Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veelbesproken terugkeer bij Go Ahead toch van de baan: ‘Er rezen twijfels’

Laatste update:

Go Ahead Eagles maakte woensdagmiddag bericht van de komst van Dario Tanda, maar de Deventenaren hebben inmiddels via de officiële kanalen laten weten dat de transfer van de baan is. De speler heeft besloten een streep door een terugkeer naar Go Ahead te zetten.

/

“De afgelopen dagen rezen er bij de speler twijfels over zijn terugkeer naar de club, waarop hij besloot om af te zien van de onlangs overeengekomen verbintenis met Go Ahead Eagles”, meldt de club op zijn officiële website. De transfer had sowieso nogal wat voeten in de aarde, aangezien PEC Zwolle, waar Tanda vorig seizoen speelde, er ook van overtuigd was dat het een akkoord had met de middenvelder.

De Zwollenaren lieten eerst weten juridische stappen te overwegen, maar na een gesprek tussen het management van de speler, PEC en Go Ahead maakte de promovendus toch melding van de komst van de speler. De 21-jarige Tanda speelde een jaar geleden ook al voor Go Ahead, maar ziet nu dus af van een terugkeer. Waar hij nu wel aan de slag gaat is nog niet bekend.

De stukgelopen deal met Dario Tanda is een flinke tegenvaller voor Go Ahead Eagles

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een soap met die gozer. Kan beter stoppen met voetballen. Wil toch geen enkele club meer hebben lijkt mij.

8 juli 2016 om 19:17

lekker makkelijk geroepen vanachter je pc maar dit soort verhalen heeft altijd twee kanten nu we een kant van het verhaal kennen betekend dat niet dat het ook waar is.
en dat geen club hem meer wil hebben is natuurlijk ook onzin clubs genoeg ,en als die hem als een versterking zien gaan ze echt niet van hem afzien omdat hij niet bij zwolle en gae wil tekenen.

Hahahaha, wat moet je nou met deze vent?

8 juli 2016 om 19:06

Bij Zwolle laten voetballen?? Echt he, wat een kerel. Insane in the brain?? Ik kan er geen touw meer aan vast knopen.

Dario begint al goed met zijn carrière.. GTST is er niks bij. Clubs zullen nu wel 2x nadenken voor ze hem aantrekken. Gunde hem de tweede kans, maar nu hoeft hij wat mij betreft ook niet meer terug te komen. Kans gehad en nu moet eagles energie steken in spelers die wel willen spelen voor de club. Gelukkig hebben we middenvelders zat die ik hoger inschat dan Dario.

8 juli 2016 om 17:55

Teamgeest is de grootste kracht, denk dat Tanda zijn eigen beperking hierin kent en weet dat hij daarin zowiezo de mindere in is

8 juli 2016 om 18:22

Geen idee wat de reden is. Blijft speculeren tot hij of zijn management uitleg geeft. Als jouw reden het zou zijn dan mag hij wel stoppen met dromen over profvoetbal. Bij elke club is mentaliteit belangrijk. Jammer dat Dario zijn schouders er niet onderzet en de negatieve supporters met zijn voeten ongelijk laat zien.

Hij lag al eerder onder vuur door soortgelijke acties dacht ik, dus dit is niet een enkel geval maar gewoon iemand met een verkeerde zaakwaarnemer of zelf niet gemaakt voor de voetbalwereld

Opdonderen met die gast hoef hem hier niet bij Pec.
Clubliefde is heel belangrijk en als dit bij elke ander club was gebeurt dan bij eagels mocht die gewoon terug komen maar nu weg blijven.

8 juli 2016 om 18:19

Ook bij een andere club had ik hem als Pec zijnde niet teruggenomen. Graag of niet..

8 juli 2016 om 18:45

Inderdaad, ik kan me niet voorstellen dat iemand deze jongen graag nog wou hebben. Vond het zelfs al bijzonder dat 'jullie' hem terug wilden.

8 juli 2016 om 19:19

clubliefde bestaat niet meer de voetballers tegenwoordig doen het puur voor het geld en gelijk hebben ze

Compleet van het padje die Tanda.....wat gaat er in die jongen om vraag ik mij af......

wat een f*cking soap dit zeg.. en diep triest eigenlijk. twee eredivisieclubs die hem graag wilden hebben.. en nu niks.. volgens mij zat de dter aanhang ook niet meer echt om hem te springen, maarja dat is professioneel voetbal, daar moet je mee om leren gaan..
was gewoon gegaan gast, dan fluit dat nest je maar een paar minuten uit. je speelt wat leuke wedstrijden, maakt een goaltje hier en daar(niet bij ons jwt) en je wordt weer op handen gedragen. spelers uit de stad zijn zeldzaam tegenwoordig maar in mijn ogen goud waard. (jij wel heel vies goud, pauperkaraat)

genoeg opbeurende woorden egel. ik vind je gewoon een dikke kneus. bij turkse kracht zoeken ze nog iemand voor in de breedte las ik een paar topics hieronder. bullshit natuurlijk heb turkse kracht moeten googlen. en ja, ik doe gewoon alsof je dit leest. ik heb die macht.


Kan hij wellicht bondscoach van Argentinië worden?

8 juli 2016 om 20:15

het argentijnse voetbal bestaat niet, de argentijnse bond bestaat niet!’
staat hier een paar topics boven..

nee dat kan je niet maken man straks komt ie daar en staat er niemand, ook geen bal, niks. en jij wilt hem in deze toestand daarheen sturen?! ziek gast.

nee dario moet nog even een tijdje aan zijn kin krabben zoals op de foto. daarna kan hij altijd nog bondscoach worden van whatever. hiddink stijl.

Deze jongen komt na deze sosp niet op mij over als iemand die weet wat ie wil en die goed nadenkt over zijn keuzes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren