Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Talent vertrekt bij FC Twente: ‘Er spelen te veel spelers op mijn positie’

Laatste update:

Dario Tanda is aan zijn laatste maanden bezig als speler van FC Twente. De twintigjarige middenvelder wil zijn aflopende contract niet verlengen en is dan ook op zoek naar een nieuwe club.

/

“Ik heb van de club afgelopen zomer wel een aanbod gehad om te verlengen, maar dat heb ik afgewezen omdat er te veel spelers op mijn positie spelen”, zegt hij tegen Twente Insite. “Een terugkeer lijkt me in de toekomst wel wat, maar het is lastig om in de winter in te stappen. Er kwam geen club voorbij waarbij ik me top voelde.”

Tanda stond in de belangstelling van Go Ahead Eagles, maar kreeg later de mogelijkheid om een stage af te werken bij Southampton. Vanwege een griepje ging dat feest echter niet door en het is nog onduidelijk of the Saints Tanda een tweede kans willen bieden. Hij speelde overigens pas één Eredivisiewedstrijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal wel naar Heracles gaan. De laatste twee jaar gaan ze vaker voor de afdankertjes van subtoppers dan voor de grote talenten in de Jupiler League.

25 februari 2015 om 23:39

Dat denk ik ook.
FC Twente schijnt belangstelling te hebben voor Bruns (waarom is mij een raadsel), dan kan Tanda de omgekeerde weg bewandelen. Ze hebben met Eijkelkamp tevens dezelfde zaakwaarnemer.

Mocht er te weinig interesse komen dan hoop ik Emmen...
We hebben wel meer spelers van Twente gekregen...

Mocht Vossebelt vertrekken dan kan hij er zo in..
Mocht hij het goed doen kan hij vrij snel weer een stap maken...

25 februari 2015 om 22:30

Mocht Vossebelt vertrekken? Heb hem na zijn vertrek bij Willem II niet veel gevolgd maar gaat die vertrekken vanwege zijn sterke spel of zit ie meestal op de bank?

25 februari 2015 om 22:40

Is begonnen als wissel, maar vecht nu zijn concurrentie uit voor een 3 mans middenveld,
Vaak spelen Bannink, Olijve en Vossebelt.

Zodra er een wissel komt is dan wel vaak Vossebelt aan de beurt.
Voor Emmen begrippen vind ik het een fantastische speler.

Maar reëel gezien zal zijn salaris ook wel hoger liggen, tevens heeft Vossebelt vanaf het begin al aangegeven dat hij snel hogerop wil voetballen.

25 februari 2015 om 22:44

Wel leuk om te zien dat spelers die bij ons niet slagen het bij jullie ontzettend goed doen. Nu ook weer Bannink en Peters, en voorheen volgens mij ook Chery?

26 februari 2015 om 19:47

Klopt helemaal....
Jongens met talent maar kunnen nog niet stop in top/subtop Nederland aan...
Bij Emmen krijgen ze de kans, het vertrouwen en de kans om uit te groeien tot vaste waarde...

Dus laat maar komen die talenten!

26 februari 2015 om 20:27

We hebben nog wel een voorraad "talenten" waar ik graag vanaf wil. Waaronder onze talentvolle trainert, haha

Fc Twente zet in op de jeugd. Dat is de leus.
Waarom kan deze speler niet binnenbootd gehouden worden. Tanda kan een bepalende speler zijn in het nieuwe seizoen. Door deze speler te laten gaan heeft de insteek voor de jeugd geen houdvast meer.

25 februari 2015 om 22:43

Op welke positie bepalend dan? Op 10? Met Ziyech en Eghan voor zich? Ergens anders op het middenveld met Mokotjo, Ebecilio, Gutierrez, Tapia of andere jeugdspelers die beter spelen en doorschuiven?

25 februari 2015 om 22:44

Op basis waarvan kan Tanda een bepalende speler worden volgend seizoen? Als hij tot dusver 1 maal heeft gespeeld in het 1e, lijkt me dat niet echt realistisch. Hij is nog maar 20, dat klopt, maar de grote talenten hebben voor hun 20e wel meer Eredivisie ervaring dan 1 schamel wedstrijdje. Gewoon lekker naar de Juup of ergens onderin de Eredivisie wekelijks een potje ballen. Daarna zien we wel of hij de stap omhoog terug kan maken.

25 februari 2015 om 23:18

Je moet combineren aantal ervaren spelers met wat jeugd PSV heeft precies het goeie voorbeeld

25 februari 2015 om 23:43

Wie heeft hij voor zich dan?
Lopen ook nog wel wat spelers rond die goed geld hebben gekost, of waarvan doyen mede eigenaar is. Als je daar twee drie van voor je hebt staan dan kan ik me wel voorstellen dat je je heil ergens anders gaat zoeken. En heb je iig een goede reden om ergens anders heen te gaan.

26 februari 2015 om 09:26

Espoort heeft zelf ook geen flauw idee waar die het over heeft, mensen.

Cambuur lijkt me een goede stap!

Heracles schijnt al erg ver te zijn in de onderhandeling! Zou in deze dagen wel bekend worden!

26 februari 2015 om 00:17

Bron?

26 februari 2015 om 01:20

50euro.

26 februari 2015 om 05:01

heb net gekeken, maar staat niet op mijn 50 eurie biljetten, dus denk dat iemand je met vals geld besodemietert heeft

26 februari 2015 om 11:36

Shit....

Wilt bij Twente weg vanwege de concurrentie maar wou wel stage lopen bij Southampton. Opzich logisch dat hij die kans wou mee pikken alleen had hij daar een stuk minder kans op speel minuten gehad in het eerste.

heel goed weg met die gozer kan er toch niks van

Dit is gewoon een slechte mentaliteit. Je moet vechten voor je plekje zo worden de spelers groot. Ze gaan niet weg doordat er te veel op jou positie spelen dan strijd je er gewoon voor.

26 februari 2015 om 03:50

Is dat mentaliteit of realiteit? Ik denk het laatste namelijk...

26 februari 2015 om 13:42

hahaha wat is dit voor reactie?

die jongen ziet gewoon in dat hij bij twente de komende jaren op de tribune zit, of als hij mazzel heeft bij het 2e in de pilsleague mee mag doen en aangezien hij een kans wilt krijgen om ergens in het 1e te spelen

daarom legt hij de aanbieding naast zich neer en zal vermoedelijk bij een vlub gaan tekenen die hem minder betaald dan twente, dus die jongen investeert dan juist in zn cariere

als twente hem had willen behouden hadden ze hem een toekomst voor moeten spiegelen waar die jongen zich in kan vinden, dat is niet gedaan waardoordie jongen ergens anders voor zn kans wilt gaan

een speler die net een contract voor 5 jaar heeft getekend met een dik salaris die loopt te zeuren dat hij geen speeltijd krijgt, maar ook niet ergens anders zichzelf wilt bewijzen omdat hij dan minder geld binnenharkt, dat is een mentaliteitsprobleem

maar een jeugdspeler die geen kans krijgt en wilt voetballen en daarom de aanbieding naast zich neerlegt getuigd juist van goede mentaliteit...

Tanda laten gaan, David halen, ik zie de logica niet meer.

26 februari 2015 om 07:36

Tanda heeft een aanbod naast zich neergelegd. David is een groter talent. Dat zijn al 2 fingen waardoot ik het best begrijp.

Gae doorzetten hup halen die man is 6x beter dan duits en ook nog maar 19/20 jaar

dit is FCT beleid, eigen jongens laten vertrekken en duur halen.

26 februari 2015 om 15:23

Jouw voorstel is een pistool tegen het hoofd wanneer ze niet bij willen tekenen?
Hij heeft een voorstel gehad maar wilde de concurrentie niet aan. Daarbij is David (eigen jeugd) transfervrij en heeft hij meer talent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren