeeld vaak balverlies op, loopt altijd te piepen dat iedereen tegen hem is, en heeft minstens 100 schoten op doel nodig om er misschien 9 raak te schieten.

Belachelijke aanleiding weet om dit aan te halen. Gewoon een verzinsel in de studio en daar dan vragen over stellen. Terwijl niets wijst op interesse, laat staan een transfer. Als dat al je journalistieke basis is…

Hij is echt een wereldspeler, die kan makkelijk in de subtop van Europa spelen.
Een club als Ajax, Galatasaray, Sjachtar, Club Brugge of Villarreal/sevilla maakt hij echt wel beter.
Dat hij loopt te rotten bij NEC is gewoon te gek voor woorden.
Als hij volgend seizoen naar een buitenlandse competitie gaat dan is het heel dom dat de top 3 in NL zijn slag niet heeft geslagen.

analisten... het is jammer dat ze altijd onderdeel zijn van zo'n voor, tussen en na de wedstrijd gedeelte... wat een berg onzin komt daar altijd uit.

tannane kan al meer dan 10 jaar heel goed voetballen, dat is bij iedereen bekend.
net zo goed dat het bekend is dat het een lastige jongen kan zijn. en mentaal niet altijd top of prof is.
dat is precies de reden dat hij goed op zijn plek zit bij een NEC met alle respect en niet/nooit voor een topclub gaat spelen. heel jammer maar zo gaat dat eenmaal, dat is het verschil tussen een club uit de provincie die meedoet in de middenmoot en een topclub.

Stel je voor hij zou naar Feyenoord gaan en het past allemaal. Dat zou toch fantastisch zijn. Hij heeft de kwaliteiten. Nu nog een trainer die het er helemaal uit haalt. En als er 1 trainer is waarvan velen denken die dat kan is Slot het wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren