Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tadic haalt uit naar beleidsmakers bij Ajax: ‘Waarom moest een Duitser...’

Laatste update:

Dusan Tadic heeft in een openhartig interview met Voetbal International een boekje opengedaan over zijn vertrek bij Ajax afgelopen zomer. De Serviër voelde dat het tijd was om te vertrekken en Sven Mislintat speelde daarbij een rol. Ook is Tadic niet te spreken over de manier hoe Ajax met clubicoon John Heitinga is omgesprongen.

Tadic stond in totaal vijf jaar lang onder contract bij Ajax, tot hij afgelopen zomer besloot Amsterdam te verruilen voor Istanbul. “Vorig seizoen heeft me zoveel pijn gedaan. Ik voelde steeds meer dat ik weg moest gaan. Ondanks dat ik zoveel van Ajax hou.”

De aanstelling van Mislintat als technisch directeur noemt Tadic een onbegrijpelijke keuze van de beleidsmakers bij Ajax. “Nederlanders zijn trots op de manier waarop ze voetbal beleven, en terecht. Nederlanders zijn vooraanstaand in de wereld, waarom moest een Duitser dan ineens bepalen hoe Ajax zou gaan functioneren? Dat vind ik totaal absurd.”

De Servisch international neemt het de inmiddels ontslagen Mislintat niet kwalijk, maar wel de personen die hem aanstelden. "Je kan het de mensen kwalijk nemen die hem zijn gang hebben laten gaan. Bij mensen die stevig in hun schoenen staan, was dit nooit gebeurd.”

Uiteindelijk besloot Tadic afgelopen zomer Ajax definitief te verlaten. Een jaar te laat volgens de linksbuiten. “Voor mezelf was het beter geweest als ik met Erik te Hag was vertrokken, maar Ajax is mijn droomclub. Ik wilde helpen om een nieuw en sterk Ajax te bouwen. Het deed pijn om PSV en Feyenoord te zien strijden om de prijzen en wij niet.”

John Heitinga
Toen Alfred Schreuder in januari van 2023 door Ajax werd ontslagen, werd toenmalig Jong Ajax-trainer Heitinga gevraagd om het seizoen als coach af te maken. Na een teleurstellend restant van het seizoen, waarin Ajax derde werd en op het nippertje naast de TOTO KNVB Beker greep, werd Heitinga zonder pardon op straat gezet.

"Ajax heeft hem misbruikt en als een baksteen laten vallen. Hij moest de club redden, maar mocht een paar maanden later niet eens meer assistent zijn. Het is een geweldige trainer en een mooi persoon. Ajax is alles voor hem. Hij haalde het maximale eruit. Hij had juist waardering moeten krijgen: hoe hij op straat is gezet, vind ik heel kwalijk.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom moet een Servier zich profileren als zogenaamde mister Ajax en blijhven roepen dat Ajax zijn droomclub is als hij vervolgens bij heet eerste beetje tegenslag direct een vertrek forceert?

19 december 2023 om 17:29

Precies dit... wat een arrogante speler is hij zeg. Een beetje zich voordoen als ajax man en vervolgens meteen de benen nemen... bah bah

19 december 2023 om 17:32

Ik vind Tadic echt een kwal van een kerel, vooral dat aanstellerig en vervelend gedrag. Maar ik kan echt niet anders denken dan dat hij het gewoon aan zag komen. En dit is een van de weinige keren dat ik het gedacht heb, maar Tadic had gelijk. En het is gewoon bewezen in de praktijk.

Ook hij kon dit tij niet keren, dus dat hij is vertrokken zegt heel veel over wat er bij Ajax gebeurd is.

19 december 2023 om 18:17

Maar hij klaagt nu onder meer over de td die de puinhoop die zijn zaakwaarnemer vorig seizoen veroorzaakte op moest ruimen voordat hij daadwerkelijk aan de slag kon met iets nieuws opbouwen.

19 december 2023 om 18:25

Het is in gang gezet toen Bergwijn werd gehaald met een op dat moment nog MvP van de eredivisie zijnde Tadic op links.

Bergwijn was zijn geld niet waard, en ook de verkeerde positie.

Ajax had beter Openda voor rechts kunnen halen ipv Bergwijn.

Had ons veel verder gebracht denk ik.

19 december 2023 om 18:27

Openda op rechts terwijl die een spits is? En het ook op die positie heeft geschopt tot Leipzig? Nee Openda was niet eens nodig. Je moet fatsoenlijke vleugelspelers halen…

19 december 2023 om 17:34

Wat een onzin. Een Serviër mag dus geen Nederlandse club als droomclub hebben?

19 december 2023 om 17:43

En de clubs waar hij is begonnen of bv een Twente. Zo heb je meer spelers bv een Kuyt zeg Feyenoorder te zijn maar Utrecht hoor je hem niet over. Het zijn altijd de grote clubs die in hun hart zitten

19 december 2023 om 17:45

Beetje verhaal voor de bühne natuurlijk. Ik heb het idee dat hij van Ajax is gaan houden omdat hij zoveel successen daar heeft beleefd en vanaf het begin af aan de sterspeler daar was. Dat is goed voor zijn ego. Tuurlijk is Ajax een prachtige naam in de voetbalwereld, maar ik kan me echt niet voorstellen dat het zijn droom was om in de eredivisie te schitteren, als je dat ook kan doen in La Liga, Serie A, Bundesliga of de Premier League. Hij kwam duidelijk tekort voor de top van die competities, en bij Ajax kon hij het niveau wel aan. Als hij echt van Ajax had gehouden, dan hij geprobeerd e.e.a. te veranderen, maar hij had al weg moeten gaan toen Ten Hag wegging, zoals hij zelf zegt. Dat lijkt me eerder een zwaktebod inderdaad. Ik sluit me hier volledig aan bij bizzlad.

19 december 2023 om 18:16

Je moet het eerder lezen als dat hij geen invloed kon uitvoeren op foute keuzes van Ajax. Hij bedoelt ook niet specifiek een duitser, maar iemand zonder enig idee waarvoor Ajax staat.

19 december 2023 om 18:21

Er zijn genoeg verhalen voor de bã¼hne, maar Tadic heeft vanaf het 1e moment aangegeven dat Ajax samen met Real Madrid zijn droomclubs waren vroeger. Dus niet pas na de successen in de CL en Eredivisie titels. Je argument over weg gaan slaat dan ook nergens op, want Tadic kon tussendoor al naar Milan en heeft dat ook niet gedaan. Daarnaast lag de lat van Tadic ook zeker wel aan de bovenkant bij Ajax, was gewoon een vd beste spelers in de CL in 18/19. Ook grappig dat na het WK van 2018 deze hele site volstond met andere supporters die riepen dat Ajax wel kon fluiten naar deze man. Tadic speelde toen een geweldig WK, en die zou echt niet naar Ajax gaan. Was gewoon een stunt dat Ajax deze man binnenhaalde.

19 december 2023 om 18:35

Rubentje13. Achteraf gezien zegt 'ie toch dat 'ie met Ten Hag weg had moeten gaan? Op het moment zelf koos 'ie er toch duidelijk voor om te helpen om het opnieuw op te bouwen? Als je achteraf gezien erachter komt dat je te weinig invloed hebt op beleidskeuzes die gemaakt worden, en je die beleidskeuzes compleet haaks vindt staan op wat je zelf denk dat zou moeten gebeuren, dan is het logisch dat je achteraf denk; was ik toch maar gewoon weggegaan toen het begin van dat verval werd ingezet. Je hebt er namelijk toch niks aan kunnen doen verder, omdat er toch niet geluisterd werd.

19 december 2023 om 18:35

@Rubentje13 Tadic is ongeveer van mijn leeftijd. Toen hij 7/8/9 jaar was domineerde Ajax in Europa met fantastisch voetbal. Het is toch niet gek dat dat zijn droomclub was? In mijn voetbalteam zaten vaak jongere spelers die Arsenal als favoriete club hadden en later een generatie die Barca als favoriete club hadden.Een club die de succesvol is heeft vaak ook in het buitenland fans. Zeker als het ook nog eens samengaat met mooi voetbal.

19 december 2023 om 18:50

@Crooswyker waarom zou Kuyt geen Feyenoorder kunnen zijn? Omdat Utrecht hem toevallig bij een amateurclub weghaalde? Hij komt uit Katwijk dus de dichtsbijzijnde eredivisie clubs zijn Ado en Feyenoord/Excelsior/Sparta (uit mijn hoofd). Ik ben onder de rook van Amsterdam geboren maar als NEC me als trage rechtsbuiten wil hebben dan teken ik daar meteen.In Servië zal Tadic vast wel over zijn eerste club hebben maar dat heeft tegen een Nederlands voetbalblad weinig meerwaarde lijkt me. Daarnaast kreeg hij vorige seizoenen in Groningen en Twente niet bepaald een warm welkom ondanks dat hij altijd positief over die clubs is geweest. Dat helpt natuurlijk ook niet.

19 december 2023 om 19:36

Pardon?!?! Ga je mond spoelen joh, Dirk Kuijt is een Katwijker

19 december 2023 om 20:50

Volgens mij heeft hij aardig gepresteerd in de CL met Ajax Rubentje13.. Dat kan zijn droom geweest zijn. Ajax is een internationale club met veel allure en aantrekkingskracht. Dat jij dat als PSV’er niet ziet doet daar niets aan af.

19 december 2023 om 21:45

Zeker geen verhaal voor de buhne. Bij zijn laatste contract verlenging, ik meen in 2019, heeft hij een contract getekend tot 2027, vergeet dat niet.

19 december 2023 om 22:14

@ajaxnl! Ik vrees dat sommigen geen idee hebben. Toen Tadic nog in Engeland speelde en Ajax nog helemaal niet in beeld was liet hij zich daar al ontvallen dat hij graag naar Nederland terugkeerde om bij een topclub te spelen (dit was eigenlijk al een open sollicitatie richting Ajax). Zijn vrouw had het in Nederland naar haar zin en bovendien wilden zij hun kind hier laten opgroeien. Ik tel alles bij elkaar op en je ik denk echt dat Ajax zijn droomclub was.

19 december 2023 om 17:49

Hij was de MVP van de Eredivisie en kreeg nog steeds heel veel kritiek. Hij zag welke spelers weg gingen en wat er voor terug kwam.. Super logisch dat hij nu lekker voor een top team in Turkije is gaan ballen. Sta ik hier gvd nog Tadic te verdedigen ook het moet niet gekker worden.

19 december 2023 om 18:12

@Psv-er haha wie had gedacht. Maar ik ben het volledig met je eens. Ruim de meeste goals en assists maar er werd geroepen dat het oa aan hem lag.

19 december 2023 om 19:26

Ik las laatst nog dat volgens statistieken zijn laatste seizoen nog het beste was.

19 december 2023 om 20:50



Dat is inderdaad ook een manier om het verval van de eredivisie te meten. Een speler die over zijn top is, maar wel de beste statistieken draait in zijn laatste jaar.

19 december 2023 om 21:15

Ajax was in die 8 jaar wel iets meer dan ED waardig.

19 december 2023 om 18:10

Alles wat hij zegt klopt toch ook gewoon! Hij had de dingen alleen al veel eerder gezien als de rest! Vind Tadic maar een vervelende speler, maar deels omdat hij Ajax zo goed maakte! En dat is als een kaartenhuis in elkaar gestort.

19 december 2023 om 18:18

Vetrek forceert? Hij was de eerste die zag dat Mislintat een verkeerde route insloeg, en mede omdat hij onder Ten Hag en Overmars een bepaald topklimaat heeft meegemaakt, had hij zeker recht van spreken. Hij heeft aangegeven dat hij het niet eens was met de ambitie en de ingeslagen route, waarop de beleidsbepalers hebben bepaald dat het beter is om te vertrekken.

19 december 2023 om 18:22

Hij vergeet daarbij alleen dat overmars ervoor gezorgd heeft dat ajax boven zijn stand leefde. Hij vergeet voor het gemak ook even dat na het vertrek van overmars zijn zaakwaarnemer de transfers bij ajax mocht regelen. Hij vergeet dan ook nog dat mislintat dus eerst de puin van zijn zaakwaarnemer op moest ruimen en dat de goede spelers die er nog liepen een vertrek konden eisen omdat overmars afspraken met ze had gemaakt en sommigen nog een jaar langer bleven omdat het zo een puinhoop was na het vertrek van overmars. Hierdoor moest ajax uit een ander vaatje tappen. Wel makkelijk om dan lekker te vertrekken.

19 december 2023 om 18:56

De beleidsbepalers bij Ajax hebben bepaald dat het beter voor Tadic was om te vertrekken? Dat is het riedeltje wat hij wilt ophouden aangezien hij ooit terug hoopt te keren als trainer & daarmee supporters probeert de paaien. De realiteit was dat hij als aanvoerder weigerde om mee te trainen totdat zijn contract werd ontbonden, om vervolgens twee dagen later bij Fenerbache te tekenen, tot zover "de grote Tadic" die zodra het moeilijk wordt direct een vertrek forceert & achter de rug van "zijn" club onderhandelt met andere werkgevers.

19 december 2023 om 18:19

Hij profileert zich niet als mister Ajax, jij geeft hem dit label.

19 december 2023 om 19:01

Waarom werd Bergwijn gehaald die op zijn plek speelt als grootste aankoop ooit. Waarom speelt Ajax al 1.5 seizoen zonder echte rechtsbuiten? Waarom hebben wij 3 linksachters en speelt er een jeugspeler die eigenlijk rechtsbuiten is? Sinds Overmars weg is is er zo slecht gehandeld en Tadic heeft gelijk. En als hij nog 2 seizoenen in zich heeft dan wil je niet een zondebok bij Ajax zijn maar ergens anders een geliefde speler.

19 december 2023 om 20:47

Misschien omdat hij de moderne Mister Ajax is? En daarnaast een Ajacied als in fan van de club? Hij heeft meer recht van spreken dan jij bijvoorbeeld en jij heeft ook (ongevraagd) je mening. Weliswaar op een kleiner platform maar nogal wiedes dat Tadic een groot platform heeft. Zijn mening, ervaring en verhaal worden gewaardeerd. Snap je het nu?

20 december 2023 om 02:55

Wat een onzin spreek je hier! Bah bah ! Hij ging echt niet zo maar weg. Ken de feiten voordat je iets roept! Hij heeft hier gewoon gelijk

20 december 2023 om 07:59

Wat kon hij doen dan? Tadic was aanvoerder, maar had geen bestuurlijke rol om Ajax weer op de rit te krijgen. Daarnaast is Tadic geen excentriek persoon zoals Cruijff, die naast te trainer gaat zitten en de boel overneemt (ik verwijs dus naar Cruijff in de tijd dat Beenhakker trainer was.)

Deze meneer bleek achteraf niet de juiste keuze, maar hem alleen afschrijven omdat hij een Duitser is laat zien dat Tadic er een vrij beperkte manier van denken op na houdt.. Hij vindt het zelf niet raar dat een Servier zichzelf profileert als de grote Ajacied zeker..

Bij Ajax zijn echt flinke blunders begaan, maar het getuigt juist van moed om eens verder te kijken dan je neus lang is. Wellicht schieten ze de volgende keer wel raak!

19 december 2023 om 17:41

Een passant de sleutels van de club geven was niet de juiste keuze. Mislintat zelf is echt geen koekenbakker.

19 december 2023 om 18:29

Als jij Mislintat geen koekenbakker vindt kun je misschien een lans voor hem breken bij PSV. Kijken of het klopt wat je zegt. Ik vind het een charlatan die ongelooflijk schofterig slecht werk heeft geleverd.

20 december 2023 om 06:25

Mislintat de sleutels geven in Eindhoven lijkt mij een top idee. Enige manier om jullie weer binnen een jaar te achterhalen

19 december 2023 om 17:44

Ik blijf het gek vinden om Mislintat zo snel al eruit te wippen. Vooral technisch directeur is een baan die om een bepaald consistent beleid gaat. Mislintat zei het zelf al bij zijn aanstelling, ik heb meerdere transferperiodes nodig om de club te hervormen. Hij is eind september ontslagen en inmiddels is het nog steeds vrij chaotisch. Er is niemand die spelers kan halen, zoals die gast uit Venezuela met wie ze al akkoord waren. Contracten van (jeugd)-spelers zijn nog steeds niet verlengd. Dat had Mislintat allemaal nog kunnen doen, hij had in die paar maanden extra tot de nieuwe transferperiode meer goeds dan kwaads kunnen doen. Dan had je hem desnoods alsnog op 1 december eruit kunnen gooien en tussen eind september en begin december al kunnen praten met mogelijke opvolgers. Had je wellicht contracten van talenten verlengd en was Huntelaar niet overspannen geraakt.

Ik had zelf Mislintat minstens twee seizoenen laten zitten. Er werd ineens niets meer naar buiten gelekt, hij leek een duidelijke visie te hebben en nu staan we binnen anderhalve maand met een andere trainer dertien plaatsen hoger en blijken sommige aankopen (akpom, Van der Boomen, Sutalo, Ramaj) er ineens een stuk meer van te kunnen dan de media al die maanden op de hand van Steijn beweerde. Lijkt me toch eerder dat Steijn het grootste probleem was, vooral omdat Mislintat eerst Knutsen en daarna Bosz wou hebben. Hij had dus in principe qua trainers wel een goede kijk en die jonge spelers kunnen binnen een paar jaar veel meer waard zijn dan nu. Tuurlijk had hij meer ervaring in moeten kopen, maar dat had hij dan deze transferperiode kunnen doen. Van fouten leer je. Ook Overmars haalde in zijn eerste jaren alleen spelers als Tobias Sana, Lerin Duarte en Niki Zimling. Kijk voor de grap maar even zijn eerste drie transferperiodes terug, van 2012 tot en met 2014. Vooral brandhout. Wel veel goedkoper dan Mislintat deed, dat geef ik toe. Maar nu hop je van het een naar het ander en is het alleen maar chaotischer geworden in het bestuur.

19 december 2023 om 17:47

Ja inderdaad ik had hem ook graag nog 2 jaar langer gezien. Dan was het hele eigen vermogen op.

19 december 2023 om 18:00

Was gewoon een tikkende tijdbom. Ondanks zijn transfers, in dat verhaal kan ik nog enigszins inkomen, hoewel ik het toch een beetje excuses vind want Ajax had gewoon meer kwaliteit op het veld hebben staan.

Maar hij is ook ontzettend dom geweest. Heeft de trainer niet rustig kunnen houden en geruzied met hem en gedreigd Steijn te ontslaan, de trainer die hij zelf heeft aangesteld. Buiten dat was nog wel het domste wat hij heeft gedaan intern te gaan lopen ruziën met de trainer en zelfs Gorter, dat doe je niet zeker niet als er een onderzoek naar je loopt door belangenverstrengeling en tegen spelers moet je sowieso normaal doen als td. Dan ga je nou eenmaal niet over de opstelling.

19 december 2023 om 18:17

Ajax draait nog steeds niet zoals ze horen te draaien. Diezelfde Mislintat heeft geen fatsoenlijke selectie in elkaar gesmeden. Je mist nog steeds leiders, ervaring en kwaliteit. Ook zijn sommige posities niet best zoals geen fatsoenlijke verdedigende middenvelder en amper vleugelspelers met name op rechts. Maar wel aankomen met teveel linksachters en spitsen...

19 december 2023 om 18:24

Wat begrijp je niet aan de tekst "meerdere transferperiodes nodig"?

19 december 2023 om 18:29

Jij wil dat risico nemen om nog is honderden miljoenen te verspillen? Die kerel heeft al 100 miljoen er doorheen gejaagd. Als je hem meerdere transferperiodes gaf dan zag je PSV en Feyenoord verder uitlopen…

19 december 2023 om 19:00

@ Superscoorder,
Dan moet je er wel bij vermelden dat overmars in het begin niks kon uitgeven, omdat er geen geld meer was na het tijdperk van geel, mislintat heeft gelijk dik 100 miljoen mogen uitgeven, dat is wel een groot verschil

19 december 2023 om 19:45

Dat is zeker waar, maar er is ook een soort hyperinflatie aan de gang in het voetbal heb ik het idee. Een speler die voor Overmars 2 miljoen kostte is in het huidige tijdperk al 6 miljoen waard. 100 miljoen is veel te veel, maar ik heb bij geen enkele speler behalve Avila het gevoel dat je zwaar overbetaald hebt als je de potentie en de vorige resultaten van die spelers ziet. Je kan natuurlijk zeggen dat Akpom veel te duur was. Maar de vorige topscorers van de Championship gingen voor meer weg. Bijvoorbeeld Chris Wood in 2017. Zes jaar terug. Had 27 doelpunten bij Leeds en ging weg voor 16.5 mil. Bayo van de Ligue 2 een paar jaar terug. Zelfde aantal goals en leeftijd als Mikautadze en kostte 14 miljoen. Kadewere ook, ging voor 12 miljoen weg een jaartje eerder. Dat heb je ik bij vrijwel elke aankoop, het was vrij logisch. Ook de mensen die zeggen dat er middenvelders bij moeten komen. Mislintat kocht Tahirovic, Van den Boomen en Mannsverk, maar twee van die drie zijn geblesseerd. Dan is het makkelijk roepen. Alleen op rechtsbuiten zijn we de mist ingegaan, evenals teveel linksachters. Maar Salah-Eddine speelde bij Twente op het middenveld, Martha was toen nog geeneens back, Avila kon zowel stand-in voor Hato als de net aangetrokken Sosa. Vond het niet heel gek eigenlijk, dat het zo raar uitpakt kun je van tevoren niet allemaal weten.

19 december 2023 om 18:15

Hij bedoelt het een beetje raar met 'die Duitser'. Alleen het is meer in de context van waarom hij alles moest bepalen. En daar geef ik hem zeker gelijk in.

19 december 2023 om 18:33

Daar is een TD voor. De TD bepaalt het technische beleid in zijn eentje en probeert dat te doen over een langere periode aangezien de trainers tegenwoordig niet super lang blijven zitten.

19 december 2023 om 18:42

Een TD zou natuurlijk nooit het Technische beleid in zijn eentje moeten bepalen, dat is onzin. Overmars werkte zeer nauw samen met Ten Hag om het technische beleid te bepalen, en ook zeer veel spelers kwamen bij de scouting vandaan.

19 december 2023 om 18:46

Jij denkt dat Bosz en Slot helemaal niks te zeggen hebben? Nee een goed beleid is als de trainer en TD goed kunnen samenwerken. Want ten slotte moet de trainer werken met een selectie. Er zijn veel meer mensen bij betrokken als je een club moet leiden. Niet zoals Mislintat heeft gedaan…

Ik ben allesbehalve een fan van Tadic geweest met zijn vervelende fratsen in het veld.

Maar wat Tadic hier zegt daar is geen woord aan gelogen. 100% waar

Hij slaat de spijker op z'n kop, jammer genoeg.

Aparte eerste reacties hier. Als er nou 1 speler ia die wat kan en mag zeggen over de verschillen tussen het Ajax van 5 jaar geleden en nu is het Tadic wel.

Vallen over het feit dat ie 'een Duitser' niet snapt bij Ajax te zien als TD. Nou, ik had in de loop van afgelopen zomer hetzelfde min of meer. Ik realiseerde me dat Ajax technisch geleid werd door een Duitser en een Hagenees. Hier gaat iets niet goed dacht ik, met een knipoog hoor, een knipoog.

Tadic is het beste wat Ajax de afgelopen 20 jaar is overkomen en dat hij nu weg is is niet weglopen omdat het eventjes wat tegenzit. Hij zag het seizoen ervoor al misgaan en na gesprekken met Mislintat over het plan voor die zomer was die conclusie nog sterker voor hem denk ik.

Als ik m nu nog weleens zie spelen bij Fener, man man man, 10x meer klasse in voetbal als alles wat er nu bij Ajax rondloopt

19 december 2023 om 18:26

Hij zag het een seizoen ervoor al misgaan toen zijn eigen zaakwaarnemer de transfers bij ajax mocht regelen?

Blijf het een kwal van een vent vinden, ook andere dingen die hij zegt in dit interview slaan echt nergens op. Dat zullen nog wel een paar aparte artikels worden.

Misschien zegt hij het een beetje raar met die Duitser. Maar denk meer in de context van waarom hij alles moest bepalen. En inderdaad dat is gewoon een hele grote fout geweest. Alle sleutels aan hem geven en de rest had amper tot geen zeggenschap, is geen goeie manier van een club leiden. Daardoor moest je dus aan komen proppen met een trainer zoals Steijn.

De haat voor Tadic is heerlijk. Echte Ajacied en zie hem na zn voetballoopbaan graag terugkomen in een technische functie

19 december 2023 om 18:48

Lol echt ja, te grappig. Tadic maakt gewoon een sterke punt over de puinhoop van Ajax. Het is 1 drama geweest.

Het gaat niet puur om de term Duitser maar meer dat een totaal onbekende met 0,0 verstand van de cultuur binnen Ajax de portemonnee heeft gekregen en zonder toezicht hier de meest krankzinnige spelers mee heeft mogen kopen. Er had net zo goed Italiaan, Spanjaard of Griek kunnen staan.
Tadic was 1 van de eersten die de leugens van deze Duitse oplichter doorzag op het moment dat anderen nog kwijlend Let's Sven Cook zaten te roepen.

De zaakwaarnemer van Tadic heeft misschien nog wel slechter ingekocht. Verder heeft ie gewoon gelijk natuurlijk. Ik denk dat die man prima uit de verf komt in Duitsland, maar hij heeft totaal geen idee wat je nodig hebt in de Eredivisie en wat voor wedstrijden wij doorgaans spelen.

Lekker om Tadic weer eens te verdedigen in een topic. Doet me denken aan betere tijden. Toen ik nog neerkeek op de Conference League.

Wat Tadic ook zegt en beweert, ik heb lang van deze man mogen genieten. Laten we zelf een mening vormen of hij gelijk heeft of niet, een ding is zeker, de RvC en de directie hebben er een rommel van gemaakt. Nu maar hopen op betere tijden want veel slechter kan het niet bijna niet meer worden.

Nu Tadic kritiek uit op Ajax, zijn de mensen die Tadic als speler van Ajax altijd afbranden, er als de kippen bij om hem gelijk te geven. Mooi volk, voetbalsupporters. En hij heeft natuurlijk geen ongelijk, al is het achteraf, en had hij hij er als zelfverklaard Ajax-adept ook voor kunnen kiezen om zijn club in de storm die hij zag komen trouw te blijven.

Een wanvertoning van de Ajax directie , Bos bood zich zelf aan wekenlang op tv en dan uitkomen bij Steijn de gevolgen gaan nog wel een paar jaar duren , voor Psv op z'n hoogte punt is duurt nog wel even gaat nog steeds beter , en dan met de cl inkomsten wel verstandig inkopen kan het zomaar 3 jaar duren voor ons aller Ajax weer eens kampioen word 😔😔😔

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren