Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Talenten van Ajax winnen voor zesde keer prestigieuze Future Cup

Laatste update:

Ajax Onder 17 is er maandagmiddag in geslaagd om de prestigieuze Future Cup te winnen. In de finale op Sportpark De Toekomst werden de leeftijdsgenoten van FK Partizan met 2-1 verslagen.

Bijzonderheden:


Waar de amusementswaarde voor rust vrij laag lag, wist Ajax Onder 17 in de tweede helft de ban te breken. Het schot van spits Bendegúz Kovacs werd nog geblokkeerd, maar in de rebound schoof Jinairo Johnson de bal bekeken in de rechterhoek: 1-0. Elias Mechrouh was vervolgens dicht bij de 2-0, maar zijn inzet belandde op de paal. De marge werd hierna alsnog verdubbeld dankzij Sean Steur, die een combinatie aanging met Kovacs. De middenvelder kreeg de bal terug en schoot via de doelman van Partizan raak. De Serven deden direct iets terug via Lazar Radosavljevic (hard afstandsschot). De aansluitingstreffer van Partizan kwam echter te laat: 2-1.

Opstelling Ajax Onder 17:


El Hani; Beekman, Johnson, Bouwman, Oldenstam; Acheampong, Van der Lans, Steur; Abdilgaard, Ünüvar, Messori.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vervang deze 11 voor Ajax1 spelers. En we worden kampioen!

1 april 2024 om 17:58

Qua leeftijd is het niet zo heel veel verschil momenteel met Ajax 1 haha

Ik heb alle wedstrijden gezien. De vleugelverdedigers zijn complete drama en Unuvar is totaal niet effectief in het afmaken .maar er lopen zeker 4/5 jongens bij met Ajax1 potentie met voorop Johnson.

1 april 2024 om 17:53

Unuvar is een jaar jonger dan de rest.

1 april 2024 om 17:58

Ach is ook een momentopname. Unuvar schiet ze normale aan de lopende band binnen. Dat terwijl Johnson het hele seizoen nog geen doelpunt had gemaakt.

Zitten inderdaad wel een aantal leuke talenten tussen. Het zal nodig zijn want er moet nog veel gebeuren komende jaren.

Nieuwe regels zijn trouwens fantastisch. Minder tijdrekken en veel vloeiender spel. Heb me prima vermaakt tijdens deze editie.

1 april 2024 om 17:58

Die jongen is net 2 weken 16 en heeft al 25 doelpunten in 20 wedstrijden in de competitie bij Ajax onder 17. Je ziet hem waarschijnlijk voor het eerst spelen. Overigens bij Oranje ook laatste paar wedstrijden steeds trefzeker.

Die jongen kan scoren maak je daar maar geen zorgen over.

1 april 2024 om 18:01

Tja, Ajax1 potentie. Wat betekend dat dan? Jongens met Ajax 1 potentie hebben we bij Den Bosch ooo lopen haha

1 april 2024 om 18:38

Voor mij zijn van der Lans, Johnson en Messori de uitblinkers van dit team. Steur ook een talent, maar moet iets minder lang met de bal pingelen

1 april 2024 om 21:13

Steur, Messori en Unuvar waar Unuvar nog een jaar jonger is. Dit toernooi is voor sommigen hier bepalend voor de rest van hun carrière. Unuvar was ongelukkig in de afronding dit toernooi maar schiet ze er in de competitie van alle hoeken erin. Steur viel me dit toernooi ook wat tegen maar is normaliter de smaakmaker.

Prima wedstrijd van de ajax spelers al vond ik partizan vooral aanvallend en qua passing matig, al waren ze tegen anderlecht dan weer aardig effectief. Vind dit altijd leuke toernooien!

Leek wel of ze heeeel veel ruimte kregen voor tierelantijntjes, paar keer kappen en draaien, nog s dribbelen. Laag tempo of lage handelingssnelheid? Zou me verbazen als er een doorbreekt, zeker op t middenveld lukt dat laatste tijd alleen maar dravers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren